Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Pamirkyt vandeny cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 11:09)
Pamirkyt vandeny  cool.gif

Ar lanolinas tirpsta kamb.t. vandeny?
Atsakyti
Manau taip, nes skalbiant jo kiekis rūbe mažėja, todėl ir reik laiks nuo laiko mirkyti jame.
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2011 01 18, 00:26)
lotuliukas.gif truputį nušnekat į lankas su kažkokiais "pabezdėjimais", bet aš jums atleidžiu biggrin.gif

sarkazmas panele, sarkazmas tongue.gif bet jūs ir to nesupratot doh.gif lotuliukas.gif

oki, baigiu šią temą nors ir pasipiltų kita ataka doh.gif

vaidyte, niekas ir nepyksta tarkim dėl vieno ar kito skelbimo ax.gif buvo pasakyta, kad skelbimams yra atskira vieta, bet žmogus sureagavo karštakošiškai doh.gif biggrin.gif nu tai ir buvo taip atsakyta
buvo ir man "oj ne čia pataikiau" bet be papildomų išsidirbinėjimų išsisuki ir viskas, nematau problemos įrodinėti savo tiesos jeigu klystu smile.gif

vaidyte, o tavo vaikui nuo visų skalbimo miltelių alergizuoja? ne tik šlaunytes tarkim ir kūnelį?

aš dabar dar prie to pačio užsisakiau "didžius" ar kažkaip panašiai milteliai tipo skirti skalbt vystyklus, nurašysiu sudėtį ir paprašysiu pakomentuot buitinių priemonių skyrely, pažiūrėsim ką atrašys, kiek ten to gėrio ar blogio unsure.gif
Atsakyti
Kūnelio nealergizuoja visiškai, bet va ten,kur sauskelnė liečia šlaunytes...galvojau,gal nuo šiurkštumo, bet baigiau Neutral ir pradėjau su muilo riešutais skalbti, žiūriu dingo raudonumai - tik tada doh.gif susiprotėjau nuo ko...bet nepasakyčiau,kad čia bėrimas, čia toks raudonumas, net odelė sušiurkštėja...tiesa,kartais ir mini spuogiukų atsiranda ant odelės virš peliuko, bet retokai. Dabr galvoju kartą su milteliais skalbti, o sekančius 3 - su riešutais g.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad paskutinį kartą rašau ne į temą unsure.gif

Meduolia,
pabaigiam rašymą ne į temą sauskelnių temoje 4u.gif pati su su manim kalbėjot nemandagiai, pripažinkit 4u.gif Jūs net nesat manęs mačiusi, nepažįstat, o tokia žinute, cituoju jus "nu pavarai tu čia tai kam tada skyrelis skelbimų? kaip tu galvoji?" pasakot apie savo mandagumą labai daug... tokiais savo ale sarkazmais "pabezdėjimas ne laiku, ne vietoje" tai vėlgi kas čia per negražumai? Bet aš draugiškai sakau, aš asmeniškai nei karto jūsų nepuoliau, na taip pasakiau, kad tamsta užputojot, bet nepiktai, su šypsenėle, mes abi esam mamos, abi turim rodyt gražų pavyzdį savo vaikams, o gražumai baigiasi ten, kur prasideda pykčiai ax.gif
Sauskelnių temą skaitau ir seku jau daugiau nei metai, man įdomu, nes patys naudojam daugkartines sauskelnes savo vaikui, kitaip tariant esam visos čia bendramintės, todėl nebesipykim, visoms užpykusioms susitaikymui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kuri galit man parodyti, kur yra būtent sauskelnių pardavimo skelbimų skyrelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 18 sausio 2011 - 13:57
QUOTE(Linucia @ 2011 01 18, 13:53)
Gal kuri galit man parodyti, kur yra būtent sauskelnių pardavimo skelbimų skyrelis smile.gif

http://www.supermama...;#entry43789240 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2011 01 18, 13:53)
Atsiprašau, kad paskutinį kartą rašau ne į temą  unsure.gif

