Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 07, 13:43)
Sveikos, merginos. Turiu klausima. Jau kelios dienos jaučiu silpną maudimą pilvo apačioje, tokį panašų į mėnesinių skausmus. Ir nugarą vis padilgčioja. Bet jokių išskyrų nėra. Ar čia gali reikšti, kad man gimdymas prasidės anksčiau, nei nustatyta, ar čia tiesiog normali savijauta prieš galą?

manau gal ir neturėtum anksčiau gimdyt, bet gali visko būt, man pavyzdžiui irgi taip buvo - iš pradžių mažai skaudėjo, po to užeidavo tarpais vis stipresni skausmai ir va po 5 dienų tų stiprių skausmų pagimdžiau vaikelį smile.gif buvo man 37savaitės ir 6 dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 01 28, 19:10)
o jei pvz maudantis vandenys nubegtu, ar imanoma butu pajusti?

man asmeniskai vandenys bego geros pusantros val kol nuvykau i ligonine.ten dar juos nuleido ax.gif vandenu ir kvapas specifinis yra.manau,jog imanoma suprast kad jie bega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 07, 13:43)
Sveikos, merginos. Turiu klausima. Jau kelios dienos jaučiu silpną maudimą pilvo apačioje, tokį panašų į mėnesinių skausmus. Ir nugarą vis padilgčioja. Bet jokių išskyrų nėra. Ar čia gali reikšti, kad man gimdymas prasidės anksčiau, nei nustatyta, ar čia tiesiog normali savijauta prieš galą?

Musu terminas tas pats thumbup.gif O as jau kryzkaulio skausmus jauciu apie savaite laiko, pilvukas nusileides jau 5 diena berods, vakarais man uzpaudzia taip pusle, kad atrodo plys ten kas nors doh.gif Toks astrus skausmas, bet trumpalaikis smile.gif Tai niekis rolleyes.gif
Labai sunku jau naktimis keltis i wc, tai nuejus visada stabdau slapima, kad nesumaisyciau per miegus su vandenimis lotuliukas.gif Tuo paciu ir raumenukai mankstinasi thumbup.gif Rytoj vizitas pas ginekologe, taciau jau taip noreciau isvaziuoti snd gimdyti thumbup.gif Nes leliukas labai didelis, bijau kad uzaugs visai didelis ir neis paciai isgimdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 08, 12:21)
Musu terminas tas pats  thumbup.gif O as jau kryzkaulio skausmus jauciu apie savaite laiko, pilvukas nusileides jau 5 diena berods, vakarais man uzpaudzia taip pusle, kad atrodo plys ten kas nors  doh.gif Toks astrus skausmas, bet trumpalaikis  smile.gif Tai niekis  rolleyes.gif
Labai sunku jau naktimis keltis i wc, tai nuejus visada stabdau slapima, kad nesumaisyciau per miegus su vandenimis  lotuliukas.gif Tuo paciu ir raumenukai mankstinasi  thumbup.gif Rytoj vizitas pas ginekologe, taciau jau taip noreciau isvaziuoti snd gimdyti  thumbup.gif Nes leliukas labai didelis, bijau kad uzaugs visai didelis ir neis paciai isgimdyti  doh.gif

Apraminai mane, o tai aš jau kas vakarą bijau eit miegot, kad tik naktį neprasidėtų..Šįryt pažadino skausmas pilve ir maudė iki pietų, bet dabar vėl gerai jaučiuosi.O pūslę man irgi užspaudžia taip nemaloniai, rodos pririsysiosiu ax.gif o nuejus i tualetą vos keli lašeliai išvarva.. doh.gif Žodžiu, neišvengiami tie paskutiniai malonumai matau. Sėkmės tau ir pranešk karts nuo karto, kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 08, 15:36)
Apraminai mane, o tai aš jau kas vakarą bijau eit miegot, kad tik naktį neprasidėtų..Šįryt pažadino skausmas pilve ir maudė iki pietų, bet dabar vėl gerai jaučiuosi.O pūslę man irgi užspaudžia taip nemaloniai, rodos pririsysiosiu  ax.gif  o nuejus i tualetą vos keli lašeliai išvarva..  doh.gif  Žodžiu, neišvengiami tie paskutiniai malonumai matau. Sėkmės tau ir pranešk karts nuo karto, kaip sekasi.

Sekmes ir tau laukiant mazylio 4u.gif As jau kiekviena vakara einu miegot su tokia mintimi - o gal jau snd wub.gif Taciau pilvelio gyventojas neskuba blush2.gif Snekinu ji ir prasau kuo greiciau pasirodyti, nes nei jam ten vietos nera (atrodo suplys vienas sonas, kai isiremia kojytem), nei man nebera kantrybes laukti lotuliukas.gif
Dar vidurius paleido nuo vakar, snd tas pats doh.gif Vel prisigalvoju, o gal organizmas valosi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ei, esamos mamytes, gal zinot kaip atrodo gleiviu kamstis? Nuejusi i wc kelnaitese radau tokius drebucius, bespalvius, gana tirstus, siek tiek i zele net man panasu buvo blush2.gif Tai nesuprantu ar cia man gleiviu kamstis, ar siaip organizmas valosi doh.gif Nes kiek skaiciau, tai tas gleiviu kamstis buna su kraujo priemaisomis, o man buvo be jokiu kraujo pedsaku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astonnia: 10 vasario 2011 - 14:43
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif

