Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

nu merginos siandien jei nepradesiu gimdyt, tai vadinasi as moteris is drambliu gimines doh.gif puse miesto apejau, parsitempiau maisa maisto produktu ir dar po parde pasimaliau neblogai.viso - 4 val. maratonas lotuliukas.gif

Ne(laime) mes su vyru galvojam tyliai nuvaziuot, pagimdyt ir tada pranest visiems thumbup.gif ner cia ko pusei gimines stovet uz duru. tik sakiau jei kas nors ne taip, na kokie nesklandumai, tai prigrasinau kad vyrelis nieko nelauktu ir skmabintu mano tevams, jie turi daug visokiu pazistamu ir siaip ekstremaliose situacijose geriau gaudosi biggrin.gif

mes jau seniai zinom, kad laukiames berniuko, kai paskutini kart echo dare tai vis klausiau ar tikrai, nes labai noriu sunaus. sako nu tikrai lotuliukas.gif tai man nufotkino leliaus sirdute, o teciui vyriskus atributus thumbup.gif sako imkit ir bukite ramus, su visais irodymais,kad tikrai bernuzis lotuliukas.gif

beje gali but vienas is pozymiu pagausejusios isskyros? bet jos nei kraujingos nei ka g.gif nes strenu istisas maudimas man jau ne pozymis schmoll.gif nes maudzia nuolat jau senokai ir ne velnio as negimdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 17:48)
nu merginos siandien jei nepradesiu gimdyt, tai vadinasi as moteris is drambliu gimines  doh.gif  puse miesto apejau, parsitempiau maisa maisto produktu ir dar po parde pasimaliau neblogai.viso - 4 val. maratonas  lotuliukas.gif

Ne(laime) mes su vyru galvojam tyliai nuvaziuot, pagimdyt ir tada pranest visiems  thumbup.gif  ner cia ko pusei gimines stovet uz duru. tik sakiau jei kas nors ne taip, na kokie nesklandumai, tai prigrasinau kad vyrelis nieko nelauktu ir skmabintu mano tevams, jie turi daug visokiu pazistamu ir siaip ekstremaliose situacijose geriau gaudosi  biggrin.gif

mes jau seniai zinom, kad laukiames berniuko, kai paskutini kart echo dare tai vis klausiau ar tikrai, nes labai noriu sunaus. sako nu tikrai  lotuliukas.gif tai man nufotkino leliaus sirdute, o teciui vyriskus atributus  thumbup.gif  sako imkit ir bukite ramus, su visais irodymais,kad  tikrai bernuzis  lotuliukas.gif

beje gali but vienas is pozymiu pagausejusios isskyros? bet jos nei kraujingos nei ka  g.gif nes strenu istisas maudimas man jau ne pozymis  schmoll.gif  nes maudzia nuolat jau senokai ir ne velnio as negimdau  doh.gif

thumbup.gif saunuole! O as tai apie gera valanda pavaiksciojau, parvilkau 3litrus geriamo vandens. Eiciau daugiau, bet va, kad zudo gaktikalio skausmas po to unsure.gif
Del isskyru, kiek skaiciau, kad gali reiksti. PAs mane taip pat pagausejusios.. Na, galas tikrai jau cia pat. Bet tikrai, tie pilvo tempinai ir strenu maudimai - mazas rodiklis smile.gif
Beje, su pirmu lelium turetus saremius isvis nelyginciau su jokiais maudimais. Tiesiog pradejo sukti vidurius, o apacia spaude lyg viduriukai uzkieteje. Tai gera valanda bandziau "padaryt" reikala, ir vis stebejausi - taip suka, o nieko neiseina padaryt.. Tik kai pasirode kraujingos isskyros, suvokiau, kad jau reikia lekti i ligonine.
Atsakyti
mano maratonas isiutino pilvelio gyventoja ne juokais. dabar taip duodasi pilve, kad atrodo per bamba islis blink.gif o strenu jau skausmelis doh.gif nu ziuresiu kokie toliau zenklai bus. ar tik nebusiu as uzsukus proceso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 18:32)
mano maratonas isiutino  pilvelio gyventoja ne juokais. dabar taip duodasi pilve, kad atrodo per bamba islis  blink.gif o strenu jau skausmelis  doh.gif  nu ziuresiu kokie toliau zenklai bus. ar tik nebusiu as uzsukus proceso  tongue.gif

smile.gif nelauk jokiu zenklu. Arba prasideda, arba ne. Pailsek dabar nestuke.gif Stebek pilvuka. Jei pakris i apacia, tai paspartinai. As ranka vis po krutine padedu, nes girdejau, kad visas delnas turi tilpti tarp krutines ir pilvuko. Pabandyk ir tu, neturetum praleisti, kai pasislinks kinderiukas i apacia.
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 18:48)

beje gali but vienas is pozymiu pagausejusios isskyros? bet jos nei kraujingos nei ka  g.gif

