Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(eliukė @ 2011 01 04, 19:41)
o man abu kartus prieš gimdymą vidurius paleido. su pirmu vaikeliu taip ir praleidau naktį tuolete galvodama kad kažką negero užvalgiau, o pasirodo čia jau man tokie sarėmiai buvo. antrą kartą vėl tas pats tik jau aš pati gudresnė buvau ir iškart į ligoninę. na žiūrėsim kaip bus trečią kart.

Na va man katik taip paleido pilbva kad ojei baisu.. verysad.gif O as galvoju kad man cia nuo Kakavos nes pieno neuzviriau o tik mikrobangei pasildziau ir dar sugalvojau salto dasipilt unsure.gif
Atsakyti
Na jei pienas ne is parduotuves tai labai rizikinga ji gert nevirinta.
o buna ir siaip nuo pieno pr. nelab gerai kartais
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 20, 22:18)
Na jei pienas ne is parduotuves tai labai rizikinga ji gert nevirinta.
o buna ir siaip nuo pieno pr. nelab gerai kartais

Pienas is parduotuves ir anksciau 6-7men gerdavau labai daug pieno silto ir buwo nieko o va siandien negerai...ech net nezinau,cia jau man kaip pilvo diegliai... verysad.gif Na ka laukiu kol praeis ir eisiu miegot,o jei nea gal cia jau kas bus smile.gif
Atsakyti
o jei pvz maudantis vandenys nubegtu, ar imanoma butu pajusti?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Negaliu uzmigti, netycia uzkliuvau ant jusu temos 4u.gif Bet turbut dar man per anksti junktis cia, a? ax.gif Gimdymo data balandzio 1d.(kazkada gine sake), nezinau gal tas didelis noras laikyti rankose mazyli, manau, kad anksciau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 01 28, 18:10)

geras klausimas thumbup.gif
Atsakyti
man irgi sitas klausimas iskilo g.gif jaigu besimaudant vandenys nubega, kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Maike @ 2011 02 01, 19:39)
man irgi sitas klausimas iskilo g.gif  jaigu besimaudant vandenys nubega, kaip tada?

turbūt tik itin retais atvejais būna, kad taip nubėga vienu kartu visi vandenys. dažniausiai bėga ilgokai (ilgiau nei būnam po dušu, na, nebent būti ten pusę val) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 01 28, 17:10)

QUOTE(Maike @ 2011 02 01, 18:39)
man irgi sitas klausimas iskilo g.gif  jaigu besimaudant vandenys nubega, kaip tada?

man atrodo, kad vistiek būna tas šliūkšt pojūtis, tai turėtum pajusti jį kad ir duše.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 02 02, 10:09)
man atrodo, kad vistiek būna tas šliūkšt pojūtis, tai turėtum pajusti jį kad ir duše..  g.gif

Man atrodo, kad pajustum. Nes vis tike ir temperatura kitokia vandenu. be to jie ne is karto visi isbega, gali pabegti, o pakeitus kuno padeti sustoti
Papildyta:
man tai jau kelios savaites uzeina pamaudimai. O dabar pradejo kaip su pirmu vaiku toks jausmas, kad plesia klyna. Vaikas labai spaudzia apacia. Tik su pirmu po to plesimo nubego vandenys ir viskas buvo aisku.
Dar vienas pozymis nusileides pilvas ir sustojes arba nukrites svoris.
Atsakyti
QUOTE(Edita @ edita,2011 01 31, 03:44)
Labukas 4u.gif Negaliu uzmigti, netycia uzkliuvau ant jusu temos 4u.gif  Bet turbut dar man per anksti junktis cia, a? ax.gif Gimdymo data balandzio 1d.(kazkada gine sake), nezinau gal tas didelis noras laikyti rankose mazyli, manau, kad anksciau bus blush2.gif

Na tikrai dar tau reik palaukti, neskubink vaikelio drinks_cheers.gif

QUOTE(Cansado @ 2011 02 02, 09:09)
man atrodo, kad vistiek būna tas šliūkšt pojūtis, tai turėtum pajusti jį kad ir duše..  g.gif

man buvo sliuykst doh.gif , tiesa lovoje, bet iskart ir daug doh.gif , bet manau budama po dusu tikrai buciau pajautus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Turiu klausima. Jau kelios dienos jaučiu silpną maudimą pilvo apačioje, tokį panašų į mėnesinių skausmus. Ir nugarą vis padilgčioja. Bet jokių išskyrų nėra. Ar čia gali reikšti, kad man gimdymas prasidės anksčiau, nei nustatyta, ar čia tiesiog normali savijauta prieš galą?
Atsakyti