Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(LaToja @ 2011 04 17, 10:22)
Sveikutes, na va, mano terminas praejo jau pries dvi dienas, bet visiskai nieko nevyksta. Labai noriu gimdyti kuo greiciau, ir galiu pasakyti, kad jokie mitai apie naturalu skatinima neveikia.. Jau dvi savaites valgau kasdien ananasa, geriu avieciu lapu arbata, mylimes, maudausi vonioj, net sampes geriau taure viena vakara ir nieko. Jauciuosi tiesiog puikiai jau visa savaite, pries keleta dienu nuejom 11 kilometru, uzvakar kopem i kalna laiptais kelis kartus, vel daug vaiksciojom, namie tvarkausi 100% pajegumu, net langus nusivaliau, turbut budama ne nescia tiek daug nenuveikdavau, va dar uzvakar su keturraciu praveze mane draugas, o vakar valanda sena zole grebiau, ir visiskai nieko, nenori mano leliukas pas mane keliauti. Tik va, po dienos darbu pilvuka lovoj pamaudziai, bet ne stipriai ir po to uzmiegu kaip uzmusta. O nestumo vidury daug blogiau jausdavausi, biski paeidavau ir jau skausmai, o dabar visiskai nieko. Pavargau jau laukti nezmoniskai...  verysad.gif

o nebijai taip draskytis? t.y. va ;angus valyt ir panasiai? sako, kad gali virkstele apsisukt .. nors as pati irgi dabar darbuojuos nemazai, taciau maziau nei per visa nestuma. Man taip kaip turi but, paskutines dieneles pries termina, tai ir sunkiau gyventi pasidare smile.gif o visa nestuma jauciausi puikiai, iki keturiu menesiu scenoj stovejau smile.gif
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi, kad as irgi galiu pasakyti, kad baika tas gimdymas irnesakyk.gif

O mano pozymiai buvo tokie: nuo pat ryto viduriavau ir truputeli vemiau. Buvau skaiciusi, kad taip organizmas gali ruostis gimdymui, tik netikejau, kad taip greitai. Saremiai prasidejo apie 8 vakaro.
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif
Manau ir man jau laikas butu prisijungti, nes iki siol tik idemiai skaiciau apie viska smile.gif
Man iki termino 8 dienos beliko ir nieko. Jokiu skausmu as nejauciu, pamaudimu irgi, pilvas kabo ties nosim, vaikas pilve kulturingai pasispardo ir tiek...Siaip tai tiek, kad naktim nemiegu, bet tai jau vyksta kokius pora menesiu (issimiegu diena doh.gif )
Net neisivaizduojat, kaip as noreciau pajusti tuos pilvo sukietejimus, bet nieko nevyksta ir taip pas mane visus 9 menesius...jei ne pilvas taip ir nesuprasciau, kad nescia.
Man vat idomu ar dar kam nors taip buvo ar yra smile.gif
Atsakyti
Man jau pries tris dienas buvo pirma numatoma gimdymo data, tai nakti kelias valandas jauciau stiprius paruosiamuosius saremius, o ryte jau nieko.
Gyvenu iprasta gyvenima, energijos pilna, tai kur tie gimdymo pozymiai g.gif
Beja,gimdos sukietejimus jauciu jau keli menesiai, tai i juos net demesio nekreipiu irnesakyk.gif Laukiuosi trecio vaikelio wub.gif
Atsakyti
Sveikos busimosios mamytes 4u.gif

Siaip tai labai idomiai, liko iki gimdymo termino datos man 3 dienos, va penktadieni jau bus.. Dar jokiu paruosiamuju saremiu nejutau nieko.. Visus 9 menesius esu zvali, energinga , na tik gal va paskutini menesi jau sunkiau lovoj apsiversti, siaip judeti ir pan. Daugiau tik pavargstu, bet siaip viskas labai gerai. Vaikiukas mano ypac va paskutine savaite pradejo smarkiau muistytis viduj smile.gif Grynai toks jausmas, kad jis nebeturi ten vietos ir vis skaudziau man spardosi smile.gif Vis laukiu tu paruosiamuju saremiu, to sustingimo pilvo..
Atsakyti
QUOTE(yersinia31 @ 2011 04 25, 18:27)
Sveikos mielosios smile.gif
Manau ir man jau laikas butu prisijungti, nes iki siol tik idemiai skaiciau apie viska smile.gif
Man iki termino 8 dienos beliko ir nieko. Jokiu skausmu as nejauciu, pamaudimu irgi, pilvas kabo ties nosim, vaikas pilve kulturingai pasispardo ir tiek...Siaip tai tiek, kad naktim nemiegu, bet tai jau vyksta kokius pora menesiu (issimiegu diena  doh.gif )
Net neisivaizduojat, kaip as noreciau pajusti tuos pilvo sukietejimus, bet nieko nevyksta ir taip pas mane visus 9 menesius...jei ne pilvas taip ir nesuprasciau, kad nescia.
Man vat idomu ar dar kam nors taip buvo ar yra smile.gif

