Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

[quote=rasytekatyte,2010 11 23, 12:22]
bye1.gif
Turiu klausimeli,nors jau mazai kas cia raso,bet gal atsakysit kuri blush2.gif
Kiek laiko kamavo Jus paruosiamieji?Na turiu omeny uzeina pvz ryte saremiukai ir kiek jie tesiasi?Man vakar ryte prasidejo tokie ne skausmingi,na bet nemalonus kas 10-20-30 min ir visa diena iki siandien ir tesiasi blink.gif jau pilvas kaip suspardytas unsure.gif
Su pirmagymiu nieko panasaus nebuvo,nubego iskart vandenys ir veikla jau visai kita buvo,tad apie paruosiamuosius tik is "knygu" zinau ax.gif
Ir dar kai pradejot tokius ilgesnius paruosiamuosius jausti po kiek laiko pagimdet?Po savaites,dvieju? blush2.gif

Man paruošiamieji sarėmiai prasidėjo suėjus 38 sav., bet kamuoja ne kasdien, dažniausia užeina vakare arba naktį ir kuo toliau tuo labiau skausmingesni ir ilgesnį laiką trunka, na jeigu pirmą kartą tai tik pora valandų paskaudėjo tai dabar būna ir 6 val. skauda, bet paskui nurimsta g.gif literatūroje skaičiau, kad parengiamųjų sarėmių metu vaikučio galvytė įsistato į dubenį (slenka žemyn) bent mano atveju taip yra, vaikiukas jau nusileidęs, bet nebutinai antrą kartą gimdant ji gali įsistatyti ir gimdymo metu. smile.gif
Atsakyti
man jau diena eina rusvos-rudos isskyros kaip pries mm budavo diena pries,itariu zenklas geras ,po 1-2d byresim ax.gif g.gif belieka laukt saremiu arba vandenu g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif štai jau ir aš galiu taip vadintis smile.gif PAGALIAU 4u.gif Lapkričio 29d. pagimdžiau dukrytę bigsmile.gif o dėl artėjančių gimdymo požymių galiu pasakyti tik tiek, kad jų nebuvo blink.gif kokias keturias savaites laukiau gleivių kamščio, paruošiamųjų sąrėmių ir pan. Net gimdymo dieną nieko kito nejaučiau kaip paskutinius tris mėnesius - truputį pamaudžia strėnas, truputį pakietėja pilvas ir tiek. Taigi man tiesiog sekmadienio vakare, apie 21val. ramiai žiūrint filmą, nutekėjo vandenys, o 7val. ryte jau sūpavau dukrytę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 12 03, 19:07)
Sveikos mamytės smile.gif štai jau ir aš galiu taip vadintis  smile.gif PAGALIAU  4u.gif Lapkričio 29d. pagimdžiau dukrytę bigsmile.gif o dėl artėjančių gimdymo požymių galiu pasakyti tik tiek, kad jų nebuvo blink.gif kokias keturias savaites laukiau gleivių kamščio, paruošiamųjų sąrėmių ir pan. Net gimdymo dieną nieko kito nejaučiau kaip paskutinius tris mėnesius - truputį pamaudžia strėnas, truputį pakietėja pilvas ir tiek. Taigi man tiesiog sekmadienio vakare, apie 21val. ramiai žiūrint filmą, nutekėjo vandenys, o 7val. ryte jau sūpavau dukrytę  thumbup.gif

Sveikinu! Taip laukei,laukei... Ir gerai, kad nebuvo jokių ten išankstinių ilgų maudimų ar sąrėmių.... Labai aiški pradžia, jei jau nubėgo vandenys, tai jau žinai, kad ilgai netruks.
Sėkmės auginant pupą smile.gif
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 12 03, 19:07)
Sveikos mamytės smile.gif štai jau ir aš galiu taip vadintis  smile.gif PAGALIAU  4u.gif Lapkričio 29d. pagimdžiau dukrytę bigsmile.gif o dėl artėjančių gimdymo požymių galiu pasakyti tik tiek, kad jų nebuvo blink.gif kokias keturias savaites laukiau gleivių kamščio, paruošiamųjų sąrėmių ir pan. Net gimdymo dieną nieko kito nejaučiau kaip paskutinius tris mėnesius - truputį pamaudžia strėnas, truputį pakietėja pilvas ir tiek. Taigi man tiesiog sekmadienio vakare, apie 21val. ramiai žiūrint filmą, nutekėjo vandenys, o 7val. ryte jau sūpavau dukrytę  thumbup.gif

