Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Coccinela @ 2011 01 14, 16:44)
Bet itti bitti užsisakiau, žiūrėsim, kaip prilips  ax.gif

Aš šiandien pasiėmiau iš pašto thumbup.gif Bandysim naudoti thumbup.gif Iš pirmo pačiupinėjimo, tai man visai patiko ax.gif
Atsakyti
dėl soneto, aš kaip tik paskutinį skalbimą skalbiau skystu sonetu bet tuo bekvapiu kur tipo tinka alergiškiems, buvo iš seniau užsilikęs jis pas mane, nes nemėgau jo, bet po to galvoju suskalbsiu sauskelnes, nų ir ką, ogi šūdukas, nepatinka man kaip jis skalbia absoliučiai nei rūbus gerai praplauna nei sauskelnes, sauskelnės liko su kvapeliu sysiaus unsure.gif skalbiu viską dažniausiai ant 40 laipsnių, rečiau ant 60 laipsnių unsure.gif

nors imt ir atiduot kam patinka jis biggrin.gif nes dabar tai tik paras ima, kainelė nemaža o skalbia prastokokai, netgi tie muilo riešutai man kažkaip fainiau skalbia, bent to kvapo nelieka unsure.gif

o levandinis sonetas gal ir nieko, gal kvepia skaniai? g.gif bandysiu kurį kartą aliejaus levandų įlašint gal toks pat rezultatas bus? biggrin.gif nu bus matyt
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 18, 15:51)
dėl soneto, aš kaip tik paskutinį skalbimą skalbiau skystu sonetu bet tuo bekvapiu kur tipo tinka alergiškiems, buvo iš seniau užsilikęs jis pas mane, nes nemėgau jo, bet po to galvoju suskalbsiu sauskelnes, nų ir ką, ogi šūdukas, nepatinka man kaip jis skalbia absoliučiai nei rūbus gerai praplauna nei sauskelnes, sauskelnės liko su kvapeliu sysiaus  unsure.gif skalbiu viską dažniausiai ant 40 laipsnių, rečiau ant 60 laipsnių  unsure.gif

nors imt ir atiduot kam patinka jis  biggrin.gif nes dabar tai tik paras ima, kainelė nemaža o skalbia prastokokai, netgi tie muilo riešutai man kažkaip fainiau skalbia, bent to kvapo nelieka  unsure.gif

o levandinis sonetas gal ir nieko, gal kvepia skaniai?  g.gif bandysiu kurį kartą aliejaus levandų įlašint gal toks pat rezultatas bus?  biggrin.gif nu bus matyt

Tas paprastasis bekvapis man nepatiko, man sauskelnės išplautos dvelkdavao kažkokiu ne kokiu kvapu, o vat Sonnet su levandomis man kvapas patinka, bet aš visada skalbiu 60laipsniu. Aš parduotuvėj atsisukau ir pauosčiau tą levandinį Sonnet, taip supratau, kad kvapas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 18, 15:51)
o levandinis sonetas gal ir nieko, gal kvepia skaniai?  g.gif bandysiu kurį kartą aliejaus levandų įlašint gal toks pat rezultatas bus?  biggrin.gif nu bus matyt

man abu labai patinka, as su levandiniu isskalbiau juodus rubus su sauskelnem ant 40 laipsniu, nu nerealiai kvepia ir labai gerai isskalbe, likau nerealiai patenkinta smile.gif seniai levandiniu neskalbiau smile.gif
Atsakyti
Matau vis mirkciojanti uzrasa "muilo riesutai", ir supratau, kad tai tikrai verta demesio eko slabimo priemone.
O vat kaip su skalbimo rutuliais (kaip pzv cia ) tiek drabuzeliams, tiek toms pacioms daugkartinems?
Kuri nors naudojot? atsiliepimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 01 18, 16:42)
Matau vis mirkciojanti uzrasa "muilo riesutai", ir supratau, kad tai tikrai verta demesio eko slabimo priemone.
O vat kaip su skalbimo rutuliais (kaip pzv cia ) tiek drabuzeliams, tiek toms pacioms daugkartinems?
Kuri nors naudojot? atsiliepimai?  blush2.gif

