Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Mano siandien irgi labai tingi. Bet ir as pati priplaukusi. Gal del oro taip?
Siaip , jei jau imtum isties gimdyti, tai procesas neturetu pusdieniui nurimti, o tik stipreti. Man ketvirtadieni gydytoja isaiskino, kad su kiekvienu nestumu, potyriai astreja. Tai gal ir tie parengiamukai labiau jauciasi? Man viena diena irgi buvo ne iki juoku. Bet paskui viskas nurimo ir nurimo. Dabar atrodo dar nesiosiu iki pergalingo galo. biggrin.gif
Bet va man, kaip dabar sake... Gal , kad trecias... Sake vos tik prasides kazkas panasaus i saremius, stebeti save valanda, ne ilgiau. Ir jei saremiai nesiliaus per valanda, o tik daznes, iskart maut i ligonine ir nieko nelaukt. Bijo, kad namie ant sopkes i dvi dalis neissidalinciau. biggrin.gif Siaip mane juokina tos kalbos, bet, kai pagalvoju, kai prasides procesas nejuokais desiu i kelnes. blush2.gif jau su antra taip ant ribos pasiekem ligonine. O, jei su trecia viskas tik greiciau vyksta? blush2.gif
Atsakyti
O man išvis jokių paruošiamųjų sąrėmių nėra... doh.gif Atrodo, kad dar vaikščiosiu ir vaikščiosiu verysad.gif Ryt popiet važiuoju į gimdymo namus pasirodyti, apžiūrės kaklelį, gal pajudins ką. Žiūrėsim, ką sakys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 21, 18:58)
O man išvis jokių paruošiamųjų sąrėmių nėra...  doh.gif  Atrodo, kad dar vaikščiosiu ir vaikščiosiu  verysad.gif  Ryt popiet važiuoju į gimdymo namus pasirodyti, apžiūrės kaklelį, gal pajudins ką. Žiūrėsim, ką sakys...  g.gif

Jei viskas gerai, tai gal dar ir nejudins. Juk laiko dar kaip ir yra. ax.gif
Nors, pamenu, man gydytoja poliklinikoj isties taip pajudino, kad ta pacia diena pagimdziau, nors iseinant garantavo, kad ji man tik issauke parengiamuosius saremius ir paleistas kraujas tuoj pat nustos begti. Bet as su 1cm prasiverusiu kaklelius turbut virs savaites pravaiksciojau. Tad jam, matyt, tik prisilietimo ir tetruko, kad viskas uzsivestu pilna darbo jega. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 21, 18:03)
Jei viskas gerai, tai gal dar ir nejudins. Juk laiko dar kaip ir yra.  ax.gif
Nors, pamenu, man gydytoja poliklinikoj isties taip pajudino, kad ta pacia diena pagimdziau, nors iseinant garantavo, kad ji man tik issauke parengiamuosius saremius ir paleistas kraujas tuoj pat nustos begti. Bet as su 1cm prasiverusiu kaklelius turbut virs savaites pravaiksciojau. Tad jam, matyt, tik prisilietimo ir tetruko, kad viskas uzsivestu pilna darbo jega.  biggrin.gif

Tai kad jau pats laikas.. jei pagal mmm prasidėjo 43 savaitė.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 21, 19:41)
Tai kad jau pats laikas.. jei pagal mmm prasidėjo 43 savaitė.

na, tadu greiciausiai skatins...
Viena tik moteryte pazinojau, tai ji pernesiojo bele kiek. Bet jai ten su skaiciavimais kazkas ne taip buvo. Paskui po skatinimu pagimdzius paaiskejo, kad vaikiukas dar gerokai per mazas. Bet tai buvo laaabai seniai ir is kazkokiul nesamoniu skyrelio. (mes su ja ligoninej kartu visa nestuma gulejom, bet niekas negalejo suprast, kas ten toj situacijoj negerai).
Siaip po to pasigulejimo ir as pernesiojau dvi savaites. Tikrai nesiruosiau dar gimdyti. Skatino ir pagimdziau. Tiesa, buvo labai ne kas. Bet tik del to, kad neleisdavo dar tada skausma malsinanciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 21 gegužės 2011 - 20:53
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 21, 20:51)
na, tadu greiciausiai skatins...
Viena tik moteryte pazinojau, tai ji pernesiojo bele kiek. Bet jai ten su skaiciavimais kazkas ne taip buvo. Paskui po skatinimu pagimdzius paaiskejo, kad vaikiukas dar gerokai per mazas. Bet tai buvo laaabai seniai ir is kazkokiul nesamoniu skyrelio. (mes su ja ligoninej kartu visa nestuma gulejom, bet niekas negalejo suprast, kas ten toj situacijoj negerai).
Siaip po to pasigulejimo ir as pernesiojau dvi savaites. Tikrai nesiruosiau dar gimdyti. Skatino ir pagimdziau. Tiesa, buvo labai ne kas. Bet tik del to, kad neleisdavo dar tada skausma malsinanciu.

