Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(meduolia @ 2011 01 12, 23:39)

Aš lygiai tokias pačias turiu TotsBots g.gif , gal tik gumytės kiek kitokios, su snap in (nuorodoj neparodyta) ir mūsiškės OneSize. Kol kas fainos, nežinau, tik kaip ten nešiosis ir atrodys po pusmečio..

QUOTE(juurag @ 2011 01 13, 08:30)
isbandyk australiskas Itti Bitti D'lish snap in, nebandziau nieko patogiau:)

O gali kokią nuorodą parodyt? nes aš labai daug įvairių jų radau nete, nežinau, apie kurias konkrečiai kalbi.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 13, 12:00)
Aš lygiai tokias pačias turiu TotsBots  g.gif , gal tik gumytės kiek kitokios, su snap in (nuorodoj neparodyta) ir mūsiškės OneSize. Kol kas fainos, nežinau, tik kaip ten nešiosis ir atrodys po pusmečio..
O gali kokią nuorodą parodyt? nes aš labai daug įvairių jų radau nete, nežinau, apie kurias konkrečiai kalbi.

stai tokios:)

http://ittibitti.com...84756c77c9eae6c
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 13, 12:12)

o jei ne paslaptis kur pirkot ir kiek mokėjot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 13, 12:12)

Tai turbūt tos pačios kaip čia ?
Gal kur pigiau radai? ax.gif

Aš ketinu iš šitos pardos užsisakyt ką nors, tai gali ir itti bitti bandysiu tada, ten pristatymas nemokamai, jei kas ko norit šiom dienom, galėčiau atsiųst į LT. Mažas paketėlis į LT, berods, 3,5€ g.gif
Papildyta:
Bet tos itti bitti su pulu? Turbūt beveik nerealu tikėtis sauskelnių, kad būtų be sintetikos ir nereiktų prilaikančių unsure.gif
BabyKicks analogiškos irgi fainos, tik kišeninės. Man jis visai nieko, bet ten kur aplink šlaunis glaudžias, tai polyesterio flyzas.. nu nei šiaip, nei taip unsure.gif čia gal kad minkščiau nei PUL būtų? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 13 sausio 2011 - 12:18
Parasysiu ka as galvoju apie daugkartines sauskelnes...Naudojam jas jau beveik 2men,(vaikui 6,5men),einant i lauka ar nakti dedu vienkartinius pampersus...naudoju jas tik todel ,kad isleidau 400litu tongue.gif ir tikejau kad su jom leliui bus geriau..Kolkas man paciai patiketi tuo labai sunku,o juo labiau itikinti vyra..Turiu 20kiseniniu flaneliniu ir frotiniu sauskelniu,man ju pilnai uztenka,nes jau kaip rasiau tiek einant i miesta tiek nakti dedu pampersus..viska pirkau is vienos moteriskes kuri numezge ir pora vilnoniu kelnyciu ir pasiuvo sauskelnes.pirma diena uzdejus mane istiko sokas ,nes vaika reikejo perrengti 4kartus,tos kelnytes vilnones suslapdavo,atitinkamai suslapdavo ir bodziukas.keiciau nemeluosiu kas 2,jei vaikas uzmigdavo kas 3val,bet cia ilgiausiai. doh.gif tada is jos buvau isigijus dar vienas kelnytes kur maunasi ant virsaus is tokios svarkines vilnones medziagos,tai va sitos nesuslampa,bet su jom vaikas atrodo kaip sumo imtynininkas negali dorai nei sedeti nei vartytis,rubus atitinkai reikia vilktis didesnius..Zodziu tikrai nezinau ka darau ne taip(iklotai i tas sauskelnes dedasi flaneliniai arba frotiniai),bet kolkas man is ju dziaugsmo ir naudot mazai,ar jos ale tai gerai kudikiui irgi abejoju,nes visa ta slapuma tai jis jaucia istisai...
Atsakyti
Axta, man atrodo, paskubėjai.. yra kitų audinių, kurių užtenka plonesnio sluoksnio, ir tos sauskelnės skirtingo siuvimo.
Juk ne veltui čia dabar diskutuojam, kuriai kurios labiausiai patinka. Aš po vieną visokias bandau pirktis ir ieškotis TŲ.
Tik bijau, kad kol visas išbandysiu ir nebereiks daugiau vnt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vilnones BŪTINA lanolizuoti
Atsakyti
QUOTE(lacham @ 2011 01 12, 16:31)
sau ka atradau:
iklotai

idomu, ar verta??? 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
as tai uzmerkiu,
po to ukiniu muilu itrinu, ir i skalbykle: gariausiai isskalbia.
jokiu bio milteliu nereikia.
Ukiskas muilas:-pats geriausias skalbiklis g.gif bent jau man.

