Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(lesia85 @ 2011 06 15, 00:30)
labas vakaras  visoms smile.gif
laukiuosi rytoj bus 38 savaite, sdn is ryto 7.30 taip skaudejo pilvo apacia, toks jausmas kad menesines prasidejo, bet gal kokia 1 min, ir praejo, paskui 10.30 vel pradejo skaudet irgi 1min, tai galvojau jei vel pasikartos teks tada i ligonine vaziuot, bet taip ir nepasikartojo, tai va nzn, kas cia man buvo is ryto.
net ir nzn ka daryt, gali but kad nakti gimdymas prasides?

labas,
cia greiciausiai bus paruosiamieji saremiai, nes kai jau uzeina tikrieji saremiai jie dazneja ir i ligonine reikia vaziuoti kai skausmas kartojasi kas 5-10 min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lesia85 @ 2011 06 14, 23:30)
labas vakaras  visoms smile.gif
laukiuosi rytoj bus 38 savaite, sdn is ryto 7.30 taip skaudejo pilvo apacia, toks jausmas kad menesines prasidejo, bet gal kokia 1 min, ir praejo, paskui 10.30 vel pradejo skaudet irgi 1min, tai galvojau jei vel pasikartos teks tada i ligonine vaziuot, bet taip ir nepasikartojo, tai va nzn, kas cia man buvo is ryto.
net ir nzn ka daryt, gali but kad nakti gimdymas prasides?

Sveika, man taip buvo kai man buvo 36 savaitės, bet man tęsėsi savaitę ir 37 savaičių pagimdžiau thumbup.gif džiaukis, gal anksčiau savo mažiuką išvysi thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 06 15, 11:31)
Sveika, man taip buvo kai man buvo 36 savaitės, bet man tęsėsi savaitę ir 37 savaičių pagimdžiau  thumbup.gif  džiaukis, gal anksčiau savo mažiuką išvysi  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

zinok sunku pasakyti ar sulauks anksciau, nes man taip buvo visa menesi ir pagimdziau tik 3dienom anksciau doh.gif
Atsakyti
O man tokie sąremiukai nuo penkto mėnesio biggrin.gif ,sakau net nesuprasiu kad gimdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 06 15, 10:33)
zinok sunku pasakyti ar sulauks anksciau, nes man taip buvo visa menesi ir pagimdziau tik 3dienom anksciau  doh.gif

gali būt, bet man bent jau tokie stiprūs sarėmiai savaitę buvo, na bet mes čia nieko nenuspręsim, angeliukas pats apsispręs kada nori ateiti į pasaulį wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as tai nejauciau nieko,jauciaus puikei nuo pat ryto ,o popiet geriau kawa ir pajutau kad wandenys nubego smile.gif ot smagu atsimint:)
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 20, 16:48)
O as tai nejauciau nieko,jauciaus puikei nuo pat ryto ,o popiet geriau kawa ir pajutau kad wandenys nubego smile.gif ot smagu atsimint:)

thumbup.gif man neteko nei su vienu nestumu patirti to jausmo kai pirma vandenys nubega, o tik paskui saremiai prasideda...
Atsakyti
sveikos, pasiskaitinejau sita temele ir net keista pasidare, man jau eina 40 nestuo savaite, o as per visa nestuma nejutau jokiu paruosiamuju saremiu, nei kazko panasaus, net nzn ka reiskai tas "pilvuko kietejimas", aplinkiniai klausineja "nu ar dar neturiu mazylio", o man toks jausmas kad iki gimdymo dar ne viena menesi reikes vaikscioti biggrin.gifo taip norisi ir tuos paruosiamuosius pajausti, kad bent zinoti kas tai per dalykas smile.gif gal ir gimdymas tada atrodytu kad arteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Ruta @ 2011 06 22, 00:46)
sveikos, pasiskaitinejau sita temele ir net keista pasidare, man jau eina 40 nestuo savaite, o as per visa nestuma nejutau jokiu paruosiamuju saremiu, nei kazko panasaus, net nzn ka reiskai tas "pilvuko kietejimas", aplinkiniai klausineja "nu ar dar neturiu mazylio", o man toks jausmas kad iki gimdymo dar ne viena menesi reikes vaikscioti biggrin.gifo taip norisi ir tuos paruosiamuosius pajausti, kad bent zinoti kas tai per dalykas smile.gif gal ir gimdymas tada atrodytu kad arteja smile.gif

manau busi viena is tu, kurios nejaucia paruosiamuju saremiu, o tik tikruosius gimdmo saremius.. ax.gif ech kaip tau gerai, nes as abu nestumus turejau paruosiamuosius saremius ir jie mane labi vargindavo ir dar labiau kiekviena karta prasidejus tokiems saremiukams, vis galvodavau ar jau cia tie tikrieji bus ar vel tik paskaudes ir praeis... doh.gif linkiu tau lengvo gimdymo ir nenorek tu paruosiamuju saremiuku, o tai jie tik vargina ir dar papildomu klausimu sukelia "ar jau? " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmaa: 22 birželio 2011 - 10:34
kad nebutu poto man taip, kad kai pajausiu skausmeli iskart nenulekciau i ligonine su viltim jau gimdyti, o pasirodys cia netikras aliarmas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes as gimdziau pries astuonis menesius,atsimenu kaip nuolat skaiciau sia temele ir vis galvojau kaip suprasiu kad man jau laikas gimdyt.Tai pasidalinsiu su jumis kaip man buvo.Beveik nejauciau jokiu paruosiamuju saremiu,gal tik dvi dienas pries gimdyma pilvelis nesmarkiai paskaudedavo.Paskutine diena mama sako tu man kazkokia keista atrodai jauciu tuoj gimdysi,as ja netikejau nes man buvo tik 37 sav,nemaniau kad gimdysiu anksciau.Tai ta nakti blogai miegojau vis keliavau i toleta,o gryztant is jo nubego vandenys ir iskart tikri saremiai prasidejo.Nuvykau i ligonine apie puse pirmos nakties,o septinta ryte,laikiau savo mazyle ant ranku mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.Ruta @ 2011 06 22, 20:25)
kad nebutu poto man taip, kad kai pajausiu skausmeli iskart nenulekciau i ligonine su viltim jau gimdyti, o pasirodys cia netikras aliarmas biggrin.gif

kai prasides tikrieji saremiai tikrai suprasi mirksiukas.gif jie nepraeis o tik daznes ir stipres ax.gif o gal tu busi viena is tu mayciu, kurioms pirmiau nubega vandenys ir tuomet prasideda saremiai, tuomet nereikes spelioti tikrai ar cia jau tie tikreiji saremiukai prasidejo 4u.gif bet kokiu atveju linkiu lengvo gimdymo ir tik geru prisiminimu 4u.gif
Atsakyti