Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 11, 18:12)
ir man dar kamstis neisejo blink.gif

Kamshtis gali isheiti kai prasides pats gimdymas ax.gif
Atsakyti
O man teriminas pagal menesines suejo lapkricio 3 d, pagal echoskopija, kur dare 18 savaite, terminas turejo buti lapkricio 9 d, tai daktare i ji ir orientuojasi g.gif , nors as manau, kad turejo but kokia 6 d., nes as dariau ovuliacijos testus ir zinau, kada pastojau. Siandien jau 12 d., as jau pradedu panikuoti, nors paruosiamieji saremiai yra kiekviena vakara praktiskai, bet nakti viskas nurimsta.... O daktare mano tai atsipalaidavus, buvau antradieni, dabar sake ateit pirmadieni, kaklelio ne karto neziurejo, ir sako tiesiog laukt. Tikriausiau per daug pergyvenu, nes jau labai noriu pamatyti dukryte wub.gif ir labai bijau, kad labai didele uzaugs, nes ir taip prognuozuoja virs 4 kg doh.gif Siandien dar ir pykina, apetito nera, labai tikiuosi, kad cia dar vienas pozymis smile.gif o gleiviu kamstis tai man nei su viena dukryte nebuvo isejes iki gimdymo, tai gal taip bus ir dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(liavamba @ 2010 11 12, 10:13)
O man teriminas pagal menesines suejo lapkricio 3 d, pagal echoskopija, kur dare 18 savaite, terminas turejo buti lapkricio 9 d, tai daktare i ji ir orientuojasi  g.gif , nors as manau, kad turejo but kokia 6 d., nes as dariau ovuliacijos testus ir zinau, kada pastojau. Siandien jau 12 d., as jau pradedu panikuoti, nors paruosiamieji saremiai yra kiekviena vakara praktiskai, bet nakti viskas nurimsta.... O daktare mano tai atsipalaidavus, buvau antradieni, dabar sake ateit pirmadieni, kaklelio ne karto neziurejo, ir sako tiesiog laukt. Tikriausiau per daug pergyvenu, nes jau labai noriu pamatyti dukryte  wub.gif  ir labai bijau, kad labai didele uzaugs, nes ir taip prognuozuoja virs 4 kg doh.gif Siandien dar ir pykina, apetito nera, labai tikiuosi, kad cia dar vienas pozymis smile.gif o gleiviu kamstis tai man nei su viena dukryte nebuvo isejes iki gimdymo, tai gal taip bus ir dabar  g.gif

Mano terminas dar tik lapkricio 30, o as jau kokia savaite kaip noriu gimdyti greiciau smile.gif vos pajuntu koki skausmeli, apsidziaugiu ir galvoju, va jau prasidejo thumbup.gif o kaip negimdau taip negimdau doh.gif greiciau noriu, nes taip pat labai knieti susipazinti su savo mergyte wub.gif jau galetu panele ir lysti lauk is pilvelio smile.gif va mane irgi pykina jau 3 dienas, apetito visiskai neturiu, vis ieskau ryskesniu gimdymo pozymiu.. bet itariu, kad dar teks palaukti unsure.gif beje irgi bijau kad gims didele, pries savaite ziurejom, tai jau 3kg buvo, pasidare baisu kad gali gimti per didele, kur tada teks deti visus mazus rubelius? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir skirtingos tos neštukės, aš tai iki termino vis galvojau, kad tik anksčiau nepagimdyt, lai vaikas dar paauga. Man nedidukę irgi prognozuoja, apie trijų kg, labai norėčiau, kad bent ne mažesnė būtų. Už tai džiaugiuos, kad sulaukiau termino. Ale jam suėjus lapkričio 10 d. viskas apsivertė ir dabar noriu kuo greičiau smile.gif kažkaip atsibodo trintis ir nieko neveikti, tik laukt. šiaip gydytojas sakė, kad gimdymo takai jau pasiruošę, tačiau gimdymas gali ir šiandien, ir po savaitės prasidėt, nieko nenuspėsi. Papildomų veiksmų imsis tik praėjus po termino 10 dienų.
Bussinka, kaip tau sekas?
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2010 11 13, 15:07)

o man net is tolo nekvepia artejanciu gimdymu doh.gif jauciu be skatinimo nieko man nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2010 11 13, 16:07)
Na ir skirtingos tos neštukės, aš tai iki termino vis galvojau, kad tik anksčiau nepagimdyt, lai vaikas dar paauga. Man nedidukę irgi prognozuoja, apie trijų kg, labai norėčiau, kad bent ne mažesnė būtų. Už tai džiaugiuos, kad sulaukiau termino. Ale jam suėjus lapkričio 10 d. viskas apsivertė ir dabar noriu kuo greičiau smile.gif kažkaip atsibodo trintis ir nieko neveikti, tik laukt. šiaip gydytojas sakė, kad gimdymo takai jau pasiruošę, tačiau gimdymas gali ir šiandien, ir po savaitės prasidėt, nieko nenuspėsi. Papildomų veiksmų imsis tik praėjus po termino 10 dienų.

