Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 13:06)
Sveikinimai Black chery  wub.gif  wub.gif  Kaip smagu, kad viskas sklandžiai  thumbup.gif

O aš kątik iš gimdymo namų. Taigi - tonai geri, vandenų daug, placenta normoj. Gimdos kaklelis dar ilgas - 2,5cm... O atsidarymas - 1,5cm.
Jau susitaikiau su ta mintim, kad dar  nestuke.gif  ramiai galiu būti visą savaitę. Perdegiau nuo to laukimo, bet nieko nepadarysi, yra kaip yra ir neverta nervuotis.  doh.gif  doh.gif  Turbūt vaikiukas geriau žino, kada jam pasirodyti.

Ir dar: šiandien kaip tik paklausiau dėl skatinimo. Patvirtino, kad dirbtinai sukėlus gimdymą, skausmelis tikrai daug "malonesnis". geriau jau laukti.

kas tiesa tai tiesa, kad skatinant gimdyma vaistais skausmelis buna kiek stipresnis... man su antru gimdymu skatino, nes skausmai vis stiprejo, o kaklelis kaip buvo 2 cm taip ir nejudejo is tu 2 cm doh.gif bet pvz man, vos tik gavus skatinamuju atsidarymas buvo 10 cm per 1 val thumbup.gif skausmas buvo kiek stipesnis nei pirma gimdyma, bet uztai kaip greitai viskas ivyko ir nereikejo kankintis kelias val (kaip su pirmu gimdymu)... tik va nzn kieno cia buvo priezastis, kad pries pat stumima pradejo placenta atsiskyrineti ir papludau krauju... unsure.gif tuomet jau buvo strioko visiems, bet dekui D viskas praejo puikiai...
Atsakyti
Na va, drugeli, dar ir manes sulauksi. ax.gif
Svarbu, kad viskas gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 24, 14:11)
Na va, drugeli, dar ir manes sulauksi.  ax.gif
Svarbu, kad viskas gerai!  4u.gif

Tai visko gali būti, kad sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, į vakarą pradėjo kraujingom išskyrom teplioti? Ar čia dėl gimdos kaklelio apžiūros taip būti gali, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 21:27)
Merginos, į vakarą pradėjo kraujingom išskyrom teplioti? Ar čia dėl gimdos kaklelio apžiūros taip būti gali, ar kaip?

Tikrai tikrai gali. Man taip buvo.
Po apziuros emiau kraujuoti. Ir saremiukai atsirado. Gydytoja ramino, kad tuoj nustosiu kraujuoti ir saremiai nurims. Nenurimo ir nenustojo. Saremiai tik stiprejo ir reguliarejo. Po keliu valandziukiu ir lelyte glaudziau prie krutines. smile.gif
Tai dabar stebek save, ar atsiras saremiai. Ziu gal jau sianakt ir pagimdysi? Bet jei kraujuosi, tai siulau nuvaziuoti vis gi dar karta i ligonine pasitikrinti.
Laikau uz tave spygas!
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 24, 20:35)
Tikrai tikrai gali. Man taip buvo.
Po apziuros emiau kraujuoti. Ir saremiukai atsirado. Gydytoja ramino, kad tuoj nustosiu kraujuoti ir saremiai nurims. Nenurimo ir nenustojo. Saremiai tik stiprejo ir reguliarejo. Po keliu valandziukiu ir lelyte glaudziau prie krutines. smile.gif
Tai dabar stebek save, ar atsiras saremiai. Ziu gal jau sianakt ir pagimdysi? Bet jei kraujuosi, tai siulau nuvaziuoti vis gi dar karta i ligonine pasitikrinti.
Laikau uz tave spygas!

