Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 20, 17:25)
Mhairi, aciu  4u.gif bandysiu bet gal rytoj.man atrodo jus visos greiciau pagimdysit ir be skatinimu nei as su visais budais doh.gif

As tai gal ir skatinciaus, bet kad bijau biggrin.gif Tai viska palieku savieigai, kaip bus taip.
Atsakyti
smile.gif atsiliaku siandien nuo jusu.

Mazytezmona, jeigu dar dusina, tai dar ir taviskis nepasislinkes i apacia. Pirma reikia sulaukti, kad tas "pliurpt" butu. Turetum pajausti, kaip lengviau kvepuoti darosi, ir nebeturetu sonkauliu pasiekti biggrin.gif Va, tada su kiekviena diena jau galesi laukti leliaus. As speju, kad mhairi pirma pasitures kinderiuka, o mes su mazyte gerokai veluosim lotuliukas.gif
(ne)laime, nepergyvent, po to naktinis miegas palengves. Bent jau mane tekankina tas laukimo nerimas, arba kai reikia apsiversti, o i tualeta tikrai nebevaro taip. Tad nakteles tikrai labiau ismiegotos. Kaip kitoms su tuo?
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 20, 18:10)
As speju, kad mhairi pirma pasitures kinderiuka, o mes su mazyte gerokai veluosim  lotuliukas.gif

biggrin.gif nemanau. Mano pilvukas dar nenusileides schmoll.gif Nu kiek as suprantu ir matau biggrin.gif
Kazkodel sian tokia keista nuojauta uzejo, kad gimdysiu si savaitgali cool.gif Siaip pas mane su nuojautom nekas, tai gali buti, kad nusisneku ax.gif

O del WC, tai visa nestuma neturejau problemu. Uztektu ranku pirstu suskaiciuot kiek kartu keliausi nakti i WC per tuos 9 menesius smile.gif
Atsakyti
laukiu laukiu as to "pliurpt" blush2.gif jetau kiek as visko laukiu blush2.gif nors drauge, sake , kai gimde tai nieko ji nepajuto, kad jau nusileido ar ka, sako sunku buvo kvepuot vistiek unsure.gif del tualeto tai as saziningai kiekviena nakti bent po viena kart nueinu, o jei dar ir nerimas neleidzia miegot, tai pasivaikstau ir pora kart blush2.gif pastebejau, kad gerai miegu kas trecia nakti, tai pagal paskaiciavimus mano sianakt tureciau gerai miegot ax.gif

Mhairi as kiek nuojautu turejau, nei viena nepasitvirtino blush2.gif ne kokia as spejike tongue.gif sian jau sulaukiau klausimu ar dar ne doh.gif tai norejos i zeme sulist, sakau NE ir is vis as negimdysiu, auginsiu vaika pilve iki dvieju metu nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Manes tai nelabai kas klausineja, bet vyra darbe tai kasdien biggrin.gif O jis vis nusimines grizta namo, nes vis tikisi sulaukti skambucio - kad vaziuojam. O grizta, ir mato mane stora, jo maike uzsivilkusia ir pasisiausiusia wub.gif

Man ryt pas gydytoja. Tai gal ka naujo suzinosiu..
Kada jums apsilankymas sekantis?
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 20, 20:28)
Manes tai nelabai kas klausineja, bet vyra darbe tai kasdien  biggrin.gif

Kada jums apsilankymas sekantis?

Maniskio taip pat biggrin.gif mes abu tam paciam darbe dirbam, tai susidomejimas dvigubas cool.gif

Man tik kita treciadieni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mhairi @ 2010 10 20, 19:50)
Maniskio taip pat  biggrin.gif  mes abu tam paciam darbe dirbam, tai susidomejimas dvigubas  cool.gif

