Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate

QUOTE(raketa @ 2010 10 14, 11:56)
user posted image
Labas mergytes!!!
Na stai, mes irgi jau namuciuose thumbup.gif Musu mazyle gime pagal tecio uzsakyma 2010.10.10 ir dar 14:14 biggrin.gif
Dabar truputuka papasakosiu apie viska:
Atsikeliau is ryto 6:30, neskubedama nuejau i dusa, issimaudziau. Jutau kaip visada silpnus paruosiamuosius, na mes nuvaziavom i ligonine. Ten priimamajame paklause lelytes tonusiukus, patikrino kakleli ir pasake, kad pas mane prasideda gimdymas, kad kaklelis jau 4cm. prasiveres ir saremiai reguliarus, man net akys ant kaktos issoko blink.gif Taigi issiunte mane su vyru i gimdymo palata, palaipsniui pradejau jausti saremius, viskas ejosi gerai, prasidejo stiprieji ir staiga pas vaika pradejo tonusai kritineti, kai tik rimtas saremis taip sirdute stoja unsure.gif , beprotiskai issigandom su vyru, atleke daktare patikrino ir sako, kad mazyle kaktyte i gaktikauli isiremusi ir isejo, po minutes grizta ir sako, kad vezam i operacine. Apsiblioviau, tiesiog i isterija puoliau, nes nieko nesupratau, operacineje, man padare epidura ir cezario pjuvio pagalba gime musu saulyte, pasirodo musu dama taip nenorejo islysti nepasipuosusi, kad net du kartus virkstele apie kakla apsivyniojo. Na bet dziaugiuosi tuo, kad lelyte gime visiskai sveikute ir labai grazi wub.gif
Taigi velgi su tais saremiais dar ir dabar turbut nesuprasciau, taigi jei lauksiuosi kada trecio tai vel cia uzsuksiu padiskutuoti mirksiukas.gif Na, o laukiancioms linkiu daug kantrybes ir daug graziu akimirku, labai greit ir jus savo leliukus supsite ant rankyciu 4u.gif

Didziausi sveikinimai raketa, svarbu kad viskas gerai baigesi ir su grazia mergytes gimimo data thumbup.gif 4u.gif O su tais saremiais ir as buvau pasimetusi, kai visa diena cia Jusu visu klausinejausi kas man darosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2010 10 14, 11:29)
O ka jau pagimdziusios mamytes gali pasakyti apie ta  taip vadinama gleiviu kamsti? Kiek laiko likus iki gimdymo jis iskrenta? Ar butinai buna su kraujo priemaisom? Vakar pastebejau toki nemaza kieki zele formos sviesiu gleiviu, bet ne laselio kraujo.  blush2.gif Tas gleives radau tik karta, jokiu kitokiu isskyru nera. Gal ten jau tas kamstis pasirode?

Man tai ne tas gleiviu kamstis neisejo, sako kad kai kurioms tik per pati gimdyma iseina.
Atsakyti
user posted image
Labas mergytes!!!
Na stai, mes irgi jau namuciuose thumbup.gif Musu mazyle gime pagal tecio uzsakyma 2010.10.10 ir dar 14:14 biggrin.gif
Atsikeliau is ryto 6:30, neskubedama nuejau i dusa, issimaudziau. Jutau kaip visada silpnus paruosiamuosius, na mes nuvaziavom i ligonine. Ten priimamajame paklause lelytes tonusiukus, patikrino kakleli ir pasake, kad pas mane prasideda gimdymas, kad kaklelis jau 4cm. prasiveres ir saremiai reguliarus, man net akys ant kaktos issoko blink.gif Taigi issiunte mane su vyru i gimdymo palata, palaipsniui pradejau jausti saremius, viskas ejosi gerai, prasidejo stiprieji ir staiga pas vaika pradejo tonusai kritineti, kai tik rimtas saremis taip sirdute stoja unsure.gif , beprotiskai issigandom su vyru, atleke daktare patikrino ir sako, kad mazyle kaktyte i gaktikauli isiremusi ir isejo, po minutes grizta ir sako, kad vezam i operacine. Apsiblioviau, tiesiog i isterija puoliau, nes nieko nesupratau, operacineje, man padare epidura ir cezario pjuvio pagalba gime musu saulyte, pasirodo musu dama taip nenorejo islysti nepasipuosusi, kad net du kartus virkstele apie kakla apsivyniojo. Na bet dziaugiuosi tuo, kad lelyte gime visiskai sveikute ir labai grazi wub.gif
Taigi velgi su tais saremiais dar ir dabar turbut nesuprasciau, taigi jei lauksiuosi kada trecio tai vel cia uzsuksiu padiskutuoti mirksiukas.gif Na, o laukiancioms linkiu daug kantrybes ir daug graziu akimirku, labai greit ir jus savo leliukus supsite ant rankyciu 4u.gif

