Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(inetuxxxx @ 2011 09 10, 11:34)
Sveikos mamytes 4u.gif
taigi man iki gimdymo liko vos keleta dienu (teoriskai), o nei pilvas nusileido, nei paruosiamuju nera, nieko... dar mazosios judesiukai labai suretejo, dazniausiai isispiria i sona, arba jauciami sukamieji judesiai, bet taip jau nebesispardo kaip seniau... kazkaip neramu man unsure.gif
kiek mazdaug per valanda tureciau jausti judesiuku, kad galeciau drasiai teigti, jog vaikeliui viskas gerai? blush2.gif

Manau jei neramu nuvažiuok į ligoninę ir gydytoja pamatuos toniukus ir matysi ar viskas gerai, o šiaip prieš gimdymą ir turi mažylis mažiau judėt, juk mažai vietos jam 4u.gif
Atsakyti
sveikos,man beliko 6dienos iki numatytos datos. nors jau antras gimdymas,vis galvoju,kad tik laiku pajusciau kada gimdyti,nes zadu vazuoti i klaipeda nelb noriu gymdyti tauragej. man daugiau kaip dvi savaites mazdaug kas antra nakty prasideda paruosiamieji. labai pagausejo issiskyru,pilvukas jau nusileides.viena nakty tai jau zadejau vyra zadinti,nes pilvas buvo kietokas, is pradziu viena sona paskausta,paskui kita dar veliau ir nugara galausei viska skaudeti pradejo,bet taip ir praejo. nestuke.gif
Atsakyti
sveikos,man beliko 6dienos iki numatytos datos. nors jau antras gimdymas,vis galvoju,kad tik laiku pajusciau kada gimdyti,nes zadu vazuoti i klaipeda nelb noriu gymdyti tauragej. man daugiau kaip dvi savaites mazdaug kas antra nakty prasideda paruosiamieji. labai pagausejo issiskyru,pilvukas jau nusileides.viena nakty tai jau zadejau vyra zadinti,nes pilvas buvo kietokas, is pradziu viena sona paskausta,paskui kita dar veliau ir nugara galausei viska skaudeti pradejo,bet taip ir praejo.

Labas MonikaB, tai jau be abejo pagimdzius, idomu butu suzinot kaip viskas buvo, spejot nuvykti ? nes as pati turesiu vykti gimdyti apie 80km iki GN...tai ir labai neramu...
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2011 10 18, 20:15)
Labas MonikaB, tai jau be abejo pagimdzius, idomu butu suzinot kaip viskas buvo, spejot nuvykti ? nes as pati turesiu vykti gimdyti apie 80km iki GN...tai ir labai neramu...

visa nestuma glvojau,kad gymdyt vazuosiu tik i klaipeda, bet pergalvojau ir leliuka gymdziau tauragej. tik va viena karta su paruosiamaisiais apsigavau ir nuvykau pas gydytojus blush2.gif ir gavosi,kad mano gymdymas ivyko 8dienos po numatytos datos su skatinamaisiais. o pirmaji vaika as gymdziau kaune atstumas buvo 120km.butent man i kauna man reikejo vazuoti del nestumo metu padidejusio cukraus kiekio. ir sake jei iki numatytos gymdymo datos nepajusiu saremiu,atvykti ta numatyta diena. diena pries tai keistai jauciaus,dar pasirode gleiviu kamtys,su vyru nusprendem vykti vakare i kauna jei ka pernakvosi pas jo sesery,o ryte nuvyksim i klinikas.bet vos spejom ivazioti i kuna sona mausti pradejo labai iskarto vaziavom be kalbu i klinikas,ir gydytoja pasake,kad jau kaklelis atsidarineja. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes man iki termino liko 5 dienos ,o dar nezinau ka reiskia tie paruosiamieji saremiai doh.gif nejauciu jokio skausmo ,jauciuosi neiprastai gerai geriau nei visa nestuma,lelius visada buvo letas mazai judedavo dabar jauciu stipresnius judesius bet taipat mazai ,cia pirmas mano nestumas ,gal galit pasakyti ar galima pagimdyti be parosiamuju saremiu ,galbut iskart pasirodys tikri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatucyte: 31 spalio 2011 - 17:32
QUOTE(Beatucyte @ 2011 10 31, 19:31)
Sveikutes man iki termino liko 5 dienos ,o dar nezinau ka reiskia tie paruosiamieji saremiai doh.gif  nejauciu jokio skausmo ,jauciuosi neiprastai gerai geriau nei visa nestuma,lelius visada buvo letas mazai judedavo dabar jauciu stipresnius judesius bet taipat mazai ,cia pirmas mano nestumas ,gal galit pasakyti ar galima pagimdyti be parosiamuju saremiu ,galbut iskart pasirodys tikri?

