Isplauk, matyt per daug lanolino privare. Man irgi neptinka kai liecian jauciasi, iki tokio laipsnio as niekad nelanolizuoju. O sitos ir be lanolino neblogai laikytu, o jei dar pasivelusios, tai tikrai "neprasaus" kiaurai Jos turetu buti pakankamai minkstos, nors ir dvigubos, taviskes matyt tikrai suveltos gerai
O mes tokias dvigubo mezgimo nuo pat pradziu bent kelis dydzius naudojom ir man labai patiko, tik pacios didziausios jau nebeprilipo. Ir nesusivele niekas labai tik vos vos klyniuke, kur matyt trinasi i sauskelne ropojant, judant. Tai priklauso ko gero nuo to kaip plauni, dziovini
Mums jos fantastiškos - labai švelnios ,be jokių siūlių, mes tik nakčiai jas dėdavome, bet susivėlė tikrai ir tuo pačiu sumažėjo, nors skalbti vilną tikrai moku.Matyt ateina laikas...Dabar įsigijome Lana Care XL dydžio nakčiai irgi labai gerai. Jei ką domina, jų produkcija siuvama Vilniuje ir iš siuvyklos galima pigiau viską pirkti
Na, jos nesusivėlusios, vienos praktiškai kaip naujos atrodo, bet aš vis tiek... nežinau, na nebent tik nakčiai mausiu. Bet turbūt pirmiau reik apskritai nors kartą apmaut, gal nebus taip blogai.
Tai tuo pačiu aš čia sau mąstau, tai kokias ten aš kelnytes nusimezgiau, jos tikrai "peršaunamos", net nėr ką lygint ale aš iš vis įsigudrinau prilaikančių nemaut namuos
Tai tuo pačiu aš čia sau mąstau, tai kokias ten aš kelnytes nusimezgiau, jos tikrai "peršaunamos", net nėr ką lygint ale aš iš vis įsigudrinau prilaikančių nemaut namuos
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 16, 22:53)
Iš eBay nusipirkau 2 padėvėtas prilaikančias vilnones. Va tokias
naudotos, rašo, kad prieš parduodant lanolizuotos.
Nu ir žinokit, nežinau ką mąstyt.. iš išorės tokios visai nieko liest, bet pačiupinėjus storos, kaip vailokas koks (dvigubo mezgimo), o kai ranką vidun įkišau - vienas lanolinas, net ant pirštų prilipo. Tai išpakavau ir padėjau susnervavus "jau tikrai nemausiu", pusdienį vaikščiojau ir vėl priėjus kažkaip jau nebe tokios klaikios pasirodė. Kad "neperšaunamos" jos tai tikrai... na, bet ar jos tikrai turi būt tokios riebios ir standžios? Pagalvojau, gal visai gerai nakčiai. Bet dieną su tokiom tai nežinau.. gal apsiprast reik, mano nusimegztos tikrai smagesnės
O gal pabandyt jas praplaut?
naudotos, rašo, kad prieš parduodant lanolizuotos.
Nu ir žinokit, nežinau ką mąstyt.. iš išorės tokios visai nieko liest, bet pačiupinėjus storos, kaip vailokas koks (dvigubo mezgimo), o kai ranką vidun įkišau - vienas lanolinas, net ant pirštų prilipo. Tai išpakavau ir padėjau susnervavus "jau tikrai nemausiu", pusdienį vaikščiojau ir vėl priėjus kažkaip jau nebe tokios klaikios pasirodė. Kad "neperšaunamos" jos tai tikrai... na, bet ar jos tikrai turi būt tokios riebios ir standžios? Pagalvojau, gal visai gerai nakčiai. Bet dieną su tokiom tai nežinau.. gal apsiprast reik, mano nusimegztos tikrai smagesnės
O gal pabandyt jas praplaut?
ash tokias turiu Disanos, dvigubo mezgimo, jos tikrai nera riebaluotos nuo lanolino ir ne siurkscios; turbut ten per daznai jas lanolizuodavo, kas tikrai nera butina, taip daznai; jos siaip daugiau yra skirtos nakciai, nes storos, bet dregme super atlaiko:) ash kartais dedu ir diena, kai visa kita buna ishplauta, nors dienai yra pirkti dienines vilnones prilaikancios, jos plonesnes, galvoju, kad ir man tokiu reiketu, bet ju kainos geresniu,olialia..
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 17, 13:00)
Na, jos nesusivėlusios, vienos praktiškai kaip naujos atrodo, bet aš vis tiek... nežinau, na nebent tik nakčiai mausiu. Bet turbūt pirmiau reik apskritai nors kartą apmaut, gal nebus taip blogai.