Labas, mes naudojam eko rutulius. Siaip esu patenkinta. Tik kartu su rutuliais dar idedu ir magneta. Jo funkc. - pagerinti vandens plovimo kokybe... Aisku, kai buna sunkesniu dienu (pvz po antibijotiku palaisvejo mazylio viduriukai), tai jie tikrai neisplauna taip kaip milteliai. Tai galvoju, tuomet arba karsta vandeni, arba biskuti milteliaias pasinaudoti. Bet siaip man jie patinka. Nes as megstu skalbinius bekvapius - man skaniausia kvepia - is lauko parnesti, isdziuve - lauko gaivos biggrin.gif Tiesiog jei rubai yra smarkiai istepti jie gerai neisplauna, tuomet arba rankomis reikia papildomai patrinti, arba rinktis kita skalbino priem.

Tuo paciu - didelis aciu atsakiusioms i mano klausima del naktinio sauskelniu naudojimo.

Gal kuri zinote kas parduoda namuose mezgimo masinomis megstu vilnos iklotuku?. Na cia jos ne i pacia sauskelne, bet ant jos dedama, vietoje apsauginiu kelnyciu. Man labai jos "prigijo". Kadangi mazyliui jau metai tai apsauginiu vilnos kelnyciu pirkti ir deti nebesinori. Su iklotukais daug patogiau, tik, va, pirkau pries metus ir nepamenu mamytes kontaktu nei vardo.
Dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2011 01 18, 14:51)
Aš šiandien pasiėmiau iš pašto  thumbup.gif  Bandysim naudoti  thumbup.gif  Iš pirmo pačiupinėjimo, tai man visai patiko  ax.gif

aha, musu megstamiausios siuo metu Itti Bitti:) thumbup.gif
tik keista kodel jomis niekas LT neprekiauja g.gif
Atsakyti
Na pareklamuokit placiau tas itti bitti biggrin.gif Jos trys viename, ar naudojamos su prilaikanciom kelnytem? Gal yra kur foto detalesne kaip jos atrodo is vidaus? Jos keliu rusiu yra? Kuom skiriasi? Kurias patartumet isbandyti/kokios butu patogiausios ant 13 kg. modelio?
Turincios papasakokit palciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 18, 20:59)
Na pareklamuokit placiau tas itti bitti  biggrin.gif  Jos trys viename, ar naudojamos su prilaikanciom kelnytem? Gal yra kur foto detalesne kaip jos atrodo is vidaus? Jos keliu rusiu yra? Kuom skiriasi? Kurias patartumet isbandyti/kokios butu patogiausios ant 13 kg. modelio?
Turincios papasakokit palciau  ax.gif

Itti Bitti D'lish snap in
stai prasom:)
sistema "snap in", du pagrindiniai isegami iklotai,
a) bambukinis iklotas, kuris susilanksto i tris dalis, tokiu budu gaunas 6 sluoksniu iklotas;dedas i apacia
b)organic cotton+fleece iklotukas dedas arciausiai uzpakaliuko(segas irgi), dedasi ant bambukinio
dar jei noris galima isegti mini boosteriukus microfibros arba bambuko; tiems kas daugiau slapinas:);
c)virsutines kelnaites su knopkutem, ishore kaip svelnus zomsas, vidus dengtas polester; labai graziai isdirbtos, atrodo kaip madingos apatines kelnaites;
papildomu virsutiniu kelnaiciu nereikia!
ir kas idomiausia, vaikutis neatrodo "pribombastintas":) labai tox slim fitting;
vaizdelis kaip su paprastu pampu;
ir dar pliusas, kadangi viskas ishsisega, taij greiciau ir dziusta isplovus,
plius galima sutaupyti, nebutina pirkti daug pilno komplekto kelnaiciu.
nes jos kartais nesusitepa, taij tik nusiperkat papildomu iklotu (bambuko+org cotton) ir tiesiog isegat i tas pacias kelnaites;

