Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

Sveikos. Noriu ir as papasakot, kaip prasidejo mano gimdymas. Laukiau gleiviu kamscio isejimo kokias 4 savaites. Nieko... Vis pasvajodavau, kad butu geriausia, jei vandenys nubegtu. Ir neduok Dieve, kad tik nepernesiociau... Taigi 39 sav ir 5 dienos vakare vaikas labai pradejo judet, 4 valandas nebuvo nustojes nei minutei. Galvojau cia jau kazkas idomaus... atsiguliau, uzmigau ir 5 ryto kazkaip slapia kelnaitese... islipau is lovos ir pasileido fontanai wink.gif Taigi numovem i GN, tiesiai i gimdykla, ir tada smagumai prasidejo.... vandenys bega vis dar, kaklelis ne is vietos, per 4 val nieko... Tada skatinimas, 2 val baisaus skausmo, o kai uzsimaniau epiduro, pagimdziau savo suneli smile.gif
ir dar toms, kurios galvoja, kad antras gimdymas lengvesnis: bent jau is mano patirties, tai dukart ilgesnis ir skaudesnis... bet dabar tai jau pamirsta wink.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif Nešioju savo lėliuką 31 savaitę ir paskutiniu metu jaučiu vis maudimą pilvo apačioje, lyg prieš mėnesines skaudėtų.... Ar normalu ? jum taip buvo ? Nes vis pradedu gasčiotis, kad vaikelis per anksti nesugalvotu šio pasaulio pamatyti... Nėštumas pirmas.
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2010 12 27, 10:44)
Sveikos mielosios smile.gif Nešioju savo lėliuką 31 savaitę ir paskutiniu metu jaučiu vis maudimą pilvo apačioje, lyg prieš mėnesines skaudėtų.... Ar normalu ? jum taip buvo ? Nes vis pradedu gasčiotis, kad vaikelis per anksti nesugalvotu šio pasaulio pamatyti... Nėštumas pirmas.

Taip buvo ir yra jau pora savaiciu, bet taip anksti dar neskaudejo, gal tu pas savo gine paklausk g.gif Manau cia paruosiamieji saremiai.
Atsakyti
man nepastoviai taip būna, tik porą kartų per dieną, bet vistiek gasdina.. tai eisiu greitai, reiks pasiklaust...
Atsakyti
Na ir mes jau laukiam nesulaukiam mazojo ar mazosios pasirodymo 4u.gif
Gimdziusiu mamyciu norechiau pasiklausti - ar makstis pries gimdyma padideja ar islieka tokios pacios bukles. Pasidalinkit savo patirtim.
Atsakyti
man isejo kamstis ir kita diena pagimdziau...
Atsakyti
o man abu kartus prieš gimdymą vidurius paleido. su pirmu vaikeliu taip ir praleidau naktį tuolete galvodama kad kažką negero užvalgiau, o pasirodo čia jau man tokie sarėmiai buvo. antrą kartą vėl tas pats tik jau aš pati gudresnė buvau ir iškart į ligoninę. na žiūrėsim kaip bus trečią kart.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 01 04, 08:41)
su pirmu vaikeliu taip ir praleidau naktį tuolete galvodama kad kažką negero užvalgiau, o pasirodo čia jau man tokie sarėmiai buvo.

aš irgi kelias valandas prieš gimdymą praktiškai wc praleidau. ėjau ir ėjau ten kas penkiolika min. nei vandenys nubėgo, nei kamštis neišėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2010 12 27, 10:44)

Man irgi taip būna, kas pora dienų, po viena karta per diena arba po du. unsure.gif Buvau pas daktare ir visai užmiršau paklausti kas čia gali būti doh.gif
Atsakyti
Man nestumo metu daznai pilva paskaudedavo kaip pries menesines,bet 38-ta savaite pusantros dienos skaudejo gana smarkiai ir nuo skausmo vaistai nepadejo,tai jau itariau,kad turbut kazkas darosi...nakti nubego vandenys,taigi apie pietus supavau savo maze...
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 08, 18:22)
Man irgi taip būna, kas pora dienų, po viena karta per diena arba po du.  unsure.gif Buvau pas daktare ir visai užmiršau paklausti kas čia gali būti  doh.gif

Man tai gydytoja sakė, kad normalu, sakė raiščiai tempiasi ar kažkas ten panašaus mastau.gif
Atsakyti
Sveikos mamos wink.gif pasidalinsiu ir as savo gimdymo pozymiais wink.gif diena pries tai neradau vietos negalejau, nei gulet, nei sedet, nei kazka daryt, beproto jauciausi pavargus, norejau miego ir vos vos pajudejau, nakty miegojau puikiai, prabudau ryte su skausmeliu pilvelyje, skausmiukas toks kaip menesiniu wink.gif po keliu valandu isejo gleiviu kamstis, tada jau paskambinau vyrui, kad jau gryztu is darbo wink.gif 12 val dienos buvome ligonineje, saremiai daznejo, skausmingeni daresi, kadangi man vandenukai nenubego, tai paspartinom si reikala wink.gif prakirpo ir nuo 16 iki 18 val "linksmybes" buvo wink.gif nepasakosiu smulkmenu, taciau gruodzio 27 d. 18.02 val gime Rapolas.

Laukiancioms kantrybes ir istvermes!!!
Atsakyti