Labas mergytes!!!
Na stai, mes irgi jau namuciuose

Musu mazyle gime pagal tecio uzsakyma 2010.10.10 ir dar 14:14
Dabar truputuka papasakosiu apie viska:
Atsikeliau is ryto 6:30, neskubedama nuejau i dusa, issimaudziau. Jutau kaip visada silpnus paruosiamuosius, na mes nuvaziavom i ligonine. Ten priimamajame paklause lelytes tonusiukus, patikrino kakleli ir pasake, kad pas mane prasideda gimdymas, kad kaklelis jau 4cm. prasiveres ir saremiai reguliarus, man net akys ant kaktos issoko

Taigi issiunte mane su vyru i gimdymo palata, palaipsniui pradejau jausti saremius, viskas ejosi gerai, prasidejo stiprieji ir staiga pas vaika pradejo tonusai kritineti, kai tik rimtas saremis taip sirdute stoja

, beprotiskai issigandom su vyru, atleke daktare patikrino ir sako, kad mazyle kaktyte i gaktikauli isiremusi ir isejo, po minutes grizta ir sako, kad vezam i operacine. Apsiblioviau, tiesiog i isterija puoliau, nes nieko nesupratau, operacineje, man padare epidura ir cezario pjuvio pagalba gime musu saulyte, pasirodo musu dama taip nenorejo islysti nepasipuosusi, kad net du kartus virkstele apie kakla apsivyniojo. Na bet dziaugiuosi tuo, kad lelyte gime visiskai sveikute ir labai grazi
Taigi velgi su tais saremiais dar ir dabar turbut nesuprasciau, taigi jei lauksiuosi kada trecio tai vel cia uzsuksiu padiskutuoti

Na, o laukiancioms linkiu daug kantrybes ir daug graziu akimirku, labai greit ir jus savo leliukus supsite ant rankyciu