Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

oi mergytes, uzuojauta visoms 4u.gif
kazkaip pastaruoju metu ir as vis girdziu kad visos pernesioja ir gan nemazai doh.gif
as savo pirmagimi 38sav pagimdziau, tai net minciu nebuvo, kad neisnesiosiu, dar bevaziuodama i GN susipirkau visokius dalykelius (pasta, naktinius, tapkes, paketus biggrin.gif ) nieko dar neturejau lotuliukas.gif
o dbr tai kas nakt sapnuoju, kad gimdau doh.gif
man planinis (jei niekas nepasikeis) birzelio 10d, tai kaip ir nedaug laukti liko, bet kaip laikas sustojo, po tos akimirkos kai suzinojau kada tiksliai turesiu leliu, jus net neisivaizduojat.... doh.gif verkt net norisi, diena kaip savaite eina ir veik ka tik nori, ar gulek ar langus valyk, tas pats doh.gif
Atsakyti
As siandien irgi pagalvojau,kad laikas,kaip imurytas sustojo... biggrin.gif
Iki 38 savaiteles taip greit viskas ritosi, o dabar, kai jau sunku ir noretusi issilukstenti, niekaip ir niekas i tai nebepanasu.
Atrodo ir pykina, ir viduriai laisvi, ir karts nuo karto kazkokie skausmeliai uzeina, bet nieko rimto nevyksta. ax.gif
Atsakyti
DZIUGINTELE as is vilniaus o tu?
Atsakyti
O! Irgi! Saunu! Gal susimatysim. Tik as gyvenu tarp Antakalnio ir Naujosios Vilnios. O gimdyt galvoju Antakalnio klinikose. O tu?
Atsakyti
Na, man gydytoja pajudino kažkiek kaklelį, bet štilis vistiek... Šiaip jei iki pirmadienio neprasidės gimdymas, tai antradienį, ar trečiadienį citotekai guldys. Pirmadienį nuspręsim, kurią čia dieną pasirinkti.
Svajojau apie normalų gimdymą, kad pvz. netikėtai naktį nubėgs vandenys, toks jaudulys bus, skubėsim į GN... O nusimato viskas visai kitaip... per prievartą... Kažkokia jau depresija mane apėmė. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 27 gegužės 2011 - 21:33
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 23:32)
Na, man gydytoja pajudino kažkiek kaklelį, bet štilis vistiek... Šiaip jei iki pirmadienio neprasidės gimdymas, tai antradienį, ar trečiadienį citotekai guldys. Pirmadienį nuspręsim, kurią čia dieną pasirinkti.
Svajojau apie normalų gimdymą, kad pvz. netikėtai naktį nubėgs vandenys, toks jaudulys bus, skubėsim į GN... O nusimato viskas visai kitaip... per prievartą... Kažkokia jau depresija mane apėmė.  verysad.gif

nepulk i nevilti brangioji, mums visims turbut dabar siokia tokia depresija, bet tai labai nepatinka musu leliams smile.gif Svarbiausia kad vaikutis gimtu sveikas ir grazus , o kaip kada nera labai svarbu 4u.gif

Papildyta:
Man siandiena nakti pasirode pirmas priespienis, nemazai taip isbego. Poto ilgai uzmigti negalejau svajodama kad jau greitai maitinsiu savo maziuka wub.gif
Atsakyti
Sveikutes!
As siandien nemigusi, tad pikta, kaip sirse...
Drugeli-nepergyvenk tu taip. Depresija, turbut, apima mus visas pries gimdyma. O ir reakcija i visa aplinka pakinta.
Kiek merginos kalba, kad siais laikais ir ta stimuliacija nera jau tokia baisi. Tiesiog atsiranda kazkoks planiukas ir jis ivykdomas.
As irgi nezinau, kaip bus. Turiu patologija-sunkiai atsiverineja kaklelis. Tad man dar irgi nezinia kaip ir kas bus. Bet pagyvensim, pamatysim. 4u.gif
O ziurek, gal ir savaitgalis bus superinis, gal nereikes jokiu isikisimu. Daug pajudesi, pavaiksciosi ir mazylis pajudes isorinio pasaulio link. smile.gif
As visada laikau uz tave spygutes ir siunciu tau teigiama energija. 4u.gif

