Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 06, 03:01)
mergaites , gal kuri turit laiko man paaiskinti kas ir kaip.

Zodziu kas tas gleiviu kamstis? Kiek ten jo isbega? Kai nubega vandenys , kiek ju buna? Ar cia taip pat kaip kad apsisisioji?

Kadangi gyvenu uk , tai mane i ligonine priims kai tikrai gimdysiu , priesingu atveju issius namo. Tai kaip suprast kad jau ATEINA? Kas kiek laiko saremiai turi buti?

man liko pora savaiciu , jau jaudintis pradedu..  verysad.gif

vandenys nubega tai kai negali sulaikyti. Ju buna vienom maziau kitom daugiau. Tikrai pajusi. Saremiai kai uzeina tai net sneket sunku buna nuo skausmo. Zinok tikrai pajusi kai ateis laikas.
Atsakyti
Sveikos mamytes, smile.gif esu nestuke.gif 38 nestumo savaite su biskiu. Kovo 18 diena terminas. Nezinau kas darosi jaudinuose nors tai trecias vaikutis mano jau bet labi neramus labai skaudziai isai juda ar tai normalu. Pirma karta kai buvau ir antra karta nescia tokiu dalyku nebuvo vaikai ramus buvo pilvelyje o sitas tai atrodo tiesiog islys iskis pirsta ,buna kad net naktimis negaliu miegoti kaip isai duodasi,net daktare sake kad tokio judraus kudikio dar nemate. Ir tai bus antras berniukas tik suku galva ar berniukai anksciau ar veliau gimsta.Ir eina tokios kaip ruzavos ne gleives bet na kaip net sunku pasakyti nes naudoju iklotelius kasdieninius ir vis bega bet ne taip smarkiai na terliojasi. Gal padesite man mielosios. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 03 07, 09:46)
vandenys nubega tai kai negali sulaikyti. Ju buna vienom maziau kitom daugiau. Tikrai pajusi. Saremiai kai uzeina tai net sneket sunku buna nuo skausmo. Zinok tikrai pajusi kai ateis laikas.

Labas,labai giliai isirdi neimk nesijaudink:) vikas bus gerai pamatysi pati kai pajausi kad kazkas negerai aisku tik stebek save,as atsimenu pirma kaip gimdziau tai nesupratau kas yra buvau tolete nes norejau ir ziuriu kad tas kamstis toks kaip vientisos gleives jos ir sviesios ir ruzavos pas mane ruzavos buvo galvojau nesakysiu niekam bet paskui pasakiau namiskiams,jie sako vaziuoji i ligonine smile.gif aisku veliau buvo ai ai nes atrodo kad nugara darosi kankinausi is skausmu plese buvau issikankinusi labai pagimdziau tik kita diena po pietu kazkas bigsmile.gif po to pasimirso viskas ir atrode kad vel gali gimdyti. Bet kaip ir sakau mieloji nesijaudink pajausi kada tas momentas visgi esame moterys ir zinome nujauciame kada laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 06, 01:01)
mergaites , gal kuri turit laiko man paaiskinti kas ir kaip.

Zodziu kas tas gleiviu kamstis? Kiek ten jo isbega? Kai nubega vandenys , kiek ju buna? Ar cia taip pat kaip kad apsisisioji?

Kadangi gyvenu uk , tai mane i ligonine priims kai tikrai gimdysiu , priesingu atveju issius namo. Tai kaip suprast kad jau ATEINA? Kas kiek laiko saremiai turi buti?

