Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

anater.s irnesakyk.gif aciu, nusiraminau, nes vis pergyvenu, o ir pas gydytoja tik penktadieni ax.gif
Atsakyti
Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti smile.gif . Jauciasi kad mazylis namie ir reikalauja demesio, valgo labai daug, daznai ir po mazai. Bevalgydama uzmiega, mazai pavalgo, greit pabunda ir vel valgyti nori lotuliukas.gif . Kartais ateinu pasiskaitineti kaip jums cia sekasi, nes labai idomu kuri bus sekanti biggrin.gif . O atrasyti ka nors jau ir nebespeju lotuliukas.gif . Matau kad visos nestuke.gif jaucia skausmelius, kazkaip jauciu kad jau nebedaug visoms liko.

Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom thumbup.gif . Ir nepraziopsojau nusivylusiu namu seimininkiu pirmos serijos thumbup.gif lotuliukas.gif Bet ir palata gavom kad vyras galetu miegoti, tik ta palata ne ta is mokamu o paprasta dviviete palata ir uz lova reikejo susimoketi parai 50 litu.
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 28, 14:07)
Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti  smile.gif . Jauciasi kad mazylis namie ir reikalauja demesio, valgo labai daug, daznai ir po mazai. Bevalgydama uzmiega, mazai pavalgo, greit pabunda ir vel valgyti nori  lotuliukas.gif . Kartais ateinu pasiskaitineti kaip jums cia sekasi, nes labai idomu kuri bus sekanti  biggrin.gif . O atrasyti ka nors jau ir nebespeju  lotuliukas.gif . Matau kad visos  nestuke.gif jaucia skausmelius, kazkaip jauciu kad jau nebedaug visoms liko.

Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom  thumbup.gif . Ir nepraziopsojau nusivylusiu namu seimininkiu pirmos serijos  thumbup.gif  lotuliukas.gif Bet ir palata gavom kad vyras galetu miegoti, tik ta palata ne ta is mokamu o paprasta dviviete palata ir uz lova reikejo susimoketi parai 50 litu.

tai gerai, kad priime, nors gimdyviu daug, nesake kazkur kitur vaziuoti, O gerai kad ir palata gavot, kad vyras galejo pasilikti, ypac pirma nakti reikia ir pagalbos ir paramos. Tikiuosi, kad ir mums viskas gerai baigsis, uzteks vietos ir gimdykloj ir palata gausim wink.gif
Na o savijauta tai visai nieko. Kazkuri rasete kad pilva vakare tempia ir skauda, tai ir man taip buna, bet cia del to kad maziukas jau visas didckis pilve ir nera jam ten vietos. Sakau sunkus kaip akmenelis. Siandien apetitas pakiles ir noriu kazko valgyt, bet pati nezinau ko smile.gif et...
Atsakyti
Labas rytelis user posted image
omsone labai smagu girdeti, kad laikotes gerai, vis pamastau apie tai, kad katik susirasinejom apie pilvelius, o dabar tavo pupyte savaites amziaus doh.gif
nepamenuu su valgymu tai pas mane tas pats doh.gif Negaliu saves del to pakesti, isvaziuojam i miesta del pyragaicio kokio, o griztu tusciomis nes niekas neiskepe tokio kokio as norejau lotuliukas.gif Tai per riebus, tai per saldus, tai per mazai kremo ir t.t.

