Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(gitulia @ 2010 10 11, 09:32)
kad daugkartines sauskelnes po tokiu ilgu gyjimu ko gero butu gerai isvirinti.  g.gif  Sveikit  4u.gif

aciu,kad paprotinot,tikrai reiks isvirinti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 11, 10:27)
mano tai jau didelis... dieną jau seniai niekko nenaudojam, bet nakčiai dedu, nes būna sisioja, būna ne.. paskutiniu metu vel pradėjo blogai miegot, nervuojas kai šlapia, tai vėl į trasą sausi įklotukai  biggrin.gif  nu mum tai gelbėja  bigsmile.gif  vėl miega be nubudimų  bigsmile.gif

sausi iklotai-tai tie flisiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 10 11, 20:26)
sausi iklotai-tai tie flisiniai? g.gif

taip biggrin.gif
Atsakyti
akvilyte, a jus gavot mano zinute? ax.gif
Atsakyti
Mes ir naudojam vystyklus thumbup.gif mazyliui menesiukas ir 1 savaite. vienkartines naudojau tik pirmaja savaite, kol pagailo vaikiuko, labai suto berniuko kiausinukai tose vienkartinese, nors bandem ir bambo, ir wiona. be to mum vis prabegdavo sisiukas ir po kiekvieno pasiusiojimo reikedavo keisti visus rubelius doh.gif

taigi nusprendziau pereit prie vystyklu, tiesa pasakius turiu daug ivairiausiu variantu prisipirkus ir man geriausi atrodo paprasciausi lankstomi vystyklai arba prefoldai.. puikiai sugeria, susegi snapiu ir gerai thumbup.gif bambukines sauskelnes isvis nuvyle, nes isskalbus siek tiek pasitrauke, be to dziuna labai ilgai ir dar kietos, todel turime organines medvilnes sauskelniu daugiau. jos ir minkstesnes ir dziuna geriau. kanapine medziaga taip pat man nepatiko, nes kieta. aisku, gal dziovinant dziovykleje bambukas ir kanape malonus ir minksti ... man tik bambuko iklotai pasiteisino...

taip pat smagus aprisami vystyklai, jie manau ypac pravers kai vaikiukas ims judeti daugiau. tik apristi juos man ir dabar nelengva, nes mazius kojom tabaluoja, prie pilvo traukia istisai doh.gif bet padejo cia rastas patarima susegt snapiu iklota ir krastus thumbup.gif aciu nepamenu kuriai mamytei

del flisiniu iklotu ... taip, uzdedi maziui ir ramu, nereik keist jeigu ka, uztai mum iskart uzpakaliukas taip parausta doh.gif todel man nepatinka ir nenaudojam, apskritai as keiciu po kiekvieno sisutelejimo ir pirstelejimo, nesinori vaiko slapio laikyt ir paskui zaizdas gydyt, todel man tie flisiniai iklotai nereikalingas daiktas atrodo..

beje miegam mes su vystyklais irgi, problemos nematau, keiciu apie 5 kartus nakti, nakti taip pat ir valgo maziukas apie 3 kartus, man nesunku, ne smiegam kartu visi wub.gif manau kai naktiniu maitinimu nebebus ir pakeist pakaks karta du.

nu prirasiau doh.gif esme kad nebeisivaizduoju kaip augint vaika su vienkartinem, nesmone atrodo blush2.gif nors mergytei savo segiau ir ne nepagalvojau apie alternatyvas ...
Atsakyti
saunuole, ajuka!!!

manoji jau pora naktu ismiegojo NE su vienkartinem, ir visai neblogai! tik kazkas atsitiko su migdymais, lovyteje nebeuzmiega, reikia imt ant ranku, kitaip klykia. Na, bet cia ne del vystyklu turbut smile.gif
Man kanape irgi nelabai patinka, taciau ji geriau sugeria nei bambukas (konkreciai lyginant mamabless kanapes ir bambuko sauskelnes one size). Bambukas islieka minkstutelis, kanape- kieta, net jei po dziovinimo ant radiatoriu patrini, suminkstini medziaga smile.gif