poster_offtopic.gif As irgi apie tokias galvojau, bet paskui isigijau menstruacini puodeli ir pasibaige mano bedos smile.gif

O as net nemerkiu. Jei prikakotos, tada ir karto paplaunu ukiniu ar dar itrinu tulzies muilu, jei tik slapios - metu tiesiai i kibira. O tada ir muilo riesutai isskalbia (nuo milteliu alergija turejom)
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 12, 17:15)
Aš dar su klausimu. Daugelis akcentuoja, jog sauskelnės tinkamos nuo pirmųjų mažylio dienų, bet vėliau, kalbant - sako, kad pradžioj su daugkartinėm daug vargo ir daugelis pradeda jas naudoti maždaug nuo 2-3 mėn.

Naudojom nuo pirmu dienu. Jokio vargo didesnio nei su vienkartinem nemaciau. Na netaip ir sunku paplauti ta prikakota vystykla. O kiek susitaupo, kai vaikis vos uzdejus svaru, vel privaro... Is pradziu naudojom merliuka su idetu ikloteliu ir vilnonem. Veliau jau siutas sauskelnes.

QUOTE(Magira @ 2011 01 12, 21:02)
Na jus mamos tikrai saunuoles,kad nuo pirmuju dienu su daugkartinem.As labai norejau tu daugkartiniu ,bet nesugebejau pirmus menesius ju naudot labai jau daznai keiciau as sauskelnes vienkartines.Paskaiciau kad jos negerai ,tai jau keiciau ir keiciau.Dabar jau prisipirkau prisisiuvau,tai pradesim tas daugkartines nuo 5,5menesio tik nezinau ar uosviene netinges su jom ,nes as jau dirbu doh.gif .
Aciu visoms uz iskarpas ir patarimus.

Na kaip keitei vienkartines, taip butum pakeitus ir plaunamas. O imesti i skalbianke tikrai netoks jau vargas... Ir nesijaudink, karta parodzius nemanau kad uosviene spyriosis labai. Juk ar ta ar ta pakeisti reikia gana daznai. Svarbu neuzvelinti, kad nesuslaptu iki rubeliu.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 13, 12:30)
Tai turbūt tos pačios kaip čia ?
Gal kur pigiau radai?  ax.gif

Aš ketinu iš šitos pardos užsisakyt ką nors, tai gali ir itti bitti bandysiu tada, ten pristatymas nemokamai, jei kas ko norit šiom dienom, galėčiau atsiųst į LT. Mažas paketėlis į LT, berods, 3,5€  g.gif
Papildyta:
Bet tos itti bitti su pulu? Turbūt beveik nerealu tikėtis sauskelnių, kad būtų be sintetikos ir nereiktų prilaikančių  unsure.gif
BabyKicks analogiškos irgi fainos, tik kišeninės. Man jis visai nieko, bet ten kur aplink šlaunis glaudžias, tai polyesterio flyzas.. nu nei šiaip, nei taip  unsure.gif čia gal kad minkščiau nei PUL būtų? mastau.gif

