Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Kadangi tokiu kaip sarmiu pas mane nebuvo nei su pirmu vaiku, nei su antru..Parasysiu kokie pozymiai buvo budingi:
pirmas vaikutis pilve nebesisparde, o muistesi, taip kelios dienos, kol galop nubego zali vandenys doh.gif
Antras vaikutis, labai stipriai judedavo ir ilgai ypac vakare, net suskausdavo.. Atlikta planine operacija- zali vandenys doh.gif
Tai gimdyves, jei jau ateina laikas pagal nustatymo data, ar liko nebedaug, ir kudikis pilve muistosi, ar beldziasi iseiti, nedelskit , nes zali vandenys rodo, kad vaikutis jau pilvuke dusta
Atsakyti
Sveikutes, kurios laukia "karsciausos" dienos - gimdymo:angel:
Noriu papasakoti savo gimdymo istorija smile.gif
Man po truputi pradejo begti soniniai vandenys. Nesupratau, maniau, kad slapinuosi i kelnaites ir nebejuntu biggrin.gif . Suslapdavo tik kasdieninis iklotelis. taip ir keiciausi kas 10min biggrin.gif paskambinau savo ginekologei, paaiskinau kas man vyksta ir liepia atvaziuoti pasirodyti. nestuke.gif po apziuros pasake, kad po keletos valandu turesiu leliuka biggrin.gif man vaisiaus vandenys nenubego,teko kirpti ir ta procedura visiskai nejuntama thumbup.gif nesileidau jokiu nuskausminamuju ir nei kiek nesigailiu,esu kantri skausmui,viska iskentejau ir nieko ten baisaus nera, tad kurios gimdys pirma karta nebijokit,nes nieko baisaus,kiekvienai viskas bus skirtinagi 4u.gif Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, noriu ir as prie jusu jungtis smile.gif
Mums tuoj prasides 32 savaitele. uoj, kaip noretusi, kad viskas ivyktu greiciau.. rolleyes.gif Labai nesiskundziu, bet jau replioju kaip meskute, ypac kai nakti reikia verstis ant kito sono ar keltis is lovos doh.gif Labai skauda kaire kirksni unsure.gif Taip , kad pradejus judeti iskart gelia-tempia, atrodo tuoj plysiu.. doh.gif Net iki asaru kartais.. SU pirmaja nieko panasaus nebuvo schmoll.gif Skaiciau cia forume, kad atsiranda kazkoks hormonas, kuris atpalaiduoja sanarius, kremzles.. Suprantu, kad teks pakentet ax.gif Uztat ir norisi kuo greiciau subyret blush2.gif

QUOTE(giebuivyda @ 2011 03 28, 19:48)
Sveikutes, kurios laukia "karsciausos" dienos - gimdymo:angel: 
Noriu papasakoti savo gimdymo istorija smile.gif
Man po truputi pradejo begti soniniai vandenys. Nesupratau, maniau, kad slapinuosi i kelnaites ir nebejuntu biggrin.gif . Suslapdavo tik kasdieninis iklotelis. taip ir keiciausi kas 10min biggrin.gif  paskambinau savo ginekologei, paaiskinau kas man vyksta ir liepia atvaziuoti pasirodyti. nestuke.gif  po apziuros pasake, kad po keletos valandu turesiu leliuka biggrin.gif  man vaisiaus vandenys nenubego,teko kirpti ir ta procedura visiskai nejuntama thumbup.gif  nesileidau jokiu nuskausminamuju ir nei kiek nesigailiu,esu kantri skausmui,viska iskentejau ir nieko ten baisaus nera, tad kurios gimdys pirma karta nebijokit,nes nieko baisaus,kiekvienai viskas bus skirtinagi 4u.gif  Sekmes Jums 4u.gif

Kai laukiausi pirma karta, man lygiai lygiai taip pat buvo! Nakti pabudus galvojau, kad sysiuko nebesulaikau blush2.gif nubegdavo keletas lasu per kojas ir viskas.. jokiu skausmu, nic nieko. Ir net girdejus nebuvau, kad gali taip vandenys LASETI! Tik moteriska nuojauta kusdejo, kad, matyt, jau laikas drinks_cheers.gif ryte pasiskambinau akuserei, liepe nestresuojant atvaziuot gimdyt lotuliukas.gif buvom 39 savaiteliu.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif as jau sulaukiau savojo stebuklelio wub.gif gimdziau 42 savaite, labai pavargau nuo ilgo laukimo ir speliojimo, gal jau.. doh.gif o pozymiai buvo tokie, kad keleta dienu maude pilva ir nugara, viena diena maust pradejo kur kas stipriau, bet del to dar nevaziavau i ligonine lotuliukas.gif sekancia diena dar nuvaziavom aplankyt namiskiu, o vakare vietoj kepsniu darymo kazkodel nusprendziau eit i vonia ir susitvarkyt bigsmile.gif apie 22 valanda pilva ir nugara vis maude ir maude ir jau negalejau ramiai ziuret tv, tai arba WC sedejau arba virtuvej ax.gif na, o kai nuejus radau kraujingu gleiviu labai persigandau, nors ir zinojau jog tai normalu, susirinkau seniai sukrautas tases ir isvykom gimdyti 4u.gif
Atsakyti
mes tai pat , jau thumbup.gif

