sveikutes
stai ir as. jau atsigavau po gimdymo ir apsipratau su savo naujom pareigom, taigi nusprendziau papasakot kaip viskas buvo. visiems gi rupi tie pozymiai

tai va spalio 29 guliu sau su vyru prie teliko nors laikrodis jau muse vidurnakti. kazkaip keistai pajauciau kad lengviau kvepuoju. pasinaudojus Larisse patarimu uzdejau delna tarp krutines ir pilvo ir jauciu TELPA. o dieve svenciausias, sakau vyrui, kad maziukas jau isitaise ir visko gali but, kad ir sianakt...bet kazkaip abu sunkiai patikejom, maciau abejone vyro veide

jis jau nebetikejo, kad pati pradesiu gimdyt

tai va apie puse pirmos jau gulejom lovoj ir plepejom apie busima suneli

tik jauciu kaip sueme nugara ir TAAIP keistai. supratau - prasideda. liepiau vyrui nuimt laika. praejus septyniolikai minuciu skausmas pasikartojo ir pajauciau, kad kazkas plyso mano pilve, buvo nemalonu ir kazkaip net skausminga. pasimuisciau ir jauciu - teka... is kart susiruosem, pasirupinom katino maistu

ir islekem i ligonine. niekas nebuvo minejes, kad gali uzeiti toooks drebulys. matyt adrenalinas taip uzpludo organizma, kad negalejau valdytis ir drebejau taip lyg oro temperatura butu - 40. po apziuros paaiskejo, kad kaklelis atsiveres tik 1,5 cm. taigi dar laukia netrumpa naktele. apsirengus sexy naktiniais

atsiduriau gimdykloje. kentejau kantriai saremius iki kol kaklelis atsivere 4 cm. tai uztruko 4 val. bet gydytoja nusprende, kad reiktu pagreitinti procesa ir maziau mane kankinti, taigi suleido skatinaciuju. ir is saremiu kas 7 min. persokau i saremius kas 2 min. taigi skaumus kenciau 8 val. ir 9 val. ryto jau galejau pradet isvaryma. beje tai man sekesi sunkiai. dar ir dabar nesuprantu kaip ten stumt

pasikankinus ant stalo valandele pamaciau savo stebukla kuris gulejo man ant pilvo

su ta akimirka skausmas baigesi ir uzpludo neapsakoma palaima.... taigi taip tapau mama nuostabaus sunelio
sveikinu mhairi taip pat tapus mama. larisse taip pat ko gero jau supa savo kudikeli
p.s. esu be galo dekinga savo vyrui, kuris viska iskente su manimi. uz tai ji tik dar labiau myliu ir vertinu
labai labai sveikinu! Dziaugiusi uz tave, kad viskas gerai praejo, ir savaime prasidejo!
Gali ir netilpti, bet pastoviai stebint atstuma, pastebesi, kai nusileis