Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 16:45)
Niu keistai kazkaip. Matyt, isties busiu prisikalbejus.
Sunku kvepuoti pasidare. Gimda susitraukineja. Tik dar kol kas be nugaros skausmu. va, tik pasidziaugiau, kad pirma diena per dvi savites negimdanti jauciuosi. Vel pykina ir karstis musa... nejau taip ir bus kasdien dar desimt dienu?

Gal jau kartais lelių supuoji? dingai bigsmile.gif
Pas mane štilis, šiąnakt nemiga kamavo, jau pradedu nerimauti, kad be skatinimo nieko nebus... verysad.gif
Atsakyti
Paruosiamieji nezmoniski, o veiklos absoliutus 0. Aisku, nesiociau ir nesiociau, bet kad jau pavargau nuo skausmu. doh.gif Atrodo va va, jau prasideda, jau gimdau, tik rimciau susimastau apie tai ir viskas baigiasi, o kaklelis 2-3cm ir vsio. Nebejuda nei pirmyn nei atgal blin. doh.gif Laukiu pirmadienio, keliausiu i GN ir bus matyt kas bus. Nesiosiu jauciu dar iki birzelio pabaigos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2011 05 27, 07:02)
Paruosiamieji nezmoniski, o veiklos absoliutus 0. Aisku, nesiociau ir nesiociau, bet kad jau pavargau nuo skausmu.  doh.gif Atrodo va va, jau prasideda, jau gimdau, tik rimciau susimastau apie tai ir viskas baigiasi, o kaklelis 2-3cm ir vsio. Nebejuda nei pirmyn nei atgal blin. doh.gif Laukiu pirmadienio, keliausiu i GN ir bus matyt kas bus. Nesiosiu jauciu dar iki birzelio pabaigos.  biggrin.gif

Linkiu kantrybės, šiandien man vėl kaklelį žiūrės. Antradienį buvo tik 1,5cm atsivėręs... Šiandien 6 dienos po termino, tikiuos pasistūmėjo kas nors į priekį, nes jau šita padėtis į neviltį varo... Nuovargis didelis, nemiga kasnakt...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 08:09)
Linkiu kantrybės, šiandien man vėl kaklelį žiūrės. Antradienį buvo tik 1,5cm atsivėręs... Šiandien 6 dienos po termino, tikiuos pasistūmėjo kas nors į priekį, nes jau šita padėtis į neviltį varo... Nuovargis didelis, nemiga kasnakt...

Va va. nors man siandien ik terminas, bet irgi tokia padetis i nevilti varo. Nemiga nezmoniska, apsiverst ant kito sono siaubas kazkoks, nes atrodo su replem ten klyna plesia. doh.gif Suprantu, kad kai vaikas bus irgi to miegos bus ne kazkas, bet nu bent jau bus tikslas nemiegojimo, o cia vartaisi ir spoksai i lubas beprasmiskai.

Tikiuosi tau po kaklelio apziuros pajudes ledai. smile.gif
Siandien planuoju kelione iki akropolio pesciom, tai arba ledai pajudes, arba siaip kur patvory nukrisiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 27 gegužės 2011 - 07:22
Labas rytas, mergaites! 4u.gif
Atsargiai su tais pasivaiksciojimais ilgais. Siandien karsti zada!

O as vis dar komplekte 2 in 1.
Drugeli, tu vis dar cia? 4u.gif Tikrai maniau, kad jau juda ledai. smile.gif

Pas mane, kaip visada-uzbanguoja, uzpykina, sudrebina kuna ir vel ramuma. Vakar langus valiausi, lovas stumdziau. Ne tai, kad noreciau kuo greiciau issidalinti, Tiesiog pavargau nuo neveiklos. Ai, ka cia slepti, pavargau ir nuo meskino busenos. Naktim ir as vargstu, nepasakyciau, kad dienom kiek lengviau butu. Skauda viska, vaikciot isvis nezinia kaip pradejau. Vel svorio centras pasikeite, tai vaikstau, kaip gelbejimo rata tarp koju buciau issistacius. Isskyru daug, bet nieko panasaus i kamsti ar dar kazka nera.
Kvepuot sunku, krutys dar labaiu pasunkejo. hemoglobinas nukrites, tad visa laika prie lovos traukia. O gulet tai visai negaliu. Klubo sanarius taip ir laukia kazkas islauzti. lotuliukas.gif
na, vienu zodziu, nieko naujo, viskas kaip ir pas Jus.

Mixasia, berods kartu nusimato gimdymo terminas?