Skatino mus. 42 savaiciu gimziau. Baike visiska. Gimdyciau dar 5.
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 04 14, 20:33)
Baike visiska. Gimdyciau dar 5.

Kaip man patinka tokius postus skaityti gimdymui artejant bigsmile.gif

Ryt mano vyro gimtadienis ir as nuo nestumo pradzios vis kalbejau, kaip butu faina vyrui leliu kaip dovanele iteikti. Tik jau nebetikiu, kad spesiu biggrin.gif Jau pora naktu is eiles prabudau nuo pilvo skausmo, tokio pat kaip per menesines budavo. Pagalvodavau, kad gal jau lelius ateina, bet skausmas nebesikartodavo.

Nu nieko, gal Velyku proga bus biggrin.gif Arba geguzes pirmosios, tuo labiau, kad terminas geguzes 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 14, 20:48)
Kaip man patinka tokius postus skaityti gimdymui artejant bigsmile.gif

Ryt mano vyro gimtadienis ir as nuo nestumo pradzios vis kalbejau, kaip butu faina vyrui leliu kaip dovanele iteikti. Tik jau nebetikiu, kad spesiu biggrin.gif Jau pora naktu is eiles prabudau nuo pilvo skausmo, tokio pat kaip per menesines budavo. Pagalvodavau, kad gal jau lelius ateina, bet skausmas nebesikartodavo.

Nu nieko, gal Velyku proga bus biggrin.gif Arba geguzes pirmosios, tuo labiau, kad terminas geguzes 2 biggrin.gif

O man sianakt nuo 4val ryto skausmeliai kaip peer mm kartojosi pakankamai daznai ir pilvukas kietejo, jau kai pradejo darytis nemalonu palindau po dusu ir praejo viskas lotuliukas.gif Taip kad netikri saremiukai vel buvo, o taip tikru jau laukiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2011 04 13, 21:14)
sekancia diena dar nuvaziavom aplankyt namiskiu, o vakare vietoj kepsniu darymo kazkodel nusprendziau eit i vonia ir susitvarkyt bigsmile.gif

ir man buvo panasiai.is vakaro pasiganem po parduotuves,o vakare buvo noras eit i vonia susitvarkyt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokia nuojauta buvo g.gif ir nakti pakele skausmai.
Atsakyti
Merginos , patikekit, nera ko bijoti. Dantu skausmas baisesnis.
Sekmes jums visoms.

Atsakyti
visiskai pritariu! drinks_cheers.gif aisku nera maloniausias dalykas gimdymas,bet jis greit pasimirsta.kazkada mane nuteikinejo''KAD IR KAIP BUS BAISU,ZINOK KAD BUS DAR BAISIAU''.ir kai lauki to baisiau,viskas greit pasibaigia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va, mano terminas praejo jau pries dvi dienas, bet visiskai nieko nevyksta. Labai noriu gimdyti kuo greiciau, ir galiu pasakyti, kad jokie mitai apie naturalu skatinima neveikia.. Jau dvi savaites valgau kasdien ananasa, geriu avieciu lapu arbata, mylimes, maudausi vonioj, net sampes geriau taure viena vakara ir nieko. Jauciuosi tiesiog puikiai jau visa savaite, pries keleta dienu nuejom 11 kilometru, uzvakar kopem i kalna laiptais kelis kartus, vel daug vaiksciojom, namie tvarkausi 100% pajegumu, net langus nusivaliau, turbut budama ne nescia tiek daug nenuveikdavau, va dar uzvakar su keturraciu praveze mane draugas, o vakar valanda sena zole grebiau, ir visiskai nieko, nenori mano leliukas pas mane keliauti. Tik va, po dienos darbu pilvuka lovoj pamaudziai, bet ne stipriai ir po to uzmiegu kaip uzmusta. O nestumo vidury daug blogiau jausdavausi, biski paeidavau ir jau skausmai, o dabar visiskai nieko. Pavargau jau laukti nezmoniskai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 04 16, 00:04)
Merginos  , patikekit, nera ko bijoti. Dantu skausmas baisesnis.
Sekmes jums visoms.

Ačiū už paguodą smile.gif
Atsakyti