pvz man jokiu paruosiamuju irgi nebuvo, prasidejo tikrieji ir ju tikrai nepraziopsosi manau sunkiai tai imanoma:) o paruosiamieji vienoms buna,kitoms ne, bet pats gimdymas anksciau ar veliau tikrai prasides, nepergyvenk drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na manau kai pradesiu gimdyti suprasiu tas skausmas tai nepraeis ko lnepagimdysiu:)
tai saunu galvojau kad kazkas blogai su manimi
Atsakyti
Gimdžiau prieš kelias savaites, tai galiu pasakyti man buvo taip: sekmadienio naktį pradejau jausti keistą maudimą pilvo apačioje, ryte atsikėlus maudimas nepraėjo, kartojosi vis dažniau. Nuo ryto pradėjo išeidinėti keistos išskyros, o vakare jau įsitikinau, kad tai gleivių kamštis, jo su niekuo nesumaišysi smile.gif vėlai vakare skausmas buvo vis stipresnis ir dažnesnis, galų gale pradėjo kartotis kas 7 minutes. Kadangi tai buvo pirmas nėštumas, nežinojau ko tikėtis, tad pirmadienio naktį jau pajudėjau į ligoninę. Gimdymą skatino ir pirmadienį, spalio 17d., per savo mamos gimtadienį, 13:24 val., padovanojau mamai anūkėlį biggrin.gif
Atsakyti
Buvo labai paprasta susigaudyti. smile.gif Nors paruošiamųjų nejaučiau per visą nėštumą, kai atėjo toji diena, naktį atsibudau nuo vis pasikartojančio skausmo, pagal kurį galima buvo laikrodį tikrinti. smile.gif Kas 5 min po 30 sekundžių. Ir tada jau supratau, kad JAU. rolleyes.gif O vandenys taip ir nenubėgo patys, ir kamščio jokio nebuvau pastebėjusi. ax.gif
Atsakyti
Sakykite - kiek laiko po vandenų nubėgimo vaikelis dar gali negimti? Gal kas susidūrėt? Bijau, kad neuždustų vaikas. Gydytojai liepė laukti ir vos ne namo dar varo. doh.gif Vanduo po biški nubėga nuo vakar...
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 11 22, 09:44)
Sakykite - kiek laiko po vandenų nubėgimo vaikelis dar gali negimti? Gal kas susidūrėt? Bijau, kad neuždustų vaikas. Gydytojai liepė laukti ir vos ne namo dar varo.  doh.gif Vanduo po biški nubėga nuo vakar...

yra laukiama 7 val kol prasidės veikla,jei neprasideda pradeda skatinti,nebent vaikelis neišnešiotas,bet tada kita taktika ir namo nepaleidžia.
gal važiuok į kitus gimdymo namus,kaip suprantu atsainiai žiūri jau. g.gif
Atsakyti
Su pirmu buvo taip : 3.40 naktį tiesiog prispaudė į tualetą, galvoju kaip čia taip ilgai ta pūslė neištuštėja - pasirodo nubėgo vandenys. Iš karto prasidėjo sąrėmiai, sistemingi kas 5 minutes, labai intensyyyyyvūs. Buvo likusi savaitė iki termino, jokių pojūčių, nieko. 6.55 jau turėjom sūniuką, tai gi, į šitą tarpą reikia įskaičiuoti ir 50 km kelionę į ligoninę.
Su antru kitaip. Dieną iki termino nuėjau pas ginekologę pasitikrinti, ar niekas nesidaro, tai po apžiūros ir pasidarė, pradėjau kraujuoti, vėl tie 50 km iki ligoninės, jokių sąrėmių, atsidarė kaklelis, jokio skausmo, nuleido vandenis ir iškrito virkštelė, tai greitai greitai ir operavo.
Tai iš esmės nei su vienu nei su kitu jokių išankstinių pojūčių ar požymių.
Papildyta:
QUOTE(nuotakyte @ 2011 11 22, 13:53)
yra laukiama 7 val kol prasidės veikla,jei neprasideda pradeda skatinti,nebent vaikelis neišnešiotas,bet tada kita taktika ir namo nepaleidžia.
gal važiuok į kitus gimdymo namus,kaip suprantu atsainiai žiūri jau. g.gif

Kaip jau rašiau man taip ir buvo, atvažiavom, kraujuoju, kaklelis atsidarė, jokių sąrėmių, sako gal važiuok namo, bet ačiū dievui užėjo visa gydytojų grupė, ir kadangi visą laiką gulėjau su tuo diržu jau jiems beeinant pro duris dingo tonusiukai, apžiūrėjo , kad iškritusi virštelė, buvo sekundžių klausimas. Viskas kaip filme guli, veža, tik lempos lubose bėga bėga gydytoja šaukia ar narkozė davėt, aš jau pjaunu ,o daugiau nieko ir neatsimenu. Paskui gydytojas pasakė, kad jei būtume išvažiavę namo, tai jie jau nebebūtų išgelbėję. Aš net normaliai nepadėkojau, tik tas kuklus ačiū
Atsakyti