Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Mes vakar buvom pas daktare apsiziureti, tai oj kaip mus pakrapste doh.gif gryzus namo prasidejo tikrai didelis skausmelis, ypac nugaros srity. Bet pastovus, ne kaip saremiai. Pries miega kiek aprimo, bet vistiek visa nakti labai blogai miegojau, maude. Pasirode nemazai isskyru su kraujo priemaisom, nakciai nurimo, siandien vel randu. Maudzia viska ir toliau, bet kiek silpniau. Pilvukas kietokas apacioj, viduriai laisvi jau kelios dienos, vaikelio judesiai po apziuros irgi labai aprimo. Tai dabar ir nezinau, ar cia mus sekmingai "uzjudino" ar jau nerimaut, kad kazkas negerai..? unsure.gif
Atsakyti
Liko 2 dienos. Nejauciu nieko absoliuciai doh.gif naktim miegu idealiai, gal dar kokia savaite tempsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 11 22, 09:44)
Sakykite - kiek laiko po vandenų nubėgimo vaikelis dar gali negimti? Gal kas susidūrėt? Bijau, kad neuždustų vaikas. Gydytojai liepė laukti ir vos ne namo dar varo.  doh.gif Vanduo po biški nubėga nuo vakar...

Vaisius be vandenų gali saugiai išbūti net 24 val., tačiau vienareikšmiško atsakymo į šį klausimą nėra schmoll.gif tą vadinamą bevandenę būseną turi stebėti gydytojai, žodžiu tokiu atveju visų pirma yra privalu sekti vaisiaus būklę 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, prie jusu jungiasi naujai iskepta mayte:) as irgi panikavau kad nesuprasiu jog gimdau, ir kaip cia viskas vyks, bet kai atejo laikas, tai supratau, na man gal lengviau buvo, nes vandenys nubego, tai abejoniu nebeliko:)
ryta sau guliu ir jauciu kad kazkas lyg pokstelejo pilvelyje, taip sumaude pilva ir nugara ir kazkas pradejo teketi, galvoju nesamone mums buvo 38 savaites, nes lb mazai, bet po to pakilau i tualeta ir kad pradejo kojomis teketi, tokiai pliupsniais ir praktiskai iki pat maziaus gimimo, o gime jis tik 21 val. 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes 4u.gif .As jau 6m.kaip mama ax.gif .Turejau gimdyt gruodzio 24d.,25 d.pradejau jaust labai silpna pilvo raizima,pagalvojau kad jau gimdau bet vandenis nenutekejo.Iskvetem greitaja ir nuvaziavom i gimdymo namus.Ten apziurejo,pasake kad dar tikrai negimdau kad tai paruosiamieji saremei ir paleido namo.Nakti miegojau puikei.Rite vel tas pats,nuojauta sake kad jau laikas.Nuvaziavom vel i g.namus,po apziuros vel paleido namo,nes gimda nebuvo atsiverusi.Bet negalejau nusiramint,27d. rite vel silpnas skausmas uzejo,sulaukiau viro po darbo ir vel nuvaziavom i g.namus.Po apziuros vel sako kad tikrai dar negimdau,kad gal net po nauju metu pagimdysiu.Pasakiau kad noriu likt ligoninei,daiktus visada veziodavom kartu.Pagulde 19 val.27d.,skausmu jokiu nebuvo,dave lapa stebet ir uzrasinet vaiko judesius ir uzeinancius skausmus.Apie 12 nakties prabudau nuo stipriu skausmu,stebejau ir uzrasinejau apie dvi valanda(28d.),nuejus pas budincia daktare,ji apziurejo ir pasake kad prasidejo gimdymas. 2.30 nakties nuveze jau i gimdykla ir 10.30 laikiau svo suneli. thumbup.gif .Vat tokie jau buvo mano gimdymo pozymiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir jau esamos Mamytukes 4u.gif smile.gif ko cia taip ramu pasidare,ka nestukiu nebeliko,ar visoms viskas aisku blush2.gif mes esam 38 +4 musu terminelis gruodzio 25 diena, bet kadangi nestumas antras, tai tikiuosi gims greiciau,nes pirma tai pernesiojau 10 dienu,tai sykart jau nesinoretu schmoll.gif
Na jau jauciasi kartais paskauda pilveli,nugara suima,ir ligu kamstis po biskuti eina bet be kraujo priemaisu,bet skaiciau gali buti ir taip,dar jau savaite laiko kieteja po biskuti pilvukas,bet be skausmo,leliutukas juda, na biskuti silpniau bet esme kad juda tai labai nepergyvenu, laukiu kokiu rimtesniu pozymiu.
Tik va vakar pastebejau keista dalyka ligu vandenukas teka bet labai jau po truputeli vakar gal mazas saukstelis,bet nesu isitikinusi,kad tai neslapimas,na kvapas kaip ir ne toks,gal kas galit tiksliau apibudinti vandenu kvapa ir isvaizda g.gif ir dar gaktikauli skauda,bet cia gal leliukas spaudzia,gal nieko rimto g.gif
Atsakyti
sveikos,