Pas mane irgi jos pagausejusios smile.gif
Atsakyti
mano giliam liudesiui as vis dar nescia doh.gif viskas, dabar jau nuleidziu rankas ir laukiu nestuke.gif nu nebent dar savaitgali nuruksiu pas uosviene i namus, ji isvyksta tai namai bus tusti, tada vonioj karstoj pagulesiu blush2.gif sianakt visai nemiegojau, galvojau uzdusiu verysad.gif tai ir atsikeliau anksti nes net gulet negaliu blink.gif todel ir rasau is pat ryto, kol visos nestuke.gif dar miega
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 20, 08:25)
mano giliam liudesiui as vis dar nescia  doh.gif  viskas, dabar jau nuleidziu rankas ir laukiu  nestuke.gif nu nebent dar savaitgali nuruksiu pas uosviene i namus, ji isvyksta tai namai bus tusti, tada vonioj karstoj pagulesiu  blush2.gif sianakt visai nemiegojau, galvojau uzdusiu  verysad.gif tai ir atsikeliau anksti nes net gulet negaliu  blink.gif  todel  ir rasau is pat ryto, kol visos  nestuke.gif dar miega

Aš jau net bijau tų paskutinių savaičių. Man 34-ta, o jau miegoti nelabai išeina. Penkiolika kartų į tualetą, kaip beatsigulčiau - nepatogu. Per visą dieną pilve šokiai vyksta, nežinau, man taip veržia visą pilvą, rodos, kad leliukas ten tikrai netelpa sad.gif negana to, jis vis keistai deformuoja pilvą. Vulkanai kažkokie trikampi iškyla, kartais manau, kad tai galvytė, kartais pėdutė. Bet jau su vyru juokaujam, kad ateivį gimdysim. Ar jums irgi pilvas nebuvo nuolat taisyklingai apvalios formos, o keitėsi? Ir kaip su tuo ankštumu, nes man nuolat jausmas, kad veržia...
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 20, 09:25)
mano giliam liudesiui as vis dar nescia  doh.gif 

ir as vis dar 2 in1 smile.gif

QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 20, 12:13)
Ar jums irgi pilvas nebuvo nuolat taisyklingai apvalios formos, o keitėsi? Ir kaip su tuo ankštumu, nes man nuolat jausmas, kad veržia...

Pas mane viskas taip pat. Pilvuka pastoviai verzia, tai ziurek desniam sone issoka, kaip tu sakai, vulkanas biggrin.gif Tai kairiam koks guziukas wub.gif
Atsakyti
su tais guzais pilve viskas normoj, (ne)laime cool.gif as kai pasiziuriu i savo pilva tai atrodo akmenu galingu buciau prisirijus lotuliukas.gif visas gumbuotas, tik plius tie gumbai dar slankioja. o jei tavo zuikis smarkiai juda tai nepergyvenk del vietos, vadinasi jam jos pakanka thumbup.gif mano bambliukui jau tikrai neber atrodo vietos, bet malasi oj oj kaip. per jega kojas po sonkauliais man kisa bigsmile.gif

beje sian vel maratona nukoriau. sakau gal gimdysiu lengviau, kai busiu tokia pasitreniravus tongue.gif o vyras i mane ziuret jau ramiai negali, sako jau greiciau tu gimdytum negaliu ziuret kaip kankinies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 20, 12:44)
su tais guzais pilve viskas normoj, (ne)laime  cool.gif  as kai pasiziuriu i savo pilva tai atrodo akmenu galingu buciau prisirijus  lotuliukas.gif visas gumbuotas, tik plius tie gumbai dar slankioja. o jei tavo zuikis smarkiai juda tai nepergyvenk del vietos, vadinasi jam jos pakanka  thumbup.gif  mano bambliukui jau tikrai neber atrodo vietos, bet malasi oj oj kaip. per jega kojas po sonkauliais man kisa  bigsmile.gif

beje sian vel maratona nukoriau. sakau gal gimdysiu lengviau, kai busiu tokia pasitreniravus tongue.gif o vyras i mane ziuret jau ramiai negali, sako jau greiciau tu gimdytum negaliu ziuret kaip kankinies  verysad.gif

Dėkui, merginos, už atsakymus smile.gif nes jau tikrai manėm su vyru, kad pilve SVETIMAS gyvena blink.gif
Atsakyti
Mazytezmona, dar viena skatinimosi buda prisiminiau. Kazkur skaiciau, kad pritupimai paskatina visa eiga 4u.gif
Atsakyti
Mhairi, aciu 4u.gif bandysiu bet gal rytoj.man atrodo jus visos greiciau pagimdysit ir be skatinimu nei as su visais budais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazytezmona: 20 spalio 2010 - 15:26