Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Na ką, susirašiau su pardavėja, pasirodo Storchenkinder pakeitė tuos triusikėlius į štai tokį modelį:
user posted image
Ant greitųjų permečiau nete, pas vokiečius tik vienoj parduotuvėj galima to senojo modelio įsigyt, bet šiaip jau visur tas naujasis. Man pakeisti pardavėja irgi neturi sad.gif
Na, smagiau tie triusikėliai būtų, tai dabar nežinau, ką čia mąstyt. Bet aš tokių plonų kelnyčių-triusikėlių (šitos kažkur kaip storesnio dvigubo bodžio storio) vilnonių vis tiek negausiu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 19, 22:33)
Na ką, susirašiau su pardavėja, pasirodo Storchenkinder pakeitė tuos triusikėlius į štai tokį modelį:
user posted image
Ant greitųjų permečiau nete, pas vokiečius tik vienoj parduotuvėj galima to senojo modelio įsigyt, bet šiaip jau visur tas naujasis. Man pakeisti pardavėja irgi neturi sad.gif
Na, smagiau tie triusikėliai būtų, tai dabar nežinau, ką čia mąstyt. Bet aš tokių plonų kelnyčių-triusikėlių (šitos kažkur kaip storesnio dvigubo bodžio storio) vilnonių vis tiek negausiu? mastau.gif

na, o tas kur gavai lygiai tokios kaip nuotraukoj? ar kiek blogiau?smile.gif
tos anos, seno modelio, fainesnes didesniam vaikiukui, taij tiesiog
reiktu nesukti galvos ir gal paprashyti refund'o?smile.gif
Atsakyti
Siaip tos vilnones kelnytes gana simpatiskos ir paaugusiam sodinti ant puoduko patogios.
Reik ziuret realiai ant kiek jos storos ir kaip tilptu po virsutiniais rubais, nes jei storesnes, tai visai nesudetinga ir nusimegzt is plonos merino vilnos, modelis gana panasus i mezgamas trumpaklesnes. O jei kaip dvigubas bodis isivaizduoju, kad turetu gana plonos ir patogios.
Pinigai siaip nemazi uz jas, spresk ar patinka paciai, jei ne juk be problemu gali grazint ar iskeist i dar daugiau itti bitti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 sausio 2011 - 22:46
Ačiū, merginos, už pasisakymus 4u.gif Aš jau jums gal atsibost spėjau, ale kad neturiu su kuom įspūdžiais ir mintim pasidalint, bet labai reikia biggrin.gif

Juurag, aš gavau dvejopas, vienos pasiūtos iš senos medžiagos - tai tos plonesnės vos vos ir kažkaip dizainas kitas, fit-slim sakyčiau - kaip tie triusikėliai, tik su rankogaliais, o tas antras vis tik grąžinsiu. Man jos tikrai į prilaikančias labiau panašu, kažkaip negerai čia Storchenkinder sumąstė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinga @ 2011 01 19, 15:19)
Sveikos, aš supermamoj naujokė. Ruošiuosi tapti mama vasario antroje pusėje  bigsmile.gif
Ekologiškas mąstymas ir gyvenimo būdas po truputį įeina į kasdienę buitį (ir vyras neprieštarauja, po truputį ir šiūkšles rūšiuoja).
Laukiuosi pirmagimio, o informacija apie daugkartines sauskelnes dar ir neplanuodama nėštumo jau domėjausi, kad galėčiau aplinkiniams papasakot biggrin.gif
Bet dabar galvoju, kad aš ir su vienkartinėm sauskelnėm nežinau kaip elgtis, tad gal daugkartines pirksiu vėliau, kai jau būsiu įgudusi  smile.gif.
Gal esat bandžiusios Loritos sauskelnes http://www.lorita.lt...-LT/628_95s.jpg ? Žadu šiandien jas apžiūrėti. Ar naudojot vystyklus pirmagymiams, kaip sekėsi?

