Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Sveikutes!
Na, man iki termino dar toli. Artejam dar tik prie 38 savaites. Bet siandien toks neramumas apemes... Pykina, labai skauda galva ir viduriai paleisti. Sirdis plaka dazniau, nei visada. Gimda spazmuoja, tai su nugaros skausmu, tai be jo. Pagulejus pora valandu lyg pagerejo. Siaip labai keista savijauta.
Pamenu su antra mergyte gimdymo diena irgi buvo toks neramumas... Visa laika atrode bukai kur nors eiciau ir eiciau. Be tikslo, kad tik eit.
Idomu, kuo siandienine savijauta baigsis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 05 17, 21:23)
Sveikutes!
Na, man iki termino dar toli. Artejam dar tik prie 38 savaites. Bet siandien toks neramumas apemes... Pykina, labai skauda galva ir viduriai paleisti. Sirdis plaka dazniau, nei visada. Gimda spazmuoja, tai su nugaros skausmu, tai be jo. Pagulejus pora valandu lyg pagerejo. Siaip labai keista savijauta.
Pamenu su antra mergyte gimdymo diena irgi buvo toks neramumas... Visa laika atrode bukai kur nors eiciau ir eiciau. Be tikslo, kad tik eit.
Idomu, kuo siandienine savijauta baigsis. ax.gif

man ir panasiai, bet dar jokio rimto signalo, kad jau pradzia, nes man tai tesiasi kelias savaites, jau vakar maniau, kad jau atejo ta diena, bet siandien ramu. g.gif

dziugintele, lauksim geru naujienu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negimdau. Aciu Die. Kazkaip jauciu, kad dabar dar ne laikas butu. Per daug seimyniniu problemu atsirado.
Pagulineju dabar daugiau ir pilvelis lyg ramesnis pasidare.
Gimdyti tureciau birzelio 4d. Tad laiko grazaus kaip lyg dar ir turiu. biggrin.gif
Geros dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti
Kaip as laukiu tos dieneles, su pirmu leliuku jokiu pozymiu pries gimdyma nejautau, nakti nubego vandenys ir tada jau kaip visom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2011 05 19, 10:41)
Kaip as laukiu tos dieneles, su pirmu leliuku jokiu pozymiu pries gimdyma nejautau, nakti nubego vandenys ir tada jau kaip visom...  4u.gif

Noreciau, kad man taip ir butu, be jokiu mistiku ax.gif Dukrytes kai laukiausi, tai nakti pradejo laseti soniniai vandenys. Tai cia dabar as zinau kas tai buvo, o tada tik nuojauta kuzdejo, kad kazkas jau darosi tongue.gif Nei skausmu jokiu, nieko, tik vos vos slapios kojos biggrin.gif Kai pasiskambinus akuserei liepe atvaziuoti, viskas pasidare aisku. Visa nakti buvo neramu, nes nesupratau kas darosi. Todel labai noreciau, kad si karta butu viskas kaip daugumai 4u.gif
Atsakyti
Man jau poryt terminas, taip norėjau anksčiau pagimdyti... ech... jau atsibodo tas amžinas nėštumas ir visų įkyrūs sms - " na, ar jau, dar nepagimdei, ne? o ko taip ilgai?, gal jau ne viena.... ir t.t..." doh.gif doh.gif Erzina tikrai...
Atsakyti
O mano svoris jau krenta. Sesute galva kraipo, sako gal anksciau laiko smagumai ateis. Bet as kazkaip antra diena geriau jauciuosi, tik pykulys vis nesiliauja. Mazyle ramesne pilvelyje patapo. Neramu, bet gal jai ten vietos mazoka, gal del to. Kai karstis uzplusta, jau noreciau nebebuti meskiumi, bet paskui pamastau, kad daug dar darbuku nebaigtu turiu, tad paprasau mazyles dar palaukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 19, 22:38)
Man jau poryt terminas, taip norėjau anksčiau pagimdyti... ech... jau atsibodo tas amžinas nėštumas ir visų įkyrūs sms - " na, ar jau, dar nepagimdei, ne? o ko taip ilgai?, gal jau ne viena.... ir t.t..."  doh.gif  doh.gif  Erzina tikrai...

va va, pritariu 100% ! Is proto visi varo.. Lyg nesupranta, kad ir patys visa seima laukiam to leliuko kaip isproteje! As tikrai nesitikejau iki termino isnesioti, daiktai jau geros 2 sav kaip suruosti - tiek leliukui, tiek ligoninei.. ax.gif
Sianakt kokia valanda vis kas 10-15 min saremiai uzeje buvo, bet be laukdama, kada padaznes uzmigau.. doh.gif lotuliukas.gif Tai vis dar puskuoju, geriu kavyte ir laukiu, gal sakau vandenys nubegs kada jau...

