QUOTE(liavamba @ 2010 11 12, 10:13)
O man teriminas pagal menesines suejo lapkricio 3 d, pagal echoskopija, kur dare 18 savaite, terminas turejo buti lapkricio 9 d, tai daktare i ji ir orientuojasi

, nors as manau, kad turejo but kokia 6 d., nes as dariau ovuliacijos testus ir zinau, kada pastojau. Siandien jau 12 d., as jau pradedu panikuoti, nors paruosiamieji saremiai yra kiekviena vakara praktiskai, bet nakti viskas nurimsta.... O daktare mano tai atsipalaidavus, buvau antradieni, dabar sake ateit pirmadieni, kaklelio ne karto neziurejo, ir sako tiesiog laukt. Tikriausiau per daug pergyvenu, nes jau labai noriu pamatyti dukryte

ir labai bijau, kad labai didele uzaugs, nes ir taip prognuozuoja virs 4 kg

Siandien dar ir pykina, apetito nera, labai tikiuosi, kad cia dar vienas pozymis

o gleiviu kamstis tai man nei su viena dukryte nebuvo isejes iki gimdymo, tai gal taip bus ir dabar
Mano terminas dar tik lapkricio 30, o as jau kokia savaite kaip noriu gimdyti greiciau

vos pajuntu koki skausmeli, apsidziaugiu ir galvoju, va jau prasidejo

o kaip negimdau taip negimdau

greiciau noriu, nes taip pat labai knieti susipazinti su savo mergyte

jau galetu panele ir lysti lauk is pilvelio

va mane irgi pykina jau 3 dienas, apetito visiskai neturiu, vis ieskau ryskesniu gimdymo pozymiu.. bet itariu, kad dar teks palaukti

beje irgi bijau kad gims didele, pries savaite ziurejom, tai jau 3kg buvo, pasidare baisu kad gali gimti per didele, kur tada teks deti visus mazus rubelius?