kur ziuri vok parduotuvej, kainos normalios, ash pirkau tas pacias Itti Bitti
uzh 14 svaru be nuolaidos ("Babykind"), kitakart uztaikiau nuolaida, nusipirkau uzh 10 sv, bet tokiu nuolaidu labai retai buna sitoms..smile.gif
del virsutiniu kelnyciu, kazkaip man atrodo cia to pull'o kiek maziau, jos tokios
svelnios, kaip zomsines:)
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2011 01 13, 12:46)
Parasysiu ka as galvoju apie daugkartines sauskelnes...Naudojam jas jau beveik 2men,(vaikui 6,5men),einant i lauka ar nakti dedu vienkartinius pampersus...naudoju jas tik todel ,kad isleidau 400litu tongue.gif  ir tikejau kad su jom leliui bus geriau..Kolkas man paciai patiketi tuo labai sunku,o juo labiau itikinti vyra..Turiu 20kiseniniu flaneliniu ir frotiniu sauskelniu,man ju pilnai uztenka,nes jau kaip rasiau tiek einant i miesta tiek nakti dedu pampersus..viska pirkau is vienos moteriskes kuri numezge  ir pora vilnoniu kelnyciu ir pasiuvo sauskelnes.pirma diena uzdejus mane istiko sokas ,nes vaika reikejo perrengti 4kartus,tos kelnytes vilnones suslapdavo,atitinkamai suslapdavo ir bodziukas.keiciau nemeluosiu kas 2,jei vaikas uzmigdavo kas 3val,bet cia ilgiausiai. doh.gif tada is jos buvau isigijus dar vienas kelnytes kur maunasi ant virsaus is tokios svarkines vilnones medziagos,tai va sitos nesuslampa,bet su jom vaikas atrodo kaip sumo imtynininkas negali dorai nei sedeti nei vartytis,rubus atitinkai reikia vilktis didesnius..Zodziu tikrai nezinau ka darau ne taip(iklotai i tas sauskelnes dedasi flaneliniai arba frotiniai),bet kolkas man is ju dziaugsmo ir naudot mazai,ar jos ale tai gerai kudikiui irgi abejoju,nes visa ta slapuma tai jis jaucia istisai...

aha.. pagal pasakojima man persasi viena isvada, kad beda ta, jog pirkot
ish moterishkes jos pacios siutas sauskelnes, del to neaishkus vilnoniu kelnyciu sugeriamumas ir atitinkamai visu kitu sauskelniu (frote ar medvilnes).. ji paeme paprasta frote, paprasta medvilne ir pasiuvo pigu sauskelnes varianta, tai logiska
kad jos sugeriamumas niekad nebus tobulas; del to nesimato nei naudos nei sugeriamumo ir visa kita;
pirktines sauskelnes reikia keisti kas 3-3.5 valandos, tiek jos ir turetu laikyti,
o pirktines dvigubo mezgimo viln kelnytes tikrai neturetu pershlapti, jei sauskelnes po jo ir perslampa, tai dregems perteklius tiesiog i jas atsiremia ir tik siek tiek isigeria..;
plius ikloteliai turetu buti bambuko kanapes fleece, kad geriau sugertu dregme;
zodziu, pataupet pradiniam variante, todel truputi nepasiseke...
Atsakyti
Sveikos moterys atleiskit ,bet neisivaizduoju kas tas lonalizatorius ir kur ji gauti.Itariu tai kazkas panasaus i impregnanta.Gal turit kokia fotke jo .As ne lietuvoj neisivaizduoju kaip prasyti ir kur jo ieskoti.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 01 13, 17:11)
Sveikos moterys atleiskit ,bet neisivaizduoju kas tas lonalizatorius ir kur ji gauti.Itariu tai kazkas panasaus i impregnanta.Gal turit kokia fotke jo .As ne lietuvoj neisivaizduoju kaip prasyti ir kur jo ieskoti.
aciu

bet kurioj didesnej internetinej parduotuvej,
kuri pekiauja plaunamom sauskelnem, reik ieshkoti prie "accessories"
vadinas "lanolin", arba bet kurioj tikroj eko parduotuvej,
kur prekiauja skalbimo priemonem, sauskelnem ir pnsh.
Atsakyti
Atrodo, kad kuo toliau i miska- kuo daugiau medziu man su tais daugkartiniais vaiku dalykeliais blush2.gif jau visai visa info susimaise lotuliukas.gif
Bambukine medziaga yra geresne tuom, kad geriau islaiko dregme ir yra antibakterine?
Madvilne ir flanele- net tokios atsparios lengviau praleis dregme?
Kanapine medziaga? rolleyes.gif
Sorry, kad klausineju, bet jau tikrai baigiu pasimesti biggrin.gif
Atsakyti