Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(bilekokia @ 2010 11 03, 20:43)
Oi, tik tu neskubėk, viskas savo laiku turi būti, lai auga vaikelis, kiek jam priklauso.  Gal Tau siaip kokios veiklos trūksta, kad užsimirštum ir laukimas neprailgtų mirksiukas.gif
man liko viena savaitė ir aš norėčiau išnešiot, kiek priklauso smile.gif tikiuosi, kad taip ir bus, nors prieš savaitę po daktaro patikrinimo tai maniau, kad jau jau greit prasidės. Ale šiaip taip atsigavau... ir laukiu toliau. Sėkmės visoms smile.gif

kad veiklos tai netrūksta, tik labai jau tas laukimas kamuoja, vis galvoju ir galvoju, kaip ten viskas bus, ar nepražiopsosiu gimdymo požymių, ar gimdymas bus sėkmingas ir pan blush2.gif kažkaip norisi, kad viskas kuo greičiau paaiškėtų ir ramiai su leliuku namo važiuočiau smile.gif be abejo noriu, kad gimtų sveikas ir išnešiotas, bet atrodo, kad dar visa amžinybė iki to. O jei dar ir po termino reikės laukti, tai išvis liūdesys...
Atsakyti
mano nenori lysti visai, be lengvo pamaudenimo kaip per mm, tai daugiau jokiu pozymiu g.gif

o as virs termino jau..
Atsakyti
O man dar iki termino laiko yra,bet jau nuo visu skausmu issikankinau doh.gif
Ketvirtas nestumas nu,bet tiek skausmu nei per visus tris nereikejo iskest. Tik kaip suprantu dar reiks palaukt nes isskyros nesikeicia visiskai,jokio skystejimo,skaidrejimo ar kitokios spalvos. Nepamenu kaip buvo su anais nestumais,o kaip pas jus ar artejant terminui pasikeite isskyros?
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 11 05, 16:24)
O man dar iki termino laiko yra,bet jau nuo visu skausmu issikankinau doh.gif
Ketvirtas nestumas nu,bet tiek skausmu nei per visus tris nereikejo iskest. Tik kaip suprantu dar reiks palaukt nes isskyros nesikeicia visiskai,jokio skystejimo,skaidrejimo ar kitokios spalvos. Nepamenu kaip buvo su anais nestumais,o kaip pas jus ar artejant terminui pasikeite isskyros?

man tai tokios pacios, baltos, bet , kazkaip tokio slapumo daugiau,kartais atrodo,kad gal vandenai po biski bega,bet prisigalvoju man atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 05 lapkričio 2010 - 16:32
labas visoms mamytems:) na ka laikau savo spinduleli ant ranku ir rasau jums. aciu mamytem uz patarimus:) as taip ir padariau kad ta vakara nuvaziavau i ligonine, oo 6 ryte jau turejau savo mergyte:) tad mamytes jei kad neaisku tikrai geriau pasiklausti specealistu ir nebijoti pasirodyt kavailai:) (cia kaip as vis gedijaus). smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

