Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

as vilnones is pradziu dziovinu ant ranksluoscio patiestas, bet taip dziutu visa amzinybe, tai kai truputi apdziuna, dedu ant radiatoriaus, ir viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 02, 00:20)
Kai ijunge sildyma, su ilgaklesnem namuose per silta, o su trumpaklesnem labai kencia keliukai nuo ropojimo  doh.gif  Gal kas turit pasiulymu kaip apsaugoti keliukus?

gi paprastas pedkelnes mauk ant trumpaklesniu smile.gif as tai arba isvis tik su triusikeliais laikau (sijonukas plius), arba su pedkelnem dar, vilnoniu nemaunu smile.gif namie viskas gerai, kaip tik laikom kuo mazesne siluma, pas mus +20
Atsakyti
pas mus sildymas ijungtas, bet su vilnonem ilgaklesnem pats tas. arba dedu kitas plonesnes vilnones, na apatines vilnones kelnytes ilgas.
Atsakyti
jei apmaunu pedkelnes buna visas slapias nuo prakaito, negaliu prirengt, vaikstom su maikute ir trumpaklesnem unsure.gif Reik matyt brolio rieduciu apsaugas det biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 10 27, 14:19)
mamytės, man iškilo toks klausimas-ar parausti vietelės, tos kur prie pat išangės...ar tai todėl kad mano vis dar naujagimis ir kakoja po kiekv valgio, ar todėl kad drėgmė visgi daro savo... naudoju diena daugkart, bet kaip viena kžkuri iš mamų čia rašė-jos vaikelis negalėjo toleruot drėgmės, tai jie negalėjo naudot daugkart...  įdomu apie kokį kūdikio amžių kalbama...??????????gal su naujag palaukt ir pradėt daugkart naudot vėliau, bet nuo kada tada? nes neaišku, ar jam šiaip rausta nes daug kakoja ar nuo daugkart drėgmės...ech esu nevilty, nes iš mamos vienos užsisakiau nemažai sauskelnių ir...kas iš to

mano vyrukas 2 men turi itin jautru uzpakaliuka,pradzioj rausdavo ir su daugkartinemis, pagrindine problema yra ne tiek dregme, o ismatos, kurios rugscios ir grauzia odele. su vyresniaja mergyte tokiu bedu nebuvo, odele buvo lengva priziureti, bet .. kiekvienas vaikas skirtingas. mum issiprende dabar viskas kai ismokau tinkamai prizureti ir kai siek tiek sumazejo tustinimasis.
man svarbiausi dalykai yra prasuimui naudoti tik vandeni, visada labai gerai nuvalyti, sauskelne ar vystykla keisti po kiekvieno siustelejimo ir pirstelejimo, taigi daznai labai, kad odeles nelaikyti "rugstyje", pora kartu per diena pabarstau pataisu sporomis, karta per diena patepu alyvuogiu aliejumi ir uzpakaliukas grazus smile.gif

tieisog bandykite ivairius budus priziureti odelei ir raste tinkama bigsmile.gif

del ropojimo ir trumpaklesniu, buna kojinyciu ilgu maziukam, net su stabdziukais ant keliu
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 11 02, 22:07)
del ropojimo ir trumpaklesniu, buna kojinyciu ilgu maziukam, net su stabdziukais ant keliu

Va ko mums reikia thumbup.gif Jei kas pasufleruotu kur tokio stebuklo ieskot buciau didziai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 02, 22:53)
Va ko mums reikia  thumbup.gif  Jei kas pasufleruotu kur tokio stebuklo ieskot buciau didziai dekinga  biggrin.gif

kazkokioj internetineje parduotuveje maciau nuoroda buvo, ir net nebrangios smile.gif
mano vaikas kai iskart vaikscioti pradejo, nemokedamas sliauzt ir ropot, tai toks dalykas buvo neaktualus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 02, 23:53)
Va ko mums reikia  thumbup.gif  Jei kas pasufleruotu kur tokio stebuklo ieskot buciau didziai dekinga  biggrin.gif

Ir man tokiu reiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 02, 23:53)

stai mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia tik trumputes kojinytes, keliuku nedengia, trumpu galima ir maximoj nusipirkt.
Atsakyti
Kitas variantas mautai kojoms bigsmile.gif http://www.katerina....5-Mautai-kojoms

o siaip tokius dalykelius, kaip mautus, ilgesnes kojines galima lengvai pasigaminti pacioms is senu pedkelniu, gi nukerpi kur reik, jei reikia gumute prisiuni ir tiek, darbo cia minimaliai. namie puikiai sueitu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik ta varianta isbandziau is senu frotiniu pedkelniu - padariau mautus isiuvusi gumytes. Nesilaiko ant mazu riebiu slaunyciu biggrin.gif , nusmunka zemiau keliu beropojant doh.gif
Atsakyti