Meduolia,
pabaigiam rašymą ne į temą sauskelnių temoje 4u.gif pati su su manim kalbėjot nemandagiai, pripažinkit 4u.gif Jūs net nesat manęs mačiusi, nepažįstat, o tokia žinute, cituoju jus "nu pavarai tu čia tai kam tada skyrelis skelbimų? kaip tu galvoji?" pasakot apie savo mandagumą labai daug... tokiais savo ale sarkazmais "pabezdėjimas ne laiku, ne vietoje" tai vėlgi kas čia per negražumai? Bet aš draugiškai sakau, aš asmeniškai nei karto jūsų nepuoliau, na taip pasakiau, kad tamsta užputojot, bet nepiktai, su šypsenėle, mes abi esam mamos, abi turim rodyt gražų pavyzdį savo vaikams, o gražumai baigiasi ten, kur prasideda pykčiai ax.gif
Sauskelnių temą skaitau ir seku jau daugiau nei metai, man įdomu, nes patys naudojam daugkartines sauskelnes savo vaikui, kitaip tariant esam visos čia bendramintės, todėl nebesipykim, visoms užpykusioms susitaikymui 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prie "Vaikiska technika"
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 14:27)
Kūnelio nealergizuoja visiškai, bet va ten,kur sauskelnė liečia šlaunytes...galvojau,gal nuo šiurkštumo, bet baigiau Neutral ir pradėjau su muilo riešutais skalbti, žiūriu dingo raudonumai - tik tada  doh.gif  susiprotėjau nuo ko...bet nepasakyčiau,kad čia bėrimas, čia toks raudonumas, net odelė sušiurkštėja...tiesa,kartais ir mini spuogiukų atsiranda ant odelės virš peliuko, bet retokai. Dabr galvoju kartą su milteliais skalbti, o sekančius 3 - su riešutais g.gif

Oi neprasideciau as toliau su skalbimo milteliais. Mano suneliui lygiai tas pats daresi nuo Neutral, tai as Jusu vietoj aplamai ne karto neplauciui su milteliais, nes kai isisenes tas sudirgimas kaip mums, tai ilgai po to reiks vaikiuko odele gydyti. As dar bandziau tiesiog prisitarkuokit paprasto vaikisko muilo, uzpyliau verdanciu vandeniu, isejo kose, tai jos po sauksta dedavau i arbatos puodeli, uzpildavau karstu vandeniu,kad istirptu ir tada supildavau i skalbimo masinos stalciuka. Bet kadangi mes i sauskelnes nekakojam nuo 4 men, tai aplamai pradejau vandeniu plaunu kas 3-4 d. , tik kartais perplaunu ant 60 temp.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 18, 13:27)
Kūnelio nealergizuoja visiškai, bet va ten,kur sauskelnė liečia šlaunytes...galvojau,gal nuo šiurkštumo, bet baigiau Neutral ir pradėjau su muilo riešutais skalbti, žiūriu dingo raudonumai - tik tada  doh.gif  susiprotėjau nuo ko...bet nepasakyčiau,kad čia bėrimas, čia toks raudonumas, net odelė sušiurkštėja...tiesa,kartais ir mini spuogiukų atsiranda ant odelės virš peliuko, bet retokai. Dabr galvoju kartą su milteliais skalbti, o sekančius 3 - su riešutais g.gif

mda... Neutralas sauskelniu atzvilgiu tikrai nera nekaltas skalbiklis;
nors kai kurios mamos, pastebejau sitam forume, niekaip nenori atsisakyti sio skalbiklio,sako kox gi skirtumas, jis gi Neutral:) negi pirksiu sauskelnem ir vaikishkam rubeliam atskira skalbikli (nagi, jis turetu ish esmes buti eko, be minkstikliu/balikliu ir kt. negeroviu)(plius, kitas motyvas, gal net pagrindinis, nenoras atsisakyi Neutral, - piniginis; aishku, kad eko skalbikliai brangesni, bet kaip paziuresi, kas svarbiau,ar laikytis nuostatos, kad ir Neutral bus gerai ar visgi nerizikuot sukeliant alergijos savo kudikiu odelei..plius kaip jau diskutavom anksciau, visom nors siek tiek "eko sauskelnems" naudojimas paprastu skalbikliu labai ne i nauda (del prastesnio sugeriamumo, siurkstumo ir t.t.);
Atsakyti
Dėkui už patarimą. Mes nekakojam į sauskelnes irgi seniai, bet laiks nuo laiko aš turiu jas ant 90tempos skalbti, nes man jos po kiek laiko, kai pasysina ,įgauna tokį stiprų kvapą...o dėl skalbimo tik vandeniu...na vistiek kažkaip norisi bent kartkartėm kokią ,,prošką " įmesti...seksiu situaciją atidžiau. Su ūk.muilo drožlėm irgi praskalbiu neretai,bet nesužiūrėjau kaip dėl raudonumo tuo metu būna. Turėsiu minty,kad nerizikuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš sauskelnes skalbiu Sonnet skystu skalbikliu levandų kvapo ir man thumbup.gif
2 litrai = 20 skalbimų ir jokių bėrimų smile.gif
Ačiū už nuorodą good.gif
Atsakyti