stai ir as. jau atsigavau po gimdymo ir apsipratau su savo naujom pareigom, taigi nusprendziau papasakot kaip viskas buvo. visiems gi rupi tie pozymiai tongue.gif tai va spalio 29 guliu sau su vyru prie teliko nors laikrodis jau muse vidurnakti. kazkaip keistai pajauciau kad lengviau kvepuoju. pasinaudojus Larisse patarimu uzdejau delna tarp krutines ir pilvo ir jauciu TELPA. o dieve svenciausias, sakau vyrui, kad maziukas jau isitaise ir visko gali but, kad ir sianakt...bet kazkaip abu sunkiai patikejom, maciau abejone vyro veide tongue.gif jis jau nebetikejo, kad pati pradesiu gimdyt lotuliukas.gif tai va apie puse pirmos jau gulejom lovoj ir plepejom apie busima suneli rolleyes.gif tik jauciu kaip sueme nugara ir TAAIP keistai. supratau - prasideda. liepiau vyrui nuimt laika. praejus septyniolikai minuciu skausmas pasikartojo ir pajauciau, kad kazkas plyso mano pilve, buvo nemalonu ir kazkaip net skausminga. pasimuisciau ir jauciu - teka... is kart susiruosem, pasirupinom katino maistu lotuliukas.gif ir islekem i ligonine. niekas nebuvo minejes, kad gali uzeiti toooks drebulys. matyt adrenalinas taip uzpludo organizma, kad negalejau valdytis ir drebejau taip lyg oro temperatura butu - 40. po apziuros paaiskejo, kad kaklelis atsiveres tik 1,5 cm. taigi dar laukia netrumpa naktele. apsirengus sexy naktiniais blush2.gif atsiduriau gimdykloje. kentejau kantriai saremius iki kol kaklelis atsivere 4 cm. tai uztruko 4 val. bet gydytoja nusprende, kad reiktu pagreitinti procesa ir maziau mane kankinti, taigi suleido skatinaciuju. ir is saremiu kas 7 min. persokau i saremius kas 2 min. taigi skaumus kenciau 8 val. ir 9 val. ryto jau galejau pradet isvaryma. beje tai man sekesi sunkiai. dar ir dabar nesuprantu kaip ten stumt blink.gif pasikankinus ant stalo valandele pamaciau savo stebukla kuris gulejo man ant pilvo wub.gif su ta akimirka skausmas baigesi ir uzpludo neapsakoma palaima.... taigi taip tapau mama nuostabaus sunelio wub.gif

sveikinu mhairi taip pat tapus mama. larisse taip pat ko gero jau supa savo kudikeli thumbup.gif

p.s. esu be galo dekinga savo vyrui, kuris viska iskente su manimi. uz tai ji tik dar labiau myliu ir vertinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 11 07, 19:21)
sveikutes  4u.gif

stai ir as. jau atsigavau po gimdymo ir apsipratau su savo naujom pareigom, taigi nusprendziau papasakot kaip viskas buvo. visiems gi rupi tie pozymiai  tongue.gif tai va spalio 29 guliu sau su vyru prie teliko nors laikrodis jau muse vidurnakti. kazkaip keistai pajauciau kad lengviau kvepuoju. pasinaudojus Larisse patarimu uzdejau delna tarp krutines ir pilvo ir jauciu TELPA. o dieve svenciausias, sakau vyrui, kad maziukas jau isitaise ir visko gali but, kad ir sianakt...bet kazkaip abu sunkiai patikejom, maciau abejone vyro veide  tongue.gif jis jau nebetikejo, kad pati pradesiu gimdyt  lotuliukas.gif tai va apie puse pirmos jau gulejom lovoj ir plepejom apie busima suneli  rolleyes.gif tik jauciu kaip sueme nugara ir TAAIP keistai. supratau - prasideda. liepiau vyrui nuimt laika. praejus septyniolikai minuciu skausmas pasikartojo ir pajauciau, kad kazkas plyso mano pilve, buvo nemalonu ir kazkaip net skausminga. pasimuisciau ir jauciu - teka... is kart susiruosem, pasirupinom katino maistu  lotuliukas.gif ir islekem i ligonine. niekas nebuvo minejes, kad gali uzeiti toooks drebulys. matyt adrenalinas taip uzpludo organizma, kad negalejau valdytis ir drebejau taip lyg oro temperatura butu - 40. po apziuros paaiskejo, kad kaklelis atsiveres tik 1,5 cm. taigi dar laukia netrumpa naktele. apsirengus sexy naktiniais  blush2.gif  atsiduriau gimdykloje. kentejau kantriai saremius iki kol kaklelis atsivere 4 cm. tai uztruko 4 val. bet gydytoja nusprende, kad reiktu pagreitinti procesa ir maziau mane kankinti, taigi suleido skatinaciuju. ir is saremiu kas 7 min. persokau i saremius kas 2 min. taigi skaumus kenciau 8 val. ir 9 val. ryto jau galejau pradet isvaryma. beje tai man sekesi sunkiai. dar ir dabar nesuprantu kaip ten stumt  blink.gif pasikankinus ant stalo valandele pamaciau savo stebukla kuris gulejo man ant pilvo  wub.gif su ta akimirka skausmas baigesi ir uzpludo neapsakoma palaima.... taigi taip tapau mama nuostabaus sunelio  wub.gif