Oi, mixasia, kaip idomiai! Gal tau tikrai jau tuoj ta diena? ax.gif
Atsakyti

Oi, mixasia, kaip idomiai! Gal tau tikrai jau tuoj ta diena? ax.gif
[/quote]
TYkiuosi rolleyes.gif beje as taip pat siandien kaip sirse biggrin.gif vargsas brangiausias
Atsakyti
Mane ir vel siaubingai pykina... Griauziu tuk-tuk'a, bet nuo jo gaisras gerkleje...
hm... iki gimdymo viena savaite. Lygiai. Jau truputi erzina aplinkiniu kalbos, kad nebedaug man cia vargti liko. Tos paskutines dienos man, matyt, pacios sunkiausios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 28 gegužės 2011 - 17:10
Sveikos, mane tai pamatę visi nustemba - "dar vis nėščia??????"
Užknisa... doh.gif Ryt vėl į GN tonus matuot, šiandien toniukai geri buvo. Sau pasižadėjau, kad jei kartais lauksiuos trečio vaikiuko kada nors - niekam nesakysiu tikros gimdymo datos - ją pavėlinsiu dviems savaitėms. Nes nebegaliu matyti to amžino akių išpūtimo.
Papildyta:
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 28, 17:07)
Mane ir vel siaubingai pykina... Griauziu tuk-tuk'a, bet nuo jo gaisras gerkleje...
hm... iki gimdymo viena savaite. Lygiai. Jau truputi erzina aplinkiniu kalbos, kad nebedaug man cia vargti liko. Tos paskutines dienos man, matyt, pacios sunkiausios...

Labai tikiuos, kad laiku pavyks tau pagimdyti ir neteks tiek kankintis, kiek man dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 28 gegužės 2011 - 22:48
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 29, 00:46)
Sveikos, mane tai pamatę visi nustemba - "dar vis nėščia??????"
Užknisa...  doh.gif  Ryt vėl į GN tonus matuot, šiandien toniukai geri buvo. Sau pasižadėjau, kad jei kartais lauksiuos trečio vaikiuko kada nors - niekam nesakysiu tikros gimdymo datos - ją pavėlinsiu dviems savaitėms. Nes nebegaliu matyti to amžino akių išpūtimo.
Papildyta:
Labai tikiuos, kad laiku pavyks tau pagimdyti ir neteks tiek kankintis, kiek man dabar...

taip suprantu tave, uzknisa tie klausimai , ''tai kada jau?'' , ''tu jau toj sprogsi'' ''gal dvinukai?'' ''nu sprog jau greiciau''... lig tai visiems labai rupi, ypac kaimynams arba buvusioms kolegems, suprantu artimieji laukia... as dabar atsakau visiems kai paklausia ''kada jau'', sakau nesulauksit ir nesuzinosit, arba sakau per kaledas, gal ir per grubiai, taciau tikrai uzknisa doh.gif
Mano rytines nuotaikos tai siaubingos, erzina viskas! Sedziu sukandusi dantys kad tik ko bjauraus neprikalbet vyrui, o dar sveciai turi atvaziuot, namie jubiliejus, tai vel teks isklausyti 3000 000 000 KADA!!!!????????
Atsakyti
Labas, mergaites!
Tai ka, dar nea? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As pastebejau, kad mano kaimynai jau irgi, vos tik iseinu i kiema, iskart ziuri ne i mane, o i mano pirva...
As truputi su ta gimdymo data issisukau, visiems sakau, kad man gimdyti birzeli. Kazkiap kol kas veikia, na, kol dar ne birzelis. ax.gif

Drugeli-tu iskart atsizymek, grizusi. Gerai?

Mixasia-kada tau pas gine?

As tai kasnakt vis dar gimdau sapnuose. Idomu ilgai tesis tie sapnai? Sapnuoju, sapnuoju ir iki saremiu prisisapnuoju. Jau sianakt maniau vyra kelti. Bet paskui kazkaip per miegu migla supratau, kad saremiai nuo kas 15 min praretejo iki 2h...

Dabar tik viena svajone turiu, negimdyti savaitgali ir kazkaip isgyventi sios savaites karscius...
Atsakyti