Na, o vakar irgi toki skausma vakare apturejau, kad net paeiti negalejau, kelis kartus taip smarkiai sumaude papilve, kad vos iskentejau, jau net nebezinojau kur detis, bet viskas truko gal kokiu 10 min. ir viskas, net nakti super ismiegojau, pagalvociau, kad kaip atsiguliau ant vieno sono, taip ir nejudejau biggrin.gif Ir siandien is ryto jauciuosi super thumbup.gif Sakiau siandien pabaigsiu depiliacija ir tada liks tik kojas nusidepiliuosti ir tada as jau busiu pasiruosusi i GN biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Miegojau thumbup.gif Tas menulis galetu ilgiau dar pabut. Mane jis labai gerai veikia tongue.gif Keliausi i wc tik viena karta bigsmile.gif ko nera buve jau keli menesiai. tai tokia isimiegojusi jauciuosi. Nuveziau dukriuka in darzeli, grizau kambarius isiploviau, dulkes nusivaliau, viena virtuvini stalciu susitvrakiau, kur laikomi visi sauksteliai, lenteles ir visi kiti rakandai. Tai jauciuosi metu zygdarbi padariusi, dar varysiu i koriudoriu ten du stalcius sutvarkysiu ir vel nieko neveiksiu.
O mano mazoji si ryt sako, mamyte siandien ateis broliukas doh.gif O jetau saku dar ne maziuk, dar plauksim biski, o ji uzsispyre, ne as noriu siandien kad ateitu doh.gif MB ir si ryt klausia, tai gimdom siandien ar ne? doh.gif lotuliukas.gif Sakau ne, turiu bent penktadienio slaukt, nes vaika gi pas gyd. reik vest, tokia eile atlaukem doh.gif O pirmadieni tik streptokoko B rezultatai. Tai noreciau bent ju sulaukt. Nu ziuresim.
Uzvakar pagimde mano viena pazystama, o turejom ta pacia diena gimdyt, tai jau sakiau nezinosi,kada cia ateis tas laikas. O piveli vis pamaudzia, nereguliariai, bet primena apie save, o ypac vakarais. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif . Siandien toki gera sapna sapnavau, kad maitinu savo mazyle ,ziuriu jai i akytes wub.gif, o viskas vyko turkijoje, viesbuty (tikriausiai atostogu noriu lotuliukas.gif ). Ir staiga kaip skausmas uzejo, net aimanot pradejau, skaudejo ziauriai, pagalvojau, va, jau prasidejo tikriausiai. Bet nea, praejo, dar buvo pora kartu uzeje skausmeliai tokie nevaikiski...o dabar tik strenas biski tempia. Jau greiciau siandien noriu vaziuoti pas daktare smile.gif . Dar pasnekejau su pilveliu, kad reikia palaukti para dieneliu, kad tevelis galetu su mumis ramiai vaziuoti kartu gimdyti smile.gif Gal paklausys lotuliukas.gif .
Atsakyti
Ech, pavydziu tokios energijos 4u.gif As tai vakar visa diena pramiegojau, isskyrus kol mazyle darzui paruosiau ir valgyti pasidariau... doh.gif Sian jauciu tas pats.Isleidau savo brangiuosius ir kritau lovon.Dabar prisiverciau atsikelti, bent truputi po namus pasmirineti, o tai tikrai dar savaite nepagimdysiu su tokiais "ziemos miegais".Bet jegu nera, nesinori nieko daryti, tik miegoti... blink.gif Dziugina tik kad pilvo apacioj kazkas darosi.Bandysiu iseiti bent iki parduotuves, gal pasiskatinsiu smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. smile.gif
Ir mums nebedaug laiko liko pilvelyje gyventi(37savaitė bus šį penktadienį). tačiau jau kokias 2 savaites karts nuo karto ,ypač vakare, jaučiu didžiulį skausmą pilvo apačioje, atrodo,kad leliukas spaudžia kažkokius organus, net kojas suglausti negaliu, kai tai vyksta. ar kam pažįstamas šitas jausmas?? unsure.gif
Atsakyti
Gioia tau dar liko daugiau nei savaitele, neleisk vyrui skubinti leliuko, tegul dar pasidziaugia ramumu gyvendamas pilvelyje mirksiukas.gif O vyrui linkiu kantrybes 4u.gif O sesutei leisk pazaisti su leliuko zaisliukais salia pilvuko, gal lengviau laukti bus ir jai mirksiukas.gif
Fiesta10 tikekimes, kad kad ir kaip bus tavo mylimasis gales buti salia 4u.gif
elenuxus , nepergyvenk, gal kaip tik ir miegok jei miegasi, gal organizmas jau gimdymui ruosiasi, jegas kaupia mirksiukas.gif
mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando???
Atsakyti
Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19)
Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt.

Man kraujo tyrimus dare paskutini karta irgi gal kokioj 36 savaitej ir tai tik feritino, nes pas mane jis labai nukrito (as vaikstau privaciai), na o del slapimo tai daro beveik kas menesi. Taciau jei tu jautiesi prastai tada tikrai turetu kazka daryti, bet siaip stenkis kuo maziau nervuotis, gyvenk ramiai ir pamatysi isnesiosi iki pat termino, kaip ir visos is musu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19)

Jei viskas tvarkoje, tai daugiau tyrimu ir nedaro.Pirma nestuma krauja tyre tik 1 karta, slapima mazdaug kas antra men.
Si nestuma krauja tyre 2 kartus +1karta ligoninej.Slapima beveik kiekviena apsilankyma,echo kokis 4k.,ultragarsu kakleli ziurejo irgi dazniau nei iprasta,nes labai sutrumpejo ir pradejo prasiverineti, o "gimdau"jau nuo 21sav., nors va jau pora dienu iki termino liko 4u.gif Taip kad nesinervuoti svarbiausia...pati prisinervavau, visko prisigalvojus buvau, labai bijojau.Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti