QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 25, 14:42)
Žinokite, prastai apžiūrai ir užsienio nereikia. Štai šiandien buvau pas savo gydytoją po mėnesio. Man 34-ios savaitės. Labai apsitraukinėja ir kietėja gimda, tiesiog negaliu miegoti, apie kokius nors aktyvius judesius išvis patyliu. Pilvą žiauriai skauda, prastai jaučiuosi. Nuėjau pas gydytoją ir viską papasakojau. Tai atsakymas buvo "dabar gimda normali". Aš: "suprantu, kad šią akimirką normali, bet ką man daryti, kad visą likusį laiką nenormali?"... Atsakymo negavau, echoskopijos niekas nesiteikė daryti. Gimdos kaklelio irgi nepatikrino, vaiko tonus per tokį vamzdelį paklausė... Kad kraujo tyrimai daryti prieš daugiau nei dvi savaites blogi, irgi šiandien sužinojau... Net pasverti nesiteikė, iš akies svorį užrašė. Žodžiu, nežinau, ar man nėštuminė paranoja, ar tikrai mane aplaidžiai prižiūri?
Dar klausimas, ar nešiojate korsetus, pilvo juostas ar kokius nors diržus. Ar jie gelbėja ką nors nuo skausmų ir pan?
sveikos
Ne(laime) ka tu aprasei man visai pazistama. tik svori ne is akies uzrasydavo o is tikruju pasverdavo. echo tai tik viena skyre, daugiau neisprasiau, tai neapsikentusi pasidariau privaciai, negaila pinigeliu del savo maziuko. norejau but tikra, kad viskas gerai. ir jokia cia paranoja, cia normalus rupestis ir nerimas besilaukiancios moters, kuri tikrai laukia savo sveiko kudikelio
siaip tau laikas butu echo pasidaryt, jei seniai dareisi. taigi patarciau nieko nelaukti ir uzsirasyti privaciai apziurai. tada galesi nusiraminti.
Del korestu, dirzu ir pan. turiu as ta nestukiu dirza, bet buvau uzsidejus vos keleta kartu. man baisiai nepatogu, o jauciu kad ir maziukui nepatinka, kazkaip keistai pradeda judet. tai visa nestuma taip ir guli stalciuj nenaudojamas. cia labai privatus reikalas. mano drauge niekur be dirzo is namu neidavo. siaip paskirtis ju - pilvo prilaikymas, tada nugara ne taip apkrauta, logiskai kad maziau ja ir skauda. pabandyt panesiot verta, bet sakau man tai nepatiko