Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

o kaip jums nugaros neskauda? nugaros apatine dalis arba strenos, kryzkauliu gal dar vadinamas unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma,tikrai neplanuoju pati vairuoti,vyras nuveztu,tik norejau suzinoti ar geriau patiems vykti ar greitaja kviestis.Mama vis sako kad geriau kviestis greitaja,nes atseit ji nuves tiesiai i gimdykla,o ir gyditojai bus pasiruose g.gif Bet man kazkaip atrodo geriau patiems su vyru vykti. ax.gif
[/quote]

Gal tu pries kviesdama greitaja - susizinok, ar ji vaziuotu tik tam, kad nuvezti i gimdymo namus g.gif as kazkaip abejoju... O neduok Dieve teks tau stresuoti, kai gimdymas prasides , del to, kad negali prisishaukti masinos , kaip manai? blink.gif Musu 4 m. sunenui kai 39 temperatura buvo , gretoji nakti neatvaziavo , liepe patiems atvezti... tai manau daug ka pasako...
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2010 10 06, 15:03)

nepamenuu, 06 Spa 2010 - 15:03, parašė:

nepamenuu, 06 Spa 2010 - 15:03, parašė:

o kaip jums nugaros neskauda? nugaros apatine dalis arba strenos, kryzkauliu gal dar vadinamas  unsure.gif

o kaip jums nugaros neskauda? nugaros apatine dalis arba strenos, kryzkauliu gal dar vadinamas  unsure.gif

tikriausiai kone visoms skauda. Aš dirbu sėdimą darbą, tai nugarai ne kas smile.gif bet vyras vakare pamasažuoja ir iki rytojaus būna gerai, o po darbo dienos vėl tas pats... Nors strėnas gali skaudėti ir dėl inkstų.
Atsakyti
Na nugarytes apacia man paskauda daznai, bet tik koki menesiuka, labai suskausta kai ilgiau pasedziu. Dar dabar paskutinem dienom pastebejau, kad nugara paskauda kai vaikstant pilvukas pakieteja.
(Ne)laime o tai tu ka, dar dirbi??? Ar tau dar ne dekretines?
Atsakyti
Labas rytelis mamytes 4u.gif
Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausi doh.gif jau net kartais atrodydavo, kad nespeju uzmigti, o jau vel maunu i toleta unsure.gif Kazkokia nesamone, nes net arbatos vakare negeriau, nors siaip pries miega, su vyru, daznai arbatytes pagurgsnojam. Ir jauciausi vakar diena pakankamai prastai, o gal tai i gera, gal vistik kazkas arteja g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 06, 16:56)

(Ne)laimė, 06 Spa 2010 - 16:56, parašė:

(Ne)laimė, 06 Spa 2010 - 16:56, parašė:

tikriausiai kone visoms skauda. Aš dirbu sėdimą darbą, tai nugarai ne kas smile.gif bet vyras vakare pamasažuoja ir iki rytojaus būna gerai, o po darbo dienos vėl tas pats... Nors strėnas gali skaudėti ir dėl inkstų.

nu man visa nestuma nugaros neskaudejo, dabar nuo 39 savaites vidurio kazkur taip jau sueme ir butent per strenas...
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 10 07, 08:44)

raketa, 07 Spa 2010 - 08:44, parašė:

Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausi doh.gif jau net kartais atrodydavo, kad nespeju uzmigti, o jau vel maunu i toleta unsure.gif Kazkokia nesamone, nes net arbatos vakare negeriau, nors siaip pries miega, su vyru, daznai arbatytes pagurgsnojam. Ir jauciausi vakar diena pakankamai prastai, o gal tai i gera, gal vistik kazkas arteja g.gif  bigsmile.gif

Na kaip visos issimiegojot? Pas mane tai kosmariska naktis buvo, gal kas pusvalandi i toleta begiojau, dar taip nera buve, visa nakti kilnojausi doh.gif jau net kartais atrodydavo, kad nespeju uzmigti, o jau vel maunu i toleta unsure.gif Kazkokia nesamone, nes net arbatos vakare negeriau, nors siaip pries miega, su vyru, daznai arbatytes pagurgsnojam. Ir jauciausi vakar diena pakankamai prastai, o gal tai i gera, gal vistik kazkas arteja g.gif  bigsmile.gif

labas raketa

as paskutine savaite ir dazniau i wc vaikstau, nors atrodo vakare nieko negeriu per daug. O kaip tau pilvo nespazmavo?
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 10 07, 08:44)

