Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 12, 14:46)
tos baltos tirštos gleivės yra kamštis. Man kraujingų priemaišų nedaug tebuvo. Kamštis ėjo 2 dienas, galvojau, kad jau tuoj gimdysiu. Bet paskui nieko. Visiškas štilis. Lygiai po 3 dienų vandenys nubėgo  4u.gif
Papildyta:
mano mažylis buvo: gimdymo data +7 dienos biggrin.gif

Oj, mamos, patarkit ir man g.gif Sukilo temp 37.9 doh.gif Buvo nukritusi iki 37.5, taciau db vel 37.9 doh.gif Nuo nakties taip surakinta nugara, strenos, ten zemiau net, kad baisu g.gif Ir nepraeina iki siol schmoll.gif Pilvas tai sukieteja, tai vel norm.... Ir nesuprantu, ar cia man gripas (nes turiu temp), ar artejancio gimdymo pozymiai? g.gif

Atsakyti
Man su pirmu vaikuciu, kai isejo gleiviu kamstis,po 5 val laikiau sunu ant ranku.Ir gime dviem savaitem anksciau. Taip kad manau cia kiekvienai skirtingai. Ir kamstis buvo skaidrus,be jokiu kraujingu isskyru smile.gif
Atsakyti
O ir man šiandien išėjo gleivių kamštis irgi visai skaidrus, tai va laukiu jau kada visas kitas džiaugsmelis prasidės yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 15, 18:27)
O ir man šiandien išėjo gleivių kamštis irgi visai skaidrus, tai va laukiu jau kada visas kitas džiaugsmelis prasidės  yahoo.gif

Nu jau visai nedaug beliko laukti thumbup.gif Sėkmės, gero gimdymo ir lauksim naujienu.
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 15, 20:27)
Nu jau visai nedaug beliko laukti  thumbup.gif  Sėkmės, gero gimdymo ir lauksim naujienu.

Dėkutis už linkėjimus 4u.gif Užtat jau jauduliukas prasidėjo, nors pirmai tai tik galvojau, kad greičiau viskas prasidėtu, o dabar kai prasidėjo,tai širdelė virpa jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 15, 15:24)
Oj, mamos, patarkit ir man  g.gif Sukilo temp 37.9  doh.gif Buvo nukritusi iki 37.5, taciau db vel 37.9  doh.gif Nuo nakties taip surakinta nugara, strenos, ten zemiau net, kad baisu  g.gif Ir nepraeina iki siol  schmoll.gif Pilvas tai sukieteja, tai vel norm.... Ir nesuprantu, ar cia man gripas (nes turiu temp), ar artejancio gimdymo pozymiai?  g.gif

Vaziuok i ligonine del vias ko gali buti inkstu uzdegimas. Nesu girdejus, kad sukiltu temperatura per saremius g.gif
Atsakyti
savaites pradzioje labai suskystejo ir pagausejo iskyru.po poros dienu gyd pasake,kad ziojasi jau ir trumpeja kaklelis.vis pamaudzia kartais strenas...sakau jau vaziuosiu turbut kuria diena...bet ziuriu ir vel nurimo g.gif o kaip jau noreciau...nebegaliu nuo tu visu skausmu ties gaktikauliu,tokia nerangi... doh.gif
Atsakyti
man siandien buvo nustatyta data, bet mazoji neskuba visai, laukti jau pabodo g.gif
prasiverimas 3cm, bet jokiu pozymiu, kad greit kas nors ivyktu nera
Atsakyti
Man tai tris savaites buvo parengiamieji saremiai, atsiguliau i ligonine del pernesiojimo, jau ryte zadejo skatinti gimdyma. Is vakaro nuejau i dusa ir prasidejo saremiai kas 4 uz puse valandos kas 1 min. Uz keliu valandu pagimdziau. Siaip gydytoja sake, kad apie 30 procentu moteru turi kietus kaklelius, tai as papuoliau i ta grupe.
Atsakyti
QUOTE(nikkke @ 2011 03 01, 23:23)
man siandien buvo nustatyta data, bet mazoji neskuba visai, laukti jau pabodo g.gif
prasiverimas 3cm, bet jokiu pozymiu, kad greit kas nors ivyktu nera

Man prieš porą savaičių penktadieni buvo prasiverimas 2cm, nieko nejaučiau,jokių požymių, bet sekančią dieną apie 22h išvažiavau su saremiais į GN ir atsiverimas jau buvo 6cm thumbup.gif Labai greit ir netikėtai viskas prasidėjo, gal dėl nervų, kad jau antradieni būtų skatinę patys g.gif
Atsakyti
mergaites , gal kuri turit laiko man paaiskinti kas ir kaip.

Zodziu kas tas gleiviu kamstis? Kiek ten jo isbega? Kai nubega vandenys , kiek ju buna? Ar cia taip pat kaip kad apsisisioji?

Kadangi gyvenu uk , tai mane i ligonine priims kai tikrai gimdysiu , priesingu atveju issius namo. Tai kaip suprast kad jau ATEINA? Kas kiek laiko saremiai turi buti?

man liko pora savaiciu , jau jaudintis pradedu.. verysad.gif
Atsakyti
vat ir man neaisku su tuo kamsciu...vakar pliuptelejo iskyru balksvu nemazai ir su tokiom kaip '''snargliai'' priemaisom...sakau,gal tai ir yra kamstis... g.gif .jau labai laukiu kada reiks vaziuot ax.gif
Atsakyti