man liko pora savaiciu , jau jaudintis pradedu..  verysad.gif

kai buvau paskaitelej apie gimdyma,tai sake,kad gleiviu kamstis gali buti su rausvom isskyrom,su krauju.jam isejus gali gimdyti ta pacia diena ar tik po sav. vandenu buna 1-1,5 stiklines,ju kvapas ir isvaizda skiriasi nuo slapimo,tad tikrai nesupainiosi.jei nubego vandenys,fiksuok laika ir ju spalva(ar ne zali),butina pusvalandi pagulet(blogiausiu atveju pasedet) ir tada ruostis ramiai i ligonine.
dazniausiai plysta priekiniai(apatiniai) vandenys ir ju buna 1-1,5 st,tad pastebet nesunku. bet gali atsitikti taip,kad plysta soniniai ar virsutiniai vandenys,tad tai sunkiau pastebet.jei pastebejai,kad iklotas gerai sudrekes,ji pakeitus po 0,5-1 val vel,reikia vaziuoti i ligonine,paims tepineli tyrimui,ar nera vandenu kristalu.
tikiuosi aiskiau 4u.gif . sekmes,o svarbiausia nesinervuoti,nesupanikuoti ir laukti pasimatymo su mazyliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 03 07, 12:46)

Aš supratau, kad gimdau, kai jau kaklelis buvo atsidaręs 8cm biggrin.gif Iki tol niekur nevažiavau,nes maniau,kad namo parsiųs, nes skausmas buvo pakenčiamas biggrin.gif O paskui kai jau sakau-gal žinai važiuojam į ligoninę pažiūrės kaip man ten,gal jau kada gimdysiu. Nuvažiavom sako persirenk gimdysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elee: 12 kovo 2011 - 15:58
As tai planuoju kiek galima namuose ilgiau isbuti. Savos sienos ir tai padeda. ir ne taip geda jei vandenys nubegs , o gal dar rimtam reikalui pristums.

panikuoju. Labai. kvailos mintys lenda i galva
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 13, 06:00)
As tai planuoju kiek galima namuose ilgiau isbuti. Savos sienos ir tai padeda. ir ne taip geda jei vandenys nubegs , o gal dar rimtam reikalui pristums.

panikuoju. Labai. kvailos mintys lenda i galva

nebuna taip,kad vandenys nubego ir sausa vaziuoji i skyriu ax.gif jie bega ir bega...ir dar nuvykus akusere padeda jiems isbegt blush2.gif(nebent kitoms kitaip buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judev: 13 kovo 2011 - 07:42
man vandenys nebego, bet vat nugaros skausmai tokie buvo, kad atrode, jog mirsiu.
Atsakyti
laukiu nesulaukiu kada reiks vaziuot.maudzia jau pora savaiteliu ir pilva ir strenas,o vakar tiksliai gleiviu kamstis isejo...tai visai nekantrauju...
jau taip sunku,atrodo,kad visa amzinybe nerangi esu... doh.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie busimu mamyciu 4u.gif jau savaite kaip maudzia pilvo apacia ir vis strenas padaigo, bet tik tiek.. ax.gif aisku dar ir laiko yra, bet taip noretusi kuo greiciau, nes ir sunku, o ir smalsumas labai didelis kamuoja savo stebukliuka pamatyt biggrin.gif bet va nuo siandien paranoja lengva uzklupo doh.gif tokia savijauta kad virusa pasigavau, nors namie sedziu...galva skauda, lyg ir pykina ko niekada nera buve, o pasimatavus temperatura termometras parode 36,4.. doh.gif dar prisiskaiciau apie visokias ligas ir ju pozymius tai i galva tik ir lenda visokios nesamones doh.gif
na bet tikiuosi cia tik laki mano fantazija ir kuo greiciau viskas prasides ir laimingai baigsis 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pasakykit man gal kuriai teko susidurti su tokiu dalyku...vemimu ... blush2.gif ar cia kazkoks sutapimas,ar kazkas negerai darosi?nei pykino,nieko staigiai uzejo kad vos spejau ant kedes apsisukt iki siukslynes g.gif paskui vel viskas gerai... doh.gif
Atsakyti
Kiek as zinau tai vienas is artejancio gimdymo pozymiu.. clap.gif
Atsakyti