Jau kokia savaite randu okiu mazu gumuleliu zalsvai baltu gleiviu, o vat paskutines dienas "krito" tokie dideli gabalai, bet be kraujo. manau, kad cia kamstis eina rolleyes.gif siandien beveik visa suvalgyta maista palieku tualete, paleido vidurius doh.gif o dabar pradejo gan gausiai tepti tokiom ruzavom isskyrom, maudzia sonus ir gaktikauli unsure.gif speju, kad jau prasideda veiksmas.. rolleyes.gif ir bijau, ir laukiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 10, 16:43)
Nuejusi i wc kelnaitese radau tokius drebucius, bespalvius, gana tirstus, siek tiek i zele net man panasu buvo  blush2.gif Tai nesuprantu ar cia man gleiviu kamstis, ar siaip organizmas valosi  doh.gif Nes kiek skaiciau, tai tas gleiviu kamstis buna su kraujo priemaisomis, o man buvo be jokiu kraujo pedsaku  g.gif

QUOTE(_saulyte_ @ 2011 02 11, 00:26)
Jau kokia savaite randu okiu mazu gumuleliu zalsvai baltu gleiviu, o vat paskutines dienas "krito" tokie dideli gabalai, bet be kraujo. manau, kad cia kamstis eina  rolleyes.gif 

As irgi noreciau, kad mamytes papasakotu, ar tos baltos tirstos gleives cia jau kamstis g.gif man jau irgi tokie ,,atradimai" nuejus i WC pasitaiko, bet irgi skaiciau kazkur, kad gleiviu kamstis buna su kraujingomis priemaisomis, ar nebutinai g.gif ?
Atsakyti
o man pavyzdžiui prieš gimdyma išviso joks gleivių kamštis neišėjo, nubėgo vandenys iškart ir viskas ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2011 02 11, 15:45)
As irgi noreciau, kad mamytes papasakotu, ar tos baltos tirstos gleives cia jau kamstis g.gif  man jau irgi tokie ,,atradimai" nuejus i WC pasitaiko, bet irgi skaiciau kazkur, kad gleiviu kamstis buna su kraujingomis priemaisomis, ar nebutinai g.gif ?

Gali būti,kad tik baltosios gausiai eina. Šiaip kiek man daktarė sakė,tai kamštis rausvas labiau būna g.gif
Papildyta:
QUOTE(sandruciukass @ 2011 02 11, 17:06)
o man pavyzdžiui prieš gimdyma išviso joks gleivių kamštis neišėjo, nubėgo vandenys iškart ir viskas ohmy.gif

Nuraminot, man jau tuoj laikas gimdyt, o joks kamštis nesirodo, tikiuosi ir man be jo tiesiog vandenys nubėgs arba tegul greičiau jis pasirodo, nes labai nenoriu pernešiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 12, 12:54)
Gali būti,kad tik baltosios gausiai eina. Šiaip kiek man daktarė sakė,tai kamštis rausvas labiau būna  g.gif
Papildyta:

Nuraminot, man jau tuoj laikas gimdyt, o joks kamštis nesirodo, tikiuosi ir man be jo tiesiog vandenys nubėgs arba tegul greičiau jis pasirodo, nes labai nenoriu pernešiot smile.gif

Man kamstis isejo gimdymo metu. Ir vaikas isistate gimdymo metu, nors jau buvo kelios savaites kaip nusileides, taciau galvute neisistaciusi. Tai kad cia skirtingai visoms. Pagimdysit visos, juk dabar tik 10 dienu teleidzia pernesiot, tai leliu turesit ne veliau kaip gimdymo data plius 10 dienu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2011 02 11, 13:45)
As irgi noreciau, kad mamytes papasakotu, ar tos baltos tirstos gleives cia jau kamstis g.gif  man jau irgi tokie ,,atradimai" nuejus i WC pasitaiko, bet irgi skaiciau kazkur, kad gleiviu kamstis buna su kraujingomis priemaisomis, ar nebutinai g.gif ?

tos baltos tirštos gleivės yra kamštis. Man kraujingų priemaišų nedaug tebuvo. Kamštis ėjo 2 dienas, galvojau, kad jau tuoj gimdysiu. Bet paskui nieko. Visiškas štilis. Lygiai po 3 dienų vandenys nubėgo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gegne2 @ 2011 02 12, 13:32)
Man kamstis isejo gimdymo metu. Ir vaikas isistate gimdymo metu, nors jau buvo kelios savaites kaip nusileides, taciau galvute neisistaciusi. Tai kad cia skirtingai visoms. Pagimdysit visos, juk dabar tik 10 dienu teleidzia pernesiot, tai leliu turesit ne veliau kaip gimdymo data plius 10 dienu nestuke.gif

mano mažylis buvo: gimdymo data +7 dienos biggrin.gif
Atsakyti