QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 27, 15:17)
mazytezmona, 27 Spa 2010 - 15:17, parašė:
mazytezmona, 27 Spa 2010 - 15:17, parašė:
del naturalaus skatinimosi tai pasakysiu mano atveju niekas nera veiksminga. viska isbandziau ir neprasidejo joks gimdymas.
kadangi sian buvau pas gydytoja, tai paklausiau del maziuko "nusileidimo". sake nerimaut nereiketu, nes gimdant pirma vaikeli tai gali atsitikti likus vos keletui valandu iki gimdymo.
isvada: nera jokiu taisykliu apie artejancius gimdymo pozymius.
del naturalaus skatinimosi tai pasakysiu mano atveju niekas nera veiksminga. viska isbandziau ir neprasidejo joks gimdymas.
kadangi sian buvau pas gydytoja, tai paklausiau del maziuko "nusileidimo". sake nerimaut nereiketu, nes gimdant pirma vaikeli tai gali atsitikti likus vos keletui valandu iki gimdymo.
isvada: nera jokiu taisykliu apie artejancius gimdymo pozymius.
sveikos
(Ne)laime, mazytetezmona, kaip jus? dar ne? as tai jau JAU

mazius gime nesulaukus jokiu artejancio gimdymo pozymiu. ta diena, kai prasidejo gimdymas, dar spejau nueit pas akusere ir pasidaryti privaciai echoskopija. tiek gydytoja, tiek akusere patvirtino, kad dar nera artejancio gimdymo pozymiu, nera "nusileidimo", gimdos kaklelis nepasiruoses. o grizus namo nubego vandenys

vaikas "nusileido" likus valandai iki stumimo.
manau, mano atveju geriausias "pasiskatinimas" buvo nervai del gydytoju patvirtinimo, kad vaikas didelis, o artejancio gimdymo pozymiu nera, nors terminas jau suejes
arbatos, sexas, vaiksciojimai ir t.t. nezinau, ar padejo - gal be visu situ priemoniu tikrai buciau pernesiojus kokias 2 sav., sunku pasakyt....

bet anksciau vaikui gimti tai tikrai nepadejo.
beje, diena pries gimdymo pradzia praejau apie 7 km pesciom, o gimdymo diena neturejau laikoi pavalgyti. gal tai irgi prisidejo...