Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Man irgi slapimo tyrima dare 36 savaite mazdaug. Krauja irgi dariau bendra ir feretina (buvo nukrites ir 3 menesius niekaip negalejau pakelti, o va paskutini karta jau buvo virs 20, kai norma 13 thumbup.gif ). Siaip krauja ziurejo beveik kiekviena menesi rolleyes.gif irgi privaciai vaikstau.
Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura lotuliukas.gif . Visi tik skambina ir klausia, ar dar namie esu, Mama po kelis kartus i diena "kaip jautiesi". Kaip visi rupinasi, taip malonu ax.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
man dar tik 37 sav., o labai skauda kirksnis (ar tai kaulus tarpukojyje, sunku suprasti) ir pilvo apacia...tai mastau, ar cia artejancio gimdymo pozymiai, ar del vaiko svorio dar visa menesi sitaip kankintis reikes.... unsure.gif
Atsakyti

mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando???
[/quote]

na,kažkas panašaus, dar toks jausmas,kad kažkoks didelis daiktas makštyje būtų ,kojų suglausti negalių(gal kokie mėšlungiai ar kas..) skausmas iš pradžių bukas,o po kelių sekundžių paaštrėja lyg pjautų. unsure.gif
bauginančiai nupasakojau tą skausmą, tačiau jis mane kamuoja . Ypač,kai pakrutu daugaiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 09 29, 14:38)
Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura  lotuliukas.gif . Visi tik skambina ir klausia, ar dar namie esu, Mama po kelis kartus  i diena "kaip jautiesi". Kaip visi rupinasi, taip malonu  ax.gif  lotuliukas.gif .

Oi del to skambinimo, tai isties malonu smile.gif , nes kaip ir visi rupinasi, domisi, bet va kai mes jau po termino savaitele ir patys jau laukiam nesulaukiam kada, o taip kiekviena diena visi vis primena, tai po biskiuka pradeda varginti. Visi informuoti, kad kai gims pranesime, o jie vis tai sms raso, tai skambina matyt galvodami - " manes tikriausiai neinformavo, kad jau mazyli turi, tai reikia paklaust" doh.gif
Atsakyti
mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart doh.gif Na bet man iki termino liko vos kelios dienos, tai labai nesinervinau del to, tik va siandien pergyvenu, nes leliukas visai ramus, beveik nejuda, tai man toks neramumas verysad.gif net nezinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
raketa gal geriau nuvaziuok i ligonine toniukus irasyt. mano dakrate visa laika sako, kad jei susilpnejo judesiai ar sumazejo ju geriau greiciau lekti i ligonine pasitikrint, ar viskas leliui gerai.
Man siandien irase toniukus, viskas tvarkoj smile.gif. Taip pat patikrino ir kakleli - prasiveres 2 cm, galvyte jau zemai. Tai gi laukiam...gal iki sekmadienio pratemsim ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40)
mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart doh.gif Na bet man iki termino liko vos kelios dienos, tai labai nesinervinau del to, tik va siandien pergyvenu, nes leliukas visai ramus, beveik nejuda, tai man toks neramumas verysad.gif net nezinau ka daryti unsure.gif

maniskis siandien ir ramus visa diena, jauciu del oro. Ir pati tokia mieganti, nuejau diena pamiegoti. Kai pakrutini, paglostai pilvuka - sujuda silpnai. Manau kad viskas gerai....
Atsakyti
Sveikos, man nesimiega, ir vel kankina paruosiamieji, suima kas kazkiek laiko, visai nereguliariai, bet nemaloniai tai ir nugara skauda ir pilveli kaip per mmm suima. Ech nemegstu tu paruosiamuju, butu uzeitu viena kart tai zinotum kad cia jau gimdymas ir varai. O dabar paskauda, paskauda, neisimiegi zmogau ir vaikstai puse dienos kaip apdujes. doh.gif
O kad vaikuciai ramesni, gi taip turi buti, gi jiems vietos mazoka. Sverbu,kad karts nuo karto sujuda. ax.gif Man ir buna dienu kaip tycia tylu ramu, o buna kad oj jetau, atrodo per pilvo siena islys. doh.gif
Pasitaisiau sau arbateles, pasidejau saldainiu tai ir tasau doh.gif Uz poros val. jau ir dukryte teks kelt in darza, tai manau nebeuzmigsiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytelis user posted image
Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu unsure.gif labai mazai juda tas mano pilvelio gyventojas, vakar vakare jau galvojau, kad viskas ciki, nes ir skausmeliai buvo uzeje ir judesiukai pakankamai stiprus, bet siandien vel ramu, taigi sakau jau nelauksiu rytojaus schmoll.gif
Na o kaip tu Gioia ar vistik prisnudai??? Vargsiuke, uzjauciu, man irgi tokiu nakteliu buna, kad nesimiega, bet bent jau guodziuosi tuo, kad laaabaaaiii retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40)