nustebau pamaciusi, kad ir Lorita gamina sauskelnes blink.gif Ir kaip Jums patiko??? Kokios kainos? Kur ziurejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indust @ 2011 01 20, 13:35)
nustebau pamaciusi, kad ir Lorita gamina sauskelnes blink.gif  Ir kaip Jums patiko??? Kokios kainos? Kur ziurejote? 4u.gif

sitos Loritos neatrodo itin patogios, ir tokios labai jau ispustos..smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 20, 01:35)
Ačiū, merginos, už pasisakymus  4u.gif Aš jau jums gal atsibost spėjau, ale kad neturiu su kuom įspūdžiais ir mintim pasidalint, bet labai reikia  biggrin.gif

Juurag, aš gavau dvejopas, vienos pasiūtos iš senos medžiagos - tai tos plonesnės vos vos  ir kažkaip dizainas kitas, fit-slim sakyčiau - kaip tie triusikėliai, tik su rankogaliais, o tas antras vis tik grąžinsiu. Man jos tikrai į prilaikančias labiau panašu, kažkaip negerai čia Storchenkinder sumąstė  unsure.gif

tai aishku, kad turetu parduoti ta, ka ir parodo, o ne atsiusti nelabai panasias:)
ir pigumo jos tikrai nepigios, taip kad..smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos.Na as prisipirkau sauskelniu labai neblogu . Naudojam ti keleta dienu ,bet zinoma jau isbandem visas esu visom labai patenkinta o ypac tomis kuriom nereikia prilaikanciu kelnyciu.Gerai dziusta ir iklotai tikie fainus minksti.Sestadieni siusiu dar is pledo iklotus.Tai dabar koki 20 sauskelniu turiu .Kai priprasiu tai bandysiu ir su daugkartine palikt.Aciu jums uz parduotuviu adresus.
Pirkau is pupkio (super bendravimas) antra kart ir is mazylio pirma.Tikrai kainos geros ir kokybe.Is mazylio pirkau ivairiu pabandymui,tai visos geros.O is pupkio visa komplekta -gera kokybe ir pasiuvimas liuks.O svarbiausia ,kad vyras ir uosviene nepriestarauja tas sauskelnes kaitalioti. lotuliukas.gif ,kai dirbu.
Vis paziuriu i vaiko subiniuka bijau tu nudegimu...Bandau keist kas pora valandu.
Tiesa labai gerai triedaliukai issiplauna,nepalieka jokiu zenklu.Plaunu rankom su zaliu(alyvuogiu) muilu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 20 sausio 2011 - 19:12
Bet kiek jums daug tų sauskelnių reikia, visur kur tik rašo rekomendacijas, tai skaičiai apie 20 blink.gif O aš per dieną paprastai 4 maunu, penktas nakčiai pirmą kartą užmoviau, žiūrėsiu, turbūt, naktį keisiu, bet šiaip turėtų užtekt ir vienų. Gal per retai keičiu? Ar čia dėl plovimo kas kelias dienas taip rekomenduojama?
Man nervas nelaiko kitai dienai pampį palikt, neužmigčiau tikriausiai blush2.gif biggrin.gif

Išbandžiau Itti Bitti... tai žinokit galvoju, neverta jų daug prisipirkt, kas rankom plauna iš karto, tai, sakyčiau, užtenka 2-3 sauskelnes turėt ir dauuug įklotų joms, nes pačios sauskelnės iš skalbimo mašinos ištrauktos ant radiatoriaus per pusvalanį-valandą uždžiūsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 20 sausio 2011 - 23:07
man tai daug reikia blush2.gif biggrin.gif vienu metu gal kokį 30turėjau blush2.gif biggrin.gif mane erzina ne tai kad išplaut bet gerai išskalaut, išgręžt, praplaut tai dar dzin kažkaip, o beto rankom išgręžtos ilgai džiuna unsure.gif
aš tai turiu tokį kambarėlį kur kibiras stovi ir man akių nebado ir ten metu metu metu metu, poto visą mašiną užstatau kas kokias tris keturias paras ir ramu, su džiovykle išdžiovinu ir minkštos ir gerai išskalautos ax.gif
o beto man daug sauskelnių patinka turėt, kad nebūtų "ups" lotuliukas.gif anksčiau kažkada kai persistengiau su "išporceliavimu" tai jei pritrūkdavau į vilnones baby beehands kelnytes kur su lipukais veltos tokios tai į jas pritiesdavau po keletą prefoldų sulankstytų tai va toks mūsų išsigelbėjimas būdavo smile.gif bet nemėgstu aš tokių situacijų, aš geriau turėsiu daugiau negu per mažai blush2.gif
Atsakyti
Aaa, nu aš džiovyklės neturiu, gal irgi tada kitaip išskaičiuočiau.
Skalbiu aš ne rankom, rankom tik kakį su šepetėliu nubružinu, o šiaip irgi į kibirą metu ir plaunu su tos dienos visos šeimos šviesiais rūbais, dar kokį rankšluostį įmesdama. Su 2 vaikais tai tik turėk noro skalbt... doh.gif
Tai va, šiandien išploviau ir padžioviau, ryt kitą išplovus šiandienines susirinksiu ax.gif
Be to aš dar turiu kalną vienkartinių, tai nebaisu man dėl "išporceliavimų".

