Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 24, 14:30)
nu sveikos panelytes  4u.gif

aprimo ko tai visos, gal jau gimdot?  g.gif as tai sedziu va kaip moliugas ir nieko, jokiu pozymiu apie artejanti gimdyma, nors iki termino liko vos trys dieneles  thumbup.gif  nugara ir pilva maudzia stiprokai kone kiekviena nakti, bet pakentusi uzmiegu ir maudenimas nurimsta. laukiu tikruju pozymiu, kada nubegs vandenys, nusileis mazylis ar koks kamstis prades eit lauk  blush2.gif  kol kas nieko. jau visi juokauja, kad as siais metais gal visai negimdysiu, visai man tinka tas pilvas  doh.gif

o kaip gyvenate jus?

beje Larisse, man irgi kaklelio dar niekas netikrino, bet tikiuosi patikrins bent jau kai nueisiu termino diena  g.gif

Laba mirksiukas.gif

Nea, negimdau schmoll.gif Visi pozymiai kaip ir pas tave, o tu tikruju, reguliariu saremiu nera verysad.gif

Man irgi kaklelio nieks netikrino, bet as UK, o tai viska paaiskina biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Man, kaip ir kitoms "uzsienietems", irgi netikrino kaklelio. Be to, paskutiniais menesiais ir echoskopijos nedare. Tai nezinau nei koks vaiko svoris, nei ar yra pagaliau kokie tikri artejancio gimdymo pozymiai verysad.gif O del vaiko svorio labai pergyvenu, nes per maziau negu per savaite priaugau 1 kg (nors siaip per visa nestuma tokio greito svorio padidejimo nebuvo ir vis sau tyliai dziaugiausi, kad tiek mazai priaugau ir vaikas bus maziukas)...Be to, dar skaiciau, kad artejancio gimdymo pozymis - siek tiek nukrites svoris....
Ryt einu pas akusere, tai tikiuosi sikart pasakys kazka daugiau negu "slapimo tyrimai geri, vaiko sirdute plaka gerai, linkiu kuo greiciau pagimdyti" doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 10 25, 09:35)
Labas rytas smile.gif
Man, kaip ir kitoms "uzsienietems", irgi netikrino kaklelio. Be to, paskutiniais menesiais ir echoskopijos nedare. Tai nezinau nei koks vaiko svoris, nei ar yra pagaliau kokie tikri artejancio gimdymo pozymiai verysad.gif O del vaiko svorio labai pergyvenu, nes per maziau negu per savaite priaugau 1 kg (nors siaip per visa nestuma tokio greito svorio padidejimo nebuvo ir vis sau tyliai dziaugiausi, kad tiek mazai priaugau ir vaikas bus maziukas)...Be to, dar skaiciau, kad artejancio gimdymo pozymis - siek tiek nukrites svoris....
Ryt einu pas akusere, tai tikiuosi sikart pasakys kazka daugiau negu "slapimo tyrimai geri, vaiko sirdute plaka gerai, linkiu kuo greiciau pagimdyti" doh.gif

Žinokite, prastai apžiūrai ir užsienio nereikia. Štai šiandien buvau pas savo gydytoją po mėnesio. Man 34-ios savaitės. Labai apsitraukinėja ir kietėja gimda, tiesiog negaliu miegoti, apie kokius nors aktyvius judesius išvis patyliu. Pilvą žiauriai skauda, prastai jaučiuosi. Nuėjau pas gydytoją ir viską papasakojau. Tai atsakymas buvo "dabar gimda normali". Aš: "suprantu, kad šią akimirką normali, bet ką man daryti, kad visą likusį laiką nenormali?"... Atsakymo negavau, echoskopijos niekas nesiteikė daryti. Gimdos kaklelio irgi nepatikrino, vaiko tonus per tokį vamzdelį paklausė... Kad kraujo tyrimai daryti prieš daugiau nei dvi savaites blogi, irgi šiandien sužinojau... Net pasverti nesiteikė, iš akies svorį užrašė. Žodžiu, nežinau, ar man nėštuminė paranoja, ar tikrai mane aplaidžiai prižiūri? blink.gif

