QUOTE(Coccinela @ 2011 01 13, 12:30)
Tai turbūt tos pačios
kaip čia ?
Gal kur pigiau radai?
Aš ketinu iš šitos pardos užsisakyt ką nors, tai gali ir itti bitti bandysiu tada, ten pristatymas nemokamai, jei kas ko norit šiom dienom, galėčiau atsiųst į LT. Mažas paketėlis į LT, berods, 3,5
Papildyta:
Bet tos itti bitti su pulu? Turbūt beveik nerealu tikėtis sauskelnių, kad būtų be sintetikos ir nereiktų prilaikančių
BabyKicks analogiškos irgi fainos, tik kišeninės. Man jis visai nieko, bet ten kur aplink šlaunis glaudžias, tai polyesterio flyzas.. nu nei šiaip, nei taip
čia gal kad minkščiau nei PUL būtų?
kur ziuri vok parduotuvej, kainos normalios, ash pirkau tas pacias Itti Bitti
uzh 14 svaru be nuolaidos ("Babykind"), kitakart uztaikiau nuolaida, nusipirkau uzh 10 sv, bet tokiu nuolaidu labai retai buna sitoms..
del virsutiniu kelnyciu, kazkaip man atrodo cia to pull'o kiek maziau, jos tokios
svelnios, kaip zomsines:)
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2011 01 13, 12:46)
Parasysiu ka as galvoju apie daugkartines sauskelnes...Naudojam jas jau beveik 2men,(vaikui 6,5men),einant i lauka ar nakti dedu vienkartinius pampersus...naudoju jas tik todel ,kad isleidau 400litu
ir tikejau kad su jom leliui bus geriau..Kolkas man paciai patiketi tuo labai sunku,o juo labiau itikinti vyra..Turiu 20kiseniniu flaneliniu ir frotiniu sauskelniu,man ju pilnai uztenka,nes jau kaip rasiau tiek einant i miesta tiek nakti dedu pampersus..viska pirkau is vienos moteriskes kuri numezge ir pora vilnoniu kelnyciu ir pasiuvo sauskelnes.pirma diena uzdejus mane istiko sokas ,nes vaika reikejo perrengti 4kartus,tos kelnytes vilnones suslapdavo,atitinkamai suslapdavo ir bodziukas.keiciau nemeluosiu kas 2,jei vaikas uzmigdavo kas 3val,bet cia ilgiausiai.
tada is jos buvau isigijus dar vienas kelnytes kur maunasi ant virsaus is tokios svarkines vilnones medziagos,tai va sitos nesuslampa,bet su jom vaikas atrodo kaip sumo imtynininkas negali dorai nei sedeti nei vartytis,rubus atitinkai reikia vilktis didesnius..Zodziu tikrai nezinau ka darau ne taip(iklotai i tas sauskelnes dedasi flaneliniai arba frotiniai),bet kolkas man is ju dziaugsmo ir naudot mazai,ar jos ale tai gerai kudikiui irgi abejoju,nes visa ta slapuma tai jis jaucia istisai...
aha.. pagal pasakojima man persasi viena isvada, kad beda ta, jog pirkot
ish moterishkes jos pacios siutas sauskelnes, del to neaishkus vilnoniu kelnyciu sugeriamumas ir atitinkamai visu kitu sauskelniu (frote ar medvilnes).. ji paeme paprasta frote, paprasta medvilne ir pasiuvo pigu sauskelnes varianta, tai logiska
kad jos sugeriamumas niekad nebus tobulas; del to nesimato nei naudos nei sugeriamumo ir visa kita;
pirktines sauskelnes reikia keisti kas 3-3.5 valandos, tiek jos ir turetu laikyti,
o pirktines dvigubo mezgimo viln kelnytes tikrai neturetu pershlapti, jei sauskelnes po jo ir perslampa, tai dregems perteklius tiesiog i jas atsiremia ir tik siek tiek isigeria..;
plius ikloteliai turetu buti bambuko kanapes fleece, kad geriau sugertu dregme;
zodziu, pataupet pradiniam variante, todel truputi nepasiseke...