finale gaunas kaip AIO, tik kad galima viska ishsegti ir ishplauti ar sukeisti sausais:)

ash sitas keiciu kas 3-3.5 val; zodziu,labai dziaugiames, tikrai skiriasi nuo kitu:)
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 18, 21:12)
aha, musu megstamiausios siuo metu Itti Bitti:) thumbup.gif
tik keista kodel jomis niekas LT neprekiauja g.gif

ačiū už reklamą 4u.gif Susigundžiau ir neatsidžiaugiu thumbup.gif Išbandėm šiandien tai super duper thumbup.gif Minkštos, patogios, neišdidina bile kiek dupciuko thumbup.gif

Itti Bitti sauskelnių filmukas
Atsakyti
Na gal reiks ir mums susigundyt. o kaip su dydziais ar atitinka? Nespaudzia slaunyciu? Gal kas isbandet ant panasaus dydzio (13 kg. rubuilio)? Nes kazkaip tos kur skirtos iki pvz. 15 kg. mums vienos firmos jau vos vos ant ribos, kitos firmos nebeuzsegam g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 12:29)
Manau taip, nes skalbiant jo kiekis rūbe mažėja, todėl ir reik laiks nuo laiko mirkyti jame.

Bet skalbiant = naudojant muilą kažkokį? g.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2011 01 18, 14:51)
Aš šiandien pasiėmiau iš pašto  thumbup.gif  Bandysim naudoti  thumbup.gif  Iš pirmo pačiupinėjimo, tai man visai patiko  ax.gif

Aš irgi šiandien gavau tongue.gif Bet aš užsisakinėjau Bitti Boo ir tas d`lish, tai man čiupinėjimui Bitti Boo labiau patinka iš išorės (aš turiu dermatitą ant rankos, tai labai nekenčiu su ja sintetiką liesti, o bitti boo išorėj medvilnė, berods). Super patiko, kad tokios siauros per klynuką, geriau nebūna ropojančiam/vaikštančiam thumbup.gif tik aišku, iš karto baisu ir dėl avarijų.. unsure.gif
gitulia, sako, joms nereikia prilaikančių. Bet jos tokios fainos, kad žinok, gaila po bet kokiom kelnėm slėpt, jas reik pusplikiam nešiot ir gėrėtis biggrin.gif
Įklotai pas mane buvo 2, dar dasipirkau trečią mažuliuką (rašo, galima tik įklotus keist), tai galima kaitaliot, dėt tik vieną, ar visus ar kaip tik noris. Vienas iš įklotų iš karto su sausuoju sluoksniu. Pačios sauskelnės vidus sintetinis, kol kas sakau - deja..

Bet šiandien priėjau prie išvados, kad pačios pačiausios man vis tik yra BabyKicks OneSize kišeninės, kanapinės wub.gif Tik ant jų reik prilaikančių, bet visi tie užsegimai, formos, gumos tamprumas ir visa kita thumbup.gif ir jos plonos tokios, nemaišiškos. Nu žodžiu.. ax.gif
Antrą vietą Bitti Boo, tada Itti Bitti, žemiau BabyBeeHinds - man standžios pasirodė, ypač per gumas aplink šlaunis.. Bet gal dar nešiojimas pakoreguos reitingavimą ax.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2011 01 18, 19:02)
Kadangi mazyliui jau metai tai apsauginiu vilnos kelnyciu pirkti ir deti nebesinori. Su iklotukais daug patogiau, tik, va, pirkau pries metus ir nepamenu mamytes kontaktu nei vardo.

O aš pareklamuosiu tokius triusikėlius, švelni vilnelė, fantastiškas įklotukas. Medvilninis, bet pastorintas kur reik ir gerai išformuotas. Tik tiek gal jie labiau pereinamam etapui, kada nuo sauskelnių pereinama prie triusikėlių.
Atsakyti