Na, nenoriu, kad skatintų, žiūrėsiu, ką ryt pasakys. Dar pavaikščiosiu kažkiek, jei jau taip ilgai nenori pasirodyti kūdikėlis. Skatintis dėl to baisaus skausmo ir nenoriu, geriau, kaip viskas natūraliai vyksta...
Atsakyti
oho blink.gif ir nieko dar nedare? juk max iki 42 sav leidzia pernesioti, paskui kazkas negerai ten buna... unsure.gif
Atsakyti
Nepamiršiu kaip aš bijojau pramiegoti gimdymą, todėl kai buvo saremiai naktį nemiegojau biggrin.gif Nors būčiau laisvai užmigusi doh.gif
Aišku po gimdymo supratau,kad jo pramiegoti neįmanoma lotuliukas.gif
Šiaip aš pernešiojau 6 dienas. Po apžiūros sekančią dieną pagimdžiau, matyt tikrai išjudino, o gal dėl streso patirto,kad jau būtų skatinę po poros dienų, nes prieš tai nieko nejaučiau, o taip staigiai bac ir prasidėjo normalūs skausmai.
Atsakyti
Abu vaikus gimdžiau anksčiau laiko.Su pirmu iš vakaro šiek tiek patepliojo ir viskas, o naktį užėjo skausmai, vandenys nenubėgo, juos nuleido gydytoja.Su antru buvo priešingai.beveik savaitę prieš gimdymą labai kietėjo pilvukas, ypač naktimis. Naktį prieš finalą atrodė, kad būčiau akmenį prarijus, vis paskaudeno.Ryte prasidėjo nestiprūs sąrėmiukai, o apie pietus nubėgo vandenys smile.gif
Atsakyti
Bet juk siais laikais gali padaryti taip, kad kuo maziau skaudetu. Kiek zinau, galima iskart epidura ir neturetum net pajusti, kazko baisiai stipraus ir diskomfortisko.
Bet kokiu atveju, drugeli labai lauksim is taves ziniu.
Laikykis ir stiprybes tau! 4u.gif
Gal isties apsirinka su pastojimo laiku? Siaip siandien jie turetu gerai istirti vaisiaus vandenuku kieki, mazylio sirdeles duzius ir visa kita, o paskui jau isgirsi sprendima. Man asmeniskai skatino, nes mazylei jau buvo negraziai girdeti sirdutes veikla. Dare kardiograma. Paskui tik issiaiskinom, kad tai buvo igimta yda. Bet gal ir gerai, kad skatino. Nes ji dar ir prismaugta buvo. Kuo labiau pilvelyje augo, tuo labiau virkstele ja spaude.
Papildyta:
QUOTE(Elee @ 2011 05 22, 00:48)
Nepamiršiu kaip aš bijojau pramiegoti gimdymą, todėl kai buvo saremiai naktį nemiegojau biggrin.gif Nors būčiau laisvai užmigusi  doh.gif
Aišku po gimdymo supratau,kad jo pramiegoti neįmanoma  lotuliukas.gif
Šiaip aš pernešiojau 6 dienas. Po apžiūros sekančią dieną pagimdžiau, matyt tikrai išjudino, o gal dėl streso patirto,kad jau būtų skatinę po poros dienų, nes prieš tai nieko nejaučiau, o taip staigiai bac ir prasidėjo normalūs skausmai.

oi, ne. to dziaugsmo neimanoma pramiegoti. biggrin.gif
Atsakyti
o kaip manote, mamos, ar tiesa, kad yra sakoma, jog prakirpus vandenis dirbtinai, skausmas didesnis buna ax.gif ? Turiu omeny, saremiai. Man su dukryte kai laukiausi tai ir prakirpo, ir dar skatino. Skausmas buvo tikrai didelis, akusere pastoviai klause ar dar nenoriu epiduro, bet kazkaip istveriau iki pabaigos be jokiu nuskausminamuju.. rolleyes.gif
Atsakyti
Man kai skatino, bet dar nebuvo nuleisti vandenys, skaudejo, bet, dar tveriau. O kai nuleido... Pratylesiu. Maniau prakeiksiu gydytoja uz toki poksta... Tuomet jokiu dar epiduru nebuvo. Buvo ziauroka...
Atsakyti