[/quote]
Gal tu pries kviesdama greitaja - susizinok, ar ji vaziuotu tik tam, kad nuvezti i gimdymo namus

nepamenuu, 06 Spa 2010 - 15:03, parašė:
nepamenuu, 06 Spa 2010 - 15:03, parašė: ![]()
o kaip jums nugaros neskauda? nugaros apatine dalis arba strenos, kryzkauliu gal dar vadinamas

tikriausiai kone visoms skauda. Aš dirbu sėdimą darbą, tai nugarai ne kas

(Ne)laime o tai tu ka, dar dirbi??? Ar tau dar ne dekretines?

Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausi

(Ne)laimė, 06 Spa 2010 - 16:56, parašė:
(Ne)laimė, 06 Spa 2010 - 16:56, parašė: ![]()
tikriausiai kone visoms skauda. Aš dirbu sėdimą darbą, tai nugarai ne kas
bet vyras vakare pamasažuoja ir iki rytojaus būna gerai, o po darbo dienos vėl tas pats... Nors strėnas gali skaudėti ir dėl inkstų.

nu man visa nestuma nugaros neskaudejo, dabar nuo 39 savaites vidurio kazkur taip jau sueme ir butent per strenas...
Papildyta:
raketa, 07 Spa 2010 - 08:44, parašė:
raketa, 07 Spa 2010 - 08:44, parašė: ![]()
Labas rytelis mamytes
![]()
Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausijau net kartais atrodydavo, kad nespeju uzmigti, o jau vel maunu i toleta
Kazkokia nesamone, nes net arbatos vakare negeriau, nors siaip pries miega, su vyru, daznai arbatytes pagurgsnojam. Ir jauciausi vakar diena pakankamai prastai, o gal tai i gera, gal vistik kazkas arteja
![]()

Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausi

labas raketa
as paskutine savaite ir dazniau i wc vaikstau, nors atrodo vakare nieko negeriu per daug. O kaip tau pilvo nespazmavo?
raketa, 07 Spa 2010 - 08:44, parašė:
raketa, 07 Spa 2010 - 08:44, parašė: ![]()
Labas rytelis mamytes
![]()
Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausijau net kartais atrodydavo, kad nespeju uzmigti, o jau vel maunu i toleta
Kazkokia nesamone, nes net arbatos vakare negeriau, nors siaip pries miega, su vyru, daznai arbatytes pagurgsnojam. Ir jauciausi vakar diena pakankamai prastai, o gal tai i gera, gal vistik kazkas arteja
![]()

Labas raketa, vis dar matau gyveni laukimo nuotaikomis, o pamenu kaip abi kartu laukeme

As tai sianakt irgi nelabai gerai miegojau.Skaudejo pilvo apacia.Pirma karta man taip seniau tik koki karta kita paskaudedavo ir greit praeidavo,o sianakt kazkaip nemazai kartu teko del to prabusti

raketa, 06 Spa 2010 - 21:15, parašė:
raketa, 06 Spa 2010 - 21:15, parašė: ![]()
Na nugarytes apacia man paskauda daznai, bet tik koki menesiuka, labai suskausta kai ilgiau pasedziu. Dar dabar paskutinem dienom pastebejau, kad nugara paskauda kai vaikstant pilvukas pakieteja.
Aš žurnalistė, dirbanti pagal autorinius honorarus, taigi man oficialių darbo valandų nėra, bet, taip, vis dar dirbu

smagu paskaitinėti jūsų pasisakymus... ir suprasti, kad kiekviena jaudinasi ir nerimauja kaip ir aš.. dėl to gimdymo. šiandien ketvirtadienio vakaras, o lygiai 40 sav. buvo antradienį, tad... jau visai neberamu.. skaitau visas temas kaip išprotėjusi, tačiau atrodo, kad beveik nieko nejaučiu. praeitą penktadienį ginekologė pareiškė, kad turečiau savaitės bėgy pagimdyti ir še tau, kad nori.. jau ir baigiasi ta savaitė

O ką jaučiu?? labai retus sekundę trunkančius nudiegimus. per savaitę jų galėčiau priskaičiuoti apie penkiolika - ne daugiau. vaikiukas spardosi i valias, kad net šonai skauda. jokio kamščio, jokių vandenų, jokio ilgesnio skausmo, kad bent kiek būtų panašu į sąrėmius. ką labiausiai jaučiu, tai spaudimą į tarpkojį gal??? matyt vaikiuko galvytė spaudžia..
Na, su nekantrumu laukiu rytojaus. Žiūrėsiu, ką ginek. pasakys..
Sėkmės visoms