Sveikos,
Noreciau isgirsti atsiliepimus apie kavine esancia Verslo inkubatoriuje, Siauliuose. Gal ka nors ten sventete ar dalyvavote ju rengtame baliuje ?
Busiu dekinga uz atsakymus
Mes irgi sventeme mamos 50 ten. Valgis man labai patiko, papuosta taip pat graziai, jokiu nusiskundimu neturejome. Ir personalas nesikiso visai i musu reikaliukus, tik jei ko nors paprasydavome.
Na, pagal aptarnavima ir maisto kokybe bei kiekybe, tai brangoka ten. Tikrai galima rasti su grazesniu interjeru kavine ir zymiai pigesnemis kainomis.
Atsargiai- buvo atveju kad klijentas susitare del kainos, o kai atejo metas moketi (pries pat baliu), pasake visai kita kaina(zinoma didesne) Trauktis nebuvo kur... pasinaudojo baro seimininke padetimi...
O man nepatiko, kad ir maistas buvo puostas gyvomis gelemis...
Atsargiai- buvo atveju kad klijentas susitare del kainos, o kai atejo metas moketi (pries pat baliu), pasake visai kita kaina(zinoma didesne) Trauktis nebuvo kur... pasinaudojo baro seimininke padetimi...
O man nepatiko, kad ir maistas buvo puostas gyvomis gelemis...
O kiek vienam zmogui kaina buvo ?
Mano mamai truputi pazistama ta savininke, tai jokiu fintu nebuvo.. Gal del to...
QUOTE(Ručike @ 2009 03 22, 08:51)
Kas ka galit pasakyti apie kavine esancia Verslo inkubatoriuje ?
Pries 6 metus mes ten sventem savo vestuves
Jie turi alia tokia kaip konferenciju sale, tai joje ir buvo patiesti stalai
Pirmas vaizdas, kai pamaciau lekstes buvo toks po kelis gabaliukus ideta i lekste, tai lekiau padaveju klaust ar dar turetu maisto jeigu kas bet maisto uzteko ir liko
Uz sales nuoma tada mokejom 200 lt, o nuo 24 val lyg po 30 lt padavejoms.
Aisku, gal kitus butu buve geriau, bet sis variantas buvo paskutinis kuri radom laisva, nes pries tai uzsakyta vieta mums atsake likus 2 savaitems iki vestuviu
Sekmes paieskose
Ne viena svente teko mineti bare Kablys nieko blogo psakyti negaleciau
Maistas ten skanus, bet aplinka man
O as galiu pasiulyti kavine ARBAT pietiniame kur Rimi parduotuve nu labai viskas fainiai ir kainos geros ir muzika gyva.Visad pro saly eidavau ir niekad nemaniau kad taip fainiai galim pasisedet ir kainos visiem tikrai prieinamos gali derint uz kiek nori uz tiek ir padarys.
O gal kas galit pasakyt, kokios kainos siuo metu svyruoja ne pacioje brangiausioje kavineje? Nes kainos daug kur nukritusios...