Laukiuosi antra karta. Numatytas terminas sausio 11. Siryt pajutau stipru pilvo maudima...Gydytoja nuramino, kad tai paruosiamieji saremiai. Bet paminejo, kad isorinis gimdos kaklelis jau prasiveres (3 cm). Sake kitu metu nesulauksim... Nerimauju labai, nes vaikutis sedmeninej pirmeigoj, neisivaizduoju, kaip cia viskas klostytis... jeigu neapsivers... sake dar savaite gal pavaiksciosiu... uch...
Atsakyti
Man terminas nustatytas gruodzio 26. Bet jokiu pozymiu, kad greit gimdysiu nera. Kartais maudzia pilvo apacia, zinau kad tai paruosiamieji saremiai. Bet su pirmu as juos pradejau jausti daug anksciau ir jie buvo daznesni. Kazkaip atrodo, kad iki gruodzio 26 leliukas tikrai nesiruosia gimti smile.gif Bet gal ir gerai. Noriu sventes praleisti namie smile.gif
Atsakyti
Oj mamytės, ir man aktuali ši tema. Gimdymo terminas - sausio 9d, net jau nuo gruodžio 1 d. gyvenam kaip ant parako statinės. blink.gif Buvo net paguldę ligininėn, nes tą pačią gruodžio pirmosios naktį pajaučiau gana stiprų maudimą pilvo apačioje ir nugaroje, Nuvažiavus paaiškėjo, kad kaklelis atsivėręs 2 cm, kitą dieną 3 cm, bet paleido namo. Iki 37 sav labai saugojausi, stengiausi mažiau judėti, nes nuo kiekvieno judesio man vis prasdėdavo skausmai. O dabar jau 38 sav, judu, krutu, tvarkausi - skausmai reguliarūs, naktimis užeina kas 15, 12, 7, net kas 4 min, bet po 4 val. praeina. Gruodžio 16 vėl pavažiavom į GN, bet vėl tie patys 3 cm, ir paruošiamieji sąrėmiai. Šiek tiek nerimauju, dėl tų nereguliarių sąrėmių, nes prieš 2 metus važiavau pasitikrinti dėl tokių skausmelių, o pasirodė - gimdau, ir tada susisukau labai greitai. dar nesu miegojusi nė vienos ramios nakties, prabundu nuo skausmų ir porą trejetą valandų skaičiuoju sąrėmius. Jau dvi dienos silpniau jaučiu vaikiuko judesius, pilvas kietas, gydytoja sakė, kad mažai beliko. Na, ir suprask tuos tikruosius sąrėmius. Daug paprasčiau, jei vandenys būtų nubėgę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aspera @ 2011 12 23, 16:17)
Oj mamytės, ir man aktuali ši tema. Gimdymo terminas - sausio 9d, net jau nuo gruodžio 1 d. gyvenam kaip ant parako statinės. blink.gif  Buvo net paguldę ligininėn, nes tą pačią gruodžio pirmosios naktį pajaučiau gana stiprų maudimą pilvo apačioje ir nugaroje, Nuvažiavus paaiškėjo, kad kaklelis atsivėręs 2 cm, kitą dieną 3 cm, bet paleido namo. Iki 37 sav labai saugojausi, stengiausi mažiau judėti, nes nuo kiekvieno judesio man vis prasdėdavo skausmai. O dabar jau 38 sav, judu, krutu, tvarkausi - skausmai reguliarūs, naktimis užeina kas 15, 12, 7, net kas 4 min, bet po 4 val. praeina. Gruodžio 16 vėl pavažiavom į GN, bet vėl tie patys 3 cm, ir paruošiamieji sąrėmiai. Šiek tiek nerimauju, dėl tų nereguliarių sąrėmių, nes prieš 2 metus važiavau pasitikrinti dėl tokių skausmelių, o pasirodė - gimdau, ir tada susisukau labai greitai. dar nesu miegojusi nė vienos ramios nakties, prabundu nuo skausmų ir porą trejetą valandų skaičiuoju sąrėmius. Jau dvi dienos silpniau jaučiu vaikiuko judesius, pilvas kietas, gydytoja sakė, kad mažai beliko. Na, ir suprask tuos tikruosius sąrėmius. Daug paprasčiau, jei vandenys būtų nubėgę lotuliukas.gif

Man zinokite viskas taippat drinks_cheers.gif ir gimdymo data,ir visi jusu isvardinti pojuciai mirksiukas.gif
tiek kad ligoninei nebuvau 4u.gif Laikykites drinks_cheers.gif
Atsakyti
man irgi paskaudedavo nugara ir pilvo apacioj,irgi kelis kartus vaziavau ,bet isleisdavo namo. mano nestumas apsiejo be saremiu,be vandenu nutekejimo,nes 39 savaite padare cezari
Atsakyti
O man jau suejo 40 svaiciu. Sedziu laukiu toliau biggrin.gif ir kas nakt vis vaziuoju gimdyti biggrin.gif uzeina paruosiamieji saremiai, atrodo na jau viskas, siandien, bet po kazkiek laiko praeina. Mes jau su vyru smileysex.gif kad greiciau viskas vyktu, bet pakolkas tylu. Nugara skauda, paruosiamieji nereguliarus saremiai yra ir viskas
Atsakyti