Oi sveikinu sveikinu.... :* smile.gif aukite sveikos ir didutes.... thumbup.gif na as tai dar vis laukiu... man taip pat kaip ir (Ne)laimei jau terminas o jokiu parengiamuju ir t.t. nejauciu... kamscio irgi nematyt.... Jauciu kaip driokstels tai driokstels kuria diena... g.gif
Atsakyti
sveikutes.pasiskaitineju vis po truputi ir as apie siuos ''malonumus''.ka galiu pasakyt is praeito nestumo,tai vaiksciojau sunkokai ir visa nestuma tas pilvas kietedavo stipriai.turejau gimdyti apie sausio1d ar ta avaite,bet pagimdziau gerokai anksciau.ka jutau itartino,tai kad visa diena man itartinai vaikas pasisukes buvo.judesiukus jutau kazkur viduriuose ir maude strenas ir pilvo apacia iki puse nakties.nakti 3 val 20 min pasokau,nes vandenys nubego.kol nuvaziavau i ligonine buvo 5val,o puse 8 jau laikiau ant ranku sunuti wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip nubėga vandenys? Pvz jei būsiu išėjus kur į miestą ir jie man pradės bėgt ar pajausiu? Ar labai peršlapsiu? blush2.gif ax.gif
Jau dabar visur tampausi viena didelį įklotą, tokį kokius pirkau po gimdymo naudot.. nestuke.gif Vis dar lakstau į paskaitas, tai mane vis neramina kaip ten bus jei vandenys nubėgs paskaitų metu blush2.gif
Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
man asmeniskai vandenys nubego nakti.sokau is lovau ir tikrai per kojas bego blush2.gif .tikrai prireike ikloto kuri naudojau po gimdymo.galbut kitoms kazkaip kitaip tas procesas vyksta g.gif
Atsakyti
del siu vandenu kazkaip man baisoka, vis mastau o jei kai nubegs ka daryt nemalonu bus jei busiu viesoje vietoje.Po atklode patesiau paklota kad nesugadint ciuzinio nes nauja nupirkom.Salia pasidedu ranksluosti del viso pikto.Zinoma tie vandenys ne pas visas nubega, bet atsarga gedos nedaro.
Kai 1k prasidejo gimdimas buvo visai idomu.Isejo kamstis su krauju 24val, na tepliojo ilgokai po valandos prasidejo sariemiai bet nereguliarus,nuo 4 nakties iki 8 is vis buvo ramu.Bet nuvaziavau i ligonine.Apie 14val jau kartojosi kas 7min.Pagimdziau per CP 1.20 nakties.
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2010 12 11, 13:24)
Mergaitės, o kaip nubėga vandenys? Pvz jei būsiu išėjus kur į miestą ir jie man pradės bėgt ar pajausiu? Ar labai peršlapsiu?  blush2.gif  ax.gif
Jau dabar visur tampausi viena didelį įklotą, tokį kokius pirkau po gimdymo naudot..  nestuke.gif  Vis dar lakstau į paskaitas, tai mane vis neramina kaip ten bus jei vandenys nubėgs paskaitų metu  blush2.gif
Dėkui už atsakymus  4u.gif

Ir mane ta pati baime kankino, nes tik penktad atsiskaiciau viska iki galo su mokslais, bijojau, kad per paskaita neprasidetu;) Bet neprasidejo, viskas gerai, viska spejau ir db laukiu tos datos;) Bet jau kai paskutinem dienelem ejau tai jau visi beprote vadino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 13, 20:23)
Ir mane ta pati baime kankino, nes tik penktad atsiskaiciau viska iki galo su mokslais, bijojau, kad per paskaita neprasidetu;) Bet neprasidejo, viskas gerai, viska spejau ir db laukiu tos datos;) Bet jau kai paskutinem dienelem ejau tai jau visi beprote vadino doh.gif

Oooo, sveikinu viską susitvarkius su mokslais 4u.gif Tikiuosi ir aš iki šio penktadienio susitvarkyt cool.gif
tik va, kad keistai jaučiuos...
strėnas labai plešia, klyna skauda, klubū kaulus plešia..
vos paeinu kaip krypuoju ax.gif
Ar tik nesiruošia mano sūnytis šianakt belstis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2010 12 13, 22:08)
klubū kaulus plešia..

Ir man kazkaip su tais kaulais negerai doh.gif .
Nejauciu kazkokio ypatingo skausmo.Pamaudena,pamaudena...Nesuprantu ar cia kas susitraukineja g.gif .
Su pirmu tai aiskiai,prasidejo saremiai kas 3min ir viskas. O dabar niekaip nesuprantu kas darosi doh.gif unsure.gif
Atsakyti