Dar klausimas, ar nešiojate korsetus, pilvo juostas ar kokius nors diržus. Ar jie gelbėja ką nors nuo skausmų ir pan?
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 25, 14:42)
Žinokite, prastai apžiūrai ir užsienio nereikia. Štai šiandien buvau pas savo gydytoją po mėnesio. Man 34-ios savaitės. Labai apsitraukinėja ir kietėja gimda, tiesiog negaliu miegoti, apie kokius nors aktyvius judesius išvis patyliu. Pilvą žiauriai skauda, prastai jaučiuosi. Nuėjau pas gydytoją ir viską papasakojau. Tai atsakymas buvo "dabar gimda normali". Aš: "suprantu, kad šią akimirką normali, bet ką man daryti, kad visą likusį laiką nenormali?"... Atsakymo negavau, echoskopijos niekas nesiteikė daryti. Gimdos kaklelio irgi nepatikrino, vaiko tonus per tokį vamzdelį paklausė... Kad kraujo tyrimai daryti prieš daugiau nei dvi savaites blogi, irgi šiandien sužinojau... Net pasverti nesiteikė, iš akies svorį užrašė. Žodžiu, nežinau, ar man nėštuminė paranoja, ar tikrai mane aplaidžiai prižiūri? blink.gif

Dar klausimas, ar nešiojate korsetus, pilvo juostas ar kokius nors diržus. Ar jie gelbėja ką nors nuo skausmų ir pan?

sveikos 4u.gif

Ne(laime) ka tu aprasei man visai pazistama. tik svori ne is akies uzrasydavo o is tikruju pasverdavo. echo tai tik viena skyre, daugiau neisprasiau, tai neapsikentusi pasidariau privaciai, negaila pinigeliu del savo maziuko. norejau but tikra, kad viskas gerai. ir jokia cia paranoja, cia normalus rupestis ir nerimas besilaukiancios moters, kuri tikrai laukia savo sveiko kudikelio nestuke.gif

siaip tau laikas butu echo pasidaryt, jei seniai dareisi. taigi patarciau nieko nelaukti ir uzsirasyti privaciai apziurai. tada galesi nusiraminti.

Del korestu, dirzu ir pan. turiu as ta nestukiu dirza, bet buvau uzsidejus vos keleta kartu. man baisiai nepatogu, o jauciu kad ir maziukui nepatinka, kazkaip keistai pradeda judet. tai visa nestuma taip ir guli stalciuj nenaudojamas. cia labai privatus reikalas. mano drauge niekur be dirzo is namu neidavo. siaip paskirtis ju - pilvo prilaikymas, tada nugara ne taip apkrauta, logiskai kad maziau ja ir skauda. pabandyt panesiot verta, bet sakau man tai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 25, 17:52)
sveikos  4u.gif

Ne(laime) ka tu aprasei man visai pazistama. tik svori ne is akies uzrasydavo o is tikruju pasverdavo. echo tai tik viena skyre, daugiau neisprasiau, tai neapsikentusi pasidariau privaciai, negaila pinigeliu del savo maziuko. norejau but tikra, kad viskas gerai. ir jokia cia paranoja, cia normalus rupestis ir nerimas besilaukiancios moters, kuri tikrai laukia savo sveiko kudikelio  nestuke.gif

siaip tau laikas butu echo pasidaryt, jei seniai dareisi. taigi patarciau nieko nelaukti ir uzsirasyti privaciai apziurai. tada galesi nusiraminti.

Del korestu, dirzu ir pan. turiu as ta nestukiu dirza, bet buvau uzsidejus vos keleta kartu. man baisiai nepatogu, o jauciu kad ir maziukui nepatinka, kazkaip keistai pradeda judet. tai visa nestuma taip ir guli stalciuj nenaudojamas. cia labai privatus reikalas. mano drauge niekur be dirzo is namu neidavo. siaip paskirtis ju - pilvo prilaikymas, tada nugara ne taip apkrauta, logiskai kad maziau ja ir skauda. pabandyt panesiot verta, bet sakau man tai nepatiko  schmoll.gif

Teks tikrai pasidaryti echoskopiją privačiai, nes neramu žiauriai, o iš savo gydytojos nesulaukiu reikiamo dėmesio. Dabar paskyrė susitikimą tik lapkričio priešpaskutinę savaitę, kai man gruodžio 9d. jau gimdymo kaip ir diena... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites.
(ne)laime, tave tikrai prastai apziuri! I klausimus tikrai turi buti atsakyta! Seip, as vietoje taves, bandyciau dar pasikeisti gydytoja. Nz, ar lt tai galima padaryt. Nes, jei gerai suprantu, ji tavo leliuka ir priims?
As turiu dirza pilvukui prilaikyt, tai reikejo priprast, kazkaip spaude is pradziu. Po to pripratau, tai tikrai atsigulusi geriau jausdavausi. Dabar jau pilvas per didelis, tai nebenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 25, 19:00)
Sveikos, mergaites.
  (ne)laime, tave tikrai prastai apziuri! I klausimus tikrai turi buti atsakyta! Seip, as vietoje taves, bandyciau dar pasikeisti gydytoja. Nz, ar lt tai galima padaryt. Nes, jei gerai suprantu, ji tavo leliuka ir priims?
As turiu dirza pilvukui prilaikyt, tai reikejo priprast, kazkaip spaude is pradziu. Po to pripratau, tai tikrai atsigulusi  geriau jausdavausi. Dabar jau pilvas per didelis, tai nebenaudoju.

