Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

labas, mamytes,

ir as laukiu savo beibio, pilvukas pakieteja bet nieko rimto, nesiruosia dar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 05 04, 13:25)
pasiklausk pas savo ginekologę, nes jinai turi parašyti siuntimą  smile.gif aš asmeniškai pasidaryti šito tyrimo nespėjau, nes gimdžiau 37 savaičių  blush2.gif

gyvenu ne Lietuvoje, kita savaitele man vizitas pas gydytoja, tai ziuresiu ar padarys kas nors man ta tyrima. Tik idomu, kaip angliskai jis turetu skambeti?.. o gal cia lotyniskas pavadinimas?.. g.gif

QUOTE(Nendre23 @ 2011 05 05, 19:27)
labas, mamytes,
ir as laukiu savo beibio, pilvukas pakieteja bet nieko rimto, nesiruosia dar  schmoll.gif

o man siaubingau jau kieteja ir maudzia netgi kartais.. Pvz., sianakt taip jau buvo uzeje skaudet, kaip tikri saremiai ax.gif Tai gulejau, kvepavau ir laukiau kas bus rolleyes.gif o ryte pabudau lyg niekur nieko bigsmile.gif bet dienos begyje irgi kieteja , bei paskausta tik ne taip smarkiai, tai itariu, kad ilgai jau netempsiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black_cherry: 05 gegužės 2011 - 18:53
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 05, 19:48)
gyvenu ne Lietuvoje, kita savaitele man vizitas pas gydytoja, tai ziuresiu ar padarys kas nors man ta tyrima. Tik idomu, kaip angliskai jis turetu skambeti?.. o gal cia lotyniskas pavadinimas?.. g.gif
o man siaubingau jau kieteja ir maudzia netgi kartais.. Pvz., sianakt taip jau buvo uzeje skaudet, kaip tikri saremiai  ax.gif  Tai gulejau, kvepavau ir laukiau kas bus  rolleyes.gif  o ryte pabudau lyg niekur nieko  bigsmile.gif  bet dienos begyje irgi kieteja , bei paskausta tik ne taip smarkiai, tai itariu, kad ilgai jau netempsiu.. bigsmile.gif

tai man jau antrad nakti buvo tokie panasus skaumeliai uzeje kas 5 min ir dazniua, tai net ligoninen lekem, praleidau ten nakti, idejo zvakute, kuri jei paruosiamieji nurimsta, o jei ne toliau skauda....tai va vel namuose, pilvukas kieteja daznai, maudena pilvo apacia, bet daugiau nieko rimto sad.gif o kada tau terminas? man va uz keturiu dienu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2011 05 05, 19:57)
tai man jau antrad nakti buvo tokie panasus skaumeliai uzeje kas 5 min ir dazniua, tai net ligoninen lekem, praleidau ten nakti, idejo zvakute, kuri jei paruosiamieji nurimsta, o jei ne toliau skauda....tai va vel namuose, pilvukas kieteja daznai, maudena pilvo apacia, bet daugiau nieko rimto sad.gif o kada tau terminas? man va uz keturiu dienu unsure.gif

man dar 18 dieneliu liko, 25 terminas. Ir oro labai truksta, kvepuoju taio sunkiai pastarosiomis dienomis. Svorio priaugau vos 10 kg, bet jauciuosi kaip tikras meskiukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 05, 20:47)
man dar 18 dieneliu liko, 25 terminas. Ir oro labai truksta, kvepuoju taio sunkiai pastarosiomis dienomis. Svorio priaugau vos 10 kg, bet jauciuosi kaip tikras meskiukas  rolleyes.gif

oi tai dar turi daug grazaus laikelio, maniau ir ant dienu jau smile.gif o man dabar nejuokingi skaumeliai uzeina, reiks eit det zvakute, matysiu ar tikri cia ar ne blush2.gif
Atsakyti
labas mergytes smile.gif

as tai jau is vis, man jau 6ta diena veluoja siandien, balandzio 30d buvo terminas, o jokiu kazkokiu simptomu ner, siandien atrodo kieteja pilvukas, bet tik tiek.. jau su vyru nebsulaukiam niekaip, sakom vaikeliukas neissirenka grazios datos gimti smile.gif nors pirmadieni jau turiu siuntima i ligonine, tikiuos per savaitgali mazylis pasibels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagne @ 2011 05 06, 21:21)
labas mergytes smile.gif

as tai jau is vis, man jau 6ta diena veluoja siandien, balandzio 30d buvo terminas, o jokiu kazkokiu simptomu ner, siandien atrodo kieteja pilvukas, bet tik tiek.. jau su vyru nebsulaukiam niekaip, sakom vaikeliukas neissirenka grazios datos gimti smile.gif nors pirmadieni jau turiu siuntima i ligonine, tikiuos per savaitgali mazylis pasibels smile.gif

linkiu, kad taip ir būtų thumbup.gif
Atsakyti
As tai nesupratau,kad man saremiai,jei ne maniskis buciau nei nevaziavus y GN,vandenys nenubego,kirpo velaiu. Tiesiog jauciausi lyg viduriai uzkieteja,vis vaiksciojau y wc ir niekaip pasitustint negalejau. Skausmo nebuvo,na gal labai nedidelis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulai2: 07 gegužės 2011 - 13:42
QUOTE(pagne @ 2011 05 06, 21:21)
labas mergytes smile.gif

Man jau ryt terminas , vakar suvalgiau dideli ananasa biggrin.gif sian su vyru myliuka padarem, ir po dusu budama pamaciau kad kaip gleives kokios eina, vyras taip nebutu pritaskes biggrin.gif tai sakau gal jau gleiviu kamstis ima salintis, ir greit keliausim i ligonine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 08 gegužės 2011 - 11:17
Jau tuoj turėtų būti gimdymas, bet nieko "pranašaujančio" apie jį nevyksta verysad.gif
Taip tikėjaus ankstėliau, iki termino pagimdyti, bet jaučiu išvaikščiosiu iki paskutinės dienelės, arba net ilgiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 16, 18:31)
Jau tuoj turėtų būti gimdymas, bet nieko "pranašaujančio" apie jį nevyksta  verysad.gif
Taip tikėjaus ankstėliau, iki termino pagimdyti, bet jaučiu išvaikščiosiu iki paskutinės dienelės, arba net ilgiau...  doh.gif

Ir as pradejau intensyviai laukt, nors ankstoka dar.. ax.gif
Atsakyti
Na, man terminas 27-28... parengiamuosius jau kuri laika jauciu... pilvuka, buna dienu, kaip reikiant paspazmuoja... bus matyt kada is tiesu vaikiukas sugalvos ateit... ko jau ko, o kantrybes mums visoms tikrai reikia smile.gif
Atsakyti