Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 18, 10:51)
sveikute,

mano data spalio 27 bet maziukas irgi labai aukstai, naktim net dusina,kaip viska man jis uzspaudes. bet as maniau kad turiu dar daug grazaus laiko, nors sian liko 9 dienos  g.gif  sakai reikia, kad isistatytu anksciau? as maniau kad gali ir ta pacia diena isistatyt ir jokiu cia problemu, ar as klystu?  doh.gif nenoreciau ir as cezario  verysad.gif

gali ir ta pacia diena nusileist 4u.gif man pries pat vaziavima i ligonine nusileido biggrin.gif kuo daugiau grynam ore vaiksciot reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 11:47)
aga, galim kartu dienas braukyti  thumbup.gif  man tai pirmas mazylis, todel kantrybes laukt visai nebeturiu  blush2.gif

Man irgi terminas spalio 27 ax.gif O kantrybe su kiekviena diena senka cool.gif Labai nenoreciau gimdyt spalio 31 arba lapkricio 1 schmoll.gif Na, bet nieko nepadarysi jei musu lialka nuspres ateit butent sia diena wub.gif Dar nieko nedarau, kad paskatinciau mazaja greiciau pasirodyt.Bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mhairi @ 2010 10 19, 11:55)
Man irgi terminas spalio 27  ax.gif O kantrybe su kiekviena diena senka  cool.gif Labai nenoreciau gimdyt spalio 31 arba lapkricio 1  schmoll.gif  Na, bet nieko nepadarysi jei musu lialka nuspres ateit butent sia diena  wub.gif Dar nieko nedarau, kad paskatinciau mazaja greiciau pasirodyt.Bijau  biggrin.gif

thumbup.gif jau mes trys! Smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 19, 13:38)
thumbup.gif  jau mes trys! Smagu  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as jau puoliau sveikint lotuliukas.gif Galvojau, kad jau supuojat savo vaikiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mhairi: 19 spalio 2010 - 11:47
Mazytezmona, vaiskciojimas irgi yra vienas is skatinimo budu smile.gif Jau bandziau ananasa, sampana, astru maista ir smileysex.gif Bet nieko. Bet pradejau galvoti, kad kaip kas nors gali padeti, jei jis dar pats sau kelio nerado 4u.gif Tad va, dabar praddejau pasivaiskciojimus. Kai tik pajusiu, ar gydytojai pasakys, kad jau nusileido, soksim vel i lova smileysex.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mhairi @ 2010 10 19, 12:43)
Sevikinimai  wub.gif  Tai kokie tie gimdymo pozymiai buvo?  g.gif Man nieks nevyksta  verysad.gif

smile.gif ne ne, mes trys laukiancios panasiu laiku
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 19, 13:48)
  smile.gif  ne ne, mes trys laukiancios panasiu laiku

biggrin.gif jau 'dasilo' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mhairi @ 2010 10 19, 12:50)
biggrin.gif  jau 'dasilo'  blush2.gif

Del pozymiu, tai kad nemanau, kad ju ir buna. Nepamenu, kad ju buvo su mano pirmuoju. Kai jau prasides, suprasi smile.gif O iki tol, lieka atsisesti ir laukti nestuke.gif Vieninteli dalyka, ka girdejau, jog lelius lyg ir aprimsta viena diena pries. Ir jei nusileidzia i mazaji dubeni, tai reiskia, kad jau tuoj.
Atsakyti
as jau tiek km. nukoriau, kad vaiksciojimas man tikrai nepadeda. gal todel, kad visa nestuma daug judejau ir vaiksciojau g.gif o del nusileidimo tai as nesuprasiu jauciu kada nusileido blush2.gif kaip nesupratau, kad jau apsiverte. bandysiu su vyru wub.gif , jei nepades tada lauksiu ir tiek. bet kaaaaip noreciau pagimdyt 20 d., t.y. ryt. butu faina data blush2.gif
Papildyta:
Mhairi, as irgi ziauriai nenoriu, kad gimtu spalio 31 ar lapkricio 1 d. doh.gif issvis nenoriu lapkriti. uosviene noretu, kad gimtu netoli jos gimtadienio (lapkricio 10 d.) sako uoj kokia butu dovana ir t.t. ir pan. blink.gif cia irgi viena is priezasciu kodel darysiu viska kad pagimdyciau iki lapkricio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 13:48)
as jau tiek km. nukoriau, kad vaiksciojimas man tikrai nepadeda. gal todel, kad visa nestuma daug judejau ir vaiksciojau  g.gif o del nusileidimo tai as nesuprasiu jauciu kada nusileido  blush2.gif kaip nesupratau, kad jau apsiverte. bandysiu su vyru  wub.gif , jei nepades tada lauksiu ir tiek. bet kaaaaip noreciau pagimdyt 20 d., t.y. ryt. butu faina data blush2.gif
Papildyta:
Mhairi, as irgi ziauriai nenoriu, kad gimtu spalio 31 ar lapkricio 1 d.  doh.gif issvis nenoriu lapkriti. uosviene noretu, kad gimtu netoli jos gimtadienio (lapkricio 10 d.) sako uoj kokia butu dovana ir t.t. ir pan.  blink.gif  cia irgi viena is priezasciu kodel darysiu viska kad pagimdyciau iki lapkricio  ax.gif