Sveikinu, Raketa smile.gif 4u.gif Ir noriu iškart klausimą užduoti... O kai tai atsitinka netikėtai operacija, ar išeinant už ją reikia ten tuos tūkstančius mokėti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles. As cia visai nauja 4u.gif Laukiuosi antro sunelio, ir tiek daug neramumo ant sirdeles susikaupe.. Mano laukiama diena spalio 28, bet vaikelis dar labai aukstai. Su pirmuoju turejau neplanuota cezari, bijau, kad ir sitam reikes. Tad gal kuri zinot kaip padeti "nusileisti" leliukui? smile.gif Ar as cia bejege?
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 15, 23:17)
Sveikos, paneles. As cia visai nauja  4u.gif  Laukiuosi antro sunelio, ir tiek daug neramumo ant sirdeles susikaupe.. Mano laukiama diena spalio 28, bet vaikelis dar labai aukstai. Su pirmuoju turejau neplanuota cezari, bijau, kad ir sitam reikes. Tad gal kuri zinot kaip padeti "nusileisti" leliukui?  smile.gif  Ar as cia bejege?

daug daug vaikscioti,pas mane nusileido kai rengiausi i ligonine vaziuot,tik toks pliupt,iskart supratau kad nusileido.dar ta pacia diena is poliklinikos pesciom parejau biggrin.gif gerai kad pakelej kur nepagimdziau doh.gif bent man gyd patare pask savaitem kuo daugiau judet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 10 16, 17:15)
daug daug vaikscioti,pas mane nusileido kai rengiausi i ligonine vaziuot,tik toks pliupt,iskart supratau kad nusileido.dar ta pacia diena is poliklinikos pesciom parejau biggrin.gif gerai kad pakelej kur nepagimdziau doh.gif bent man gyd patare pask savaitem kuo daugiau judet mirksiukas.gif

Dekui uz patarima victory.gif Siandien i svecius lekiu, o ryt pradesiu maratona. Nors daug namie judu, bet vis prisedu pailset
Atsakyti
Sveikos,

as jau irgi namie su savo suneliu smile.gif jei sekete foruma, vis nerimavau, kad vaikiukas neateina. antradieni poliklinikoje israse siuntima i ligonine. treciadieni su vyru turejom vaziuoti. na ir ka jus manote. gulim vakare, ziurim filma pries miega, o man pliurpt ir nubego vandenys (tikrai su niekuom nesumaisysi). po 11 val vakare buvom ligonineje. pradejau kraujuoti, tad jau pradejo ruosti mane cezariui, bet kai patikrino kita gydytoja - sako : nereikia, gimdysim naturaliai. visa nakti kenciau saremius. paruosiamuju jokiu nebuvau jautusi, taciau tikrieji prasidejo kas tris min ir ju nesupainiosi taip pat... spalio 13, 9:58 gime sveikas sunelis. thumbup.gif
mes jau vakar grizom namuciuos. gimdziau vilniaus gimdymo namuose. kazkas klausia ar reikia moketi uz kazkokia skubia operacija. tikrai ne, galite nusiraminti.
sekmes besilaukiancioms mamytems.
Atsakyti
sveikos busimos mamytes nestuke.gif,

jungiuosi ir as i jusu gretas. visa nestuma skaitinedavau, o dabar kai liko 9 dienos iki nustatytos gimdymo datos nusprendziau parasyti ir as. nekantriai laukiu susitikimo su mazyliu, todel manau, kad kartu laukti bus lengviau 4u.gif

siaip pozymiai artejancio gimdymo kas vakara doh.gif taigi kiekviena vakara vis ruosiuosi vaziuot ir... nieko lotuliukas.gif nugara maudzia jau kokia 4 diena, o naktimis ir pilviuko maudimas prisideda.buna nemenkai uzspazmuoja, bet praejus nakciai viskas nurimsta ir ateina vel laukimo pilna diena... verysad.gif nors turiu dar laiko, bet laabai noreciau susitikt kuo greiciau. nenoriu gimdyti lapkriti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif sveikinu visas, kurios neseniai susilaukė mažylių 4u.gif man dabar baigiasi 33 savaitė ir, rodosi, kad tuoj susprogsiu unsure.gif Nuolat toks veržimo ir tempimo jausmas pilve. Ypač kai sėdžiu. Ar ir jums taip yra ar buvo? Leliukas juda labai daug ir galingai, nemanau, kad jis jaustųsi blogai, bet ar jam ten pakanka vietos, jei man atrodo, kad tikrai tuoj sprogsiu blush2.gif
Leliukas guli skersai pilvo, gal dėl to?
Atsakyti
user posted image
Labas mergytes!!!

