Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(black_cherry @ 2011 05 22, 16:34)
o kaip manote, mamos, ar tiesa, kad yra sakoma, jog prakirpus vandenis dirbtinai, skausmas didesnis buna  ax.gif ? Turiu omeny, saremiai. Man su dukryte kai laukiausi tai ir prakirpo, ir dar skatino. Skausmas buvo tikrai didelis, akusere pastoviai klause ar dar nenoriu epiduro, bet kazkaip istveriau iki pabaigos be jokiu nuskausminamuju.. rolleyes.gif

Juk kuo toliau tuo skaudžiau ir būna, o gal mes tą didesnį skausmą tik susiejam su vandenų nuleidimu? Aš net nežinau, nebe pamenu kada man kaip skaudėjo, bet žinau,kad ir prieš prakerpant dievus šaukiausi ir po prakirpimo biggrin.gif
Atsakyti
Buvau apžiūroj, širdutės tonusai geri, vandenų dar daug... liepė vaikščioti, pasirodyti antradienį, jei dar nepagimdysiu ( o taip ir bus, manau verysad.gif doh.gif )

Dėl gimdymo iššaukimo - skauda tikrai labiau, man su pirma irgi veikla gimdymo nebuvo prasidėjus, nuleido vandenis be jokių sąrėmių, tai ojojoi kaip viskas baisiai buvo blink.gif blink.gif ir pati gydytoja sakė, kad jei gimdymas pats neprasideda, jį reikia iššaukti - visada viskas skaudžiau, sčrėmiai dažni iškart.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 22, 23:10)
Buvau apžiūroj, širdutės tonusai geri, vandenų dar daug... liepė vaikščioti, pasirodyti antradienį, jei dar nepagimdysiu ( o taip ir bus, manau  verysad.gif  doh.gif )

Dėl gimdymo iššaukimo - skauda tikrai labiau, man su pirma irgi veikla gimdymo nebuvo prasidėjus, nuleido vandenis be jokių sąrėmių, tai ojojoi kaip viskas baisiai buvo  blink.gif  blink.gif  ir pati gydytoja sakė, kad jei gimdymas pats neprasideda, jį reikia iššaukti - visada viskas skaudžiau, sčrėmiai dažni iškart.

na va kaip visom skirtingai, kai pirma gimdziau, nuleido vandenis ir tada is vis visa veikla sustojo, nors pries tai bent jau kazkokie saremiai buvo, ziuresim kaip si karta bus. Idomu butu palyginti kai naturaliai gimdai, bet man jauciu neteks, nes jau pernesioju savo leliu, o ryt jau guluosi gimdyti, tad tikriausiai skatins, net nezinau ka darys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 22, 23:10)
Buvau apžiūroj, širdutės tonusai geri, vandenų dar daug... liepė vaikščioti, pasirodyti antradienį, jei dar nepagimdysiu ( o taip ir bus, manau  verysad.gif  doh.gif )

Dėl gimdymo iššaukimo - skauda tikrai labiau, man su pirma irgi veikla gimdymo nebuvo prasidėjus, nuleido vandenis be jokių sąrėmių, tai ojojoi kaip viskas baisiai buvo  blink.gif  blink.gif  ir pati gydytoja sakė, kad jei gimdymas pats neprasideda, jį reikia iššaukti - visada viskas skaudžiau, sčrėmiai dažni iškart.

Niu laikykis. O kaip gimdos kaklelis? Gal jis jau ruosiasi?
Man dar tik 38 sav, bet as jau kaip ant adatu. Kasnakt gimdymus sapnuoju. O tau tai isvis isivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 22, 21:10)

oi, drugeli, laikykis... 4u.gif
isivaizduoju kaip nekantrauji, nes man dar beveik 4sav iki TOS dienos, o galvoju kad tik greiciau kad tik greiciau, o jei teks pernesioti kokias 2sav isprotesiu.... doh.gif

del stipresniu saremiu skatinant tai teisybe manau, nes man skatinancius lasino, tai ooooo skausmelis, o pries skatinancius skaudejo, bet tikrai pakenciamai.