Kad patepliojo ir baigės visas džiaugsmas, vėl štilis doh.gif doh.gif Reikia kantrybe apsišarvuoti ir laukti ax.gif ax.gif
Atsakyti
kaip tu, drugeli? matau nerimauji ax.gif
pabandyk tiesiog negalvoti apie gimdyma, viena mamyte taip padare, kai paskyre skatinimo diena ir ka manai, nesulauke, pagimde gal sekanti vakara po TA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 25, 00:07)
Kad patepliojo ir baigės visas džiaugsmas, vėl štilis  doh.gif  doh.gif Reikia kantrybe apsišarvuoti ir laukti  ax.gif  ax.gif

nepergyvenk, greitai keliausi i gimdymo namus. Man po tokiu patepliojimu, gimdymas prasidejo po 24 val. Ir tai pamenu kad visa diena vos tik maudeno, bet tas maudimas uzeidavo kas 10 min, tai vyras persigandes i VGN istempe 24.00 val smile.gif o as dar pamenu sakiau kad tases neimtu, nes as po apziuros grisiu namo, o tai man jokiu skausmu nera, nuo kuriu galetu gimdymas prasidet lotuliukas.gif nu ir ka, aisku kad nuvykus gimdymo namus, teko juose ir likti,, nes atsidarymas po tokiu pamudimu buvo beveik 5 cm thumbup.gif puse darbo padaryta buvo ir be baisiu skausmu biggrin.gif
zo tu nepergyvenk ir lauk,nes dbbet kada gali prasideti saremiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 25, 10:24)
nepergyvenk, greitai keliausi i gimdymo namus. Man po tokiu patepliojimu, gimdymas prasidejo po 24 val. Ir tai pamenu kad visa diena vos tik maudeno, bet tas maudimas uzeidavo kas 10 min, tai vyras persigandes i VGN istempe 24.00 val smile.gif o as dar pamenu sakiau kad tases neimtu, nes as po apziuros grisiu namo, o tai man jokiu skausmu nera, nuo kuriu galetu gimdymas prasidet  lotuliukas.gif  nu ir ka, aisku kad nuvykus gimdymo namus, teko juose ir likti,, nes atsidarymas po tokiu pamudimu buvo beveik 5 cm  thumbup.gif puse darbo padaryta buvo ir be baisiu skausmu  biggrin.gif
zo tu nepergyvenk ir lauk,nes dbbet kada gali prasideti saremiukai  4u.gif

Pritariu! 4u.gif
Ziu, drugeli, nebeilgai laukti liko. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 11:51)
Pritariu!  4u.gif
Ziu, drugeli, nebeilgai laukti liko. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir tau jau nedaug visai beliko 4u.gif kiekviena dienele jau lelyte sugalvoti pasisveikinti su jumis ax.gif mano abu vaikuciai sugalvojo, kad nori anksciau pamatyti mamyte ir teveli, tai neislaukem 40 sav biggrin.gif
Atsakyti
As kasryt jau noreciau gimdyti, bet vakarais tokia baime ir nenoras apima... biggrin.gif
Labai nelaukiu karsciu... Per juos taip mirstu, kad daug mieliau pupa glausciau prie krutines, nei supuociau pilvuke. Bet tokiu oru, kaip siandien, dar galiu draziai pabuti nestuke.gif ir uzbaigti aibe nebaigtu darbu. biggrin.gif
Tiesa, siandien pirma diena per dvi savaites, kai nesijauciu gimdanti. smile.gif
Net ir nepykina lyg. ax.gif
Oi, prisikalbesiu...
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 25, 13:36)
As kasryt jau noreciau gimdyti, bet vakarais tokia baime ir nenoras apima... biggrin.gif
Labai nelaukiu karsciu... Per juos taip mirstu, kad daug mieliau pupa glausciau prie krutines, nei supuociau pilvuke. Bet tokiu oru, kaip siandien, dar galiu draziai pabuti nestuke.gif  ir uzbaigti aibe nebaigtu darbu. biggrin.gif
Tiesa, siandien pirma diena per dvi savaites, kai nesijauciu gimdanti. smile.gif
Net ir nepykina lyg. ax.gif
Oi, prisikalbesiu...

tikrai prisikalbesi, bus kaip tam posakyje: "tyla pries audra" biggrin.gif
Atsakyti