Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

95 laipsniu vandeniu skalbianke - jokiu demiu
Atsakyti
man demes isima sonnet baliklis ekologiskas prie 60 laipsniu, bet ji naudoju ne kasdien, per daug nekreipiu demesio as rolleyes.gif
Atsakyti
mamytės, man iškilo toks klausimas-ar parausti vietelės, tos kur prie pat išangės...ar tai todėl kad mano vis dar naujagimis ir kakoja po kiekv valgio, ar todėl kad drėgmė visgi daro savo... naudoju diena daugkart, bet kaip viena kžkuri iš mamų čia rašė-jos vaikelis negalėjo toleruot drėgmės, tai jie negalėjo naudot daugkart... įdomu apie kokį kūdikio amžių kalbama...??????????gal su naujag palaukt ir pradėt daugkart naudot vėliau, bet nuo kada tada? nes neaišku, ar jam šiaip rausta nes daug kakoja ar nuo daugkart drėgmės...ech esu nevilty, nes iš mamos vienos užsisakiau nemažai sauskelnių ir...kas iš to
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 10 27, 13:19)
mamytės, man iškilo toks klausimas-ar parausti vietelės, tos kur prie pat išangės...ar tai todėl kad mano vis dar naujagimis ir kakoja po kiekv valgio, ar todėl kad drėgmė visgi daro savo... naudoju diena daugkart, bet kaip viena kžkuri iš mamų čia rašė-jos vaikelis negalėjo toleruot drėgmės, tai jie negalėjo naudot daugkart...  įdomu apie kokį kūdikio amžių kalbama...??????????gal su naujag palaukt ir pradėt daugkart naudot vėliau, bet nuo kada tada? nes neaišku, ar jam šiaip rausta nes daug kakoja ar nuo daugkart drėgmės...ech esu nevilty, nes iš mamos vienos užsisakiau nemažai sauskelnių ir...kas iš to

maniske iki 7 menesiu viduriavo 12 kartu per para vandeniu. Tai tada budavo siek tiek toj vietoj paraude, bet as naudojau ekologiskas vienkartines tuo metu, taigi manau, kad jusu atveju kaltos ne daugkartines, o daznas tustinimasis, plius, jei labai skystas tai tuo labiau. Nors nemaciau nei vaizdo, nei situacijos, tai garantuoti negaliu smile.gif

mano mazei 1m1m buvo cia va neseniai paraudes uzpakalis, bet kas idomiausia, kad tose vietose, kur maziausiai slapia buna (sauskelnes suslampa ir slapia lieciasi prie pilvuko, bei priekyje. Buvo ir spuogeliai, ir tiesiog visas plotas raudonas, tepiau tepiau tepiau, po to nusaussejo odele, susitvarke. Dabar beveik jau nieko nelike. Viena para, kol intesyviai tepiau, dejau vienkartines, bet paskui vel naudojau daugkartines, nes baisu buvo tik piko metu, o paskui ar slapia ar ne- situacija tokia pati buvo smile.gif

ir slapimas pradejo labai smirdet kazkodel...
Atsakyti
loveco, tai visgi drėgmė turi įtakos odelei, vat sakot dėjot vienakrtines per piką vadinas jos labiau sugeria drėgmę ar kaip? pasimetus esu unsure.gif unsure.gif , su pirmu rodos taip nebuvo dėjom vienkart neekolog, ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 10 27, 13:44)
loveco, tai visgi drėgmė turi įtakos odelei, vat sakot dėjot vienakrtines per piką vadinas jos labiau sugeria drėgmę ar kaip? pasimetus esu  unsure.gif  unsure.gif , su pirmu rodos taip nebuvo dėjom vienkart neekolog, ir nieko...

na as pirma karta susiduriau su tokiu vystykliniu berimu, tai pabandem per ta laika ir vystyklus, ir vienakrtines. Ir padariau isvada, kad nelabai turejo reiksmes, nes paskui naudojant vystyklus toliau, berimas pats traukesi. tiesa, turiu itarima, kad galejo suveikti flaneles bei frotiniai ranksluosciai, nes po to dejau tik bambuka ir kanape, bei bambuko iklotus, ir kaip man pradejo trauktis berimas.
Atsakyti
mamytės, o kaip skalbiat vilnones drėgmę sulaikančias kelnytes? Kaip dažnai tai darot?
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2010 10 28, 12:57)
mamytės, o kaip skalbiat vilnones drėgmę sulaikančias kelnytes? Kaip dažnai tai darot?

aš skalbiu tik tada, kai susitepa. blush2.gif kartais kas dvi savaites, kartais ir kas 1,5 menesio. blush2.gif
Atsakyti
as skalbiu rankom su sonett specialiu plovikliu vilnai ir silkui. Tiesa, jo pilu gerokai daugiau nei ten rekomenduoja, nes man kitaip visiskai neputoja... skalbiu kas 3-4 savaites, nes tik dregnos buna vos vos dazniausiai, o kai po lauka vaiksto su jom ir keliais pasliauzioja, na tai greitai ir praskalbiu, bet irgi nedaznai smile.gif
ir zinokit, dziaunu ant silpnai atsuktu radiatoriu- nu man viskas gerai buna, isdziusta normaliai...nes kitaip dziusta 3 paras sad.gif
Atsakyti
Saunumelis, atejau i temele, pamaciau internetine svetaine, ir uzsisakiau sauskelniu rinkinukus thumbup.gif
Be to kaip tik planavau vilnones trumpaklesnes megzti.Atejau, ogi ziuriu-schemute bigsmile.gif
Saunu smile.gif
Mezgiau pati vilnones ilgaklesnes (buvo tokia ideja), bet numezgiau storas ziemines vilnones visas kelnes lotuliukas.gif Ar naduojat tokias namie ant sauskelniu? Nesiryztu,manau karsta bus..
Atsakyti
Kai ijunge sildyma, su ilgaklesnem namuose per silta, o su trumpaklesnem labai kencia keliukai nuo ropojimo doh.gif Gal kas turit pasiulymu kaip apsaugoti keliukus?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 02, 00:20)
Kai ijunge sildyma, su ilgaklesnem namuose per silta, o su trumpaklesnem labai kencia keliukai nuo ropojimo  doh.gif  Gal kas turit pasiulymu kaip apsaugoti keliukus?

as tai darau taip: sauskelnes, trumpaklesnes ir pedkelnes tos tokios pliushines kur viduje frotas ir tai kartais kelenai melyni buna doh.gif

Atsakyti