reik tada gal kazkaip prikabint prie kelnyciu vilnoniu o siaip ilgaklenes ne visos siltos, as pirkau is ekomamos vienas, tai jos tokios labai plono siulo, masininio mezgimo, zodziu labai fainos man pasirode, tik kaina didoka mano maziukas dar, bet manau su tokiom nebutu karsta ir kambary judant
QUOTE(ajuka @ 2010 11 03, 16:36)
reik tada gal kazkaip prikabint prie kelnyciu vilnoniu
kaip moteriska korseta? Bijau, kad vyras is namu isvarys, jei sunus taip rengt pradesiu Eisim turbut brolio riedutininko apsaugu ieskot
QUOTE(gitulia @ 2010 11 03, 15:54)
Cia tik trumputes kojinytes, keliuku nedengia, trumpu galima ir maximoj nusipirkt.
ne trumputes
QUOTE(agpa @ 2010 11 03, 18:07)
fainos shitos as jau gundausi nors pas mus ner labai silta tai ilgaklesnes eina i trasa, bet kad tos ilgaklesnes nuo ropojimo pilkos pastoviai, galvoju dar ant virshaus tokias uzdet ir minksciau mazhiui butu ir neslystu, kazi kiek kainuoja?
ec, kiek kainuoja nezinau..
Cia paprastos pedkelnes, tik su gumuotais keliukais, gaila ne kojines.
"Su šiomis ropojimo pėdkelnėmis mažylis galės drąsiai ropinėti be jokių praslydimų. Guminės aplikacijos ant kelties ir keliukų leis mažyliui ropojant atsispirti nuo slidaus paviršiaus, o guminis padukas suteiks saugumo mažyliui atsistojus. Sterntaler parduotuvėse rasite 68 - 98 cm. dydžio ropojimo pėdkelnes."
"Su šiomis ropojimo pėdkelnėmis mažylis galės drąsiai ropinėti be jokių praslydimų. Guminės aplikacijos ant kelties ir keliukų leis mažyliui ropojant atsispirti nuo slidaus paviršiaus, o guminis padukas suteiks saugumo mažyliui atsistojus. Sterntaler parduotuvėse rasite 68 - 98 cm. dydžio ropojimo pėdkelnes."
sveikos mamytės
gal kas nors pirko ir naudojo šias http://www_mazyliui_...o...rt&Itemid=1 sauskelnes? norėčiau įspūdžių...
gal kas nors pirko ir naudojo šias http://www_mazyliui_...o...rt&Itemid=1 sauskelnes? norėčiau įspūdžių...
QUOTE(gitulia @ 2010 11 03, 22:04)
Cia paprastos pedkelnes, tik su gumuotais keliukais, gaila ne kojines.
Jos kainuoja 39 Lt. Storos medvilnes, bet brangoka. Nupirkome mazajam pabandymui, tai privalumas tik tas, kad siltos , bet beropinejant gana greit nusiburbuliavo, na,o tos gumutes tai gerai.
Kaip uz pedkelnes man atrodo brangoka. Yra skinijos pedkelniu su gumytem ant paduku, o keliukams gumytes nebutinos, ir taip gana greitai ir neslysdami laksto jie keturiom. O dar kai mums namie su pedkelnem per karsta, tai i lauka tuo labiau neapsimoka pirkti tokiu brangiu.
Na bet mes intensyviai mokomes vaikscioti staciomis, kas diena nueina vis didesnius atstumus, tai gal greitai melyni keliukai nebebus tokia opi tema
Na bet mes intensyviai mokomes vaikscioti staciomis, kas diena nueina vis didesnius atstumus, tai gal greitai melyni keliukai nebebus tokia opi tema
QUOTE(gitulia @ 2010 11 03, 16:53)
kaip moteriska korseta? Bijau, kad vyras is namu isvarys, jei sunus taip rengt pradesiu Eisim turbut brolio riedutininko apsaugu ieskot
Na ir prajuokinot
Sveiko mamos, gal kuri gali patarti, man dėl daukartinių sauskelnių. Mums beveik 2 m, darom at puoduko dieną pilnai, o vat dar naktį dedu vienkartines sauskelnes, bet noriu pakeisti daugkartinėm. Šiaip naktį dukra pasiprašo daryti ant puoduko, bet kartais būna, kad nesiprašo, tai va jei bus be pampio gali pridaryt į lovą. Skaičiau apie ImseVimse atprastukes, tai kaip suprantu jos išlaiko tik vieną pasisiojimą. Gal galit ką patarti mano atveju?
QUOTE(Belacka @ 2010 11 17, 20:32)
Sveiko mamos, gal kuri gali patarti, man dėl daukartinių sauskelnių. Mums beveik 2 m, darom at puoduko dieną pilnai, o vat dar naktį dedu vienkartines sauskelnes, bet noriu pakeisti daugkartinėm. Šiaip naktį dukra pasiprašo daryti ant puoduko, bet kartais būna, kad nesiprašo, tai va jei bus be pampio gali pridaryt į lovą. Skaičiau apie ImseVimse atprastukes, tai kaip suprantu jos išlaiko tik vieną pasisiojimą. Gal galit ką patarti mano atveju?
laba,
as tai i dvimetinuka vaika nebeinvestuociau tiek pinigeliu, nes jau tuoj tuoj ir tu atprastukiu ar ko ten, nebereikes As nakciai segu paprasta vystykla su snapiu, tiksliau, frotini ranksluostuka, i ji pora kokiu iklotu idedu (bet ju irgi nebutina pirkti). Arba tiesiog uzsegu sauskelne kanapine ar bambukine ir mauni vilnones kelnytes. Ismiega visa nakti su vienu tokiu vystyklu/ sauskelne, ir specialiai renkuosi kvepuojancia, be PUL sluoksnio, nes vilna nieko nepraleidzia. Jei ir sudreksta, tai buna tik is vidaus vooos dregna, per virsu niekada nepraleidzia. O mano dukra slapinasi tikrai daug, ir ne po 3 sysius per nakti tikrai- daugiau vystyklas/sauskelnes buna kiaurai slapios, o vilnos kelnytes- beveik visiskai sausuteles.
Aisku, galima atprastukes pirkt, bet kuo jos ypatingesnes uz paprastas segamas sauskelnes- kad tik "viens du " ir numaut gali?? Jei jos neperslampa, tai anokia cia nauda, visa nakti su tokiom islaikyt vaika, gi ne tas pats, kas BE polisteriio
o as norejau paklausti, gal kuri mama galetu duoti nuoroda ar net nufotkinti savo plastmasini kibira, i kuri reikia mesti nesvarias sauskelnes? Kokius naudojat? neisivaizduoju, bei domina, kur gauti.