Aš tai kaip tik iš tų nekantriųjų smile.gif man baisu, kad per didelis neužaugtų. Kai buvau 35tos savaitės pradžioje darytis echoskopijos, man pasakė, kad jau dabar leliukas kaip gerų 36ių ir bus didelis blink.gif o man iškart panika, nes mano vyras gimė 5,2kg. (vargšė anyta...) doh.gif tai dabar ir aš jau baiminuosi, kad drambliuką užauginsiu, jei iki pat termino ir dar ilgiau nešiosiu. Todėl ir laukiu kas dieną kas naktį, kada pagaliau gimdymas prasidės. Bet, jaučiu, kad nieko doro iš to laukimo neišeis, nes dar tik pilnos 37ios savaitės, pilvas aukštai ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
niu ką, aš jau sulaukiau 38tos savaitės smile.gif gal jau greitai nebebūsiu nestuke.gif kaip jūs visos gyvuojate? kas naujo ir įdomaus ar keisto? kas ką ir kaip pagimdėte? 4u.gif
Atsakyti
Lapkričio 16 d. gimė dukrytė. Gavosi ne visai natūraliai, tiesiog ryte gydytojas tikrindamas atidalino gleives (atsidarymas jau buvo penki cm), nors manęs dėl to neatsiklausė.... Jokių skausmų iki to nebuvo. Pusė pirmos prasidėjo sąrėmiai, pusė šešių vakare pagimdžiau. Kita vertus, viskas įvyko greitai, gimdykloje išbuvau tik pusantros valandos iki vaikelio gimimo thumbup.gif tuom labai džiaugiuosi. Vaikas sveikas ir bent kol kas pamiegot leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2010 11 19, 16:47)
Lapkričio 16 d. gimė dukrytė. Gavosi ne visai natūraliai, tiesiog ryte gydytojas tikrindamas atidalino gleives (atsidarymas jau buvo penki cm), nors manęs dėl to neatsiklausė....  Jokių skausmų iki to nebuvo. Pusė pirmos prasidėjo sąrėmiai, pusė šešių vakare pagimdžiau. Kita vertus, viskas įvyko greitai, gimdykloje išbuvau tik pusantros valandos iki vaikelio gimimo thumbup.gif tuom labai džiaugiuosi. Vaikas sveikas ir bent kol kas pamiegot leidžia smile.gif

Sveikinu sulaukus dykrytės 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,

noriu paklausti, ar kuri nors jautėtės, kaip aš. Man jau kelinta naktis tokie diegliai užeina, kad miegoti negaliu. Bet ne tik pilvuke, ir šonuose ir nugaroje, tokie, kaip su grąžtu kad kas nors gręžtų ir tuo metu pilvas kaip akmuo pasidaro sad.gif kas tai gali būti?
Atsakyti
bye1.gif
Turiu klausimeli,nors jau mazai kas cia raso,bet gal atsakysit kuri blush2.gif
Kiek laiko kamavo Jus paruosiamieji?Na turiu omeny uzeina pvz ryte saremiukai ir kiek jie tesiasi?Man vakar ryte prasidejo tokie ne skausmingi,na bet nemalonus kas 10-20-30 min ir visa diena iki siandien ir tesiasi blink.gif jau pilvas kaip suspardytas unsure.gif
Su pirmagymiu nieko panasaus nebuvo,nubego iskart vandenys ir veikla jau visai kita buvo,tad apie paruosiamuosius tik is "knygu" zinau ax.gif
Ir dar kai pradejot tokius ilgesnius paruosiamuosius jausti po kiek laiko pagimdet?Po savaites,dvieju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasytekatyte @ 2010 11 23, 12:22)
bye1.gif
Turiu klausimeli,nors jau mazai kas cia raso,bet gal atsakysit kuri blush2.gif
Kiek laiko kamavo Jus paruosiamieji?Na turiu omeny uzeina pvz ryte saremiukai ir kiek jie tesiasi?Man vakar ryte prasidejo tokie ne skausmingi,na bet nemalonus kas 10-20-30 min ir visa diena iki siandien ir tesiasi blink.gif  jau pilvas kaip suspardytas unsure.gif
Su pirmagymiu nieko panasaus nebuvo,nubego iskart vandenys ir veikla jau visai kita buvo,tad apie paruosiamuosius tik is "knygu" zinau ax.gif
Ir dar kai pradejot tokius ilgesnius paruosiamuosius jausti po kiek laiko pagimdet?Po savaites,dvieju? blush2.gif

Na man antro nėštumo gale prasidėjo tokie maudimai, kietėjimai kokios dešimt dienų iki gimdymo. Bet sąrėmiais aš gal to nevadinčiau... bet gal čia buvo vadinami latentiniai sąrėmiai g.gif Nes man tokiu būdu gimdos kaklelis be skausmų atsivėrė iki penkių cm, tai gydytojas pasakė - na va, jau pusė darbo padaryta:) taigi pats sunkusis etapas dėl to buvo trumpesnis thumbup.gif tai

Gal ir Jums dabar panašiai vyksta...
Atsakyti