Tu pirma jas ant modelio isbandyk, gal visai patiks
As vasara, kai namie karsta nemaudavau irgi vilnoniu, dabar tai del silumos apsimaunam dazniausiai sortukus ir kojinytes. Bet mes jau lakstantys ir ant zemes zaidziantys, tai tik su sauskelne dazniausiai per vesu.
QUOTE(meduolia @ 2011 01 16, 22:55)
nu pavarai tu čia tai kam tada skyrelis skelbimų? kaip tu galvoji?
O tamsta kad apsiputojai
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 16, 23:53)
Mes tokias taip pat turėjom, visai man patiko mažam kūdikėliui dėti, puikiai nuo medžiaginių sauskelnių išpūstą mažą užpakaliuką aptempdavo Ir tikrai daug sugerdavo, niekada avarijų nebūdavo
QUOTE(Linucia @ 2011 01 17, 19:38)
O tamsta kad apsiputojai
Na jus tai irgi negraziai bendraujat. Yra forumo tam tikros taisykles, jums apie jas primenama ir prasoma laikytis, o jus kaip reaguojat
QUOTE(gitulia @ 2011 01 17, 19:47)
Na jus tai irgi negraziai bendraujat. Yra forumo tam tikros taisykles, jums apie jas primenama ir prasoma laikytis, o jus kaip reaguojat
vat vat
tigi felise gražiai parašė, kad čia ne vieta, o tamsta pradėjo iškart apie bulves ir visa kitą nesamonę berti o aš tai nesiputoju, man giliai vienodai, tik keista, kad žmogus net nesupranta lyg šiol, kad ne vietoj ir nelaiku pabezdėjo ir dar neatsiprašo, o puola
QUOTE(meduolia @ 2011 01 17, 20:51)
vat vat
tigi felise gražiai parašė, kad čia ne vieta, o tamsta pradėjo iškart apie bulves ir visa kitą nesamonę berti o aš tai nesiputoju, man giliai vienodai, tik keista, kad žmogus net nesupranta lyg šiol, kad ne vietoj ir nelaiku pabezdėjo ir dar neatsiprašo, o puola
truputį nušnekat į lankas su kažkokiais "pabezdėjimais", bet aš jums atleidžiu
Felisei ir Gitulei ačiū, kad mandagios forumietės esat
Leiskite pabandyti apžvelgti kas nutiko.Ne visi/visos žino ir gerai pažįsta šį supermama.lt - jei atvirai, tokio painaus puslapio dar nesu sutikus. Kol aš išsiaiškinau , kaip tos temos ir forumai suklasifikuoti, kas prie ko ir su kuo - praėjo nemažai laiko, taigi irgi šaudžiau su skelbimais į svetimas temas ir t.t. ir gaudavau pylos. Kažkodėl galvoju,jog ši situacija panaši. Juk tikrai nelengva susigaudyti,kad vienur diskutuoji, kitur pardavinėji ir t.t. Kai jau žinai sistemą - viskas ,rodods, paprasta.
P.S. dar pastebiu SM forume daug nesusikalbėjimo vien dėl to, jog mintis reiškiame rašydamos, o tai jau daugeliu atvejų galima perskaityti dviprasmiškai...nematant žmogaus ir negirdint jo tono lengva suklysti, todėl reiktų kiek pagarbos vieni kt.
Atsiprašau už
P.S. dar pastebiu SM forume daug nesusikalbėjimo vien dėl to, jog mintis reiškiame rašydamos, o tai jau daugeliu atvejų galima perskaityti dviprasmiškai...nematant žmogaus ir negirdint jo tono lengva suklysti, todėl reiktų kiek pagarbos vieni kt.
Atsiprašau už
Ai, nu bet nebūtina apie tai tiek daug kalbėt, ką?
Moviau vakar aš vaikui tas vilnones. Dydis, kuris turėtų mums būt dabar kaip tik ar didokas, tai toks vos vos. Dar nespaudžia, bet kol apvelki... o 86-92 tai taip stipriai lanolizuotos, kad tiesiog neapsimauna - neslysta. Sakykit man, kaip dabar jas nuriebalinti nesugadinant?
Moviau vakar aš vaikui tas vilnones. Dydis, kuris turėtų mums būt dabar kaip tik ar didokas, tai toks vos vos. Dar nespaudžia, bet kol apvelki... o 86-92 tai taip stipriai lanolizuotos, kad tiesiog neapsimauna - neslysta. Sakykit man, kaip dabar jas nuriebalinti nesugadinant?