na va, snd jau ir terminas atejo, o vis dar nieko, neskuba mano mazylis, manau dar gera savaitele lauksiu

Man terminas uz poros dieneliu,o jokiu paruosiamuju saremiu ar ko,nejauciu.Visai nieko nevyksta,jauciuos puikiai,tik greit pavargstu ir noriu miego
Siek tiek pradejo kojos tinti,bet tai ir viskas..

Sveikutes;]mum savaitele iki terminio,bet kadangi vaikiukas savaite didesnis tai jau sia savaite labai laukiam,pavargau buti nestuke,sunku darosi,sonus maudzia,ypac kai maziukas laaaabai jau aktyvistas,atrodo islys per pilvo siena
Skausmai jau kokias 2 savaites uzeina,paruosiamieji.Bet paskutinem dienom kasnakti skauda,vakar isvis ryte reguliariai pradejo skaudet bet taip ir nurimo viskas,net nezinau kada cia besitiket kukulio

nu va ievuli, gal anksciau susitiksi su savo mazyliu, o as jau 2d po termino, o vis dar jokiu pozymiu, jokiu saremiuku, jokiu skausmeliu, nieko. o ko lauki ievuli mergaites ar berniuko?

Berniukas pas mus
tai as irgi maniau kad bus anksciau bet va skausmai uzeina praeina,o tikroji veikla taip ir nevyksta,nei pilvukas zemyn nusileides nei gleiviu kamstis eina

Sveikos, pagimdžiau sūnelį prieš šešis mėnesius 35 nėštumo savaitę. Buvo vyro trisdešimtmetis, po jo nuėjome gult ir naktį pradėjo maust pilvą kaip per mėnesinės, retai, šiek tiek su skausmeliu. Atsikėliau, pasidariau arbatos, atsikėlė vyras, pasakiau, kas yra, sakau gal varom į klinikas, bet taip abejingai. Tai dar pažiūrėjom tv, pažaidėm su šeške, nu ir ką nuėjau į wc ir vos vos kraujuko radau, tai sakau ai varom dėl šventos ramybės. Kai nuvažiavau, patikrino gydytojai ir sako: "Mergaite, 4cm prasivere, gulk, gimdysi". Tada ilgi beprotiškai skausmingi sarėmiai, trukę septynias valandas, na ir gimdymas - dvi valandos, ir mažiukas ant rankų. Tiesa, nesupratau net, kai man jį atnešė, buvau visiškai be fazių po TOKIO gimdymo. Sako "Gal bent pabučiuok savo sūnų" ir išnešė vaiką į inkubatorių. Vyras man tai papasakojo, nes aš neatsimenu, buvau visai "komoj".
Darė įvairiausius tyrimus, kodėl jis gimė taip anksti. Nieko nerado ir liko tuščias įrašas. Bet aš nujaučiu. Nėštumo metu buvau verksnė, verkiau ir verkiau, sugebėdavau net per tas kvailas melodramas apsibliaut, klaidžiodavau prie minus dvidešimt gatvėmis susipykus su vyru, tas ieškodavo manęs, o aš verkdavau. Vyrui medalį už kantrybę
Taigi, prisidėjo dar universiteto sesija, kurią laikiau paankstintu man grafiku, nes gimdyt turėjau sesijos metu, tad laikiausi šiaip įv kolius, atsiskaitymus ir plius egzai ir visai nusivariau nuo kojų, nes ir taip nėštumo metu miegodavau tik po keturias penkias valandas per parą. Va tokia mano istorija. Mažylis auga puikiai, ačiū Dievui.
Darė įvairiausius tyrimus, kodėl jis gimė taip anksti. Nieko nerado ir liko tuščias įrašas. Bet aš nujaučiu. Nėštumo metu buvau verksnė, verkiau ir verkiau, sugebėdavau net per tas kvailas melodramas apsibliaut, klaidžiodavau prie minus dvidešimt gatvėmis susipykus su vyru, tas ieškodavo manęs, o aš verkdavau. Vyrui medalį už kantrybę