o jus man dabar dar pasakykit- zinau, kad dauguma skalbia sauskelnes ir vystyklus kartu su seimos rubais (taip skaiciau). Na, as panasiai irgi darau, kadangi skalbiu kasdien arba kas antra diena, tai buna, kad salia tu vystyklu isimeta koks mano medvilninis megztukas ar panasiai g.gif arba pvz patalyne (uzvlalkalai) ir pora flaneliniu vystyklu, juos skalbiu tai kartu. Vienoje temoje man pareiske mamytes, kad tai neekologiska, ir vaiko rubus, tuo labiau apatinius, reikia skalbti atskirai nuo seimos g.gif na naujagimio gal, bet metinuko? blink.gif
Atsakyti
Neskalbiu vaiko drabuziu vystyklu atskirai jau labai senai, nors ir ne metu neturim. Tik jei tai susiusiotos sauskelnes pirma ijungiu skalavima, o po to normalu plovimo rezima. Nieko tame blogo nematau. Jungti pustuste masina du kartus, manau neekologiskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 13, 12:42)

o jus man dabar dar pasakykit- zinau, kad dauguma skalbia sauskelnes ir vystyklus kartu su seimos rubais (taip skaiciau). Na, as panasiai irgi darau, kadangi skalbiu kasdien arba kas antra diena, tai buna, kad salia tu vystyklu isimeta koks mano medvilninis megztukas ar panasiai  g.gif  arba pvz patalyne (uzvlalkalai) ir pora flaneliniu vystyklu, juos skalbiu tai kartu. Vienoje temoje man pareiske mamytes, kad tai neekologiska, ir vaiko rubus, tuo labiau apatinius, reikia skalbti atskirai nuo seimos  g.gif  na naujagimio gal, bet metinuko? blink.gif

skalbiu kartu viska nuo 1 sav. visus skalbinius skalbiu tik eko priemonemis, muilo riesutais, sonet skystu skalbikliu ir balikliu. manau nesamone del skalbimo atskirai, bent jau mes miegam kartu juk, visada vaikas salia, neatsiskiri gi nuo jo sterilia marle doh.gif lieciasi rubai, kunai, tai ir bakterijos keiciasi, pereina ir ttt. nereik perlenkt lazdos su to sterilumu, uztenka svaros.jau neskaitant kokia cia ekologijaskalbt atskirai viska, papildomai masina jungt, elektra ir vandeni be reikalo eikvoti..

beje kaip jus darot kelionese, isvykose pas senelius ar draugus ir pan, kur ilgiau nei para, skalbiat vietoj ar vienkartines naudojat?
Atsakyti
tokiu ilgu isvyku dar nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
as irgi skalbiu viska kartu ir nezinau kame cia neekologishkumas doh.gif
pritariu ajukai, kad sheimos miklofrora yra tik teigiama mazham kudikiui, mes irgi miegam visi vienoj lovoj nieko neatskiriu vaiku, netgi viena kaldryte apsiklojam, nieko blogo nematau schmoll.gif plius juk gimdai tai vaika irgi deda mamai ant krutines iskart gal cia irgi nesterilu??? biggrin.gif
man gydytoja sake kad turi buti shvaru o ne sterilu drinks_cheers.gif

pas mus isvyku yra buve ohoho biggrin.gif visa amunicija, visus vystyklus ir sauskelnes vezuosi, jeigu reikia kartais net nespeja isdziut, nusivezhu dregnus ir pasidziaunu, cia dazniausios isvyko pas mano tevus i Klaipeda thumbup.gif
o sheip kartais jei kokia isvyka vienai dienai susigalvojam i Druskininkus, Trakus ar smfg tai dedu vienkartines, nes neprikeitinesi jeigu istisai busi arba kelyje arba gamtoje isskyrus shiltaji sezona, blush2.gif jei pas draugus vazhiuojam i svecius irgi vezuosi daugkartinius, visi labai geranorishkai i tai ziuri ir nieks nepriestarauja, tik manau kad labai praverstu man tas sauskelnems maishelis spec, arba bentjau kad tokia funkcija atliktu, nes lig siol dedu i maximini doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif kazkaip negrazhiai atrodo
Atsakyti
Vat mane labai domina tie spec. maišeliai. Įdomu, jie „spec.“ dėl to, kad tiesiog padaryti iš neperšlampančios medžiagytės ar dėl dar kažkokių kitokių savybių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 13 spalio 2010 - 19:33
Jie yra siuti is to pacio PUL kaip ir neperslampancios prilaikancios kelnytes, tuom jie ir spec. mirksiukas.gif
Atsakyti