QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 12:29)
Manau taip, nes skalbiant jo kiekis rūbe mažėja, todėl ir reik laiks nuo laiko mirkyti jame.
Bet skalbiant = naudojant muilą kažkokį?
QUOTE(Pamaiva @ 2011 01 18, 14:51)
Aš šiandien pasiėmiau iš pašto
Bandysim naudoti
Iš pirmo pačiupinėjimo, tai man visai patiko
Aš irgi šiandien gavau
Bet aš užsisakinėjau Bitti Boo ir tas d`lish, tai man čiupinėjimui Bitti Boo labiau patinka iš išorės (aš turiu dermatitą ant rankos, tai labai nekenčiu su ja sintetiką liesti, o bitti boo išorėj medvilnė, berods). Super patiko, kad tokios siauros per klynuką, geriau nebūna ropojančiam/vaikštančiam
tik aišku, iš karto baisu ir dėl avarijų..
gitulia, sako, joms nereikia prilaikančių. Bet jos tokios fainos, kad žinok, gaila po bet kokiom kelnėm slėpt, jas reik pusplikiam nešiot ir gėrėtis
Įklotai pas mane buvo 2, dar dasipirkau trečią mažuliuką (rašo, galima tik įklotus keist), tai galima kaitaliot, dėt tik vieną, ar visus ar kaip tik noris. Vienas iš įklotų iš karto su sausuoju sluoksniu. Pačios sauskelnės vidus sintetinis, kol kas sakau - deja..
Bet šiandien priėjau prie išvados, kad pačios pačiausios man vis tik yra BabyKicks OneSize kišeninės, kanapinės
Tik ant jų reik prilaikančių, bet visi tie užsegimai, formos, gumos tamprumas ir visa kita
ir jos plonos tokios, nemaišiškos. Nu žodžiu..
Antrą vietą Bitti Boo, tada Itti Bitti, žemiau BabyBeeHinds - man standžios pasirodė, ypač per gumas aplink šlaunis.. Bet gal dar nešiojimas pakoreguos reitingavimą
QUOTE(lauryna50 @ 2011 01 18, 19:02)
Kadangi mazyliui jau metai tai apsauginiu vilnos kelnyciu pirkti ir deti nebesinori. Su iklotukais daug patogiau, tik, va, pirkau pries metus ir nepamenu mamytes kontaktu nei vardo.
O aš pareklamuosiu tokius
triusikėlius, švelni vilnelė, fantastiškas įklotukas. Medvilninis, bet pastorintas kur reik ir gerai išformuotas. Tik tiek gal jie labiau pereinamam etapui, kada nuo sauskelnių pereinama prie triusikėlių.