Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Sveikos, būsimos ir esamos mamos smile.gif Šiandien pirmą kartą prisiregistravau supermamų forume. Ir iškart kreipiuosi pagalbos į senbuves. Man tik 31 savaitė, bet galiu prisiekti, kad šiąnakt jutau kąžką panašaus į sąrėmius. Nors galiu ir klysti, nes man pirmas nėštumas g.gif Jausmas buvo toks aštrus, prasidėjo nugaroje ir apėmė visą pilvą, išsigandusi net ėmiau skaičiuoti kas keik minučių kartojasi. Ogi kas trys, jau ketinau žadinti vyrą ir lėkti į gimdymo namus, bet staiga viskas liovėsi. Ir nesuprantu, kas tai buvo blush2.gif Ryte tvarkingai suskaičiavau daug judesiukų, viskas gerai, bet kas kokios 45min. vėl pajuntu tokiu lyg spazmus, bet ne pilvo apačioje, o viršuje. Kas tai galėtų būti? Ar man skambinti gydytojai?
Atsakyti
lauryte27 labai smagu, kad cia jungiesi thumbup.gif ,cia tikrai smagiau ir lengviau laukti savo issvajotojo susitikomo su leliuku, as irgi cia prisijungiau pora savaiciu pries termina ir irgi radau daug patarimu, bei naudingos info, kuri mane ne karta apramino 4u.gif
Oliana mes cia tam ir plepames, kad viena kitai padetumem ir patartumem, juk mums visoms cia to taip reik group.gif
(Ne)laimė as manau, kad tau tikrai butu paciai daug ramiau jei tu nuvyktum pasitikrinti 4u.gif Dar labai daug laiko iki termino, tai as manau, kad verta nulekti iki G 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nu as ir dar kol kas su jumis. Nors buvau vakar pas G, ji ten bematuodama kakleli, gerai pakrapste, tai nakti taip spazmavo, kad galvojau jau gimdysiu. Spazmavo pilva, prakaitas musa, miegot nejo, bet atejo rytas ir dar kol kas as namie. Matavo vaiko tonus, pagulejau ant kietos lovos ant nugaros, tai taip strenas surakino, dar ir siandien maudzia. Arba cia del artejancio gimdymo arba labai nugara jau pavargo smile.gif

tai va merginos, manau kad man ne daug liko, nu bet gal dar susirasysim wink.gif
Atsakyti
Labukas. Rasau pirma karta,bet tikiuosi ne paskutini biggrin.gif . Laukiuosi antrojo vaikelio, labai visi laukiam to mazo zmogiuko. Noriu papasakot savo situacija, nes nezinau kaip reaguot. Pagal mano gydytojos nustatyta termina turiu gimdyti 2010 10 11,o kaip lankiausi pas kita ji pasake kad pagal echoskopija ir ciklo ilguma terminas 2010 10 04. Zinau, kad vaikutis gims kada jis panores, bet man vistiek keista. Pirma dukryte pernesiojau savaite ir pagimdziau per 5val nuo pirmu skausmu. Skaiciau kad antras gimsta daug greiciau,gimdyti turiu Kaune, nes mazas trombocitu kiekis,iki ligonines 50km. Kartais uzeina susitraukinejimai ar maudimas, bet ne stiprus ir po valandos praeina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 05, 12:08)
Sveikos, būsimos ir esamos mamos  smile.gif Šiandien pirmą kartą prisiregistravau supermamų forume. Ir iškart kreipiuosi pagalbos į senbuves. Man tik 31 savaitė, bet galiu prisiekti, kad šiąnakt jutau kąžką panašaus į sąrėmius. Nors galiu ir klysti, nes man pirmas nėštumas  g.gif  Jausmas buvo toks aštrus, prasidėjo nugaroje ir apėmė visą pilvą, išsigandusi net ėmiau skaičiuoti kas keik minučių kartojasi. Ogi kas trys, jau ketinau žadinti vyrą ir lėkti į gimdymo namus, bet staiga viskas liovėsi. Ir nesuprantu, kas tai buvo blush2.gif  Ryte tvarkingai suskaičiavau daug judesiukų, viskas gerai, bet kas kokios 45min. vėl pajuntu tokiu lyg spazmus, bet ne pilvo apačioje, o viršuje. Kas tai galėtų būti? Ar man skambinti gydytojai?

