Mes ir naudojam vystyklus
mazyliui menesiukas ir 1 savaite. vienkartines naudojau tik pirmaja savaite, kol pagailo vaikiuko, labai suto berniuko kiausinukai tose vienkartinese, nors bandem ir bambo, ir wiona. be to mum vis prabegdavo sisiukas ir po kiekvieno pasiusiojimo reikedavo keisti visus rubelius
taigi nusprendziau pereit prie vystyklu, tiesa pasakius turiu daug ivairiausiu variantu prisipirkus ir man geriausi atrodo paprasciausi lankstomi vystyklai arba prefoldai.. puikiai sugeria, susegi snapiu ir gerai
bambukines sauskelnes isvis nuvyle, nes isskalbus siek tiek pasitrauke, be to dziuna labai ilgai ir dar kietos, todel turime organines medvilnes sauskelniu daugiau. jos ir minkstesnes ir dziuna geriau. kanapine medziaga taip pat man nepatiko, nes kieta. aisku, gal dziovinant dziovykleje bambukas ir kanape malonus ir minksti ... man tik bambuko iklotai pasiteisino...
taip pat smagus aprisami vystyklai, jie manau ypac pravers kai vaikiukas ims judeti daugiau. tik apristi juos man ir dabar nelengva, nes mazius kojom tabaluoja, prie pilvo traukia istisai
bet padejo cia rastas patarima susegt snapiu iklota ir krastus
aciu nepamenu kuriai mamytei
del flisiniu iklotu ... taip, uzdedi maziui ir ramu, nereik keist jeigu ka, uztai mum iskart uzpakaliukas taip parausta
todel man nepatinka ir nenaudojam, apskritai as keiciu po kiekvieno sisutelejimo ir pirstelejimo, nesinori vaiko slapio laikyt ir paskui zaizdas gydyt, todel man tie flisiniai iklotai nereikalingas daiktas atrodo..
beje miegam mes su vystyklais irgi, problemos nematau, keiciu apie 5 kartus nakti, nakti taip pat ir valgo maziukas apie 3 kartus, man nesunku, ne smiegam kartu visi
manau kai naktiniu maitinimu nebebus ir pakeist pakaks karta du.
nu prirasiau
esme kad nebeisivaizduoju kaip augint vaika su vienkartinem, nesmone atrodo
nors mergytei savo segiau ir ne nepagalvojau apie alternatyvas ...