Kalbant apie uošvienes ir pan. Noriu jūsų pasiteirauti, gal visai nepranešite niekam vykdamos gimdyti. Man mažiausiai norėtųsi, kad už durų visokios babulkos dūsautų ar kas penkios minutės į mobiliaką skambintų schmoll.gif Iš vis ir į ligoninę jų nenorėčiau. Man terminas gruodžio 9d. tai jau ir šalta bus, ir ligos visokios, ateis apsisnargliavusios ir užkrės mano vaikiuką verysad.gif Kaip jums ten su lankymu-nelankymu ir įkyriu dėmesio buvo? Ar ką planuojate prieš gimdydamos? Kur tuos artimuosius padėti?
Atsakyti
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 19, 14:48)
Mhairi, as irgi ziauriai nenoriu, kad gimtu spalio 31 ar lapkricio 1 d.  doh.gif issvis nenoriu lapkriti.

uosviene noretu, kad gimtu netoli jos gimtadienio (lapkricio 10 d.) sako uoj kokia butu dovana ir t.t. ir pan.  blink.gif  cia irgi viena is priezasciu kodel darysiu viska kad pagimdyciau iki lapkricio  ax.gif

As noreciau spalio 26 arba 28 pagimdyt rolleyes.gif Mano vieno bendradarbio gimtadienis spalio 31, tai jau kai suzinojo, kad man gimdyt 27, tai sako 'tu palauk kelias dieneles ir man dovana padarysi' blink.gif Nepatinka man tokie susireiksmine zmones schmoll.gif

biggrin.gif Linkiu, kad pagimdytum ryt 4u.gif

O zinot ko laukiates? ax.gif Pas mus turbut mergyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mhairi: 19 spalio 2010 - 14:18
QUOTE(Mhairi @ 2010 10 19, 15:18)
As noreciau spalio 26 arba 28 pagimdyt  rolleyes.gif  Mano vieno bendradarbio gimtadienis spalio 31, tai jau kai suzinojo, kad man gimdyt 27, tai sako 'tu palauk kelias dieneles ir man dovana padarysi'  blink.gif  Nepatinka man tokie susireiksmine zmones  schmoll.gif

biggrin.gif Linkiu, kad pagimdytum ryt  4u.gif

O zinot ko laukiates?  ax.gif  Pas mus turbut mergyte  wub.gif

rolleyes.gif pas mus berniukas
Atsakyti
QUOTE((Ne)laimė @ 2010 10 19, 15:12)
Kalbant apie uošvienes ir pan. Noriu jūsų pasiteirauti, gal visai nepranešite niekam vykdamos gimdyti. Man mažiausiai norėtųsi, kad už durų visokios babulkos dūsautų ar kas penkios minutės į mobiliaką skambintų schmoll.gif  Iš vis ir į ligoninę jų nenorėčiau. Man terminas gruodžio 9d. tai jau ir šalta bus, ir ligos visokios, ateis apsisnargliavusios ir užkrės mano vaikiuką  verysad.gif Kaip jums ten su lankymu-nelankymu ir įkyriu dėmesio buvo? Ar ką planuojate prieš gimdydamos? Kur tuos artimuosius padėti?

Nepranesem. Po gimdymo tikrai nesirori pulko giminaiciu... Norisi pabuti trise wub.gif
Atsakyti