Sveikos, mamos, noriu ir as prie jusu jungtis

Mums tuoj prasides 32 savaitele. uoj, kaip noretusi, kad viskas ivyktu greiciau..

Labai nesiskundziu, bet jau replioju kaip meskute, ypac kai nakti reikia verstis ant kito sono ar keltis is lovos

Labai skauda kaire kirksni

Taip , kad pradejus judeti iskart gelia-tempia, atrodo tuoj plysiu..

Net iki asaru kartais.. SU pirmaja nieko panasaus nebuvo

Skaiciau cia forume, kad atsiranda kazkoks hormonas, kuris atpalaiduoja sanarius, kremzles.. Suprantu, kad teks pakentet

Uztat ir norisi kuo greiciau subyret
QUOTE(giebuivyda @ 2011 03 28, 19:48)
Sveikutes, kurios laukia "karsciausos" dienos - gimdymo:angel:
Noriu papasakoti savo gimdymo istorija
Man po truputi pradejo begti soniniai vandenys. Nesupratau, maniau, kad slapinuosi i kelnaites ir nebejuntu

. Suslapdavo tik kasdieninis iklotelis. taip ir keiciausi kas 10min

paskambinau savo ginekologei, paaiskinau kas man vyksta ir liepia atvaziuoti pasirodyti.

po apziuros pasake, kad po keletos valandu turesiu leliuka

man vaisiaus vandenys nenubego,teko kirpti ir ta procedura visiskai nejuntama

nesileidau jokiu nuskausminamuju ir nei kiek nesigailiu,esu kantri skausmui,viska iskentejau ir nieko ten baisaus nera, tad kurios gimdys pirma karta nebijokit,nes nieko baisaus,kiekvienai viskas bus skirtinagi

Sekmes Jums
Kai laukiausi pirma karta, man lygiai lygiai taip pat buvo! Nakti pabudus galvojau, kad sysiuko nebesulaikau

nubegdavo keletas lasu per kojas ir viskas.. jokiu skausmu, nic nieko. Ir net girdejus nebuvau, kad gali taip vandenys LASETI! Tik moteriska nuojauta kusdejo, kad, matyt, jau laikas

ryte pasiskambinau akuserei, liepe nestresuojant atvaziuot gimdyt

buvom 39 savaiteliu.