QUOTE(LaToja @ 2011 04 17, 10:22)
Sveikutes, na va, mano terminas praejo jau pries dvi dienas, bet visiskai nieko nevyksta. Labai noriu gimdyti kuo greiciau, ir galiu pasakyti, kad jokie mitai apie naturalu skatinima neveikia.. Jau dvi savaites valgau kasdien ananasa, geriu avieciu lapu arbata, mylimes, maudausi vonioj, net sampes geriau taure viena vakara ir nieko. Jauciuosi tiesiog puikiai jau visa savaite, pries keleta dienu nuejom 11 kilometru, uzvakar kopem i kalna laiptais kelis kartus, vel daug vaiksciojom, namie tvarkausi 100% pajegumu, net langus nusivaliau, turbut budama ne nescia tiek daug nenuveikdavau, va dar uzvakar su keturraciu praveze mane draugas, o vakar valanda sena zole grebiau, ir visiskai nieko, nenori mano leliukas pas mane keliauti. Tik va, po dienos darbu pilvuka lovoj pamaudziai, bet ne stipriai ir po to uzmiegu kaip uzmusta. O nestumo vidury daug blogiau jausdavausi, biski paeidavau ir jau skausmai, o dabar visiskai nieko. Pavargau jau laukti nezmoniskai... 

o nebijai taip draskytis? t.y. va ;angus valyt ir panasiai? sako, kad gali virkstele apsisukt .. nors as pati irgi dabar darbuojuos nemazai, taciau maziau nei per visa nestuma. Man taip kaip turi but, paskutines dieneles pries termina, tai ir sunkiau gyventi pasidare