Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(juurag @ 2011 01 18, 21:21)
Itti Bitti D'lish snap in 
stai prasom:)
sistema "snap in", du pagrindiniai isegami iklotai,
a) bambukinis iklotas, kuris susilanksto i tris dalis, tokiu budu gaunas 6 sluoksniu iklotas;dedas i apacia
b)organic cotton+fleece iklotukas dedas arciausiai uzpakaliuko(segas irgi), dedasi ant bambukinio
dar jei noris galima isegti mini boosteriukus microfibros arba bambuko; tiems kas daugiau slapinas:);
c)virsutines kelnaites su knopkutem, ishore kaip svelnus zomsas, vidus dengtas polester; labai graziai isdirbtos, atrodo kaip madingos apatines kelnaites;
papildomu virsutiniu kelnaiciu nereikia!
ir kas idomiausia, vaikutis neatrodo "pribombastintas":) labai tox slim fitting;
vaizdelis kaip su paprastu pampu;
ir dar pliusas, kadangi viskas ishsisega, taij greiciau ir dziusta isplovus,
plius galima sutaupyti, nebutina pirkti daug pilno komplekto kelnaiciu.
nes jos kartais nesusitepa, taij tik nusiperkat papildomu iklotu (bambuko+org cotton) ir tiesiog isegat i tas pacias kelnaites;

finale gaunas kaip AIO, tik kad galima viska ishsegti ir ishplauti ar sukeisti sausais:)

ash sitas keiciu kas 3-3.5 val; zodziu,labai dziaugiames, tikrai skiriasi nuo kitu:)

manasis sveria 10kg, taij jam dar tinka M dydis, bet jau uzsisakiau ir L dydzio, kuris tinka nuo 12 kg;

yra dar dvi rusys, bet kitu neuzsisakiau, nes vienoms (Bitti Boo) reikia papildomu virsutiniu kelnaiciu; o kitos (Bitti Tutto) yra universalaus dydzio, auga kartu su vaiku (bet jos gal labiau tinka nuo ankstesnio laiko 3-4 men, kad ilgam tiktu)
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 18, 21:29)
Bet skalbiant = naudojant muilą kažkokį?  g.gif
Aš irgi šiandien gavau  tongue.gif Bet aš užsisakinėjau Bitti Boo ir tas d`lish, tai man čiupinėjimui Bitti Boo labiau patinka iš išorės (aš turiu dermatitą ant rankos, tai labai nekenčiu su ja sintetiką liesti, o bitti boo išorėj medvilnė, berods). Super patiko, kad tokios siauros per klynuką, geriau nebūna ropojančiam/vaikštančiam  thumbup.gif tik aišku, iš karto baisu ir dėl avarijų..  unsure.gif
gitulia, sako, joms nereikia prilaikančių. Bet jos tokios fainos, kad žinok, gaila po bet kokiom kelnėm slėpt, jas reik pusplikiam nešiot ir gėrėtis  biggrin.gif
Įklotai pas mane buvo 2, dar dasipirkau trečią mažuliuką (rašo, galima tik įklotus keist), tai galima kaitaliot, dėt tik vieną, ar visus ar kaip tik noris. Vienas iš įklotų iš karto su sausuoju sluoksniu. Pačios sauskelnės vidus sintetinis, kol kas  sakau - deja..

Bet šiandien priėjau prie išvados, kad pačios pačiausios man vis tik yra BabyKicks OneSize kišeninės, kanapinės  wub.gif Tik ant jų reik prilaikančių, bet visi tie užsegimai, formos, gumos tamprumas ir visa kita  thumbup.gif ir jos plonos tokios, nemaišiškos. Nu žodžiu..  ax.gif
Antrą vietą Bitti Boo, tada Itti Bitti, žemiau BabyBeeHinds - man standžios pasirodė, ypač per gumas aplink šlaunis.. Bet gal dar nešiojimas pakoreguos reitingavimą  ax.gif
O aš pareklamuosiu tokius triusikėlius, švelni vilnelė, fantastiškas įklotukas. Medvilninis, bet pastorintas kur reik ir gerai išformuotas. Tik tiek gal jie labiau pereinamam etapui, kada nuo sauskelnių pereinama prie triusikėlių.

tikrai faini triusikeliai kelnaites, ju ishore vilnute? iklotukas ishsisega?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 18, 21:29)

O aš pareklamuosiu tokius triusikėlius, švelni vilnelė, fantastiškas įklotukas. Medvilninis, bet pastorintas kur reik ir gerai išformuotas. Tik tiek gal jie labiau pereinamam etapui, kada nuo sauskelnių pereinama prie triusikėlių.

