QUOTE(Larissse @ 2010 10 27, 16:33)

truputi prajuokinai.. Turbut tikrai, del tokiu po to maziau ima i galva. Net kai as su situo nuvaziavau i ligonine, nes vandenu siek tiek nubego, tai pareiske, kad viskas gerai ir mano vandenys vietoj, o padarius echo, pamate, kad tikrai - vandenu maziau nei turetu but! Nors zinojau, ka sakau, nekreipe demesio. Bet, matai, mes cia diskutavom apie panele, kuri net pabudo nuo astraus skausmo, prakaito ismusta. Nemanau, kad tai normalu..
Va, kad jau su ketvirtu, tai pasidalink savo patirtimi - kam prilygintum saremius. Visos laukia skausmo. O as sakyciau, kad ne skauda, o be proto viduriukus suka

Aisku, kol neisivaziuoja..
Beje, man pasirode truputi rudos isskyros. Kaip suprantu kamstis. Bet jei lelius nenusileides, tai ar tikrai tik cezari daro??
Zinok jauciuosi kaip pirma kart nescia,nu nesitikejau,kad laukiantis ketvirto vaziuosiu i ligonine apsirikus,net geda buvo.O nestumas tai trecias per keturis metus tai tikrai atrodo dar neuzsimirso man viskas,bet va pasirodo ant tiek kas kart viskas gali skirtis.
Nu neteko man girdet,kad darytu CP kai lelius dar nenusileides,suprantu jei neapsivertes tai taip. Nes kai gimdziau dukra pries du metus,tai isvis jokiu artejancio gimdymo pozymiu nebuvo,nei pilvas nusileido,nei isskyros kokios buvo,tiesiog nakti atsikeliau nuo skausmeliu,nuejau i dusa ,jie nepraejo,tada pazadinau SB kad su manim duse pabutu del visa ko,o jis pradejo skaiciuot mano padusavimus,tai jis man liepe ruostis ir i ligonine vaziuot,ko as dar visai neplanavau.Tai gerai,kad as jo paklausiau nes kai nuvaziavom po valandos pagimdziau,o visa kelia bevaziuojant tikrai sakiau,kad veltui vaziuojam,nes saremiai buvo nereguliarus,maziuke davesi kaip paselus,galvojau per bamba islys,gime dukryte apsibrozdinus truputi,turbut labai staigiai viskas vyko,tai ir isistatinejo greit. Su pirma dukra tai pamenu tik ,kad saremiavau labai ilgai gal kokia 15 val(bet tai buvo pries 15 metu tai isties sunku prisimint),o va sunus isvis kitaip pasibelde pradejo vandenis laset po truputi,po paros nuvaziavau i ligonine,bet veikla neprasidedinejo taigi gavau antibijotiku ir nuleido vandenis,po ko veikla isibegejo ir po 6 val jau buvau pagimdzius.
O si kart tai irgi naktim pabundu ispilta prakaito ir veriant skausmui,bet taip jau tesiasi kelios savaites,tik tiek ,kad skausmas vis stipresnis,va net ir dabar rasau ir nesuprantu ar man cia vidurius suka,ar nugara skauda,ar saremiai

Tikiuosi greit veikla rimta prasides,nes pavargau jau