Man tik kita treciadieni doh.gif

Bet uz tai tikrai jau tau viska pasakys, o manes, manau, dar prasys jog atvaziuociau kita sav..
Atsakyti
grizau paskaitineti, kaip kam sekasi. jau daug nariu pasikeite. papasakosiu kaip man viskas pasibaige. siaip lelius buvo nusileides, bet kaklelis ir gimdymo takai nepasiruose. vandenys nenubego ir gulde i ligonine praejus 10 dienu po termino. galbejot apie iskyras, tai ju tikrai paskutinem savaitem pagausejo baltos tokios, be kvapo ir gausiau. nors atrodydavo kad naktim spazmuoja, bet ten tik silpni ir net neparuosiamieji saremiai buvo. o miegot paskutinem savaitem tai tikrai sunku ir remuo ede ir kvepuot sunku ir pilvas visas isitempes, apsiversti sunku. nu tesiant apie gimdyma, tai va ryte 10val pagulde, nuklizmavo, pradejo leisti skatinamuosius, epidiura, nes sake kad ji ir skatina ir nakti 23:27 gime maziukas.

kadangi buvo jau po termino, tai bandziau ir sampana ir vonia ir vyro pagalbos ir ant kamuolio sedejau, niekas nepadejo, jei kaklelis neminksteja ir takai nesiruosia,tai mazai sansu kad kas pades is naturaliu budu.

dar cia gal ne i tema, bet noriu paklausti, mano berniukas gime daug didesnis nei tikejomes, tai turim newborn pampersu, huggie ir lenkiski dada 2dydzio, gal ka domintu gerom kainom parduotume, jei dar kuri neapsirupinote wink.gif parasykit i az.
Atsakyti
Nepamenuu, faina, kad parasei, kazkaip skaitydama isivaizdavau save, labai jau artima pasirode. jauciu ir mano bus toks scenarijus doh.gif nors pernesiot nenoriu nei dieneles. mama mane pernesiojo vos 3 dienas ir abi vos nenumirem, vandenys jau buvo zali.

pas gydytoja man treciadieni, kai ir bus gimdymo data 27 d. kaip nors iskentesiu, bet ko gero issius namo laukt, o vat jei taip nutiks tada jau visai isprotesiu turbut doh.gif o dabar tai nezinia kankina, vyksta ten procesas, nevyksta?..

bet nusiraminam giliai kvepuojam ir laukiam nestuke.gif va ko jau ko bet kantrybes man dievas mazokai dave blush2.gif
Atsakyti
Prisiduodu tongue.gif Veiksmo nera unsure.gif

O cia tai leidzia pernesioti net 10 dienu unsure.gif Nenoriu taip schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Man ryt 38 savaite ir as jau nesulaukiu termino .. jau dabar labai noriu savo pupa pamatyt..

Su pirmu vaikeliu jokiu gimdymo simptomu nepamenu, jokiu gleiviu ir pan., zinau viena turejo gimti 0422 (pagal echo), vandenys nubego 0423 7 ryte pries ruosiantis vyrui i darba (ta nakti miegojau kaip uzmusta, atsibudusi labai gerai jauciausi, dar juokavau vyrui,kad jai ka skambinsiu i darba ir pan.), bet pasijuokiau smagiai ir jauciu,kad kazkas nutruku pilvo apacioj, ir jauciu kad bega vandenys .. tai as tik is lovos ir sakau tu niekur nebevaziuoji.. o po 13.20 turejau jau suneli ant krutines.

o su siuo nestumu jau nebezinau, ko laukt.. daug sunkesnis, pati labiau apsunkusi, apie lakstyma i wc patyliu.. kol apsimaunu kelnes, atrodo vel noriu...terminas lapkricio 5 d. ,bet tikiuos,kad greiciau ..
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 19, 13:09)
Vieninteli dalyka, ka girdejau, jog lelius lyg ir aprimsta viena diena pries.

sveikos paskutiniuju dienu nestuke.gif smile.gif
pasidalinsiu ir as savo pozymiais, deja, kol kas apgaulingais...
buvo mano vaikas labai aprimes keleta dienu, apklausus kitas mamytes jau dziaugiausi, kad GAL JAU PAGALIAU, bet....siandien jis vel pradejo judeti ir spardytis taip aktyviai kaip ir anksciau...pries savaite buvo pasirodes gleiviu kamstis (tik be kraujo), bet, deja, irgi nieko...
ax, tas laukimas tikrasi zudo...nebegaliu net knygos skaitymui susikaupti doh.gif
Atsakyti