Papildyta:
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 22, 13:34)

labas kaimyne bigsmile.gif
Atsakyti
Savaiciu daugeja ir busena vis keisteja. Kazkaip su anais gimdymais niekad nejutau, kad i pabaiga prasidetu kazkokie skrandzio veiklos bei zarnyno sutrikimai. O dabar vis kazkas vyksta reguliariai. Taip ir nesuprantu ar tapau baisiai jautri ir vis apsinuodyju maistu, ar man organizmas pries didziaja data visa savaite vis karts nuo karto nusprendzia apsivalyti.
Gal kam tai buvo vienas is artejancio gimdymo pozymiu? Ar ilgai tai tesesi?

Atsakyti
Papildyta:
[/quote]

Galima aiskiau g.gif ?

Sveikos, mamos 4u.gif
As jau namie su savo lelyte mirksiukas.gif Gime sianakt. Gimdymas praejo super gerai, 12 nakties prasidejo saremiuki kas 5 min, o 3 val jau laikiau mazyle smile.gif 2:20 kaklelis 7 cm prasidares buvo, jau zadejo po saremio kirpt vandenis, bet tik pajutau, kad lova paskendo lotuliukas.gif ir taip silta silta pasidare wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black_cherry: 23 gegužės 2011 - 21:45
user posted image

user posted image

Dideliausi sveikinimai!!!
Atsakyti
[quote=black_cherry,2011 05 23, 22:44]
Papildyta:
[/quote]

Galima aiskiau g.gif ?

Sveikos, mamos 4u.gif
As jau namie su savo lelyte mirksiukas.gif Gime sianakt. Gimdymas praejo super gerai, 12 nakties prasidejo saremiuki kas 5 min, o 3 val jau laikiau mazyle smile.gif 2:20 kaklelis 7 cm prasidares buvo, jau zadejo po saremio kirpt vandenis, bet tik pajutau, kad lova paskendo lotuliukas.gif ir taip silta silta pasidare wub.gif
[/quote]

Sveikinimai dideliausi!!!!! Nuosirdziausi!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=dziugintele,2011 05 24, 10:35]
Galima aiskiau g.gif ?

Sveikos, mamos 4u.gif
[/quote]
Sveikinimai dideliausi!!!!! Nuosirdziausi!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Black chery wub.gif wub.gif Kaip smagu, kad viskas sklandžiai thumbup.gif

O aš kątik iš gimdymo namų. Taigi - tonai geri, vandenų daug, placenta normoj. Gimdos kaklelis dar ilgas - 2,5cm... O atsidarymas - 1,5cm.
Jau susitaikiau su ta mintim, kad dar nestuke.gif ramiai galiu būti visą savaitę. Perdegiau nuo to laukimo, bet nieko nepadarysi, yra kaip yra ir neverta nervuotis. doh.gif doh.gif Turbūt vaikiukas geriau žino, kada jam pasirodyti.

Ir dar: šiandien kaip tik paklausiau dėl skatinimo. Patvirtino, kad dirbtinai sukėlus gimdymą, skausmelis tikrai daug "malonesnis". geriau jau laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 24 gegužės 2011 - 11:17
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 23, 20:44)
Galima aiskiau  g.gif ?

pastebejau, kad is Galway esi, tai ir sakau kaimyne, cia lb mazai is Galway esanciu ax.gif pagrinde Dublinas. turim airijos nestukiu temele, galvojau pasiulinsiu prisijungti, bet nespejau doh.gif

kaip laikotes su maziuke?

QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 10:06)
O aš kątik iš gimdymo namų. Taigi - tonai geri, vandenų daug, placenta normoj. Gimdos kaklelis dar ilgas - 2,5cm... O atsidarymas - 1,5cm.
Jau susitaikiau su ta mintim, kad dar  nestuke.gif  ramiai galiu būti visą savaitę. Perdegiau nuo to laukimo, bet nieko nepadarysi, yra kaip yra ir neverta nervuotis.  doh.gif   doh.gif  Turbūt vaikiukas geriau žino, kada jam pasirodyti.

laikykis, kantrybes tau daug daug daug 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <<sypsenele>>: 24 gegužės 2011 - 11:16