Sveikos busimos ir jau esamos mamytes,
Mums terminas Liepos 16, bet jau pries dvi savaites daktare sake,kad jai atrodo,kad kaklelis jau ruosiasi - tai labai apsidziaugiau, busima mociute pradejo megti pilnu pajegumu o lelytes kaip nera taip nera.
As turbut is tu, kur nejauciu nei jokiu paruosiamuju, nei skausmeliu....tiesiog kaulus dubens skauda, ypac priekyje ir tiek......Labai laukiam savo mazyles - o ji delsia, labai nenoreciau pernesioti, atrodo ji ir taip nemaza - pries savaite apskaiciavo,kad mazdaug 3.5 kg, o paskutinem dienom juk taip greitai ir smagiai auga tie mazyciai...
Tai ir prisijungiu laukti kartu prie Jusu
Mums terminas Liepos 16, bet jau pries dvi savaites daktare sake,kad jai atrodo,kad kaklelis jau ruosiasi - tai labai apsidziaugiau, busima mociute pradejo megti pilnu pajegumu o lelytes kaip nera taip nera.
As turbut is tu, kur nejauciu nei jokiu paruosiamuju, nei skausmeliu....tiesiog kaulus dubens skauda, ypac priekyje ir tiek......Labai laukiam savo mazyles - o ji delsia, labai nenoreciau pernesioti, atrodo ji ir taip nemaza - pries savaite apskaiciavo,kad mazdaug 3.5 kg, o paskutinem dienom juk taip greitai ir smagiai auga tie mazyciai...
Tai ir prisijungiu laukti kartu prie Jusu

Nors man dar tik 37 sav., ir as jau laukiu kuo greiciau pasimatymo su savo lialia...
paruosiamieji kankina vis labiau,.. vakar jau beveik reguliariai kas 1,5 val sutraukinejo gimda.. bet neskausmingai, tai nzn ar skaitosi.. o nakti tai pilvas istisai susitraukes buna, pamaudzia kaip per menesines, ir ryte toks sunkus visas pilvas... Nezinau ar cia artejancio gimdymo pozymis, ar nelabai..

Sveikos, jungiuosi ir as jau prie laukianciu..rytoj sueina 37sav, sekmadieni buvau pas savo gydytoja, patikrino kakleli-sako jau suminkstejes ir prasiveres 5cm
bet kadangi dideliu skausmu nejauciu, vandenys nenubege, paleido namo laukti (neisivaizduoju kiek ilgai galima su tokiu atsidarymu isvaikscioti
). visa sia savaite du kart dienoj vis paleidzia vidurius, pilvas nusileides ir paruosiamieji jau 2 sav kankina, bet kaip neina pas mus lelia taip neina

Laba, nieko nejutau, jokiu paruos. saremiu, skausmu, ir maze spardesi kaip visada
terminas buvo uz dvieju dienu, todel tetukas nusprende palepinti - sukirtom po skanu kepsni, dar alaus pora gurksniu paragavau, silta vonia, kaukes ir t.t..
Nezinau, ar sutapimas, bet po tokio atsipalaidavimo antra nakties teko ruostis i gn..

QUOTE(*Briggitte* @ 2011 07 13, 09:31)
Sveikos, jungiuosi ir as jau prie laukianciu..rytoj sueina 37sav, sekmadieni buvau pas savo gydytoja, patikrino kakleli-sako jau suminkstejes ir prasiveres 5cm
bet kadangi dideliu skausmu nejauciu, vandenys nenubege, paleido namo laukti (neisivaizduoju kiek ilgai galima su tokiu atsidarymu isvaikscioti
). visa sia savaite du kart dienoj vis paleidzia vidurius, pilvas nusileides ir paruosiamieji jau 2 sav kankina, bet kaip neina pas mus lelia taip neina 

Geras!
As su tokiu atsidarymu po dvieju valandu jau gimdziau.
Mane irgi dvi savaites kankino tiek paruosiamieji, tiek pykinimas ir viduriavimas. As priverstinai vis ejau vaikscioti. taip saremiai nurimdavo, kol viena diena jie labai suaktyvejo ir nebenurimo. dar pasitikrinimui nuejau i dusa. Vanduo procesa dar labiau paskatino. kai nuvykau i ligonine, kaklelis buvo lygiai tiek pat atsiveres ir issilygines.va tik as savo mazyle jau buvau 3 dienas pernesiojus. Gal, kai 37 savaite viskas vyksta kitaip...
Sveikos merginos:)
man jau eina 39 sav., jauciu tarsi meslungis sutraukia uzpakali,skausmas labai stiprus,bet labai trumpas...ar tai gali buti paruosiamieji?nes kazkaip visom su menesiniu skausmais asocijuojasi, man pamaudzia irgi pilvo apacia,bet sitas jausmas tai kazkoks keistas....gal siaip kas negerai?
man jau eina 39 sav., jauciu tarsi meslungis sutraukia uzpakali,skausmas labai stiprus,bet labai trumpas...ar tai gali buti paruosiamieji?nes kazkaip visom su menesiniu skausmais asocijuojasi, man pamaudzia irgi pilvo apacia,bet sitas jausmas tai kazkoks keistas....gal siaip kas negerai?