Tiesa, mano vyro prognozes, kad as gimdysiu ne anksciau birzelio 6d. Neisivaizduoju kodel, bet jis toks ramus del to. Net nekreipia demesio i mano parengiamuosius, i dusavimus nakti, lakstymus i wc. Va, jam taip atrodo ir jis ramus. O manes tai visiskai neguodzia. As tik su baime kas vakara pasiziuriu oru prognoze, vis mintyse maldaudama, kad tik nebutu jokiu karsciu...
Atsakyti
Vis dar čia verysad.gif lotuliukas.gif Juokas pro ašaras "maždaug".
Išvaliau langus miegamąjam, duona užminkiau ir einu ruoštis pas gyd... vėliau parašysiu, kaip sekėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 09:59)
Vis dar čia  verysad.gif  lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras "maždaug".
Išvaliau langus miegamąjam, duona užminkiau ir einu ruoštis pas gyd... vėliau parašysiu, kaip sekėsi  doh.gif

Labai lauksim! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 09:59)
Vis dar čia  verysad.gif  lotuliukas.gif  Juokas pro ašaras "maždaug".
Išvaliau langus miegamąjam, duona užminkiau ir einu ruoštis pas gyd... vėliau parašysiu, kaip sekėsi  doh.gif

Sekmes! smile.gif
Atsakyti
DZIUGINTELE jo panasiai gimdysim, man birzelio 5...
Siandien patalyne keiciau, anyta pamate, bart pradejo , sako negalima tau, o as sakau kad tuoj eisiu '' padsobniku'' pas vyra i darba i statybas, nes jai gulesiu ant sono tai tikrai iki kaledu nesiosiu doh.gif
bet kas gi cia dabar visom darosi, ko nepaklausi - visos pernesioja,as savo pirmaja 38 sav. pagimdziau, turbut kad nelaukiau ir nesitikejau, o kai lauki tai kaip tycia viskas vietoj stovi smile.gif
Savyjauta siandien vis tokia pati, pamaudzia paskauda pasvaigsta galva nieko rimto....
Atsakyti
Na va, jau grįžau. Taigi, nieko paguodžiančio neišgirdau verysad.gif Gimdos kaklelis kiek patrumpėjęs, minkštas, bet atsidarymas tas pats - 1,5cm. Vandenų dar daug, placenta vientisa, graži, toniukai geri, kraujotaka ideali... Nuprotėsiu žinokit. doh.gif verysad.gif
Ryt, poryt tonus klausyt reik eiti, o pirmadienį sakė spręsim, ką daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 14:09)
Na va, jau grįžau. Taigi, nieko paguodžiančio neišgirdau  verysad.gif  Gimdos kaklelis kiek patrumpėjęs, minkštas, bet atsidarymas tas pats - 1,5cm. Vandenų dar daug, placenta vientisa, graži, toniukai geri, kraujotaka ideali... Nuprotėsiu žinokit.  doh.gif  verysad.gif
Ryt, poryt tonus klausyt reik eiti, o pirmadienį sakė spręsim, ką daryti  unsure.gif

na tavo vietoj visgi rizikuociau skatinti, kaimine neseniai irgi vaiskciojo vaikciojo 3 dienas tik pernesiojo, nuvaziavo skatinti tai jau vandenys zalios spalvos buvo...
kantrybes iki pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Na va, Drugeli, o as jau maniau, kad uzkusins tave pas gydytoja ir tu isvaziuosi i gimdykla. 4u.gif
Hm... tikrai sunku, kai taip.
Nors pirmaja as pernesiojau dvi savaites. Irgi skatino. Keistai ta gamta viska sureguliuoja...
Mano mazge siandien irgi per daug rami. Man tai visai nepatinka, nes siaip ji laaabai judri buna...
As irgi stengiuosi (kartais ir persistengiu) vis kazka daryti. Vaikstau, tvarkausi, vaika nesioju. Nieko. Net gi, sakyciau, kuo daugiau judu, tuo ramesne mano pacios fizine busena. lotuliukas.gif
Jau pastebejau, kad, kai imu laukti spazmu, tai gimda man visada susitraukia, bet, kai negalvoju, viskas einasi lengvai.
O pernesiot tai visai nesinori. Antraja gimdziau , kaip laikrodis, laiku. Bet ji jau buvo pridususi ir prisivalgiusi kakuciu... Nieko smagaus...
Vyras uztikrino,kad dar daugiau nei savaite busiu nestuke.gif , bet tie ateinantys karsciai...ech... niu ka, laikomes?
Mixasia[B]-o tu is kur?
Atsakyti