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai grazia data pasirinko lelyte biggrin.gif
Mums tokia pat situacija, tik pagimdziau pati...buvo ne per didelis musu mazius islisti pro ten kur reikia, bet kad rizikavom, tik po to paaiskejo... blink.gif Suprantu ko taip kankinausi dabar.Ant galvytes net gumbelis buvo toj vietoj, kur isistatineti bande, bet isnyko kol kauliukai minkstuciai.Liko tik minksta iskilusi poodine kraujosruva.Sake issivaikscios savaime.Bet va jau 2sav.o vis dar skauda...siulai istirpo, o siules galas nesugijo...toks jausmas kad nekirpo, o pjove... g.gif Bet tikiu, kad po dar 2sav.jau viskas bus gerai.
Sekmes laukiancioms vaikuciu.Viskas bus gerai, suprasit kai jau laikas 4u.gif Ate ate.Susitiksime kitose temelese ax.gif Buvo smagu kartu laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 16, 00:17)
Sveikos, paneles. As cia visai nauja   4u.gif   Laukiuosi antro sunelio, ir tiek daug neramumo ant sirdeles susikaupe.. Mano laukiama diena spalio 28, bet vaikelis dar labai aukstai. Su pirmuoju turejau neplanuota cezari, bijau, kad ir sitam reikes. Tad gal kuri zinot kaip padeti "nusileisti" leliukui?  smile.gif  Ar as cia bejege?

sveikute,

mano data spalio 27 bet maziukas irgi labai aukstai, naktim net dusina,kaip viska man jis uzspaudes. bet as maniau kad turiu dar daug grazaus laiko, nors sian liko 9 dienos g.gif sakai reikia, kad isistatytu anksciau? as maniau kad gali ir ta pacia diena isistatyt ir jokiu cia problemu, ar as klystu? doh.gif nenoreciau ir as cezario verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazytezmona: 18 spalio 2010 - 10:52
QUOTE(mazytezmona @ 2010 10 18, 11:51)
sveikute,

mano data spalio 27 bet maziukas irgi labai aukstai, naktim net dusina,kaip viska man jis uzspaudes. bet as maniau kad turiu dar daug grazaus laiko, nors sian liko 9 dienos  g.gif  sakai reikia, kad isistatytu anksciau? as maniau kad gali ir ta pacia diena isistatyt ir jokiu cia problemu, ar as klystu?  doh.gif nenoreciau ir as cezario  verysad.gif

drinks_cheers.gif tai mes laukiam kartu. Na, mano pirmas gimdymas buvo labai ne koks. Viska labai apsunkino, kad leliu buvo didelis, virs 4,2 kg. Velavo nuo datos jau pora sav. Todel bijau, kad ir jei sitas veluos, uzauginsiu antra dicki, ir irgi neisspausiu. Gal tavo kinderis nebus didelis, tada ir problemu neturetu jokiu buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2010 10 18, 21:11)
drinks_cheers.gif  tai mes laukiam kartu. Na, mano pirmas gimdymas  buvo labai ne koks. Viska labai apsunkino, kad leliu buvo didelis, virs 4,2 kg. Velavo nuo datos jau pora sav. Todel bijau, kad ir jei sitas veluos, uzauginsiu antra dicki, ir irgi neisspausiu. Gal tavo kinderis nebus didelis, tada ir problemu neturetu jokiu buti  rolleyes.gif

aga, galim kartu dienas braukyti thumbup.gif man tai pirmas mazylis, todel kantrybes laukt visai nebeturiu blush2.gif o nebandei naturalius paskatinimo budus? ax.gif as kadangi lb nenoriu lapkriti gimdyt, tai su vyru nusprendem truputi padet maziui pas mus ateit 4u.gif romantiskai nusiteike bandysim maziu pasikviest blush2.gif

o del leliukio dydzio tai gyd. sake, kad nedidelis tas musu bambliukas, bet as ir pati maza, tai jei butu drambliukas,pati niekaip nepagimdyciau. apziurejus gyd. primete savaite prie termino datos, nes atseit jis mazokas doh.gif nors man atrodo, kad jis normalus, didelis vaikas, manau kad dabar jau siekia 3,6 kg. neklausysim mes tos gyd. ir gimsim laiku tongue.gif
Atsakyti