Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

gudruoles tos musu rankdarbistes paprotino, uzsisakysiu is spaudziu to PUL ir pasisiusiu ta maisheli thumbup.gif juk ner kas veikt toki daigciuka pasisiut ir gerokai pigiau turetu gautis
Atsakyti
as tai i maximini dedu smile.gif nors musu isvykos pas tevus buna porai valandu biggrin.gif bet kol nuvaziuojam 7 km, maze jau buna prisislapinusi, tai parsivezimui visada turiu atsargines. O pas tevus be sauskelniu varineja- mama labai didziuojasi, kad visada pagauna su puoduku blush2.gif bigsmile.gif sako man, nieko nedarau, tik ziuriu ziuriu, ar nenori sysiu. Sakau, "welcome to my club"- as ir darau ta pati, tik ne 2-3 val, o kiaura diena doh.gif bet kazkaip savim dziaugiuosi, kad nenumoju ranka ir nebededu vienkartiniu (ir daugkartiniu, tik isvaziuojant ir miegant). Kazkaip visada tikejau, kad greit prasimus "ant sito " dalyko. Gal todel labai optimistiskai nusiteikusi del antrojo mazylio, atrodo cia vieni juokai, pora sauskelniu per para ir vsio smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 13, 21:35)
Jie yra siuti is to pacio PUL kaip ir neperslampancios prilaikancios kelnytes, tuom jie ir spec.  mirksiukas.gif

Kaip suprantu, tas PUL kvepuojantis, tad ar sulaiko ir kvapa? Musu keliones dazniausiai buna ilgos, nesinori su smirdanciu maisioku visur lakstyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2010 10 13, 18:32)
Vat mane labai domina tie spec. maišeliai. Įdomu, jie „spec.“ dėl to, kad tiesiog padaryti iš neperšlampančios medžiagytės ar dėl dar kažkokių kitokių savybių?  g.gif

mes turim, neperslampa thumbup.gif tokia pat medziagyte kaip tu sauskelniu neperslampamas isorinis sluoksnis. pirkom deveta.

del moltex, assorti buvo akcija (o gal tebera) 79.99 uz dideli poka ta, kur 80 sauskelniu.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2010 10 14, 07:56)
Kaip suprantu, tas PUL kvepuojantis, tad ar sulaiko ir kvapa? Musu keliones dazniausiai buna ilgos, nesinori su smirdanciu maisioku visur lakstyti  blush2.gif

Pati tokiu maiseliu neturiu, keliaujam su vienkartinem. Bet itariu jie patys savaime nepraleidzia kvapo tiek kiek jie sandariai uzdaryti. Jei siuti pvz su uztrauktuku, manau sandariau gautusi, nei uztraukiamas su sniureliu, gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 14, 07:36)
Pati tokiu maiseliu neturiu, keliaujam su vienkartinem. Bet itariu jie patys savaime nepraleidzia kvapo tiek kiek jie sandariai uzdaryti. Jei siuti pvz su uztrauktuku, manau sandariau gautusi, nei uztraukiamas su sniureliu, gal..  g.gif

musu su spraudem maiselis. na nezinau,ar stipru kvapa laikytu, manau, praleistu vis tiek... tik tiek, kad jei kur vaziuojam ir numanau, kad gali vaikas dideli reikala daryt, dedu popieriu, kuri ismest galima paskui ir sauskelne ne tokia jau sutersta buna. o nuo mazo reikaliuko labai stipriai nesmirda vis tiek..

tiesa, as cia ne visai i tema klausima turiu, bet nezinau, kur klaust. kur butu galima eko medvilnes pataliuku rast vaikisku? arba pacios medziagos eko pirkt. ar buna kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 10 14, 15:14)
musu su spraudem maiselis. na nezinau,ar stipru kvapa laikytu, manau, praleistu vis tiek... tik tiek, kad jei kur vaziuojam ir numanau, kad gali vaikas dideli reikala daryt, dedu popieriu, kuri ismest galima paskui ir sauskelne ne tokia jau sutersta buna. o nuo mazo reikaliuko labai stipriai nesmirda vis tiek..
tiesa, as cia ne visai i tema klausima turiu, bet nezinau, kur klaust. kur butu galima eko medvilnes pataliuku rast vaikisku? arba pacios medziagos eko pirkt. ar buna kazi g.gif

