QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 17:48)
nu merginos siandien jei nepradesiu gimdyt, tai vadinasi as moteris is drambliu gimines

puse miesto apejau, parsitempiau maisa maisto produktu ir dar po parde pasimaliau neblogai.viso - 4 val. maratonas
Ne(laime) mes su vyru galvojam tyliai nuvaziuot, pagimdyt ir tada pranest visiems

ner cia ko pusei gimines stovet uz duru. tik sakiau jei kas nors ne taip, na kokie nesklandumai, tai prigrasinau kad vyrelis nieko nelauktu ir skmabintu mano tevams, jie turi daug visokiu pazistamu ir siaip ekstremaliose situacijose geriau gaudosi
mes jau seniai zinom, kad laukiames berniuko, kai paskutini kart echo dare tai vis klausiau ar tikrai, nes labai noriu sunaus. sako nu tikrai

tai man nufotkino leliaus sirdute, o teciui vyriskus atributus

sako imkit ir bukite ramus, su visais irodymais,kad tikrai bernuzis
beje gali but vienas is pozymiu pagausejusios isskyros? bet jos nei kraujingos nei ka

nes strenu istisas maudimas man jau ne pozymis

nes maudzia nuolat jau senokai ir ne velnio as negimdau

saunuole! O as tai apie gera valanda pavaiksciojau, parvilkau 3litrus geriamo vandens. Eiciau daugiau, bet va, kad zudo gaktikalio skausmas po to
Del isskyru, kiek skaiciau, kad gali reiksti. PAs mane taip pat pagausejusios.. Na, galas tikrai jau cia pat. Bet tikrai, tie pilvo tempinai ir strenu maudimai - mazas rodiklis

Beje, su pirmu lelium turetus saremius isvis nelyginciau su jokiais maudimais. Tiesiog pradejo sukti vidurius, o apacia spaude lyg viduriukai uzkieteje. Tai gera valanda bandziau "padaryt" reikala, ir vis stebejausi - taip suka, o nieko neiseina padaryt.. Tik kai pasirode kraujingos isskyros, suvokiau, kad jau reikia lekti i ligonine.