manau nerimauti neverta. schmoll.gif gal pavargęs leliukas ilsisi. pabandyk paglostinėti, pakalbinti, švelniai pabelsti -manau atsilieps. man dažniausiai atsiliepia. o kai per daug mane alina savo smūgiais,tai užglostau, paniunuoju lopšinę, pakalbinu švelniai, -nurimsta. nežinau,ar čia mano įsitikinimas - bet veikia. ax.gif
Papildyta:
[quote=raketa,2010 09 30, 08:26]
Labas rytelis user posted image
Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu unsure.gif labai mazai juda tas mano pilvelio gyventojas, vakar vakare jau galvojau, kad viskas ciki, nes ir skausmeliai buvo uzeje ir judesiukai pakankamai stiprus, bet siandien vel ramu, taigi sakau jau nelauksiu rytojaus schmoll.gif

tikiuosi,gydytoja nuramino. kaip tavo leliukas?
Atsakyti
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau rolleyes.gif Mums su leliuku viskas ciki, sirdute plaka super ir judesiukai yra, vandenuku irgi uztenka, nors sako, kad jau truputeli padrumsti, bet sako, kad pagal termina tai viskas ciki wub.gif thumbup.gif O judesiukus as jauciu silpnesnius arba ju nejauciu, nes vaikiukas labai zemai nusileides ir as jau apsipratusi kazkiek prie ju, todel kartais ju galiu tiesiog nepastebeti 4u.gif Na o jei kada ir jums kils kokiu itarimu, pirma pagalba sau, tai skaiciuoti judesiukus, atsigulkit ant sono, uzdekit rankytes ant pilvuko ir jei bent 5 judesiukus per pusvalandi pajusit zinokit viskas gerai, bet jei vistiek neramu, geriau vaziuokit pasitikrint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 30, 13:08)
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau rolleyes.gif Mums su leliuku viskas ciki, sirdute plaka super ir judesiukai yra, vandenuku irgi uztenka, nors sako, kad jau truputeli padrumsti, bet sako, kad pagal termina tai viskas ciki wub.gif  thumbup.gif  O judesiukus as jauciu silpnesnius arba ju nejauciu, nes vaikiukas labai zemai nusileides ir as jau apsipratusi kazkiek prie ju, todel kartais ju galiu tiesiog nepastebeti 4u.gif Na o jei kada ir jums kils kokiu itarimu, pirma pagalba sau, tai skaiciuoti judesiukus, atsigulkit ant sono, uzdekit rankytes ant pilvuko ir jei bent 5 judesiukus per pusvalandi pajusit zinokit viskas gerai, bet jei vistiek neramu, geriau vaziuokit pasitikrint mirksiukas.gif

labukas visoms. Man sian ir reikejo pas gine, tai tuo paciu tonus paziurejo, ir viskas gerai, nors as judesius jauciu silpnesnius ir retesnius. Sako kad vietos mazai ir gimda taip pakietejus, tai maziau ir jauciama. Nu svarbu kad viskas gerai. o tuos 5 judesius kartais taip sunku suskaiciuot, ypac kai vaikas miega ir ne krust. O kaip tau raketa vandenis paziurejo? kaip nustato ar jie ten pazaliave ar ne? jau rytoj spalis...galetu jau ateiti maziukas, jau ir terminas sutiksejo cia su jumis beplepant wink.gif
Aciu Dievui paskutines dvi ar tris naktis ismiegu normaliai, aisku prabundu i wc pora kartu, po to pasivartau 10min ir uzmiegu, bet nekankina nemiga 3 val kaip anksciau, uch..
Atsakyti