Manau reikia nueiti pas G. O siaip as kai jau buvau paskutini menesi nescia, tai man daznai kartojosi ale sariamiai. G sake kad viskas tvarkoje, tik galbut ne tokie stiprus kai tu nupasakoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 16:39)
Manau reikia nueiti pas G. O siaip as kai jau buvau paskutini menesi nescia, tai man daznai kartojosi ale sariamiai. G sake kad viskas tvarkoje, tik galbut ne tokie stiprus kai tu nupasakoji smile.gif

Norėjau nueiti pas savo ginekologę, bet paaiškėjo, kad ji serga, apsilankiau pas kitą, priklausančią tiems patiems gimdymo namams. Ir paaiškėjo, kad maniškė man nedaro jokių tyrimų. Naujoji gydytoja net nustėro sužinojusi, kad šlapimas paskutinį kartą imtas liepą, o kraujas išvis balandį... Žodžiu, gavau siuntimą vykti į KMUK darytis tyrimų ir pagulėti ligoninėje, jei šiąnakt spazmai kartosis. Tai dbr noriu paklausti, kaip dažnai jums daromi šlapimo ir kraujo tyrimai?
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 05, 15:02)
Norėjau nueiti pas savo ginekologę, bet paaiškėjo, kad ji serga, apsilankiau pas kitą, priklausančią tiems patiems gimdymo namams. Ir paaiškėjo, kad maniškė man nedaro jokių tyrimų. Naujoji gydytoja net nustėro sužinojusi, kad šlapimas paskutinį kartą imtas liepą, o kraujas išvis balandį... Žodžiu, gavau siuntimą vykti į KMUK darytis tyrimų ir pagulėti ligoninėje, jei šiąnakt spazmai kartosis. Tai dbr noriu paklausti, kaip dažnai jums daromi šlapimo ir kraujo tyrimai?

Labas. As gyvenu Anglijoje, tai slapima cia ima kiekvieno vizito metu (kas dvi savaites), o stai krauja paskutini karta eme, kai man buvo 28 savaites ( visiems taip, jeigu viskas gerai). Nesijauding taip, nuejai pas gydytoja, ir atrodo, kad ji jau Tavim pasirupins. smile.gif
Atsakyti
(Ne)laime na slapima tai man tikrina kas menesi (jei nepamirstu nunesti blush2.gif ) o kraujuka irgi panasiai, tik gal ne kaskart, mat pas mane feritinas buvo labai nukrites tai ir tikrino dazniau. Laikykis ir nepergyvenk 4u.gif
nepamenuu smagu, kad pasirodei, nu ziuresim kaip tau seksis, parasyk bent karteli per diena, kad zinotumem ar dar nestuke.gif ar jau diskutuoti, kad isvaziavai gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti

Lauryte27, manau priklauso nuo to, kur gyveni ir kur giimdysi. Siaip tai pati tikrai nevairuok, tegu nuveza kas nors i gimdykla. Juolab kai savas smogus vesh - tai bus ir atsargesnis ir stengsis greiciau. Del greitosios tai nieko pakomentuot negaliu blink.gif
[/quote]
Aciu uz atsakyma,tikrai neplanuoju pati vairuoti,vyras nuveztu,tik norejau suzinoti ar geriau patiems vykti ar greitaja kviestis.Mama vis sako kad geriau kviestis greitaja,nes atseit ji nuves tiesiai i gimdykla,o ir gyditojai bus pasiruose g.gif Bet man kazkaip atrodo geriau patiems su vyru vykti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Larky @ 2010 10 05, 17:14)
Labas. As gyvenu Anglijoje, tai slapima cia ima kiekvieno vizito metu (kas dvi savaites), o stai krauja paskutini karta eme, kai man buvo 28 savaites ( visiems taip, jeigu viskas gerai). Nesijauding taip, nuejai pas gydytoja, ir atrodo, kad ji jau Tavim pasirupins.  smile.gif

Tikriausiai per daug stresuoju blush2.gif bet kai pirmas nėštumas, tai tikriausiai neišvengiama būti truputį paranojiškai blink.gif matysim, kaip toliau čia viskas klostysis. Kai pagalvoji ne taip daug ir liko - pora mėnesių smile.gif
Atsakyti
labas rytas visoms. Nu dar negimdau smile.gif nors sianakt vel spazmavo. Turbut taip ir pratemsim, G sake dar pora dienu ir guldys. Idomu kaip ten su vaisiaus vandenim...

(Ne)laimė man kraujo tyrima dare tik 3 kartus, o slapima tai dazniau gal kokius 6 kartus.

Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
Matau visos su savo nerimais, visos pergyvenam del savo pilveliu, as va sianakt miegojau visai ramiai, tik pastebejau, kad mano pilvuko susitraukimai truputi padaznejo ir gerokai pailgejo, gal iki 10d. dar savaime prasides, buciau visai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti