QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 10 28, 15:53)
sveikos busimos ir esamos mamytes

as cia pirma karta pasireiksiu bet labai jau neduoda ramybes man kaikas. pradesiu nuo to kad veiksmas vyksta ne lietuvoje, svedijoje. terminas buvo 10-26. kazkur pries savaite buvo pasirode kraujo, skambinau i ligonine sako lauk saremiu kol bus kas 5 minutes ir tesis 1 min., na as ir laukiu, saremiai netikri tai kiekviena diena buna, tai kas puse valandos tai dazniau, bet pasedi paguli ir praeina. kamstis tai isejo pries 2 dienas. o sendien vel kazkas negerai, iklotukas kas 10minuciu slapias. speju o gal man jau cia vaidenasi kad vandenys laset pradejo, jug gali taip but?? skambinau gyditojai tai sake lauk. aisku paklause kaip leliukas juda, ir vsio. liepe jei iki pirmadienio nepagimdysiu ateit. o taip jei net vandenys nubegtu laukt saremiu ir nevaziuot i ligonine kol nebus reguliarus kas 5 min. kazkaip neramu man nekarto niekas neapziurinejo kaklelio, echo isviso viena karta tedare,. zinau kad jau gretai jau pamatysiu savo mazyli, bet neramu del tu vandenu, ty del to slapumo, noretusi kad kasnors paziuretu kame cia reikalas o jie nenori, sako viskas normalu
Važiuok vis tik greičiau nei po 48 valandų. vandenys nebūtinai išbėga, pasitaiko, kad išvarva. O čia jau ir 10 valandų be vaisiaus vandenų traktuojama kaip ekstra atvejas. Jei veikla neprasideda, skatina, daro Cezarį.
Šiaip ar taip, mesk į šalį bet kokias abejones, kad pasirodysi "netinkamai", "gėdingai", "nepatogiai" ir pan. - keliauk į ligoninę. Jie turi pamatuoti vandenis - pareikalauk. Turi pamatuoti ir vaisiaus tonus - pareikalauk. O tada žiūrėk pagal situaciją. Lieps keliat namo ir laukt pirmadienio - gal ir sulauksi, o gal ir paguldys...
Drąsiau!