Laba 4u.gif siuo metu laukiu 3, dar 3-4sav. liko. Man su pirmu buvo identiska situacija - miegodavau diena, jauciausi gerai, ko tik nedariau terminui atejus - ir pestute i 5 auksta, ir grindis dukart per diena plaudavau, nieko.. biggrin.gif nei spazmavo, nei kietejo.. Tai galiausiai praejus jau terminui kazkuria nakti pradejo lyg ir maudent kas kazkiek laiko, nereguliariai, tai nuvaziavus i ligonine daktarai dar "paturbino" eiga ir siaip taip atsidare viskas, nors sunkiai labai.. Tikiuosi kad jums bus pagal geriausia scenariju - shast, vandenys nubega, nuvaziuoji ir pagimdai - lengvai ir greitai - labai to linkiu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 24, 18:15)
Kaip dziaugiuosi, kad as irgi galiu pasakyti, kad baika tas gimdymas irnesakyk.gif

O mano pozymiai buvo tokie: nuo pat ryto viduriavau ir truputeli vemiau. Buvau skaiciusi, kad taip organizmas gali ruostis gimdymui, tik netikejau, kad taip greitai. Saremiai prasidejo apie 8 vakaro.

O tau taippat netoks ir baisus tas gimdymas pasirode? smile.gif Nes man pvz tik stumti tikrai skaudejo, saremiai pakenciami visai pasirode smile.gif
O pozymiai ir mano tokie buvo, pora dienu pries pradejau viduriuoti ir pykino, poto praejo, o uzejus saremiukams vel visa tai prasidejo is pradziu smile.gif
Atsakyti
man terminas antradieni, jokiu artejancio gimdymo pozymiu nejauciu isskyrus moralini spaudima is aplinkiniu mazdauk " tai tu dar negimdai?", " tai ko tu lauki?" biggrin.gif nors pilvukas jau tikrai vos ne tarp keliu kabo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 04 28, 19:23)
O tau taippat netoks ir baisus tas gimdymas pasirode?  smile.gif Nes man pvz tik stumti tikrai skaudejo, saremiai pakenciami visai pasirode  smile.gif
O pozymiai ir mano tokie buvo, pora dienu pries pradejau viduriuoti ir pykino, poto praejo, o uzejus saremiukams vel visa tai prasidejo is pradziu  smile.gif

Man viskas labai greitai vyko, kaklelis nuo 4cm iki 10cm atsivere per kazkur pusantros valandos, o saremiai tikrai pakenciami buvo. Gal kiek stipresni nei isivaizdavau, bet irnesakyk.gif

O stumiant man skaudejo daug maziau nei per saremius, tik kad nejauciau jokio poreikio stumti, tai nelabai man tas procesas patiko.
Atsakyti
Sveikos, man irgi artėja gimdymas, tik nerimo įnešė šiandien tyrymų atsakymai - rado B streptokoką verysad.gif Dabar neramu, kad laiku spėčiau į ligoninę, kad spėtų antibiotikų suleisti, ech...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 03, 16:13)
Sveikos, man irgi artėja gimdymas, tik nerimo įnešė šiandien tyrymų atsakymai - rado B streptokoką  verysad.gif  Dabar neramu, kad laiku spėčiau į ligoninę, kad spėtų antibiotikų suleisti, ech...

o kas tai yra? ir kaip ji "randa"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 04, 12:52)
o kas tai yra? ir kaip ji "randa"? g.gif

pas moteris būna šitas virusas, jis suaugusiam žmogui nepavojingas, bet vaikui gimdymo metu gali pakenkti, todėl kai nustatomas šitas virusas yra suleidžiami gimdymo metu tam tikri vaistai. Jį nustato paimdami pasėlį ir jį augindami, pasiklausk pas savo ginekologę, nes jinai turi parašyti siuntimą smile.gif aš asmeniškai pasidaryti šito tyrimo nespėjau, nes gimdžiau 37 savaičių blush2.gif
Atsakyti