Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 11:36)
As kasryt jau noreciau gimdyti, bet vakarais tokia baime ir nenoras apima... biggrin.gif
Labai nelaukiu karsciu... Per juos taip mirstu, kad daug mieliau pupa glausciau prie krutines, nei supuociau pilvuke. Bet tokiu oru, kaip siandien, dar galiu draziai pabuti nestuke.gif  ir uzbaigti aibe nebaigtu darbu. biggrin.gif
Tiesa, siandien pirma diena per dvi savaites, kai nesijauciu gimdanti. smile.gif
Net ir nepykina lyg. ax.gif
Oi, prisikalbesiu...

Aš tai kažkaip nebijau jau, pradžioj nėštumo su ta baime susikovojau. Dabar pas mane toks paradoksas gavosi - nenoriu gimdyti iki penktadienio lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB penktadienį ryte išvažiuoja visai dienai, kelionė neatšaukiama... tai tikiuos neprasidės gimdymas ryt naktį lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, mergaitės, tikėjomės, kad tikrai būsiu pagimdžius iki to nelemto penktadienio...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 25, 12:41)
Aš tai kažkaip nebijau jau, pradžioj nėštumo su ta baime susikovojau. Dabar pas mane toks paradoksas gavosi - nenoriu gimdyti iki penktadienio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  MB penktadienį ryte išvažiuoja visai dienai, kelionė neatšaukiama... tai tikiuos neprasidės gimdymas ryt naktį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi, mergaitės, tikėjomės, kad tikrai būsiu pagimdžius iki to nelemto penktadienio...

Sianakt arba ryt. mirksiukas.gif
Blogai?
as tai sestadieni ar sekmadieni nenoreciau... ax.gif
Bet tyliu, nes tikrai bijau prisikalbet. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 12:30)
Sianakt arba ryt. mirksiukas.gif
Blogai?
as tai sestadieni ar sekmadieni nenoreciau...  ax.gif
Bet tyliu, nes tikrai bijau prisikalbet. blush2.gif

O sakai blogai šeštadienis, ar sekmadienis? g.gif Ai, vaikiukas pats žino, kada jam gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 25, 14:19)
O sakai blogai šeštadienis, ar sekmadienis?  g.gif  Ai, vaikiukas pats žino, kada jam gerai  biggrin.gif

Nezinau, kaip siais laikais. Anksciau tai savaitgaliui tik budintis gydytojas likdavo. Budavo, kad niekur jis nespeja.... Tad tik del to. net ir planinukus stengdavosi aptarnauti iki savaitgalio, kad maza kas neprasidetu butent tom dienom.
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 13:36)
Nezinau, kaip siais laikais. Anksciau tai savaitgaliui tik budintis gydytojas likdavo. Budavo, kad niekur jis nespeja.... Tad tik del to. net ir planinukus stengdavosi aptarnauti iki savaitgalio, kad maza kas neprasidetu butent tom dienom.

Tai visko gali būti, kad ir dabar šitaip. Na, reik manyt, anšlago gimdyvių nebus. Šiaip reikia pažiūrėti, kada mėnulio fazė keičiasi - tuomet ir gimdymų padaugėja g.gif
O šiaip dėl to nespėjimo - nelabai aš ir noriu, kad gydytoja visą laiką šmėžuotų, noriu ramiai su vyru sau sąrėmiauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 25, 14:57)
Tai visko gali būti, kad ir dabar šitaip. Na, reik manyt, anšlago gimdyvių nebus. Šiaip reikia pažiūrėti, kada mėnulio fazė keičiasi - tuomet ir gimdymų padaugėja  g.gif
O šiaip dėl to nespėjimo - nelabai aš ir noriu, kad gydytoja visą laiką šmėžuotų, noriu ramiai su vyru sau sąrėmiauti  smile.gif

Tai jos ir nesmezuoja. Nepergyvenk. Ypac, jei yra vyras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 15:36)

ir as lb nenorejau gimdyti per ilgaji savaitgali, nes tuo metu kaip tik buvo jonines, o as 24d, pries 24.00val isvykau i gimdymo namus biggrin.gif visa laika sakiau, kad tik ne per ilgaji savaitgali prasidetu gimdymas, o ir nutiko taip ko labiausiai nenorjau lotuliukas.gif tai kaip db pamenu, kad daktaras buvo vienas budintis ir nespejo per visas palatas lekti, nes kaip tik tuo metu gimdanciu buvo 4 doh.gif bet aciu D. as pradejau pirma gimdyti ir daktars buvo salia, kol man begimdant uz sienos moteriske pradejo saukti, kad ir ji jau gimdo ir kas nors atbegtu pas ja blink.gif doh.gif tikrai nekas buvo gimdyti sventinem dienom... o ir dukra kai gimdziau kuriozas buvo toks, kad mano vyrui irgi reikejo isvykti i kamandiruote i Prancuzija kaip tik ta savaite kai as turejau gimdyti doh.gif keliones jam niekaip nejo atideti, todel mane is Svedijos ir LT pargabeno pries men laiko, nes bijojau kad nepradeciau gimdyti kaip tik tada kai vyro nebus salia ir nebus kur palikti sunaus kai man teks i GN vykti... nu ir ka jus manoti, mano vyras geguzes 4 d, i prancuzija keliauja o man bunant pas mama LT kaip tik ta diena ir prasideda gimdymas lotuliukas.gif zo ko labiausiai nenori, taip ir nutinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 25, 15:57)
Tai visko gali būti, kad ir dabar šitaip. Na, reik manyt, anšlago gimdyvių nebus. Šiaip reikia pažiūrėti, kada mėnulio fazė keičiasi - tuomet ir gimdymų padaugėja  g.gif
O šiaip dėl to nespėjimo - nelabai aš ir noriu, kad gydytoja visą laiką šmėžuotų, noriu ramiai su vyru sau sąrėmiauti  smile.gif

aga gerai butu kad smezuotu gydytoja, uzeina i palata tik jai uzreki nuo skausmo ir tai ne skubanti smile.gif
Atsakyti
Niu keistai kazkaip. Matyt, isties busiu prisikalbejus.
Sunku kvepuoti pasidare. Gimda susitraukineja. Tik dar kol kas be nugaros skausmu. va, tik pasidziaugiau, kad pirma diena per dvi savites negimdanti jauciuosi. Vel pykina ir karstis musa... nejau taip ir bus kasdien dar desimt dienu?
Atsakyti
Na, kaip sekasi laukiančioms? Pas mane vis štilis... Šiandien tik tonus vaikiuko klausė, ryt rimtesnė apžiūra laukia. smile.gif
Atsakyti
as jau 2 dienas kazkaip itartinai gerai jauciuosi tfu tfu tfu, visi buve pozymiai isnyko , gimda nebesusitraukyneja, jokiu skausmu, remuo tik eda ir miego norisi, iki gimdimo 9 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2011 05 26, 15:04)
as jau 2 dienas kazkaip itartinai gerai jauciuosi tfu tfu tfu, visi buve pozymiai isnyko , gimda nebesusitraukyneja, jokiu skausmu, remuo tik eda ir miego norisi, iki gimdimo 9 dienos 4u.gif

O pas mane jau 5 diena po termino...
Atsakyti