Labas raketa, vis dar matau gyveni laukimo nuotaikomis, o pamenu kaip abi kartu laukeme smile.gif . O jau tau po termino? Bet manau kad jau tuoj gimdysi, nes nakti tau jau pats organizmas valesi ir ruosiasi gimdymui thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis nestuke.gif
As tai sianakt irgi nelabai gerai miegojau.Skaudejo pilvo apacia.Pirma karta man taip seniau tik koki karta kita paskaudedavo ir greit praeidavo,o sianakt kazkaip nemazai kartu teko del to prabusti g.gif Negi nuo siol tokie skausmai tik daznes?
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif kaip matau visos laukiat nesulaukiat savo leliuku.... na as taip pat blush2.gif is tikruju net liudna darosi, nes man liko 8 dieneles iki termino, o dar nieko nejauciu... o jau be galo noriu pirmagimi prisiglausti, o jis vis dar nerodo jokiu noru gimti... verysad.gif kiekviena diena ir nakti laukiu kada bent menkiausi skausmai prasides pranesantys apie gimdymo pradzia, bet nieko... blush2.gif na bet tikekimes greit prasides 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Mes jau namuciuose lotuliukas.gif Po paskutinio apsilankymo skausmas taip ir nenurimo, nakti gerai issimiegojau vos su keliais saremiukais ir ryte isvaziavom gimdyti.Pataikiau i desimtuka, gimem per termina tongue.gif Spalio antra, kaip ir turejom, nei anksciau kaip sake, nei veliau kaip bijojau.Ilgiau laike, nes sunkiai gimem, bet labai greitai, per tris valandas.Virkstele du kartus buvo apsivijus, galvyte neteisingai isistacius, tad nelindo lauk visai, buvo labai sunku.Mazylis ryte taip spyre, kad iskart supratau, pasirinko sia diena.Pilvo apacioj pokstelejo, nubego vandenukai.9 val.buvom gimdykloj, 12.05 gimem.Dar parasysiu, begu pas maziuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 10 06, 21:15)

raketa, 06 Spa 2010 - 21:15, parašė:

raketa, 06 Spa 2010 - 21:15, parašė:

Na nugarytes apacia man paskauda daznai, bet tik koki menesiuka, labai suskausta kai ilgiau pasedziu. Dar dabar paskutinem dienom pastebejau, kad nugara paskauda kai vaikstant pilvukas pakieteja.

Aš žurnalistė, dirbanti pagal autorinius honorarus, taigi man oficialių darbo valandų nėra, bet, taip, vis dar dirbu unsure.gif Aišku, ne tokiu krūviu, kaip anksčiau, bet veikti vis dar yra ką smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms.. smile.gif
smagu paskaitinėti jūsų pasisakymus... ir suprasti, kad kiekviena jaudinasi ir nerimauja kaip ir aš.. dėl to gimdymo. šiandien ketvirtadienio vakaras, o lygiai 40 sav. buvo antradienį, tad... jau visai neberamu.. skaitau visas temas kaip išprotėjusi, tačiau atrodo, kad beveik nieko nejaučiu. praeitą penktadienį ginekologė pareiškė, kad turečiau savaitės bėgy pagimdyti ir še tau, kad nori.. jau ir baigiasi ta savaitė verysad.gif
O ką jaučiu?? labai retus sekundę trunkančius nudiegimus. per savaitę jų galėčiau priskaičiuoti apie penkiolika - ne daugiau. vaikiukas spardosi i valias, kad net šonai skauda. jokio kamščio, jokių vandenų, jokio ilgesnio skausmo, kad bent kiek būtų panašu į sąrėmius. ką labiausiai jaučiu, tai spaudimą į tarpkojį gal??? matyt vaikiuko galvytė spaudžia..
Na, su nekantrumu laukiu rytojaus. Žiūrėsiu, ką ginek. pasakys..
Sėkmės visoms nestuke.gif . Parašysiu, kaip man seksis..
Atsakyti