Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(Unruuly @ 2010 10 30, 19:16)

Unruuly, 30 Spa 2010 - 19:16, parašė:

Unruuly, 30 Spa 2010 - 19:16, parašė:

Man terminas lapkricio 1,o dar jokiu požymiu  schmoll.gif labai del to pergevenu.

Man terminas lapkricio 1,o dar jokiu požymiu  schmoll.gif labai del to pergevenu.

kaip sekasi ,.? gal jau vyksta veiksmas ?
man irgi jokio veiksmo, o pl scana vkr buvo terminas . pgl mm poryt , tai ziuresiu turiu dar 2 dienas . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2010 11 02, 20:09)

0kristut0, 02 Lap 2010 - 20:09, parašė:

0kristut0, 02 Lap 2010 - 20:09, parašė:

man irgi jokio veiksmo, o pl scana vkr buvo terminas . pgl mm poryt , tai ziuresiu turiu dar 2 dienas .  ax.gif

man irgi jokio veiksmo, o pl scana vkr buvo terminas . pgl mm poryt , tai ziuresiu turiu dar 2 dienas .  ax.gif

Nelabai kaip,sianden buvau ligonineje,apžiurejo,kaklelis atidarytas tik tai 1.5 sm.ir nugara truputi skauda,o taip jokiu saremiu nera unsure.gif Pasake lapkricio 8 atvykti,ir tada jau prades skatinti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 11 02, 22:09)

Unruuly, 02 Lap 2010 - 22:09, parašė:

Unruuly, 02 Lap 2010 - 22:09, parašė:

Nelabai kaip,sianden buvau ligonineje,apžiurejo,kaklelis atidarytas tik tai 1.5 sm.ir nugara truputi skauda,o taip jokiu saremiu nera unsure.gif Pasake lapkricio 8 atvykti,ir tada jau prades skatinti. verysad.gif

mmm aijsq niu gal sulauksi saremiu ir be skatinimo, as irgi noreciau pati sulaukti.. ech..

, as ryt turiu vizita pas daktare, ziuresiu ka sakys . g.gif g.gif
Atsakyti
na buvau pas daktare, tai jei iki 10 d.nepagimdysiu ,tai ta diena i ligonine turiu prisistatyti irgi leis skatinamuosius trbut.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2010 11 03, 14:31)

0kristut0, 03 Lap 2010 - 14:31, parašė:

0kristut0, 03 Lap 2010 - 14:31, parašė:

na buvau pas daktare, tai jei iki 10 d.nepagimdysiu ,tai ta diena i ligonine turiu prisistatyti irgi leis skatinamuosius trbut.

Na tau irgi dave dar savaite,kaip ir man.
Tikekimes kad iki nustatytos datos pagymdysim patys rolleyes.gif gal jau reikia pradeti begioti laiptais,gal pades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 11 03, 15:05)

Unruuly, 03 Lap 2010 - 15:05, parašė:

Unruuly, 03 Lap 2010 - 15:05, parašė:

Tikekimes kad iki nustatytos datos pagymdysim patys  rolleyes.gif gal jau reikia pradeti begioti laiptais,gal pades unsure.gif

Tikekimes kad iki nustatytos datos pagymdysim patys  rolleyes.gif gal jau reikia pradeti begioti laiptais,gal pades unsure.gif

as sian nulipau ir uzlipau i 6 auksta, geriu antra puoda avieciu lapu arbatos .
dar laukia ananasas, ir sampanas bigsmile.gif
Atsakyti
As tai kiekviena diena i 5 ir nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 11 02, 14:47)

(Ne)laimė, 02 Lap 2010 - 14:47, parašė:

(Ne)laimė, 02 Lap 2010 - 14:47, parašė:

Vis skaitau ir skaitau, kad visos, jau gerokai praėjus terminui niekaip nesulaukia leliukų ir bando visokius skatinimo būdus. Iš kur tiek kantrybės man gauti? Dar tik 36 savaitė prasidėjo, o aš jau nebegaliu sulaukti gimdymo sad.gif Vis svajoju, kad būsiu iš tų laimingųjų, kurios pagimdo 38 savaitę. Kažkaip reikia užsiprogramuoti ir nusiteikti, kad taip ir būtų. Jau sunku ir sėdėti, ir stovėti, ir miegoti blink.gif Manęs vis klausia, ar nebijau gimdymo, o aš laukiu nesulaukiu  smile.gif

Vis skaitau ir skaitau, kad visos, jau gerokai praėjus terminui niekaip nesulaukia leliukų ir bando visokius skatinimo būdus. Iš kur tiek kantrybės man gauti? Dar tik 36 savaitė prasidėjo, o aš jau nebegaliu sulaukti gimdymo sad.gif Vis svajoju, kad būsiu iš tų laimingųjų, kurios pagimdo 38 savaitę. Kažkaip reikia užsiprogramuoti ir nusiteikti, kad taip ir būtų. Jau sunku ir sėdėti, ir stovėti, ir miegoti blink.gif Manęs vis klausia, ar nebijau gimdymo, o aš laukiu nesulaukiu  smile.gif

Oi, tik tu neskubėk, viskas savo laiku turi būti, lai auga vaikelis, kiek jam priklauso. Gal Tau siaip kokios veiklos trūksta, kad užsimirštum ir laukimas neprailgtų mirksiukas.gif
man liko viena savaitė ir aš norėčiau išnešiot, kiek priklauso smile.gif tikiuosi, kad taip ir bus, nors prieš savaitę po daktaro patikrinimo tai maniau, kad jau jau greit prasidės. Ale šiaip taip atsigavau... ir laukiu toliau. Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 27, 15:17)

mazytezmona, 27 Spa 2010 - 15:17, parašė:

mazytezmona, 27 Spa 2010 - 15:17, parašė:

del naturalaus skatinimosi tai pasakysiu mano atveju niekas nera veiksminga. viska isbandziau ir neprasidejo joks gimdymas.
kadangi sian buvau pas gydytoja, tai paklausiau del maziuko "nusileidimo". sake nerimaut nereiketu, nes gimdant pirma vaikeli tai gali atsitikti likus  vos keletui valandu iki gimdymo.

isvada: nera jokiu taisykliu apie artejancius gimdymo pozymius.

del naturalaus skatinimosi tai pasakysiu mano atveju niekas nera veiksminga. viska isbandziau ir neprasidejo joks gimdymas.
kadangi sian buvau pas gydytoja, tai paklausiau del maziuko "nusileidimo". sake nerimaut nereiketu, nes gimdant pirma vaikeli tai gali atsitikti likus  vos keletui valandu iki gimdymo.

isvada: nera jokiu taisykliu apie artejancius gimdymo pozymius.

sveikos smile.gif

(Ne)laime, mazytetezmona, kaip jus? dar ne? as tai jau JAU smile.gif mazius gime nesulaukus jokiu artejancio gimdymo pozymiu. ta diena, kai prasidejo gimdymas, dar spejau nueit pas akusere ir pasidaryti privaciai echoskopija. tiek gydytoja, tiek akusere patvirtino, kad dar nera artejancio gimdymo pozymiu, nera "nusileidimo", gimdos kaklelis nepasiruoses. o grizus namo nubego vandenys smile.gif vaikas "nusileido" likus valandai iki stumimo.
manau, mano atveju geriausias "pasiskatinimas" buvo nervai del gydytoju patvirtinimo, kad vaikas didelis, o artejancio gimdymo pozymiu nera, nors terminas jau suejes biggrin.gif
arbatos, sexas, vaiksciojimai ir t.t. nezinau, ar padejo - gal be visu situ priemoniu tikrai buciau pernesiojus kokias 2 sav., sunku pasakyt.... g.gif bet anksciau vaikui gimti tai tikrai nepadejo.
beje, diena pries gimdymo pradzia praejau apie 7 km pesciom, o gimdymo diena neturejau laikoi pavalgyti. gal tai irgi prisidejo...
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 11 04, 15:55)

Misaki, 04 Lap 2010 - 15:55, parašė:

sveikos smile.gif

(Ne)laime, mazytetezmona, kaip jus? dar ne? as tai jau JAU smile.gif mazius gime nesulaukus jokiu artejancio gimdymo pozymiu. ta diena, kai prasidejo gimdymas, dar spejau nueit pas akusere ir pasidaryti privaciai echoskopija. tiek gydytoja, tiek akusere patvirtino, kad dar nera artejancio gimdymo pozymiu, nera "nusileidimo", gimdos kaklelis nepasiruoses. o grizus namo nubego vandenys smile.gif vaikas "nusileido" likus valandai iki stumimo.
manau, mano atveju geriausias "pasiskatinimas" buvo nervai del gydytoju patvirtinimo, kad vaikas didelis, o artejancio gimdymo pozymiu nera, nors terminas jau suejes biggrin.gif
arbatos, sexas, vaiksciojimai ir t.t. nezinau, ar padejo - gal be visu situ priemoniu tikrai buciau pernesiojus kokias 2 sav., sunku pasakyt.... g.gif  bet anksciau vaikui gimti tai tikrai nepadejo.
beje, diena pries gimdymo pradzia praejau apie 7 km pesciom, o gimdymo diena neturejau laikoi pavalgyti. gal tai irgi prisidejo...

sveikos smile.gif

arbatos, sexas, vaiksciojimai ir t.t. nezinau, ar padejo - gal be visu situ priemoniu tikrai buciau pernesiojus kokias 2 sav., sunku pasakyt.... g.gif  bet anksciau vaikui gimti tai tikrai nepadejo.

Sveikinu 4u.gif
man atrodo kad jokie skatinimo budai cia neveikia,vaikas pats sprendzia kada jam reikia pasirodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 11 04, 15:55)

sveikos smile.gif

sveikos smile.gif

Šaunu, kad jau pagimdei smile.gif didžiausi sveikinimai 4u.gif aš dar ne ir nelabai turbūt greitai gimdysiu, juk tik 36 savaitė dar sad.gif o kad taip kokią kitą savaitę jau pagimdžius....
Atsakyti
Man tai jokiu pozymiu nebuvo, tik labai netiketai nubego vandenis doh.gif
Atsakyti