Na, ne į temą paklausiu (pritingiu ieškot ir bijau išsišokt su tokiais klausimais blush2.gif ), bet šiom dienom vis pasvarstau, kur moterys savo įklotukus plauna/sandėliuoja kol ciklas užsibaigia? kaupia kelias dienas ar plauna su kitais rūbais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 20, 23:27)
Na, ne į temą paklausiu (pritingiu ieškot ir bijau išsišokt su tokiais klausimais  blush2.gif ), bet šiom dienom vis pasvarstau, kur moterys savo įklotukus plauna/sandėliuoja kol ciklas užsibaigia? kaupia kelias dienas ar plauna su kitais rūbais?  g.gif

na tikrai ne į temą biggrin.gif nu bet kad jau prasitarei tai aš juos naudoju ir atsakysiu blush2.gif
aš įkločiuką po kiekvieno keitimo prasiplaunu ir taip gana gerai išplaunu, kad jokios dėmikės nebūtų ir poto į tokį mažą kibiriuką atskirą metu, o poto su visais skalbiniais skalbiu bet ant aukštesnės temperatūros apie 60laipsnių ir virš smile.gif tas kibiriukas su įklotėliais stovi irgi tam pačiam tamburiuke kaip ir sauskelnių kibiras smile.gif na pas mus kai namas tai tos vietos ir tokių viečikių yra tai turiu galimybę biggrin.gif na o jeigu bute tai dažniausiai tamsusis kambariukas irgi būna, tai gal ten sandeliuot? g.gif vonioj kažkaip gal nelabai, na sauskelnes ten laikyt gal nieko juk vis tik tai vaiko ir param, o čia moters biggrin.gif blush2.gif na čia šiaip pamąsčiau, aišku jei dažnų svečių neturit ir vyras supratingas galima kad ir vonioj, kad ir WC bet aš tik dėl aplinkinių akių kažkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 20, 23:15)
man tai daug reikia  blush2.gif  biggrin.gif vienu metu gal kokį 30turėjau  blush2.gif  biggrin.gif mane erzina ne tai kad išplaut bet gerai išskalaut, išgręžt, praplaut tai dar dzin kažkaip, o beto rankom išgręžtos ilgai džiuna  unsure.gif
aš tai turiu tokį kambarėlį kur kibiras stovi ir man akių nebado ir ten metu metu metu metu, poto visą mašiną užstatau kas kokias tris keturias paras ir ramu, su džiovykle išdžiovinu ir minkštos ir gerai išskalautos  ax.gif
o beto man daug sauskelnių patinka turėt, kad nebūtų "ups"  lotuliukas.gif anksčiau kažkada kai persistengiau su "išporceliavimu" tai jei pritrūkdavau į vilnones baby beehands kelnytes kur su lipukais veltos tokios tai į jas pritiesdavau po keletą prefoldų sulankstytų tai va toks mūsų išsigelbėjimas būdavo  smile.gif bet nemėgstu aš tokių situacijų, aš geriau turėsiu daugiau negu per mažai  blush2.gif

Aš irgi ruošiuosi daug sukaupti. Jau užsisakius 16 prefoldų, porą surišamų vystyklų, porą bambukinių sauskelnių, įklotų...
Dar žadu bent penkias mažiausias sauskelnes iš pupkio užsisakyt. Na, manau naujagimiui pradžiai turėtų pakakti...
Atsakyti