Jau susitariau dėl privačios echoskopijos... O gydytoją pakeisti galima, bet ne viskas taip paprasta. Matai, ji priklauso tiems gimdymo namams, kuriuose gimdysiu. Tai jei aš jos atsisakysiu ir ji ant manęs užpyks, o paskui išpuls gimdymas per jos budėjimą, tai bus nelabai malonu verysad.gif ir taip nervų pakaks gimdant, o jei dar repliką kokią gydytoją numes... tikrai nenorėčiau. Žodžiu, būsiu atseit kaip ir pas ją, bet dar papildomai konsultuosiuosi.

Dėkui už patarimus, visoms smile.gif
Atsakyti
Na, gal kuri jau gimdo? ax.gif As tai dar nea schmoll.gif
Atsakyti
As taip pat ne. Ir lelius dar nenusileido. Na, daugumai jau sia sav pas gydytojus , tai ziuresim kam ka sakys smile.gif
Papildyta:
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 26, 11:33)
Jau susitariau dėl privačios echoskopijos... O gydytoją pakeisti galima, bet ne viskas taip paprasta. Matai, ji priklauso tiems gimdymo namams, kuriuose gimdysiu. Tai jei aš jos atsisakysiu ir ji ant manęs užpyks, o paskui išpuls gimdymas per jos budėjimą, tai bus nelabai malonu verysad.gif ir taip nervų pakaks gimdant, o jei dar repliką kokią gydytoją numes... tikrai nenorėčiau. Žodžiu, būsiu atseit kaip ir pas ją, bet dar papildomai konsultuosiuosi.

Dėkui už patarimus, visoms smile.gif

Na, situacija ziauri. Juk taip neatsakingai ir gimdyma gali priimti! g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif visos laukiat nesulaukiat kada ateis ta dienele kai gims mazas zmogeliukas biggrin.gif na, man dar iki gimdymo like nei daug nei mazai, bet laukiu nesulaukiu. Tik labai issigandau sia nakti verysad.gif pabudau su nemaloniu skausmu nugaros apacioje ir pilvo apacioje ir visa muse prakaitas, jau norejau kelt vyra sad.gif bet pakentejau ir uzmigau. Atsikeliau jau be skausmo, tai nesupratau del ko man taip skaudejo
Atsakyti
sveikos,

Skruzde21 nesijaudink del tu skausmeliu.man tokie visa menesi, kasnakt ir nieko, na bent jau man. priklauso nuo to kiek tau liko iki gimdymo tai gali but tiesiog parengiamieji. o jei skausmai tesiasi ir kartojasi kas 5 min. tai tada jau gimdymas biggrin.gif

man siandien gimdymo terminas. taip blogai moraliskai jauciuos jau, kad nakti sugebejau apsizliumbt blush2.gif cia jau nuovargis turbut, neisivaizduoju, kad dar kokia savaite sitaip kankintis reikes. tikiuosi nuejus pas gyd. sian isgirsti, kad pagimdysiu per keleta dienu, nes kitaip isprotesiu doh.gif naktys kosmariskos, dienos irgi tampa nepakeliamomis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 27, 12:59)
sveikos,

Skruzde21 nesijaudink del tu skausmeliu.man tokie visa menesi, kasnakt ir nieko, na bent jau man. priklauso nuo to kiek tau liko iki gimdymo tai gali but tiesiog parengiamieji. o jei skausmai tesiasi ir kartojasi kas 5 min. tai tada jau gimdymas  biggrin.gif

man siandien gimdymo terminas. taip blogai moraliskai jauciuos jau, kad nakti sugebejau apsizliumbt  blush2.gif cia jau nuovargis turbut, neisivaizduoju, kad dar kokia savaite sitaip kankintis reikes. tikiuosi nuejus pas gyd. sian isgirsti, kad pagimdysiu per keleta dienu, nes kitaip isprotesiu  doh.gif  naktys kosmariskos, dienos irgi tampa nepakeliamomis  blink.gif

sveika,

su pirmu man irgi buvo taip, kad termino diena zliumbiau.. o kita ryta ir pagimdziau..
.. aisku as po zliumbimo, nuejau langus nusivalyt ir kambarius tvarkytis, tai gal del to ir kita ryta vandenys nubego g.gif
Atsakyti