QUOTE(Coccinela @ 2011 01 20, 23:06)
Bet kiek jums daug tų sauskelnių reikia, visur kur tik rašo rekomendacijas, tai skaičiai apie 20 O aš per dieną paprastai 4 maunu, penktas nakčiai pirmą kartą užmoviau, žiūrėsiu, turbūt, naktį keisiu, bet šiaip turėtų užtekt ir vienų. Gal per retai keičiu? Ar čia dėl plovimo kas kelias dienas taip rekomenduojama?
Man nervas nelaiko kitai dienai pampį palikt, neužmigčiau tikriausiai
Išbandžiau Itti Bitti... tai žinokit galvoju, neverta jų daug prisipirkt, kas rankom plauna iš karto, tai, sakyčiau, užtenka 2-3 sauskelnes turėt ir dauuug įklotų joms, nes pačios sauskelnės iš skalbimo mašinos ištrauktos ant radiatoriaus per pusvalanį-valandą uždžiūsta
Man nervas nelaiko kitai dienai pampį palikt, neužmigčiau tikriausiai
Išbandžiau Itti Bitti... tai žinokit galvoju, neverta jų daug prisipirkt, kas rankom plauna iš karto, tai, sakyčiau, užtenka 2-3 sauskelnes turėt ir dauuug įklotų joms, nes pačios sauskelnės iš skalbimo mašinos ištrauktos ant radiatoriaus per pusvalanį-valandą uždžiūsta
nu as niekaip neisivaizduoju kaip su 2-3 issiversciau, per diena net nezinau kiek, ale kokias 8 tikrai manau pakeiciu (cia vien sunu skaiciuoju ), o ir daugiau gal nakti dedu vienkartine - kol kas tingiu keist nakti, nes tiek valgydamas turbut isplauktu... kadangi dziovinu dazniausiai siaip kambaryje (ir labai laukiu pavasario, kai galesiu pagaliau balkone padziaut viska...), tai dziuna pora dienu kokios popolini bambukines. Rankomis neskalbiu, nes pirma, nemanau, kad isskalbciau bei isgrezciau taip gerai kaip skalbimo masina, antra, man tai jau primintu musu auginimo laikus ir tikrai daugkartines sauskelnes butu "oi kiek vargo...", trecia, su pametinukais ir taip randu ka veikt apart sauskelniu skalbimo . Skalbiu kasdien arba kas antra diena, retkarciais ir vienkartine uzdedu - nusipirkau dideli poka sauskelniu, tai ziuriu, kad greit isaugt gali