o linas kazin ne ekologiskas? as pirkau lino medziagos vaiko patalynei, ir man ji toooooookia miela, taip gerai prakaita sugeria, mastai, gal ir i sauskelnes tiktu lotuliukas.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 15, 13:27)
o linas kazin ne ekologiskas? as pirkau lino medziagos vaiko patalynei, ir man ji toooooookia miela, taip gerai prakaita sugeria, mastai, gal ir i sauskelnes tiktu  lotuliukas.gif  g.gif  g.gif

neabejoju net kad tiktu blush2.gif isvis su vystyklais kai panaudoji supranti, kad gal ir be reikalo tiek isleist pinigeliu tam geriui reikejo doh.gif galima pigiau is tikruju prasisukt, as dar cia viena diena jyske uzmeciau aki i ranksluoscius, tai vieni tokie pigus mazuciai ransksluostukai man pasirode kaip tik tinkami segt snapiu bigsmile.gif beda tik kad jau kruvas prisipirkus turiu, guodziuos tik vienu, kad viskas pas mane ekologisku medziagu...
as panaudotus vystyklus dedu i paprasta maisiuka. beje kaip isvykose valote mazyliu uzpakaliukus?
maniskio odele labai jautri, tai veziojuos vandenuko silto termose doh.gif ir vata valau ... beda kad tas termosas tampyti sunkokas visur, nors ir nedidelis jis, bet ...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 10 13, 12:52)
-skalbiu kartu viska nuo 1 sav. visus skalbinius skalbiu tik eko priemonemis, muilo riesutais, sonet skystu skalbikliu ir balikliu. manau nesamone del skalbimo atskirai, bent jau mes miegam kartu juk, visada vaikas salia, neatsiskiri gi nuo jo sterilia marle  doh.gif lieciasi rubai, kunai, tai ir bakterijos keiciasi, pereina ir ttt. nereik perlenkt lazdos su to sterilumu, uztenka svaros.jau neskaitant kokia cia ekologijaskalbt atskirai viska, papildomai masina jungt, elektra ir vandeni be reikalo eikvoti..

--beje kaip jus darot kelionese, isvykose pas senelius ar draugus ir pan, kur ilgiau nei para, skalbiat vietoj ar vienkartines naudojat?

-mes irgi viska kartu skalbiam
--vezames visa kolekcija biggrin.gif
QUOTE(meduolia @ 2010 10 13, 13:40)
tik manau kad labai praverstu man tas sauskelnems maishelis spec, arba bentjau kad tokia funkcija atliktu, nes lig siol dedu i maximini  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif kazkaip negrazhiai atrodo

QUOTE(meduolia @ 2010 10 13, 23:27)
gudruoles tos musu rankdarbistes paprotino, uzsisakysiu is spaudziu to PUL ir pasisiusiu ta maisheli  thumbup.gif juk ner kas veikt toki daigciuka pasisiut ir gerokai pigiau turetu gautis

uzmaciau, kad organizuojamos vystyklu/sauskelniu siuvimo dirbtuveles bigsmile.gif sakiau ten pasisiusiu ir maiseli, spaudes ispaus vietoj mirksiukas.gif
gal dar kuri susigundet? rolleyes.gif
Atsakyti
del uzpakaliuko valymo. visa laime, jau reciau vis dideli reikala ne namie padaro. turiu eko serveteliu tu dregnu, bet jei yra galimybe apiplaunu, tai ta pakuote serveteliu laaabai ilgam mums hihihi.gif
Atsakyti
Naudojame daugkartines sauskelnes ir turiu klausimą mamytėms,kurios tai jau daro seniau.Perskaičiau visą temą, bet neradau atsakymo,kaip plaunate sauskelnes, kad neliktų dėmių po pakakojimo? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kaip tik daug kartu buvo diskutuota apie demes. Labiausiai pasitvirtine budai, ko gero yra sukakotus vystyklus sutrinti su tulzies muilu ir mesti i kibira iki plovimo, arba nekreipti demesio i demes, o plauti kaip plauni, tik dziauti sauskelnes tiesiogineje sauleje, saule isiima demes. Tik beda kur dabar ta saule gaut biggrin.gif
Man labiausiai padeda tulzies muilas, taip plaudami jokiu demiu antsauskelniu nesam tureje.
Atsakyti