jau varvinau anksčiau seilę į šitus biggrin.gif

nu bet aš tai reklamos auka doh.gif prisireikė ir man tų iti biti biggrin.gif
duokit linką per kur užsisakinėjat
Atsakyti
Baikit gundyt mastau.gif , kokia jų kaina? Jau prisiekiau sau ir vyrui,kad mum sauskelnių užtenka notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 22:35)
Baikit gundyt mastau.gif , kokia jų kaina? Jau prisiekiau sau ir vyrui,kad mum sauskelnių užtenka  notworthy.gif

hehe:) geras pavyzdys uzkrecia:)

ju galima rasti "Babykind" arba "Twinkle Twinkle",
bet patarciau norincioms Itti Bitti, uzsisakyneti kartu, nes siuntimas kainuoja, keliese butu pigiau:)
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 22:35)
Baikit gundyt mastau.gif , kokia jų kaina? Jau prisiekiau sau ir vyrui,kad mum sauskelnių užtenka  notworthy.gif

kaina, be akciju, apie 14 svaru, plius reiktu pasiimti pakeitimui bent viena
iklotuku komplekta, kuriu kaina 6.50 sv
Atsakyti
ebay 13 svaru plius atsiuntimas 2.5 svaro, yra kur pigiau?
Atsakyti
g.gif na jeigu kas nors užsisakinėtų tai aš prisijungčiau smile.gif man tai smalsumas veda, šiaip užtektinai tų sauskelnių turiu, bet egzotikos užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 18, 22:12)
tikrai faini triusikeliai kelnaites, ju ishore vilnute? iklotukas ishsisega?

Jie iš merino vilnos, jaučias šiek tiek lanolinas, bet labai nežymiai. Ties šonu sumegzta laisvu gera-bloga, tai tampos gerai. O užpakalis ir priekis iš 2 vilnos sluoksnių. Įverta gumytė, kurią galima pakoreguot, ta prasme skylutė jai palikta, kaip tarybiniuos triusikėliuos. Įklotukai įsisega iš priekio ir užpakalio po 2 knopkėm. Pats įklotukas, turbūt, flyzu vadintųs, bet iš medvilnės. Minkštas ir purus toks. Kaip geria nežinau, nes čia ateičiai pirkau ax.gif
O ėmiau 2 vnt, raudodą ir mėlyną. Tai abu skirias nuo nuotraukos per šlaunytes (primegztos, kaip rankogaliai), ir sakyčiau, kad mėlyni šiurkštesni, o gal tik siūlas storesnis. Tai dabar nežinau, kaip čia sureagavus, reiktų, gal pardavėjo prašyt sumainyt, bet tada tektų už siuntimą primokėt. Plius, gal taip geriau, nes nuotraukoj tai gryni triusikėliai g.gif

Aga, pasigooglinau, pas anglus pora litų pigiau nei vokiečiuos (kažkur 55/vnt) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 19 sausio 2011 - 11:55
Aš itti bitti iš čia pirkau mirksiukas.gif http://cgi.ebay.co.u...=item2308ea9a6b
Atsakyti
Sveikos, aš supermamoj naujokė. Ruošiuosi tapti mama vasario antroje pusėje bigsmile.gif
Ekologiškas mąstymas ir gyvenimo būdas po truputį įeina į kasdienę buitį (ir vyras neprieštarauja, po truputį ir šiūkšles rūšiuoja).
Laukiuosi pirmagimio, o informacija apie daugkartines sauskelnes dar ir neplanuodama nėštumo jau domėjausi, kad galėčiau aplinkiniams papasakot biggrin.gif
Bet dabar galvoju, kad aš ir su vienkartinėm sauskelnėm nežinau kaip elgtis, tad gal daugkartines pirksiu vėliau, kai jau būsiu įgudusi smile.gif.
Gal esat bandžiusios Loritos sauskelnes http://www.lorita.lt...-LT/628_95s.jpg ? Žadu šiandien jas apžiūrėti. Ar naudojot vystyklus pirmagymiams, kaip sekėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinga: 19 sausio 2011 - 14:22
Sveikos mamos,

Kadangi neseniai kalbejot apie trumpaklesnes vilnones kelnytes, noriu pasiteiraut, kokios labiausiai Jums tiko ir patiko, nes turim ilgaklesnes Ruskovilos- tai viskas ok, bet noreciau trumpaklesniu nakciai. Dar kazkuri mamyte uzsimine apie plonesnes trumpaklesnes, tai cia kurios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 19, 11:47)
Jie iš merino vilnos, jaučias šiek tiek lanolinas, bet labai nežymiai. Ties šonu sumegzta laisvu gera-bloga, tai tampos gerai. O užpakalis ir priekis iš 2 vilnos sluoksnių. Įverta gumytė, kurią galima pakoreguot, ta prasme skylutė jai palikta, kaip tarybiniuos triusikėliuos. Įklotukai įsisega iš priekio ir užpakalio po 2 knopkėm. Pats įklotukas, turbūt, flyzu vadintųs, bet iš medvilnės. Minkštas ir purus toks. Kaip geria nežinau, nes čia ateičiai pirkau  ax.gif
O ėmiau 2 vnt, raudodą ir mėlyną. Tai abu skirias nuo nuotraukos per šlaunytes (primegztos, kaip rankogaliai), ir sakyčiau, kad mėlyni šiurkštesni, o gal tik siūlas storesnis. Tai dabar nežinau, kaip čia sureagavus, reiktų, gal pardavėjo prašyt sumainyt, bet tada tektų už siuntimą primokėt. Plius, gal taip geriau, nes nuotraukoj tai gryni triusikėliai  g.gif
Aga, pasigooglinau, pas anglus pora litų pigiau nei vokiečiuos (kažkur 55/vnt)  ax.gif

taij aisku prasyt, kad sumainytu, nes visai kitas modeliukas gaunas ir paskirtis:)
o siuntimas sukeisto daikto turetu buti ju saskaita, bent jau mano patirty visad taip buna su UK online parduotuvemis;
Atsakyti