O sakykit, mamos, man jau kelinta diena tokiom rusvom isskyrom teplioja g.gif Tai cia tikriausiai vienas is artejancio gimdymo pozymiu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 20, 13:05)
va va, pritariu 100% ! Is proto visi varo.. Lyg nesupranta, kad ir patys visa seima laukiam to leliuko kaip isproteje! As tikrai nesitikejau iki termino isnesioti, daiktai jau geros 2 sav kaip suruosti - tiek leliukui, tiek ligoninei.. ax.gif
Sianakt kokia valanda vis kas 10-15 min saremiai uzeje buvo, bet be laukdama, kada padaznes uzmigau.. doh.gif  lotuliukas.gif  Tai vis dar puskuoju, geriu kavyte ir laukiu, gal sakau vandenys nubegs kada jau...

O sakykit, mamos, man jau kelinta diena tokiom rusvom isskyrom teplioja  g.gif  Tai cia tikriausiai vienas is artejancio gimdymo pozymiu?  rolleyes.gif

Tai jau kogero, kad požymis thumbup.gif O man vis jokių, gimda minkšta, sakyčiau datą blogai nustatė, bet pati tiksliai žinau pastojimo laiką, tai ne schmoll.gif Pagal mmm tai jau baiginėju 42 savaites unsure.gif blink.gif Nuo ryt 43 prasideda doh.gif doh.gif
O ką, gal kava ką padeda?? Aš ir tvarkausi ir vaikštau daug, kątik čili privalgiau, bet kaip nieko, taip nieko doh.gif Pilvas baisinis, vos bepuškuoju.
Atsakyti
Rudos isskyros-matyt salinasi kamstis. Bet jei pasirodytu kraujas-tiesiu taikymu ligoninen. biggrin.gif
Siaip sako tos isskyros nieko aiskaus nerodo. Nes jos gali salintis is organizmo ir tris savaiteles...
Man tai niekad niekas nesisalino, net ir vandenys. Gydytoja apziurejo, paleido krauja ir procesas nebesustojo...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 14:10)
Tai jau kogero, kad požymis  thumbup.gif 

nuo sekmadienio iki treciadienio gulejau ligoninej. Vakare pasimylejom, o nakti kraujuot pradejo, tai issigandom ir putem tiesiai i ligonine. Palaike mane tris dienas, stebejo, kraujuot ant kitos dienos susojo ir isleido namo.. ax.gif
Tai taip ir nezinau ar man isejo jau tas kamstis, ar dabar su isskyrom organizmas ji salina, nieko nesuprantu... Tik nuo vakar sakyciau saremiai padaznejo, sustiprejo, jauciu dideli spaudima i klubus ( i uzpakali gal daugiau). Bet kas keisciausia, kad uzeina saremiai (pakenciami), buna kas 15-10 min valanda-pusantros, po to pusdieni ramu. Vaikutis juda, bet labai tingiai, tai net ir nezinau kaip elgtis: nesinori vel nupult i ligonine, atgulet tris dienas ir vaziuot tusciomis namo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 14:10)
Tai jau kogero, kad požymis  thumbup.gif  O man vis jokių, gimda minkšta, sakyčiau datą blogai nustatė, bet pati tiksliai žinau pastojimo laiką, tai ne  schmoll.gif  Pagal mmm tai jau baiginėju 42 savaites  unsure.gif  blink.gif Nuo ryt 43 prasideda  doh.gif  doh.gif
O ką, gal kava ką padeda?? Aš ir tvarkausi ir vaikštau daug, kątik čili privalgiau, bet kaip nieko, taip nieko  doh.gif Pilvas baisinis, vos bepuškuoju.

ir as tas pats, ir namus tvarkau, ir valgyt darau, ir laiptais i virsu palaipiot nevengiu.. bet kaip nieko rimciau, taip nieko.. ax.gif
Atsakyti