sveikinu  mhairi taip pat tapus mama. larisse taip pat ko gero jau supa savo kudikeli  thumbup.gif

p.s. esu be galo dekinga savo vyrui, kuris viska iskente su manimi. uz tai ji tik dar labiau myliu ir vertinu  wub.gif

Sveikinu susilaukus sūnelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif klausimėlis: o tas delnas tarp krūtinės ir pilvo turi tilpti sėdint, stovint ar gulint? ax.gif
Atsakyti
Das noriu visų pasiteirauti dėl to gleivių kamščio. Ar jis gali pasišalinti ne iš karto, bet po kažkiek ir be kraujo? Skaičiau, kad kraujas nebūtinai privalomas. Paskutiniu metu tiek kažkokių negrožių aptinku, ypač po nakties, kad galvoju, gal jau čia tai, nes niekada anksčiau nebuvo taip... blush2.gif
man 36ios savaitės.
Atsakyti
Pas kiekviena skirtingai sitas kamshtis atrodo,jis gali ir ne ish karto pasishalinti. Pas mane pvz.jau 2 diena pasishalina,bet su krauju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 11 08, 13:41)
Pas kiekviena skirtingai sitas kamshtis atrodo,jis gali ir ne ish karto pasishalinti. Pas mane pvz.jau 2 diena pasishalina,bet su krauju g.gif

g.gif na ir kaip čia žinoti dabar? o pas gydytoją jau metas lankytis kas savaitę nuo 36 savaitės? o kaklelį turėtų kaskart tikrinti ar ne? juk jau nedaug liko? ar man tik taip atrodo?
Atsakyti
[quote=(Ne)laimė,2010 11 08, 16:27]
g.gif na ir kaip čia žinoti dabar? o pas gydytoją jau metas lankytis kas savaitę nuo 36 savaitės? o kaklelį turėtų kaskart tikrinti ar ne? juk jau nedaug liko? ar man tik taip atrodo?

Mano nuomonė: jei gerai jautiesi, nieko neskauda, smarkiai nemaudžia, gimda nesusitraukinėja, tai gal viskas OK. O kada susitarusi eiti eiliniam vizitui pas savo gydytoją? Galiausiai gal gali jai paskambinti ir paklausti dėl to, kas tave neramina.

Nemanau, kad būtina kas savaitę eiti pas gydytoją, jei nėštumas tvarkoj. Aš buvau suėjus 37 savaitėms, dabar eisiu ryt jau baigiantis 40 savaitei. O dėl tikrinimo yra kelios nuomonės: mūsų daktarai mėgsta lįsti ir tikrinti, kad viską kontroliuotų. Tačiau ši intervencija gali paskatinti gimdymo veiklą (paankstinti gimdymą). kiti sako, kad kol terminas nesuėjo, nėra ko ten tikrinti. Aišku, jei nėštumas ne probleminis.

Sėkmės Tau 4u.gif

Man trečiadienį jau sueina terminas. Tai nuo vakar jaučiu padažnėjusius gimdos susitraukimus, pamaudžia vos vos. Kol kas tik tiek smile.gif
Atsakyti
Man tai kakleli ziurejo kada buvo 39sav,o dabar mums 41 sav.ir kakleli ziurejo jau 2 kartus.
Irgi jauciu pamaudimus,kamshtis jau ishejo,laukiu savo vaikelio blush2.gif ax.gif

0kristut0,kaip tu ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unruuly: 08 lapkričio 2010 - 17:50