Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

As tai VGN zadu gimdyti ir sian lankiausi.Jei dar nepagimdysiu, tai pirmadieni pas savo gydytoja eisiu i seimos centra, abu nestumus ten "nesiojau"ir labai patiko, nes aptarnavimo nepalyginsi.Gal tiksliau pasakys kaip reikalai, paziures maziuko svori, vandenuku kieki ir visa kita.Bet kas liecia gimdyma, tai net ir geriausias daktaras uz pacia nepagimdys, tai su vyru bet kur galeciau gimdyti blush2.gif Siaip nesitariau ir nezadu, bet taip sutapo, kad sian atejo gydytojas, kuris ir patologiniame priziurejo, tai kai atpazino priimancio personalo elgesys net pasikeite...va tau ir skirtumas tarp tu, kur susitarusios ir ne.Labai pasijaute, ypac per ta valanda kol laukiau ir stebejau kaip elgiasi su tom, kurios jau pas tam tikra daktara atejo... blink.gif
Atsakyti
Labas rytelis, vakar buvau pas savo G, tai patikrino, kaklelis tik 1cm. prasidares, vos vos patrumpejes, taigi tikiuosi, kad siandien dar spesiu visus reikaliukus atlikti blush2.gif Na, o jau ryt galiu gimdyti, dar plius mano G budetu Antakalnyje, oi kaip noreciau pas ja rolleyes.gif
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 10 02, 11:10)
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku 4u.gif

Nesuklaidinai smile.gif. Viskas labai priklauso nuo gydytojų. Lietuvoje leidžia nešioti vaikelį 42 savaites, o po to skatina. Bet tai labai priklauso nuo gydytojų: vieni linkę išlaukti, o kiti skubėti. Įdomiausiai, kad naujo kirpimo gydytojai net gimdos kaklelį pradeda tikrinti tik po 41 savaitės.
Mano atvėju, vaikelį išnešiojau ilgiau nei 18 dienų doh.gif . Nepatikėsit biggrin.gif. O šuo pakastas tame, kad oficialus terminas buvo suskaičiuotas pagal klasikinį mm ciklą, o mano ciklas labai ilgas. Mes su gydytoju rėmėmes echoskopu aštonioliktą savaitę, kuris parodė, kad turiu gimdyti devyniom dienom vėliau. Po to dar panešiojau po to termino devyniom dienom ilgiau. Gimdymas prasidėjo natūraliai ir susilaukiau sveikos mergytės be jokių pernešiojimų požymių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 02 spalio 2010 - 23:09
LABAS RYTAS, MERAITES 4u.gif Mums paskutinis terminukas vakar baigesi, siandien pirma "pernesiojimo" diena verysad.gif Labai jaudinuosi, nesuprantu, kodel maziukas nenori ateiti, nors susitraukimus jauciu kasdien unsure.gif Rytoj pas daktare, paziuresim ka paskys - lb nekantrauju. Man toks kalusimas iskilo - KAS GERIAU - ar susilaukti maziaus naturaliai (aisku jeigu neilgas pernesiojimas) ar leistis skatinamai???? g.gif O skatinimas tai kiek daktare aiskuno, tai oksitacino ileidzia ir lauk... Beje, o jeigu kaklelis neatsiveres, kaip skatina tada???
Atsakyti
Labukas user posted image
Oliana ta prasme pirma pernesiojimo diena??? Tau jau terminas baigesi, kada tau buvo terminas??? Nes man irgi siandien terminas suejo, bet pernesiojimas skaitosi tada, kai po termino praeina savaite, nors va jolanty raso, kad net dvi savaites leido nesioti virsaus, nu bet cia matai kiekvienas G ziuri ir stebi, taigi jei leidzia, tai tikrai nemanau, kad tai yra pernesiojimas, nes siais laikasi pernesioti tikrai nieks neleis, taigi nepergyvenk user posted image
Atsakyti
Tai matyt nelabai teisingai ishsireiskiau blush2.gif patikslinu, kad vakar man suejo terminas, tai siandien pirma diena po termino - va kaip teisingai butu nestuke.gif Galbut po tiek laiko laukimo kiekviena diena atrodo amzina ir nesibaigianti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliana @ 2010 10 03, 11:41)
Tai matyt nelabai teisingai ishsireiskiau  blush2.gif  patikslinu, kad vakar man suejo terminas, tai siandien pirma diena po termino - va kaip teisingai butu  nestuke.gif  Galbut po tiek laiko laukimo kiekviena diena atrodo amzina ir nesibaigianti  rolleyes.gif

Tada tikrai nepergyvenk, viskas normoj 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oliana nepergyvenk ir nesijaudink, jei po termino dar tik kelios dienos. Cia dauguma tokiu smile.gif mums jau 4 dienos po termino, bet gydytojai sako, kad viskas gerai iki 42 sav ir reikia islaukti, maziukai patys pasirenka kiek jiems dar pabuti, gal jiems kaip tik dar pora dieneliu truksta. Galima nesioti iki 2 savaiciu po termino, o po to jau guldo ir padeda apsispresti leliukui smile.gif ramiai gyvenk, skaiciuok judesiukus ir lauk. As jau ir labai savojo labai laukiu... wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, tikrai nera del ko pergyventi, vistiek leliukai ateis, net nespesim suziureti, o jau supuosim ant rankyciu user posted image
Na o as jau irgi va pirma diena po termino ir vis dar esu kupina jegu ir jokiu skausmeliu ar panasumu i pabaiga doh.gif taigi arteju prie savo brangiojo noro 2010.10.10 biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis user posted image
Pasigedau jusu visu 4u.gif anatre.s gal jau leliuka turi? elenuxus tu irgi nebepasirodai unsure.gif
Na, o as tai vis dar su pilveliu, sianakt miegojau tikrai ramiai, bet jau va nuo pilvelio susitraukimu pora kart teko atsikelti, pirma kart nakti pajutau pakankamai stiprius pilvelio susitraukimus, sakau, gal jau ir mano laikas arteja su leliuku susitikti wub.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif

Netiketai radau sia temele,perskaiciau ir suzinojau daug naudingos informacijos.Man pirmas nestumas tai daug visokiu baimiu ir neaiskumu.Vis galvoju kaip zinosiu kad jau laikas gimdyti ir t.t.Nors man dar dvi savaites iki termino,jei tik suskausta pilvo apacia atrodo kad jau g.gif Kai perskaiciau jusu pasisakymus truputi ramiau jauciuosi.Beje dar norejau suzinoti,ar kai jau prasideda saremiai geriau paciai vykti i ligonine ar kviesti greitaja? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aciu, mergaites uz palaikyma, tikrai padeda jusu zodziai, nors pati puikiai tai suvokiu, bet vis atrodo, kad klystu ...

Vakar vakare uzejo mums spazmukai kaip visada, tai pashokau pilvo shoki (per gimdymo kursus sake, kad tam, kad mazius leistusi - galima klubais ashtuoniuke pasukti ir po truputi tupti tuo metu, vyrui prilaikant). Sid pratimas ypac geras kai kaklelis jau atsiveres, nes sukdamos klubus padedame maziukui eiti sudetingais gimdymo takais smile.gif O siaip iki penktadienio (kai reiks gultis i ligonine) net nezinau ka dar padaryti, kad mazius pasibelstu, labai nenoriu gultis schmoll.gif

Lauryte27, manau priklauso nuo to, kur gyveni ir kur giimdysi. Siaip tai pati tikrai nevairuok, tegu nuveza kas nors i gimdykla. Juolab kai savas smogus vesh - tai bus ir atsargesnis ir stengsis greiciau. Del greitosios tai nieko pakomentuot negaliu blink.gif

Atsakyti